Abenologija
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Abenologija
Biti ću iskrena.orion wrote:pismejker wrote:A eto maloc..lijepo se povremeno skloniti sa vjetrometina vipa..i sjesti u zavjetrinu uz vruci caj ili kavicu..orion wrote:pismejker wrote:Barabara je neka cudna cura...
Eto k nama i Pisa ..... fali još Levy, al njega biće predjed zadržao na dobrim starim občajima na Štefanju
dobar zaključak .... vidiš Mate da smo u najmanju ruku lagani maestralčić ili druge vrste povjetarac, a ne bura ili tornado
Ničim izazvana bila je napadnuta.
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
Rabarbara wrote:Shvaćam. Dakle nećemo nikuda. Mi ćemo biti divlji koji tjeraju pitome.orion wrote:Rabarbara wrote:Mate, osjećaj ti je bio dobar, bila sam napadnuta.mativka wrote:
A nemoj.
Meni je bilo krivo što sam imala osjećaj da si napadnuta.
Ali ja se ne bojim napada, ne očekujem zaštitu sve dok se ne počne manipulirati mojim privatnim podacima.
Sve drugo je prihvatljivo i nikad neću očekivati da me podupre čopor istomišljenika.
Ne trebaš me braniti. Ja sam velika cura koja se zna brinuti o sebi.
Sve pet, ali imaš pravo. ovo mjesto nije za ovakav način zafrkancije.
Vrijeme je da se negdje otvori kutak za statističku manjinu koja nije opterećena prebrojavanjem krvnih zrnaca, lijevim desnim, centralnim... i ostalim tricama i kučinama.
aaaa dragica moja draga .....
mislim da je svako mjesto onakvo mjesto kakvim mjestom ga sami napravimo .... .... tak da kao što možeš vidjeti, osim što sam fina i pristojna, k tomu sam još i jako pametna osoba
Osim što si fina, pristojna i pametna, ne daš se tek tako otjerati. A i nas nagovaraš na neposluh
.... mogu ti vako javno reći da uopće nisi diskretna .....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Tako je.Noor wrote:ček malo...abend je tvoj otac?mativka wrote:Ja sam njegovo dijete...Noor wrote:za što pak sad?mativka wrote:Čekam Abendov sud :)
Nije. Ona je njegova kći.Noor wrote:ček malo...abend je tvoj otac?mativka wrote:Ja sam njegovo dijete...Noor wrote:za što pak sad?mativka wrote:Čekam Abendov sud :)
Guest- Guest
Možeš.orion wrote:Rabarbara wrote:Shvaćam. Dakle nećemo nikuda. Mi ćemo biti divlji koji tjeraju pitome.orion wrote:Rabarbara wrote:Mate, osjećaj ti je bio dobar, bila sam napadnuta.mativka wrote:
A nemoj.
Meni je bilo krivo što sam imala osjećaj da si napadnuta.
Ali ja se ne bojim napada, ne očekujem zaštitu sve dok se ne počne manipulirati mojim privatnim podacima.
Sve drugo je prihvatljivo i nikad neću očekivati da me podupre čopor istomišljenika.
Vrijeme je da se negdje otvori kutak za statističku manjinu koja nije opterećena prebrojavanjem krvnih zrnaca, lijevim desnim, centralnim... i ostalim tricama i kučinama.
mislim da je svako mjesto onakvo mjesto kakvim mjestom ga sami napravimo .... .... tak da kao što možeš vidjeti, osim što sam fina i pristojna, k tomu sam još i jako pametna osoba
Osim što si fina, pristojna i pametna, ne daš se tek tako otjerati. A i nas nagovaraš na neposluh
Javno i nasamo.
Guest- Guest
Uistinu je!!! :)Rabarbara wrote:Nije. Ona je njegova kći.Noor wrote:ček malo...abend je tvoj otac?mativka wrote:Ja sam njegovo dijete...Noor wrote:za što pak sad?mativka wrote:Čekam Abendov sud :)
Rabarbara wrote:Možeš.orion wrote:Rabarbara wrote:Shvaćam. Dakle nećemo nikuda. Mi ćemo biti divlji koji tjeraju pitome.orion wrote:Rabarbara wrote:
Mate, osjećaj ti je bio dobar, bila sam napadnuta.
Javno i nasamo.
ljudovi pozdrav vam ... sutra šljakica, pa kad se mora, teško je, al se mora ......
