Kolinda: Ostajem pri svome, Lozančiću više ne vjerujem
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Piše: M.L.
Foto: FAH
PREDSJEDNICA Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovala je na 8. "Better Building Brunch-u" na temu "Hrvatska na putu razvoja zelene gradnje i zelene energije prema smjernicama COP21" u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju.
Rekla je da ona pri svojoj odluci ostaje.
"Izgubila sam povjerenje u Lozančića", rekla je predsjednica. O razlogu razrješenja, odnosno gubitka povjerenja u Lozančića nije htjela govoriti.
"Pokrenula sam taj postupak sukladno zakonu. Ništa to neće promijeniti. O razlozima ne mogu govoriti zbog nacionalne sigurnosti, ali i prije izbora sam govorila da sam nezadovoljna radom službi. Premijer ima pravo ispitati, razmisliti, informirati se da donese odluku", kazala je Kolinda.
Piše: M.L.
Foto: FAH
PREDSJEDNICA Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovala je na 8. "Better Building Brunch-u" na temu "Hrvatska na putu razvoja zelene gradnje i zelene energije prema smjernicama COP21" u organizaciji Hrvatskog savjeta za zelenu gradnju.
Rekla je da ona pri svojoj odluci ostaje.
"Izgubila sam povjerenje u Lozančića", rekla je predsjednica. O razlogu razrješenja, odnosno gubitka povjerenja u Lozančića nije htjela govoriti.
"Pokrenula sam taj postupak sukladno zakonu. Ništa to neće promijeniti. O razlozima ne mogu govoriti zbog nacionalne sigurnosti, ali i prije izbora sam govorila da sam nezadovoljna radom službi. Premijer ima pravo ispitati, razmisliti, informirati se da donese odluku", kazala je Kolinda.
Re: Kolinda: Ostajem pri svome, Lozančiću više ne vjerujem
.....i ja ostajem pri svom kolinda..okani se mamica i tog drustva muljatora..inace neces imat moj glas sljedece izbore...ako im radis usluge zbog dugovanja love..skupit cemo ti mi pare da im vratis...ali okani ih se...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ni tebi,draga moja zemljakinjo,mnogi Hrvat (više) ne vjeruje.
Izgubila si povjerenje mnogih.
Moj glas više neš imat.
Izgubila si povjerenje mnogih.
Moj glas više neš imat.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ajme meni, pa kako moreš protiv kraljice balkana? Time ti sramotiš poštene desanke maksimalne rvate katolike :Dvuksadinare wrote:.....i ja ostajem pri svom kolinda..okani se mamica i tog drustva muljatora..inace neces imat moj glas sljedece izbore...ako im radis usluge zbog dugovanja love..skupit cemo ti mi pare da im vratis...ali okani ih se...
Guest- Guest
Obećala je vraćanje vojnoga roka.
Međutim toga nije ni na pomolu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
E, viš, to se više ni ne spominje. Možda nakon proračuna, vidjet ćemo.jastreb wrote:Obećala je vraćanje vojnoga roka.
Pa vidiš da joj ne daju ni da smjeni špijune u vlastitim redovimajastreb wrote:Obećala je vraćanje vojnoga roka.
Guest- Guest
Nema za to pajse. Osim da se unovači nezaposlenu besposlenu mladost pa na radne akcije žnjima, za dobrobit majčevine :)Regoč wrote:E, viš, to se više ni ne spominje. Možda nakon proračuna, vidjet ćemo.jastreb wrote:Obećala je vraćanje vojnoga roka.
Guest- Guest
KGK je džek, sve ostvari što naumi.jastreb wrote:Obećala je vraćanje vojnoga roka.
Njena prednost je što zna planirati i odabrati pravi timing,
a ostali kaskaju za njom i kukaju kao kalimeroti...
Ajme meni, Hrvati i tajming. Daj ti nađi bubnjara u Hrvatskoj..., triba svićon tražit. Al' to je sad drugi par opanaka. Kitugrabićka ako je nešto isplanirala, onda je očito isplanirala Tihača primit za kitu i što je, je: što naumila, to ostvarila, za kitu ga je ufatila. A sad, dal' će ga još i uspjeti obezmuditi te reći: - Čelabrc! to ćemo vidjeti, ako mu je za vjerovati, tek za koji tjedan. Jer Tihačeva bolja polovica ne izgleda baš ko da voli kad još mužića ostalo ženskinje za kitu faća.Ero wrote:KGK je džek, sve ostvari što naumi.jastreb wrote:Obećala je vraćanje vojnoga roka.
