Hrvatsko Zdravstvo ili zašto je Yugosloven Matija Babić u pravu
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Hrvatsko Zdravstvo ili zašto je Yugosloven Matija Babić u pravu
Ukinut doprinos za zdravstveno osiguranje.RayMabus wrote:melkior wrote:Socijalizam konačno bankrotirao
Sad će fino u privatnika svi
Plati pa se liči
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Želim doprinos za zdravstveno vidjet kao neto na svojoj plaći.melkior wrote:Ukinut doprinos za zdravstveno osiguranje.RayMabus wrote:melkior wrote:Socijalizam konačno bankrotirao
Plati pa se liči
2015-08-09
Je moš mislit kako će ti to ukinitmelkior wrote:Ukinut doprinos za zdravstveno osiguranje.RayMabus wrote:melkior wrote:Socijalizam konačno bankrotirao
Plati pa se liči
Poslat će sve u privatnika a pare uzimat
Prljava igra
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
iz statistike se vidi da nema nikakvih problema u zdravstvu, ovakvi slučajevi su izuzetakkimono pun kostiju wrote:
moramo se sami pocet lijecit, hladni tusevi, kretanje, autoendoskopija..
no vi volite pljuvati po liječnicima, medicinskim sestrama itd. koji nisu svemogući i sveznajući
a kad izliječe nekog onda se Bogu zahvaljuje, jer nije doktor ozdravio nego Isus
iz statistike se isto vidi da prometne nesreće desetkuju hrvate, stotine mrtvih svake godine i tisuće invalida
no zbog toga nitko ne kuka, niti se žali, okrne se glava u suprotnu stranu, ignorira, i nastavlja dalje po starom
to je OK
Guest- Guest
Ima masu pitanja koja se tiču i lijeve i desne HrvatskeAssadNaPodmornici wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/i-malu-emu-odbili-su-pregledati-na-hitnoj-u-metkovicu-umrla-je-par-sati-kasnije/2050202.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/djecak-iz-metkovica-vise-puta-je-bio-na-hitnoj-a-oni-su-ga-slali-kuci-umro-je/2049764.aspx
[size=44]Dječak iz Metkovića više puta je bio na Hitnoj, a oni su ga slali kući. Umro je[/size]
da smo bili pametni mogli smo se davno zaštititi i jedni i drugi
immortal-
2014-04-16
Slažem se no to neopravdava oni red na kiši u kbc SplitOsoba wrote:iz statistike se vidi da nema nikakvih problema u zdravstvu, ovakvi slučajevi su izuzetakkimono pun kostiju wrote:
moramo se sami pocet lijecit, hladni tusevi, kretanje, autoendoskopija..
no vi volite pljuvati po liječnicima, medicinskim sestrama itd. koji nisu svemogući i sveznajući
a kad izliječe nekog onda se Bogu zahvaljuje, jer nije doktor ozdravio nego Isus
iz statistike se isto vidi da prometne nesreće desetkuju hrvate, stotine mrtvih svake godine i tisuće invalida
no zbog toga nitko ne kuka, niti se žali, okrne se glava u suprotnu stranu, ignorira, i nastavlja dalje po starom
to je OK
Uvik nešto čekaš satima tamo, ko debil neki
2014-04-11
tebe ne pogledaoOsoba wrote:
immortal-
2014-04-16
Osoba wrote:AssadNaPodmornici wrote:Matija Babić
projekcija, Babić je lopov, prevarant, lažov... pa misli da su i svi ostali poput njega
slično razmišlja i aben
jo uopće ne mislin da je babić lopov, jo samo mislin da je jugosloven
2014-04-16
