Registar korisnika ili nista od legalizacije
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Registar korisnika ili nista od legalizacije
To je glupost al se događa vrlo često zbog precijenjene vrijednosti robe.veber wrote:hmmm.
upoznaš žensku, odvedeš ju na večeru, platiš i cugu i kolače. odfuraš ju doma, pojebete se, ujutro još jednom. spremiš joj doručak, nakon doručka platiš joj taxi da ode doma.
spizdio si soma kuna, a ona je dala samo pičke.
jel to prostitucija ili kompenzacija
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
legalizacija da stigmatizacija korisnika ne , pravni oblik jasno srocen i represivan , prostitucija droga lovacko drustvo...svejedno
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
pa to je jasno,NWC wrote:razlika u načinu razmišljanjaaben wrote:pa ipak, kad je riječ o drugin stvorima poput droge, cigaretov, oporezivanja odredjenih nepoželjnih aktivnosti, tu triba neprirodno regulirati?NWC wrote:ja sam za prirodnu selekciju, oni koji vole slobodnu ljubav trebaju biti izloženi spolnim bolestimaNice wrote:Daj, deda, pa sto onda
Istinu zbori
to bi se prirodno izreguliralo, eugenika, bolje nego da se takve spašava od njih samih
ti to sve izmišljoš u hodu, jel tak?
ti imaš "put", svjetonazor, i njega slijediš ma kamo god te odveo, pa makar i niz liticu, ostaješ mu vjeran
ja imam cilj, a putevi su razni, ne mora čak ni biti put, može i prečac kroz makiju, trnje i stijene
https://en.wikipedia.org/wiki/IQ_and_the_Wealth_of_Nations
problem nije HDZ, ni ideologija, komunizam, materijalizam,... što već, problem je IQ, putevi koji snižavaju IQ su negativni, a oni koji ga povećavaju pohvalni
ali slobodno drogiranje povećava iq identično ko i slobodna prostitucija, pa ipak, nisi za slobodno drogiranje. dakle, ni tvoj put ni tvoji ciljevi nisu stalni, oni su relativni, kolebljivi,
jesi li ti ženska?
2014-04-16
jepeta mi se obraćaš ko da san epikur,NWC wrote:aben wrote:kurbami je bolje ostati u ilegali, i popušiti tu i tamo policijotu, ali ne plotititi porez. jednako tako i klijentima, ako država legaliziro seks, cijene bi se baren udvostručile.
evo
https://en.wikipedia.org/wiki/Inside_money
neka ti Yoda objasni, kako je danas stvaranje novca privatizirano, u rukama građana, a vi to želite uništiti, jer tvoj put je slijepi put, ne vodi nikamo
ja se ne služim dobro ekonomskom terminologijom pa ću opet pričat kako je suma 0, ravnoteža, i onda netko kome ne ide dobro matematika, komu ne ide 2+2, neće kužiti
jo nis za unišavanje privatnog stvaranja, nego za uništavanje državne kontrole privatnog stvaranja i prestanak nasilja nad pojedincima koji ne vjeruju da su 2+2=4
2014-04-16
aben wrote:
jo nis za unišavanje privatnog stvaranja, nego za uništavanje državne kontrole privatnog stvaranja i prestanak nasilja nad pojedincima koji ne vjeruju da su 2+2=4
nema državne kontrole, objasnit će ti Yoda ako mu se bude dalo, stvaranje je potpuno u rukama građana
i da, jesi za uništavanje privatnog stvaranja, jer ne znaš zbrojit 2+2, jer suma je tu 0, nije ti jasno kako sve funkcionira
Guest- Guest
a slijedeći vikend se pozdravimo na parkingu kluba, ja odem s drugom, a vidim da ona ide s nekim drugim. pretpostavimo pod istim uvjetima.NWC wrote:nije, nakon tebe nema drugih klijenata, ekskluzivni steveber wrote:
jel to prostitucija..
da li je to prostitucija ili kompenzacija?
2014-12-30
all in all, Njemacka i dalje bad guy, podrzava trgovinu ljudima i propadanje morala..
kic wrote:
all in all, Njemacka i dalje bad guy, podrzava trgovinu ljudima i propadanje morala..
da ne idemo tako daleko - što je moral za mene, za tebe, za abena, za gnječa, za violator i za mativku?
Guest- Guest
debotoijusto wrote:legalizacija da stigmatizacija korisnika ne , pravni oblik jasno srocen i represivan , prostitucija droga lovacko drustvo...svejedno
zašto su onda branitelji morali biti stigmatizirani popisom branitelja?
Guest- Guest
metilda wrote:debotoijusto wrote:legalizacija da stigmatizacija korisnika ne , pravni oblik jasno srocen i represivan , prostitucija droga lovacko drustvo...svejedno
to se zove transparentnost , mi dajemo lovu i kontroliramo potrosnju
prostitucija je sporazumni ekonomski cin neovisno o drzavi , ako bi drzava davala bon za besplatni sex 1-2x mjesecno potrebitima onda moze i vodit kontrolu istih
2014-04-12
veber wrote:a slijedeći vikend se pozdravimo na parkingu kluba, ja odem s drugom, a vidim da ona ide s nekim drugim. pretpostavimo pod istim uvjetima.NWC wrote:nije, nakon tebe nema drugih klijenata, ekskluzivni steveber wrote:
jel to prostitucija..