A ni Kitugrabićkin mužić Jake ne izgleda nekak' vesel dok mu ženica iza leđa Tihača po mudima šašolji, a ovome se se skupile očice od užitka :P
Guest- Guest
Sudeći po čeljusti, a tek po volumenu mu njegovom, to bi njemu bilo ko ona vrećica kikirikija kaj dobiš u avionu: zanimacija za zub. Hubby Jake is not to be taken lightly :DEva wrote:Jakov bu ga pojel
Guest- Guest
Meni je Tim baš simpa lik. Ima nekaj dječačko u njemu, i djeluje mi neiskvareno.
Guest- Guest
Otela si mi riječ iz usta, kad se već tako negihijenski moram izraziti. I meni je, iako mi nekak malo baca na Ašpergerov sindrom, do sada simpa. A takvi simpatični uvijek nađu neku oštrokondžu da im šarafi jajca. Iako, moram priznati da bi Dujmovićku (oboje očito ponosne Likote) ova Karakondžula otpuhnula ko vuk slamnatu kućicu :P Mislim ono: doctor DeathEva wrote:Meni je Tim baš simpa lik. Ima nekaj dječako u njemu, i djeluje mi neiskvareno.
Guest- Guest
Ona je NATO škola.ostap.phender wrote:Ajme meni, Hrvati i tajming.Ero wrote:KGK je džek, sve ostvari što naumi.jastreb wrote:Obećala je vraćanje vojnoga roka.
Sredit će vas, nije vrag da neće...
Što bi reka jedan vaš zemo " Pučina je jedna stoka grdna, dobra duša kad im rebra puču..."
Evo ti ga tvoj zemo Marko pokušava pomoći u tvojoj ti egzistencijalnog tjeskobi ∋⎯⎯(╰◣▂ ◢╯メ)↴Ero wrote:Ona je NATO škola.ostap.phender wrote:Ajme meni, Hrvati i tajming.Ero wrote:KGK je džek, sve ostvari što naumi.jastreb wrote:Obećala je vraćanje vojnoga roka.
Što bi reka jedan vaš zemo " Pučina je jedna stoka grdna, dobra duša kad im rebra puču..."
Guest- Guest
Ero wrote:Ona je NATO škola.
a, je!
kolinda i nato tenk 40 tona.
minimalno...
sitting_bull-
2015-09-28
Je, Tim ima takvo lice, a i govor mu je usklađen s držanjem. Nema kod njega znakova neverbalne komunikacije da je muljator. Pozitivac čisti.ostap.phender wrote:Otela si mi riječ iz usta, kad se već tako negihijenski moram izraziti. I meni je, iako mi nekak malo baca na Ašpergerov sindrom, do sada simpa. A takvi simpatični uvijek nađu neku oštrokondžu da im šarafi jajca. Iako, moram priznati da bi Dujmovićku (oboje očito ponosne Likote) ova Karakondžula otpuhnula ko vuk slamnatu kućicu :P Mislim ono: doctor DeathEva wrote:Meni je Tim baš simpa lik. Ima nekaj dječako u njemu, i djeluje mi neiskvareno.
A ova gospođa odvratnica (tak je moja klinka kad je bila mala skužila riječ odvjetnica, a horoskop joj je bil vodoskok) je Mephistopeles herslef.
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» ĆOSIĆ O HADŽIHAFIZBEGOVIĆEVOM IZBORU PET PODOBNIH HRVATA: Vjerujem da je Hitler imao više prihvatljivih Židova
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Tomac:Plenki vise uz Brisel a Kolinda uz Amere i Poljake
» Lozančiću častan otpust, sprečavat će pranje novca
» soros papa u epizodi ostajem 26 minuta
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Tomac:Plenki vise uz Brisel a Kolinda uz Amere i Poljake
» Lozančiću častan otpust, sprečavat će pranje novca
» soros papa u epizodi ostajem 26 minuta
Page 1 of 3