Registar korisnika ili nista od legalizacije
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Registar korisnika ili nista od legalizacije
dijagram wrote:a cuj, ako je tebe tuklo,. jebem ga, to je doista gadno, ali...Rabarbara wrote:A je, čula sam. Hodaju sa šljivama pod očima. Nasnifaju se pa razbiju auto.dijagram wrote:nisi cula da svi koji snifaju dim u blizini pusaca mogu proci i gore nego sam pusac?Rabarbara wrote:dijagram wrote:
valjda pusenjem stetis svima oko sebe, alkoholom bas i ne
Prividno.
Još nisam čula da se netko prepušio cigareta i izazvao prometnu nesreću, razbio ženu, izbacio djecu na ulicu.
e vala
E da. I kaput im ponekad smrdi. Moraju se čak otuširati jer su bili u blizini zla zvanog nikotin. A nisu planirali.
E vala.
ne rade to svi pijanci, tek poneki, a i mnogi koji uopce nisu alkosi
evo samo iz javnog zivota, Nobilo, onaj adezenjara iz pozege, onaj razroki esdepenjara itd itd
pusaci truju sve oko sebe, to je barem jasno ko dan, truju vlastitu djecu za pocetak
Nije me tuklo (što ne znači da možda neće), a nisam ni pušač.
Ali, ako bih birala društvo rađe bih sjedila među trijeznim pušačima, nego pijanim nepušačima.
Pijanac je pijanac bez obzira cereka li se i priča gluposti kad je pijan ili je agresivan i opasan za svoju okolinu.
Guest- Guest
kic wrote:dijagram wrote:nisi cula da svi koji snifaju dim u blizini pusaca mogu proci i gore nego sam pusac?Rabarbara wrote:dijagram wrote:valjda pusenjem stetis svima oko sebe, alkoholom bas i neRabarbara wrote:
Pušenjem štetiš sebi, alkoholom sebi i svima oko sebe, a ni približno nije napadan kao duhan.
Prividno.
Još nisam čula da se netko prepušio cigareta i izazvao prometnu nesreću, razbio ženu, izbacio djecu na ulicu.
e vala
pusaci prenose spolne bolesti?
The OECD has expressed serious concern that young British girls drink more and suffer from more sexually transmitted diseases than their equivalents in Europe. Alcoholism can lead to domestic violence, suicide and generational poverty. Professor Ian Gilmore, chair of the Alcoholic Alliance UK warns that 60 medical conditions are linked to a high consumption of liquor.
ova fotografija je umjetničo remek djelo. ponekad i pijanci znaju bit umjetnici
Guest- Guest
Ama zezam teee!!!veber wrote:
tatina ljubimica zaželjela ćevape.
sa 16 uz roditelje smiješ
nisam se nikad napio od janjetine
Peri te prozore i ne pali se na guranje.
Ogladnjeh na spomen janjetine. Odoh si spremiti nešto jestivo.
Uživajte. I ne zaboravite se registrirati
Guest- Guest
Gnječ wrote:kic wrote:dijagram wrote:nisi cula da svi koji snifaju dim u blizini pusaca mogu proci i gore nego sam pusac?Rabarbara wrote:dijagram wrote:valjda pusenjem stetis svima oko sebe, alkoholom bas i neRabarbara wrote:
Pušenjem štetiš sebi, alkoholom sebi i svima oko sebe, a ni približno nije napadan kao duhan.
Prividno.
e vala
pusaci prenose spolne bolesti?
The OECD has expressed serious concern that young British girls drink more and suffer from more sexually transmitted diseases than their equivalents in Europe. Alcoholism can lead to domestic violence, suicide and generational poverty. Professor Ian Gilmore, chair of the Alcoholic Alliance UK warns that 60 medical conditions are linked to a high consumption of liquor.
ova fotografija je umjetničo remek djelo. ponekad i pijanci znaju bit umjetnici
drunken yoga
The drunks of Manchester (mrtvo pijana priroda)
Guest- Guest
E s tim bih se slozio, ali zdravlju bi nam vise stetili pusaci nego pijanciRabarbara wrote:dijagram wrote:a cuj, ako je tebe tuklo,. jebem ga, to je doista gadno, ali...Rabarbara wrote:A je, čula sam. Hodaju sa šljivama pod očima. Nasnifaju se pa razbiju auto.dijagram wrote:nisi cula da svi koji snifaju dim u blizini pusaca mogu proci i gore nego sam pusac?Rabarbara wrote:
Prividno.
e vala
E da. I kaput im ponekad smrdi. Moraju se čak otuširati jer su bili u blizini zla zvanog nikotin. A nisu planirali.
E vala.
evo samo iz javnog zivota, Nobilo, onaj adezenjara iz pozege, onaj razroki esdepenjara itd itd
pusaci truju sve oko sebe, to je barem jasno ko dan, truju vlastitu djecu za pocetak
Ali, ako bih birala društvo rađe bih sjedila među trijeznim pušačima, nego pijanim nepušačima.
Pijanac je pijanac bez obzira cereka li se i priča gluposti kad je pijan ili je agresivan i opasan za svoju okolinu.
Glede konzumacije ne pijem niti pivo, a isto tako cigare nula bodova
Masu djece moje generacije imali su bronhitis i kojesta u obiteljima gdje mama i tate dime ko simens martinova pec
Kasnije i rak i kojesta tog
U to vrijeme bila je uobicajena stvar pusiti cak i u autobusu,..strava
dijagram-
2015-08-09
di su one špelunke od nekad, a ne 5m2 šajbaRabarbara wrote:Ama zezam teee!!!veber wrote:
tatina ljubimica zaželjela ćevape.
sa 16 uz roditelje smiješ
nisam se nikad napio od janjetine
Peri te prozore i ne pali se na guranje.
