Matija Babić napao Miletića
Page 1 of 1
Matija Babić napao Miletića
http://www.narod.hr/hrvatska/indexov-matija-babic-napao-vjeroucitelja-koji-je-govorio-na-prosvjedu-na-trgu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Matija Babić napao Miletića
blokirali narod.hr opet...a babic je govno nad govnima..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:blokirali narod.hr opet...a babic je govno nad govnima..
Portal? Radi.
https://narod.hr/hrvatska/indexov-matija-babic-napao-vjerucitelja-koji-je-govorio-na-prosvjedu-na-trgu
Guest- Guest
Babić je naime ustvrdio kako Miletić nije učitelj te da djeci ispire mozgove “grozomornim idiotarijama”, a njegovu objavu prenosimo u cijelost:
“Mi učitelji smo Liga prvaka, na nama stoji ovo društvo, u nas trebate ulagati, nama trebate pomagati, nad nama trebate skrbiti!, rekao je vjeroučitelj Miletić uz pljesak cijelog trga.
Miletiću, nope, ti nisi učitelj. Ti djeci ispireš mozgove s idejom da je žena-rebro pojela jabuku na nagovor govoreće zmije iz gorućeg grma zbog čega sad svi zaslužujemo smrt, ali se srećom spustio židovski zombi koji je sam svoj otac kako bi nas spasio, i to od samog sebe jer će nas kazniti doživotnim mučenjem ako na slijepo ne vjerujemo da postoji. Ne zvuči kao znanje s kojim će itko postati naročito dobar čovjek. A djeca koja ne dopuštaju da ih silujete grozomornim idiotarijama prisiljena su ponižena čekati u hodnicima.
Ako ste vi učitelji, onda je Osama bin Laden profesor emeritus”, ustvrdio je Babić.
“Mi učitelji smo Liga prvaka, na nama stoji ovo društvo, u nas trebate ulagati, nama trebate pomagati, nad nama trebate skrbiti!, rekao je vjeroučitelj Miletić uz pljesak cijelog trga.
Miletiću, nope, ti nisi učitelj. Ti djeci ispireš mozgove s idejom da je žena-rebro pojela jabuku na nagovor govoreće zmije iz gorućeg grma zbog čega sad svi zaslužujemo smrt, ali se srećom spustio židovski zombi koji je sam svoj otac kako bi nas spasio, i to od samog sebe jer će nas kazniti doživotnim mučenjem ako na slijepo ne vjerujemo da postoji. Ne zvuči kao znanje s kojim će itko postati naročito dobar čovjek. A djeca koja ne dopuštaju da ih silujete grozomornim idiotarijama prisiljena su ponižena čekati u hodnicima.
Ako ste vi učitelji, onda je Osama bin Laden profesor emeritus”, ustvrdio je Babić.
Guest- Guest
Similar topics
» Matija Babić prorok
» Poludjeli Matija Babic porezni duznik i lopov...
» Matija Babić kao organizator atentata na Mamića?
» Index i Matija Babić protiv Assangea
» Matija Babić : Zašto Imbex mrzi turizam ?
» Poludjeli Matija Babic porezni duznik i lopov...
» Matija Babić kao organizator atentata na Mamića?
» Index i Matija Babić protiv Assangea
» Matija Babić : Zašto Imbex mrzi turizam ?
Page 1 of 1