Promiskuitet.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:metilda wrote:debotoijusto wrote:legalizacija da stigmatizacija korisnika ne , pravni oblik jasno srocen i represivan , prostitucija droga lovacko drustvo...svejedno
To se zove pribijanje na stup srama one društvene skupine koja u velikoj većini ne glasa za određenu političku opciju. Kod nas inače jako raširena praksa od strane vladajućih, bez obzira o kojima je riječ Ako ne glasaš za "mene" i "moje", onda se možeš pozdraviti sa državnim povlasticama koje takvo glasovanje kod nas uobičajeno donosi.
Last edited by Speare Shaker on 9/12/2018, 10:08; edited 1 time in total
Guest- Guest
metilda wrote:kic wrote:
da ne idemo tako daleko - što je moral za mene, za tebe, za abena, za gnječa, za violator i za mativku?
Usprkos široko rasprostranjenim zabludama, moral je zapravo izrazito subjektivna kategorija.
Guest- Guest
tako je ... tj ja sam u svakom slučaju za zabranuNice wrote:https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/moze-li-vagina-biti-svedena-na-alatku-legalizirate-li-prostituciju-upropastit-cete-cijelu-jednu-generaciju-foto-20181208
Kao sto vec odavno zastupam stav: hocete slobodu placanja sexualnih usluga, registrirajte se!
immortal-
2014-04-16
Speare Shaker wrote:veber wrote:a slijedeći vikend se pozdravimo na parkingu kluba, ja odem s drugom, a vidim da ona ide s nekim drugim. pretpostavimo pod istim uvjetima.NWC wrote:nije, nakon tebe nema drugih klijenata, ekskluzivni steveber wrote:
jel to prostitucija..
Promiskuitet.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:metilda wrote:debotoijusto wrote:legalizacija da stigmatizacija korisnika ne , pravni oblik jasno srocen i represivan , prostitucija droga lovacko drustvo...svejedno
To se zove pribijanje na stup srama one društvene skupine koja u velikoj većini ne glasa za određenu političku opciju. Kod nas inače jako raširena praksa od strane vladajućih, bez obzira o kojima je riječ Ako ne glasaš za "mene" i "moje", onda se možeš pozdraviti sa državnim povlasticama koje takvo glasovanje kod nas uobičajeno donosi.
glupost , popis postoji jer postoji drzava/regulativa , branitelja automobila broja snosaja po zupanijama....
ako mislis na javnu objavu popisa mozemo razgovarat o opravdanosti kad bi bilo bitno za temu
ukratko branitelji - javno , jebaci uz pristanak/naplatu - privatno
2014-04-12
debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:metilda wrote:debotoijusto wrote:legalizacija da stigmatizacija korisnika ne , pravni oblik jasno srocen i represivan , prostitucija droga lovacko drustvo...svejedno
glupost , popis postoji jer postoji drzava/regulativa , branitelja automobila broja snosaja po zupanijama....
ako mislis na javnu objavu popisa mozemo razgovarat o opravdanosti kad bi bilo bitno za temu
Dvostruka mjerila. Očito u skladu sa onim principom na koji sam ukazao u prethodnom postu.
I da, naravno da sam govorio o javnoj objavi popisa motiviranoj revanšističkim težnjama prema onima koji ne glasaju za "mene" i "moje".
I ponavljam, tako se kod nas ponašaju sve političke opcije, nebitno koja manje, a koja više. I to po principu da su više isključive i revanšistički raspoložene kada su oporbi. Kada dođu na vlast, malo se ipak stabiliziraju i bolje razumiju političku realnost.
Guest- Guest
Ne svimetilda wrote:debotoijusto wrote:legalizacija da stigmatizacija korisnika ne , pravni oblik jasno srocen i represivan , prostitucija droga lovacko drustvo...svejedno
Samo lazni branitelji a ima ih koliko hoces
Pa kad vec se razbacuje lova, da znamo tko su sretnici
I ODAKLE SU
Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:metilda wrote:
Dvostruka mjerila. Očito u skladu sa onim principom na koji sam ukazao u prethodnom postu.
I da, naravno da sam govorio o javnoj objavi popisa motiviranoj revanšističkim težnjama prema onima koji ne glasaju za "mene" i "moje".
I ponavljam, tako se kod nas ponašaju sve političke opcije, nebitno koja manje, a koja više. I to po principu da su više isključive i revanšistički raspoložene kada su oporbi. Kada dođu na vlast, malo se ipak stabiliziraju i bolje razumiju političku realnost.
opet maglis a nismo pcele
nema dvostrukih mjerila vec javno - privatno
2014-04-12
Sora wrote:Ne svimetilda wrote:debotoijusto wrote:legalizacija da stigmatizacija korisnika ne , pravni oblik jasno srocen i represivan , prostitucija droga lovacko drustvo...svejedno
Samo lazni branitelji a ima ih koliko hoces
I za koliko ih je sa objavljenog popisa utvrđeno da su lažni?
Guest- Guest
debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:
opet maglis a nismo pcele
nema dvostrukih mjerila vec javno - privatno
Magla ti je u glavi. Dvostruka mjerila su toliko razvidna da bi ih i ti morao vidjeti, ali eto.
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Suljo optuzio drzavnu televiziju Srbije nista manje nista vise zbog - izdaje
» BELIH NIŠTA SOK, NIŠTA KAVA, EVO IDE DIMITRIJEVIĆ ČAVA
» Muslimani traže legalizaciju poligamije, na temelju legalizacije homosexualnih brakova
» svecka na korak legalizacije braka s djecom
» Test inteligencije forumskih korisnika
» BELIH NIŠTA SOK, NIŠTA KAVA, EVO IDE DIMITRIJEVIĆ ČAVA
» Muslimani traže legalizaciju poligamije, na temelju legalizacije homosexualnih brakova
» svecka na korak legalizacije braka s djecom
» Test inteligencije forumskih korisnika
Page 2 of 7