Abenologija
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Abenologija
Nema smisla prenositi negativu. Bez obzira na generacijske razlike ili ondašnje prilike.
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
a-ha...Rabarbara wrote:Ne. Pričale smo o Kofeinu. Izgleda da je to bilo i prije tebe. :)Noor wrote:ups...Rabarbara wrote:Otprilike.Noor wrote:kaj? u rilajfu ili?orion wrote:
Kofy kodnog imena Svetozar .... tako mu se i priliči
svetozar je pismejker
Jednom je poput sv. Petra zatajio svoju nacionalnost, narod i vjeru.
Ne mogu o tome, past će i on u u statističku nemilost.
pričamo o svetcu...aka svetozar, bogomdani, pismejker...ili?
kužim bilo je na nethaeru, a ja tamo nisam pisala...samo sam čitala, no puno toga mi je promaklo....da
što znači netrepeljivost?mativka wrote:Zbog čega osjećam netrepeljivost ako je svima pružena prilika da krenu iz početka?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Zbog čega te smeta tuđa netrpeljivost?mativka wrote:Zbog čega osjećam netrepeljivost ako je svima pružena prilika da krenu iz početka?
Mate, opusti se, nikom ništa neće biti. Netrpeljivosti su normalne na ovakvim mjestima.
Ovo je forum, područje ograničene komunikacije i krive procjene su česte, puno češće nego u RL.
Mogu ostati, mogu nestati. Kakogod, prihvatljiva je i prva i druga opcija.
Guest- Guest
A ja se bojim da neće biti nekih negativnosti. Ne poznajem nikoga od prije i ne znam što nosite sa sobom.orion wrote:mativka wrote:Zbog čega osjećam netrepeljivost ako je svima pružena prilika da krenu iz početka?
oj Mate .... jel to ima veze sa Barkinom statistikom, kofyjevim skijaškim skokovima na Sljemenu ili je pitanje izvan trenutne zafrkancije ....
Šalile smo se uglavnom na svoj račun i na račun onih za koje znamo da razumiju takvu zezanciju.mativka wrote:Nema smisla prenositi negativu. Bez obzira na generacijske razlike ili ondašnje prilike.
Oprosti ako si se pronašla u nekoj od naših zafrkancija. Nije nam bila namjera.
Guest- Guest
Zbog takvih situacija uvijek sam birala topic s malo ljudi.Rabarbara wrote:Zbog čega te smeta tuđa netrpeljivost?mativka wrote:Zbog čega osjećam netrepeljivost ako je svima pružena prilika da krenu iz početka?
Mate, opusti se, nikom ništa neće biti. Netrpeljivosti su normalne na ovakvim mjestima.
Ovo je forum, područje ograničene komunikacije i krive procjene su česte, puno češće nego u RL.
mativka wrote:A ja se bojim da neće biti nekih negativnosti. Ne poznajem nikoga od prije i ne znam što nosite sa sobom.orion wrote:mativka wrote:Zbog čega osjećam netrepeljivost ako je svima pružena prilika da krenu iz početka?
oj Mate .... jel to ima veze sa Barkinom statistikom, kofyjevim skijaškim skokovima na Sljemenu ili je pitanje izvan trenutne zafrkancije ....
Mate, što bi to trebale nositi?
Vi svi pišete odavno tu, znate kako dišete, što te i tko ste.
Ja sam tu padobranac. Valjda bih se ja trebala bojati negativnosti, a ne ti.
Bez brige, neću te pojesti.
Barem ne odmah
Guest- Guest
mativka wrote:Nema smisla prenositi negativu. Bez obzira na generacijske razlike ili ondašnje prilike.
...nema_nema.
Oprosti Mate, al ja uopće nigdje ne čitam ništa negativno....čak dapače, mislim da smo izuzetno nježne i obzirne. To kaj smo malo zarotirale jednu situaciju .... .... stvarno je bilo da nježnije ne može.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Ok. Shvaćam.mativka wrote:Zbog takvih situacija uvijek sam birala topic s malo ljudi.Rabarbara wrote:Zbog čega te smeta tuđa netrpeljivost?mativka wrote:Zbog čega osjećam netrepeljivost ako je svima pružena prilika da krenu iz početka?
Smanjit ću statistiku učesnika na topićima na kojima si ti.
Najmanje što želim je da se bilo tko zbog mene osjeća ugroženim. :)
Guest- Guest
Ugodno mi je pisati s tobom. Pogotovo na onoj temi gluposti, tu si me pridobila s prvim upisom. Nisu mi jasni grubi napadi na tebe.Rabarbara wrote:mativka wrote:A ja se bojim da neće biti nekih negativnosti. Ne poznajem nikoga od prije i ne znam što nosite sa sobom.orion wrote:mativka wrote:Zbog čega osjećam netrepeljivost ako je svima pružena prilika da krenu iz početka?
Barem ne odmah
hm, meni se čini da nam mate želi reći da nas je sada na denkiju previše....Rabarbara wrote:Ok. Shvaćam.mativka wrote:Zbog takvih situacija uvijek sam birala topic s malo ljudi.Rabarbara wrote:Zbog čega te smeta tuđa netrpeljivost?mativka wrote:Zbog čega osjećam netrepeljivost ako je svima pružena prilika da krenu iz početka?