Pa, to je već dobar razlog za realan fight na ulicama.RayMabus wrote:Je moš mislit kako će ti to ukinitmelkior wrote:Ukinut doprinos za zdravstveno osiguranje.RayMabus wrote:melkior wrote:Socijalizam konačno bankrotirao
Plati pa se liči
Prljava igra
2015-08-09
Jel možemo skupit 200 000 ljudi na ulicama za ukidanje doprinosa za zdravstveno osiguranje? Ne, ovo neće biti mirni prosvjedi.melkior wrote:Pa, to je već dobar razlog za realan fight na ulicama.RayMabus wrote:Je moš mislit kako će ti to ukinitmelkior wrote:Ukinut doprinos za zdravstveno osiguranje.RayMabus wrote:melkior wrote:Socijalizam konačno bankrotirao
Plati pa se liči
Prljava igra
2015-08-09
Jedna masa i jedan zahtjev: ukidanje zdravstvenog osiguranja i vraćanje para na neto plaću.melkior wrote:Jel možemo skupit 200 000 ljudi na ulicama za ukidanje doprinosa za zdravstveno osiguranje? Ne, ovo neće biti mirni prosvjedi.melkior wrote:Pa, to je već dobar razlog za realan fight na ulicama.RayMabus wrote:Je moš mislit kako će ti to ukinitmelkior wrote:Ukinut doprinos za zdravstveno osiguranje.RayMabus wrote:
Plati pa se liči
Prljava igra
2015-08-09
Vratite mi pare pa ću se i ja ići liječiti u Švicarsku. U protivnom, vama, šupci s Markova trga neće trebati liječnici već pogrebnik.
2015-08-09
Shvati to kao i mirovine , uplačuješ zdravstvo svojim roditeljima a ti češ ga plačat iz svog đepa u budučnostimelkior wrote:Vratite mi pare pa ću se i ja ići liječiti u Švicarsku. U protivnom, vama, šupci s Markova trga neće trebati liječnici već pogrebnik.
Ponzijeva šema , kao i uostalom svaki socijalistički model
2014-04-11
Ja hoću da meni poslodavac isplaćuje punu bruto plaću na ruke, a ja ću se sam pobrinut za svoje zdravlje i mirovinu.RayMabus wrote:Shvati to kao i mirovine , uplačuješ zdravstvo svojim roditeljima a ti češ ga plačat iz svog đepa u budučnostimelkior wrote:Vratite mi pare pa ću se i ja ići liječiti u Švicarsku. U protivnom, vama, šupci s Markova trga neće trebati liječnici već pogrebnik.
2015-08-09
Mirovine i zdravstvo su ti ponzijeva šema , uplačuješ to svojim roditeljima a tebi neće nitko zbog kraha natalitet ,ukratko današnje generacije penzionera žive na našoj grbači a mi čemo sve morat sami
Šta više demografija krahira jer ovi gore generacije od prije navikle tako funkcionirat to će postat očitije
Da ItalIja nikad neće vrati taj dug jer to ove nove generacije ni nemogu
Fino ste živeli na grbači novih generacija al nečete još dugo
Šta više demografija krahira jer ovi gore generacije od prije navikle tako funkcionirat to će postat očitije
Da ItalIja nikad neće vrati taj dug jer to ove nove generacije ni nemogu
Fino ste živeli na grbači novih generacija al nečete još dugo
2014-04-11
Aj nije tako strašno u Bosni je još goremelkior wrote:Ja hoću da meni poslodavac isplaćuje punu bruto plaću na ruke, a ja ću se sam pobrinut za svoje zdravlje i mirovinu.RayMabus wrote:Shvati to kao i mirovine , uplačuješ zdravstvo svojim roditeljima a ti češ ga plačat iz svog đepa u budučnostimelkior wrote:Vratite mi pare pa ću se i ja ići liječiti u Švicarsku. U protivnom, vama, šupci s Markova trga neće trebati liječnici već pogrebnik.
