Hrvatsko Zdravstvo ili zašto je Yugosloven Matija Babić u pravu
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Hrvatsko Zdravstvo ili zašto je Yugosloven Matija Babić u pravu
ma slab si ti...ja sam ti malo zeska kategorija...RayMabus wrote:Mogu te ja bacit sa tarace , nemoraš ništa izmišljatpismejker wrote:Cijenim da u svabiji tak ojeste...sto se tice zdravstvenog,uredno racunam i kad skuzam da sam dovoljno platio kroz obvezno i privatno,izmislim neki krc i narucim se na pretrage ili cisto nesto izmislim,samo da potrosim ono sto sam uplatio...Leviathan2 wrote:nek placaju, njihov problemplacao bih ga i ja kad bi taj porez bio 100% vracen kroz usluge i poboljsanje uvjeta zivotaEroo wrote:Švedi, Norvežani, Njemci i Švicari uredno plaćaju porez. Jadni oni, baš su budale....
eto ti jebena norveska, il svedska il svabija
otimaju sljakerima da bi nahranili jebene dzabalebare imigrante koji jos iz toga rade viceve
Guest- Guest
Pa normalno da će radit viceve , i ja biLeviathan2 wrote:nek placaju, njihov problemplacao bih ga i ja kad bi taj porez bio 100% vracen kroz usluge i poboljsanje uvjeta zivotaEroo wrote:Švedi, Norvežani, Njemci i Švicari uredno plaćaju porez. Jadni oni, baš su budale....
otimaju sljakerima da bi nahranili jebene dzabalebare imigrante koji jos iz toga rade viceve
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ma ok, u svabiji je zdravstvo na visokom nivou, al ovdje opcenito govorimo o porezima i ostalom, i u svabiji porezi odose u 3 picke materine ko i svigdjepismejker wrote:Cijenim da u svabiji tak ojeste...sto se tice zdravstvenog,uredno racunam i kad skuzam da sam dovoljno platio kroz obvezno i privatno,izmislim neki krc i narucim se na pretrage ili cisto nesto izmislim,samo da potrosim ono sto sam uplatio...Leviathan2 wrote:nek placaju, njihov problemplacao bih ga i ja kad bi taj porez bio 100% vracen kroz usluge i poboljsanje uvjeta zivotaEroo wrote:Švedi, Norvežani, Njemci i Švicari uredno plaćaju porez. Jadni oni, baš su budale....
Leviathan2 wrote:ma ok, u svabiji je zdravstvo na visokom nivou, al ovdje opcenito govorimo o porezima i ostalom, i u svabiji porezi odose u 3 picke materine ko i svigdjepismejker wrote:Cijenim da u svabiji tak ojeste...sto se tice zdravstvenog,uredno racunam i kad skuzam da sam dovoljno platio kroz obvezno i privatno,izmislim neki krc i narucim se na pretrage ili cisto nesto izmislim,samo da potrosim ono sto sam uplatio...Leviathan2 wrote:nek placaju, njihov problemplacao bih ga i ja kad bi taj porez bio 100% vracen kroz usluge i poboljsanje uvjeta zivotaEroo wrote:Švedi, Norvežani, Njemci i Švicari uredno plaćaju porez. Jadni oni, baš su budale....
a jebi ga..kad gledam prosjek i sve,treba namiriti mirovinu dobru,kvalitetno zdravstveno..socijalno..brat bratu,dojde dan kad nam zivoti ovise o tome..
a u svaba je i taj segment kvalitetan i ucinkovit..
Guest- Guest
Pa liječe se i Dalmatinci tamo, školuju se in i dica tamo i svašta nešto.RayMabus wrote:Kujunđiću će letit glava s ramena ,ljudl čekaju red u kbc split po kiši,dica umiru u Metkoviću a on šalje 40 miljona kuna tih istih građana rodijaku u Hercegovinu da zamrače pare na opremi za bolnicu u Mostaru
Ma kriminalac obični
Vrhunski kirurzi iz Zagreba tamo prostovolno osposobljavaju kiruške
ekipe, kako bi mogli zadovoljiti i prohtjeve južne Dalmacije.