2017-10-06
mativka wrote:A ja se bojim da neće biti nekih negativnosti. Ne poznajem nikoga od prije i ne znam što nosite sa sobom.orion wrote:mativka wrote:Zbog čega osjećam netrepeljivost ako je svima pružena prilika da krenu iz početka?
.... nema beda ..... tek zericu šale_male :) kao što sam već davno napisala mi smo jedne vrlo i jako fine i pristojne osobe .....
2017-06-06
Ne, nego donesite ovdje najbolje od sebe :)Noor wrote:hm, meni se čini da nam mate želi reći da nas je sada na denkiju previše....Rabarbara wrote:Ok. Shvaćam.mativka wrote:Zbog takvih situacija uvijek sam birala topic s malo ljudi.Rabarbara wrote:Zbog čega te smeta tuđa netrpeljivost?mativka wrote:Zbog čega osjećam netrepeljivost ako je svima pružena prilika da krenu iz početka?
pa jesmo...di ćeš boljemativka wrote:Ne, nego donesite ovdje najbolje od sebe :)Noor wrote:hm, meni se čini da nam mate želi reći da nas je sada na denkiju previše....Rabarbara wrote:Ok. Shvaćam.mativka wrote:Zbog takvih situacija uvijek sam birala topic s malo ljudi.Rabarbara wrote:
Zbog čega te smeta tuđa netrpeljivost?
2017-10-06
Noor wrote:hm, meni se čini da nam mate želi reći da nas je sada na denkiju previše....Rabarbara wrote:Ok. Shvaćam.mativka wrote:Zbog takvih situacija uvijek sam birala topic s malo ljudi.Rabarbara wrote:Zbog čega te smeta tuđa netrpeljivost?mativka wrote:Zbog čega osjećam netrepeljivost ako je svima pružena prilika da krenu iz početka?
nema frke ...lako se preselimo na kuhinju, ljubimce ili filmske klasike
2017-06-06
I meni je bilo ugodno pisati s tobom, zato sam se i kačila na tvoje postove, a ne iz potrebe da ti donesem neugodnosti ili smetam u razgovoru s Abendom.mativka wrote:Ugodno mi je pisati s tobom. Pogotovo na onoj temi gluposti, tu si me pridobila s prvim upisom. Nisu mi jasni grubi napadi na tebe.Rabarbara wrote:mativka wrote:A ja se bojim da neće biti nekih negativnosti. Ne poznajem nikoga od prije i ne znam što nosite sa sobom.orion wrote:mativka wrote:Zbog čega osjećam netrepeljivost ako je svima pružena prilika da krenu iz početka?
Barem ne odmah
Napadi na mene su normalna stvar jer uvijek kažem upravo ono što mislim. Direktno i vrlo jasno, bez imalo uvijanja.
Imam prokleto neobjašnjivi dar da uvijek pogodim u najbolnije mjesto (nesvjesno), pogotovo muškom dijelu populacije... i reakcije su normalne. Čak očekivane.
Ljudi me ili vole ili me ne trpe, nema sredine. Navikla sam na to.
Ne bojim se napada i ne smeta mi što me neki ne vole. Ne trudim se da me zavole.
Ne želim se svidjeti svima. Zašto bih, ni meni se ne sviđaju svi.
Mislim da smo razjasnile moju pojavu na temama na kojima si ti.
Sad se opusti. Odoh ja. :)
Guest- Guest
A nemoj.Rabarbara wrote:I meni je bilo ugodno pisati s tobom, zato sam se i kačila na tvoje postove, a ne iz potrebe da ti donesem neugodnosti ili smetam u razgovoru s Abendom.mativka wrote:Ugodno mi je pisati s tobom. Pogotovo na onoj temi gluposti, tu si me pridobila s prvim upisom. Nisu mi jasni grubi napadi na tebe.Rabarbara wrote:mativka wrote:A ja se bojim da neće biti nekih negativnosti. Ne poznajem nikoga od prije i ne znam što nosite sa sobom.orion wrote:
Barem ne odmah
Napadi na mene su normalna stvar jer uvijek kažem upravo ono što mislim. Direktno i vrlo jasno, bez imalo uvijanja.
Imam prokleto neobjašnjivi dar da uvijek pogodim u najbolnije mjesto (nesvjesno), pogotovo muškom dijelu populacije... i reakcije su normalne. Čak očekivane.
Ljudi me ili vole ili me ne trpe, nema sredine. Navikla sam na to.
Ne bojim se napada i ne smeta mi što me neki ne vole. Ne trudim se da me zavole.
Ne želim se svidjeti svima. Zašto bih, ni meni se ne sviđaju svi.
Mislim da smo razjasnile moju pojavu na temama na kojima si ti.
Sad se opusti. Odoh ja. :)
Meni je bilo krivo što sam imala osjećaj da si napadnuta.
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Page 32 of 50