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Pozdrav, što se mora - nije teško :)orion wrote:Rabarbara wrote:Možeš.orion wrote:Rabarbara wrote:Shvaćam. Dakle nećemo nikuda. Mi ćemo biti divlji koji tjeraju pitome.orion wrote:
Javno i nasamo.
ljudovi pozdrav vam ... sutra šljakica, pa kad se mora, teško je, al se mora ......
nis nika vidila da mu veliš ćaća, zoč?mativka wrote:Uistinu je!!! :)Rabarbara wrote:Nije. Ona je njegova kći.Noor wrote:ček malo...abend je tvoj otac?mativka wrote:Ja sam njegovo dijete...Noor wrote:
za što pak sad?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
laku noć Ra, laku noć Ori...do neke druge prilike :)Rabarbara wrote:Laku noć i od mene.
:)
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
orion wrote:pismejker wrote:A eto maloc..lijepo se povremeno skloniti sa vjetrometina vipa..i sjesti u zavjetrinu uz vruci caj ili kavicu..orion wrote:pismejker wrote:Barabara je neka cudna cura...
Eto k nama i Pisa ..... fali još Levy, al njega biće predjed zadržao na dobrim starim občajima na Štefanju
dobar zaključak .... vidiš Mate da smo u najmanju ruku lagani maestralčić ili druge vrste povjetarac, a ne bura ili tornado
ehmm..ti lagani vjetriici,lahorcici i slicno me podsjeca na neka davna lijepa vremena..vrlo mladosti,zivotnosti,pozitive,optimizma..a bilo je jos i pravog Prolječa i ljeta..U proljeće lagani toplohladni povjetarac,svakako godio i budio zivot..ujesen,odnosno kraj ljeta,babljeg ljeta,kad se po zraku rasprostirale paukove svilaste niti,i jos topli i smirujuci ugodni povjetarac puhao..
tudej,nish,nish sa nichim,mrtvilo..Proljeca i Babljeg ljeta vise nema,samo divlje i freneticne promjene hirovitog vremena..ili luduje zega i vrucina,ili nevrijeme,oluje i potopi..nema sredine,nema blagosti,nema ugodnosti..
Guest- Guest
Noor wrote:
može i Ra
Ako me pamćenje usprkos poodmaklim godinama i onom Švabi koji mi je polako ali sigurno počeo skrivati stvari po kući ipak nije potpuno izdalo, može i Freeda odnosno Tepih. Makar je moguće i da se varam.
Guest- Guest
:)Speare Shaker wrote:Noor wrote:
može i Ra
Ako me pamćenje usprkos poodmaklim godinama i onom Švabi koji mi je polako ali sigurno počeo skrivati stvari po kući ipak nije potpuno izdalo, može i Freeda odnosno Tepih. Makar je moguće i da se varam.
Moguće je.
Da se varaš.
Frida je ipak bila upečatljiviji lik od mene.
Guest- Guest
Rabarbara wrote:
Istina. Ali uvijek se da dodati malo začina.
Guest- Guest
Mah. Držim se umjereno začinjene hrane.Speare Shaker wrote:Rabarbara wrote:
Istina. Ali uvijek se da dodati malo začina.
Ljuto i papreno je fino. Paše ti dok jedeš, ali je bolno kad odeš na istovar konzumiranog.
A to dođe prije ili kasnije. :)
Guest- Guest
Ra, sto znas o marjanskoj brazdi?! poznato? :))))
Noor wrote:Ra, sto znas o marjanskoj brazdi?! poznato? :))))
Hoćemo li guglati zajedno ili ćemo to prepustiti drugima?
Guest- Guest
Ćaća me podsjeća na Sanadera :)Noor wrote:nis nika vidila da mu veliš ćaća, zoč?mativka wrote:Uistinu je!!! :)Rabarbara wrote:Nije. Ona je njegova kći.Noor wrote:ček malo...abend je tvoj otac?mativka wrote:
Ja sam njegovo dijete...
Rabarbara wrote::)Speare Shaker wrote:Noor wrote:
može i Ra
Moguće je.
Da se varaš.
frida je bila stroga i jako ozbiljna..
međutim nije fer.. :P
mi ovdje pišemo pod istim nadimcima već godinama, evo ja već 8 godina a ti dođeš i sakriješ se pod novim nadimkom..
znam znam, život nije fer. ali ipak si u psihološkoj prednosti jer ti nas poznaješ a mi tebe ne osim onoga što trenutačno pišeš :))
Guest- Guest
Frida nije imala ni truncice smisla za humor, otprilike kao i tvoj drug Sejtan. Prema njima, ti si vicmaher. :D Dakle, slazem se da Barbie nije Frida. A sto se ostalog tice, nemoj biti tolika baba... Pa sto ako ne zeli reci?!
Guest- Guest
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Page 34 of 50