Inače, i tih 40 mio kn je p. dim...
pismejker wrote:
a jebi ga..kad gledam prosjek i sve,treba namiriti mirovinu dobru,kvalitetno zdravstveno..socijalno..brat bratu,dojde dan kad nam zivoti ovise o tome..
Guest- Guest
Bolje u Mostar nego u Afriku no problem je šta nesmije nigdje dok prvo u Hrvatskoj neuredi zdravstvoEroo wrote:Pa liječe se i Dalmatinci tamo, školuju se in i dica tamo i svašta nešto.RayMabus wrote:Kujunđiću će letit glava s ramena ,ljudl čekaju red u kbc split po kiši,dica umiru u Metkoviću a on šalje 40 miljona kuna tih istih građana rodijaku u Hercegovinu da zamrače pare na opremi za bolnicu u Mostaru
Ma kriminalac obični
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Leviathan2 wrote:pajdo moj, za sad od svih tih jebenih drzava koje si nabrojao i nisi nabrojao, svicarska trosi najracionalnije porez, no i oni su poceli opako zastranjivatEroo wrote:Ti skoči na drugo područje, a ja sam nešto drugo imao u mislima.Leviathan2 wrote:nek placaju, njihov problemplacao bih ga i ja kad bi taj porez bio 100% vracen kroz usluge i poboljsanje uvjeta zivotaEroo wrote:Švedi, Norvežani, Njemci i Švicari uredno plaćaju porez. Jadni oni, baš su budale....
Porez treba plaćati pošteno, meni to nikad nije predstavljalo problem.
Druga je stvar kako se taj novac troši...E, a i za to postoje "sredstva" prisile,
da ih sad ne nabrajam ovdje...
a sprijeciti trosenje tog novca na sranja i pizdarije te zamracivanje je praktiki nemoguca misija, treba jebacka rigoroznost ako vec nema svjesti i samoodgovornosti
Uživam u uređenosti države. Da to košta, to znam, ali uživam...Grad čist, sve radi kao ura, komunalije funkcioniraju...
Platim i imam.Netko više, netko manje... Više od toga ne trebam.
Gore se jedan kolega pritužuje koliko da državi mjesečno....Jebote, mogao sam od poreza zaposlit 3 ing. , ne žalim što nisam.
Volim brinuti o sebi i o drugima samo kad radim projektno. Platiš ljudima kad naprave posao i doviđeMa do drugog posla...
Eroo wrote:Pa liječe se i Dalmatinci tamo, školuju se in i dica tamo i svašta nešto.RayMabus wrote:Kujunđiću će letit glava s ramena ,ljudl čekaju red u kbc split po kiši,dica umiru u Metkoviću a on šalje 40 miljona kuna tih istih građana rodijaku u Hercegovinu da zamrače pare na opremi za bolnicu u Mostaru
Ma kriminalac obični
Ovo moze reci samo netko tko u biti SVOJIM ISTINSKIM RADOM NIKAD NIJE NISH ZARADIO...dakle,prevarant.,lopov,drumski razbojnik..
Da te educiram Ero..40 miljuna kunaaa,je karikirajmo oko 5 milijardi Dolara,ili ojra..dakle ,,
evo ti neke smjernice da pokusas shvati o kojoj se lovi radi..
Balkanci naravno nisam jednom rekao previse se razbacuju brojkama bez da su svjesni njihovog znacenja..