2014-04-11
od 82. radim u knjigovodstvu i zdravstveno nikad nije išlo na dohodak nego s rashodovne strane poduzeća, ili iz dohotka obrta ili poduzetnika. Neto plaća nema nikakve veze sa zdravstvenim.. ali ne razumijem koliko gluhi možete biti da ne čujete nešto što vam se sto puta kaže. zdravstveno je isključivo odnos države i poduzetnika.melkior wrote:Jedna masa i jedan zahtjev: ukidanje zdravstvenog osiguranja i vraćanje para na neto plaću.melkior wrote:Jel možemo skupit 200 000 ljudi na ulicama za ukidanje doprinosa za zdravstveno osiguranje? Ne, ovo neće biti mirni prosvjedi.melkior wrote:Pa, to je već dobar razlog za realan fight na ulicama.RayMabus wrote:Je moš mislit kako će ti to ukinitmelkior wrote:
Ukinut doprinos za zdravstveno osiguranje.
Prljava igra
Guest- Guest
i sad je probisvijet, prevrant i lopov babić specijalist i za zdravstvo.. ko onda kad je zvao turiste da bojkotiraju auto put i idu starom cestom .. glup i gluplji
Guest- Guest
Ali se knjiži kao moja bruto plaća koju ne vidim, osim računovodstveno. Hoću te pare na svoj račun.metilda wrote:od 82. radim u knjigovodstvu i zdravstveno nikad nije išlo na dohodak nego s rashodovne strane poduzeća, ili iz dohotka obrta ili poduzetnika. Neto plaća nema nikakve veze sa zdravstvenim.. ali ne razumijem koliko gluhi možete biti da ne čujete nešto što vam se sto puta kaže. zdravstveno je isključivo odnos države i poduzetnika.melkior wrote:Jedna masa i jedan zahtjev: ukidanje zdravstvenog osiguranja i vraćanje para na neto plaću.melkior wrote:Jel možemo skupit 200 000 ljudi na ulicama za ukidanje doprinosa za zdravstveno osiguranje? Ne, ovo neće biti mirni prosvjedi.melkior wrote:Pa, to je već dobar razlog za realan fight na ulicama.RayMabus wrote:
Je moš mislit kako će ti to ukinit
Prljava igra
2015-08-09
melkior wrote:Jel možemo skupit 200 000 ljudi na ulicama za ukidanje doprinosa za zdravstveno osiguranje? Ne, ovo neće biti mirni prosvjedi.melkior wrote:Pa, to je već dobar razlog za realan fight na ulicama.RayMabus wrote:Je moš mislit kako će ti to ukinitmelkior wrote:Ukinut doprinos za zdravstveno osiguranje.RayMabus wrote:
Plati pa se liči
Prljava igra
Guest- Guest
melkior wrote:Ali se knjiži kao moja bruto plaća koju ne vidim, osim računovodstveno. Hoću te pare na svoj račun.metilda wrote:od 82. radim u knjigovodstvu i zdravstveno nikad nije išlo na dohodak nego s rashodovne strane poduzeća, ili iz dohotka obrta ili poduzetnika. Neto plaća nema nikakve veze sa zdravstvenim.. ali ne razumijem koliko gluhi možete biti da ne čujete nešto što vam se sto puta kaže. zdravstveno je isključivo odnos države i poduzetnika.melkior wrote:Jedna masa i jedan zahtjev: ukidanje zdravstvenog osiguranja i vraćanje para na neto plaću.melkior wrote:Jel možemo skupit 200 000 ljudi na ulicama za ukidanje doprinosa za zdravstveno osiguranje? Ne, ovo neće biti mirni prosvjedi.melkior wrote:
Pa, to je već dobar razlog za realan fight na ulicama.
te su pare tolike da bi mogao njima obrisati dupe kad bi morao na ct ili mr
Guest- Guest
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Matija Babić : Zašto Imbex mrzi turizam ?
» Matija Babić prorok
» Matija Babić napao Miletića
» Index i Matija Babic Bujancu moraju platiti 25 000 kuna
» Index i Matija Babić protiv Assangea
» Matija Babić prorok
» Matija Babić napao Miletića
» Index i Matija Babic Bujancu moraju platiti 25 000 kuna
» Index i Matija Babić protiv Assangea
Page 4 of 7