http://nyanglish.com/five-billion-dollars
[size=30][size=35]five billion dollars[/size][/size]
- An estimated five billion dollars in Doritos are sold every year worldwide. …
- The cost to the North had been six hundred thousand lives and an expense to the governments, state and national, of at least five billion dollars. …Cited from Expansion and Conflict, by William E. Dodd
- The net worth of the family was estimated in 2010 to be at least five billion dollars. …
- One hundred and thirty-five billion dollars worth of liberty bonds were sold, most of which were purchased by banks, insurance companies and corporations. …
- Five billion dollars of this will be in new and unrestricted funds to be used as the States and localities see fit. …Cited from Complete State of the Union Addresses
- It is a charitable trust fund which collects five billion dollars from the government and the business sector respectively. …
- According to the last report of the Secretary of the Pleasury, the United States owes five billion dollars.Cited from Writing for Vaudeville, by Brett Page
- An estimated five billion dollars were spent in Western Europe alone on hydrophilic cement repairs in 1998. …
- Outlays of the Department of Agriculture for the current fiscal year for the support of farm prices on a very few farm products will exceed five billion dollars. …Cited from Complete State of the Union Addresses
- America raised her indemnity offer to five billion dollars, to six billion dollars, to seven billion dollars, but declared she would never surrender one foot of the Atlantic seaboard. …Cited from The Conquest of America, by Cleveland Moffett
- Five billion dollars will be required to finish our program, but the expenditure of this enormous sum will give to the American people the greatest merchant fleet ever assembled in the history of the world. …Cited from History of the World War, by Francis A. March and Richard J. Beamish
- Germany was compelled to accept full responsibility for all damages; to pay five billion dollars in cash and goods, and to make certain other payments which might be ordered from time to time by an inter-allied reparations commission.Cited from History of the United States, by Charles A. Beard and Mary R. Beard
- It was decided that the sum of five billion dollars (twenty billion gold marks), in cash or kind, should be demanded from Germany as an initial payment, to be made before May 1, 1921. …Cited from Woodrow Wilson and the World War, by Charles Seymour
- Before the budget was released Swan had warned that the government revenues would see a downgrade by five billion dollars in both the 2012-13 and 2013-14 financial years.…
- The Ford IPO was the largest the United States had ever seen, raising nearly seven hundred million dollars (roughly five billion dollars in today's terms), and considerably promoting Goldman Sachs' position on Wall Street as a top investment bank.
Guest- Guest
Nisam znao, hvala ti ka bratu.pismejker wrote:Eroo wrote:Pa liječe se i Dalmatinci tamo, školuju se in i dica tamo i svašta nešto.RayMabus wrote:Kujunđiću će letit glava s ramena ,ljudl čekaju red u kbc split po kiši,dica umiru u Metkoviću a on šalje 40 miljona kuna tih istih građana rodijaku u Hercegovinu da zamrače pare na opremi za bolnicu u Mostaru
Ma kriminalac obični
Ovo moze reci samo netko tko u biti SVOJIM ISTINSKIM RADOM NIKAD NIJE NISH ZARADIO...dakle,prevarant.,lopov,drumski razbojnik..
Da te educiram Ero..40 miljuna kunaaa,je karikirajmo oko 5 milijardi Dolara,ili ojra..dakle ,,
RayMabus wrote:Melkior će popizdit kad čuje kome je Plenky dao 40 miljuna kuna
https://www.google.com/amp/s/amp.index.hr/article/2006113/vlada-daje-39-milijuna-nasih-kuna-za-zdravstvo-ali-ne-u-hrvatskoj-nego-u-bih
melkior gleda kroz svoje dupe i ne shvaća širu sliku..
evo ovdje link na događaj smrti djeteta u Metkoviću:
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/tragicna-smrt-djecaka-u-metkovicu-iznova-razotkrila-najslabiju-kariku-hrvatskog-zdravstva-stvarnosti-je-puno-okrutnija-od-uvjeravanja-da-nema-novca/8181644/
pljuje se po ministarstvu, vladi, zdravstvu, a nitko nema pojma kakvo je stanje..
najprije.. sve ordinacije opće prakse su privatne. ako su u sustavu HZZO-a onda ne plaćaš ništa, ako nisu u sustavu plaćaš itekako
ali činjenica je da ni ona privatna ne radi vikendom..
vikendom imamo hitnu službu u kojoj u pravilu rade mlad liječnici praktikanti jer se i oni negdje moraju naučiti rješavati lakše ili teže slučajeve.. a na hitnoj je ipak najmanja frekvencija..
naivno je misliti da se u inozemstvu ne dogodi ni jedan smrtni slučaj tijekom zdravstvenog postupka i iskusnim liječnicima a kamoli mladima...
što se laboratorija tiče i on je ovdje privatan istina je da ne radi vikendom.. da nije u sustavu HZZo-a pitam se bi li radio dva dana danju i noću radi par mogućih slučajeva.. na žalost ostat ćemo i bez njega jer zbog osobnih razloga vlasnica laboratorija prekida rad a ne može naći nasljednika ili nasljednicu..
dakle, pretrage krvi se nisu mogle napraviti, proupst je što je zlu ne trebalo mladi liječnik trebao poslati dječaka u dubrovnik ili split kad je vidio da temperatura ne opada. ali nije jer nije imao iskustva.. treba li ga zbog toga razapeti na križ i oduzeti mu licencu? stotine djece u ovo doba dolaze sa visokom temperaturom i kad bi svakoga slao negdje dalje bolnički centri bi zaustavili takvu praksu
propust se dogodio davno prije kad je Luka Bebić sa Austrijom dogovorio gradnju KBC Metković na području Dubravice.. ugovor je potpisan, sredstva su bila osigurana i projekt je zapeo .. zašto - to treba pitati politiku .. možda čak onu koja je u tunelu Sveti Rok htjela saditi gljive..
i u ovakvom stanju zdravstva melkior bi uvodio privatnu liječničku praksu - nalaz krvi dječakovi roditelji sigurno ne bi mogli platiti iz svojih primanja... otuda mnogobrojni humanitarni koncerti - liječenje vani je skupo i za naše prilike nemoguće, a i za većinu inozemnog stanovništva koje ne spada u viši srednji sloj, ako i njima..
no sve to ne umanjuje bol roditeljima.. dakle, uredno plaćajte zdravstveno pa se možda osigura i noćni rad laboratorija u svakom domu zdravlja...
Guest- Guest
Eroo wrote:Pa liječe se i Dalmatinci tamo, školuju se in i dica tamo i svašta nešto.RayMabus wrote:Kujunđiću će letit glava s ramena ,ljudl čekaju red u kbc split po kiši,dica umiru u Metkoviću a on šalje 40 miljona kuna tih istih građana rodijaku u Hercegovinu da zamrače pare na opremi za bolnicu u Mostaru
Ma kriminalac obični
potpis!
Guest- Guest
Eroo wrote:Hrvatsko zdravstvo dobro kotira na svjetskoj ljestvici.
Mislim da je negdje oko 25 mjesta ili tako nešto.
Slovensko je na 13.-om mjestu i još uvijek imamo prmjedbe.
Svugdje zdravstvo ima problema, jer nema se dovoljno love.
Imao sam slučaj da mi je gospođa imala neko snimanje pod žurno.
Ulazimo u neke hodnike, nigdje nikoga, samo ja i gospođa mi.
čekamo uru dvije i konačno smo napravili snimanje...Izlazimo
u čekaonicu, ali i dalje grobna tišina...nigdje nikoga.
Onda slušam na TV da se na to isto slikanje čeka i do godinu dana...
Jebiga, događa se...e, a onda su me dali podučiti da osiguravajuće
krije troškove samo toliko i toliko, jer su strojevi za slikanje skupi...
Malo zatim ministra javno progovori na TV: - Imate strojeve, u službi ste, slikajte..
I ministar nakon toga da ostavku. Bio je ministar zdravstva, reci i piši: 3 mjeseca.
Inače, svaka čast slovenskom zdravstvu, a posebno osoblju. Ne mogu vjerovati
da još uvijek postoje tako požrtvovani ljudi i za mali dohodak za ono šta sve čine...
Ne seri.
darth_vader-
2014-04-17
molim i drugi put...takav lapsus ocekujem od neukih i neodgovornih ljudi,..malo si me iznenadio..Eroo wrote:Nisam znao, hvala ti ka bratu.pismejker wrote:Eroo wrote:Pa liječe se i Dalmatinci tamo, školuju se in i dica tamo i svašta nešto.RayMabus wrote:Kujunđiću će letit glava s ramena ,ljudl čekaju red u kbc split po kiši,dica umiru u Metkoviću a on šalje 40 miljona kuna tih istih građana rodijaku u Hercegovinu da zamrače pare na opremi za bolnicu u Mostaru
Ma kriminalac obični
Guest- Guest
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Matija Babić : Zašto Imbex mrzi turizam ?
» Matija Babić prorok
» Matija Babić napao Miletića
» Index i Matija Babic Bujancu moraju platiti 25 000 kuna
» Index i Matija Babić protiv Assangea
» Matija Babić prorok
» Matija Babić napao Miletića
» Index i Matija Babic Bujancu moraju platiti 25 000 kuna
» Index i Matija Babić protiv Assangea
Page 7 of 7