Ogladnjeh na spomen janjetine. Odoh si spremiti nešto jestivo.
Uživajte. I ne zaboravite se registrirati
ja sam regan. na gmail, ovdje, u banci i to je to, a i za mob.
2014-12-30
dijagram wrote:E s tim bih se slozio, ali zdravlju bi nam vise stetili pusaci nego pijanciRabarbara wrote:dijagram wrote:a cuj, ako je tebe tuklo,. jebem ga, to je doista gadno, ali...Rabarbara wrote:A je, čula sam. Hodaju sa šljivama pod očima. Nasnifaju se pa razbiju auto.dijagram wrote:
nisi cula da svi koji snifaju dim u blizini pusaca mogu proci i gore nego sam pusac?
e vala
E vala.
Glede konzumacije ne pijem niti pivo, a isto tako cigare nula bodova
Masu djece moje generacije imali su bronhitis i kojesta u obiteljima gdje mama i tate dime ko simens martinova pec
Kasnije i rak i kojesta tog
U to vrijeme bila je uobicajena stvar pusiti cak i u autobusu,..strava
prije su cigarete bile preporučane od doktora
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Nice wrote:Znaci, osim konobara i kuhara, trebamo "uzgajat" i sexualne radnike, sve za prosperitet nase pozicije u eu.
Uništavanje drugih oblika gospodarstva i naglaskom na turizam, izabrali smo postati nacijom konobara i kurvi. Risom (Star Trek) EU, a sve više i nekih drugih dijelova svijeta. Europskim Bangkokom. Itd.
I nemamo se sad pravo žaliti na posljedice, zapravo smo jako dobro znali kakve će biti.
Turizam je najveće zlo koje nas je zadesilo. To ja godinama tvrdim...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Speare Shaker wrote:Nice wrote:Znaci, osim konobara i kuhara, trebamo "uzgajat" i sexualne radnike, sve za prosperitet nase pozicije u eu.
Uništavanje drugih oblika gospodarstva i naglaskom na turizam, izabrali smo postati nacijom konobara i kurvi. Risom (Star Trek) EU, a sve više i nekih drugih dijelova svijeta. Europskim Bangkokom. Itd.
I nemamo se sad pravo žaliti na posljedice, zapravo smo jako dobro znali kakve će biti.
prokleto jadransko more ono je za sve krivo.
...a da i srbi vječni krivci...
Guest- Guest
Gnječ wrote:
pivski zlatni rez
I nitko od tolikih prolaznika da mu doda pivu? Gdje je nestala humanost...
darth_vader-
2014-04-17
Gnječ wrote:jasambrend wrote:Speare Shaker wrote:Nice wrote:Znaci, osim konobara i kuhara, trebamo "uzgajat" i sexualne radnike, sve za prosperitet nase pozicije u eu.
Istrijoti recimo, zbog želje za bavljenjem turizmom sjebali Uljanik i sad država kriva... eli to nije Bogu za plakati?
darth_vader-
2014-04-17
niti su istrani niti turizam sjebali hrvatsku. sjebao nas je hdz, 200 obitelji, ne treba proizvodnja, ne treba poljoprivreda...
...turizam i trgovina i evo nam švice tri put bolje od švice. naravno i dimentosi iz susjedne države koji su zaključili; imamo rvacku...
...turizam i trgovina i evo nam švice tri put bolje od švice. naravno i dimentosi iz susjedne države koji su zaključili; imamo rvacku...
2014-12-30
jasambrend wrote:Gnječ wrote:jasambrend wrote:Speare Shaker wrote:Nice wrote:Znaci, osim konobara i kuhara, trebamo "uzgajat" i sexualne radnike, sve za prosperitet nase pozicije u eu.
Istrijoti recimo, zbog želje za bavljenjem turizmom sjebali Uljanik i sad država kriva... eli to nije Bogu za plakati?
jebo te bog, Istrioti su jedna mala zajednica potomaka starih rimljana imaju svoj istriotski jezik koji je pod zaštitom UNESCO-a. zvati sve istrijane istriotima je pogrešno i znak opće nepismenosti i nepoznavanja povijesti Istre koja nikada nije bila niti neće biti dio balkanskih vukojebina. da ti pojasnim, ma, nevermind...
Guest- Guest
Ljudi više ne traže ljubav nego seks, ima u tome neke kozmičke pravde...Toliko koliko ljubav košta nitko ne može platiti
Ljubav je bol, na srcu mom, ljubav je preteška bol
Ljubav je bol, na srcu mom, ljubav je preteška bol
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Gnječ wrote:jasambrend wrote:Gnječ wrote:jasambrend wrote:Speare Shaker wrote:
jebo te bog, Istrioti su jedna mala zajednica potomaka starih rimljana imaju svoj istriotski jezik koji je pod zaštitom UNESCO-a. zvati sve istrijane istriotima je pogrešno i znak opće nepismenosti i nepoznavanja povijesti Istre koja nikada nije bila niti neće biti dio balkanskih vukojebina. da ti pojasnim, ma, nevermind...
A ki su onda Istrijani? Su to Jugosloveni?
darth_vader-
2014-04-17
veber wrote:niti su istrani niti turizam sjebali hrvatsku. sjebao nas je hdz, 200 obitelji, ne treba proizvodnja, ne treba poljoprivreda...
Veber, ti si Nijemac...vi imate malo drukčiji mentalitet...Hrvati ako ne moraju, ne vole raditi.. ja prvi...kompleksno ti je to malo...uglavnom, turizam umjesto da je na gospodarstvo djelovao poticajno u vidu multiplikativnog efekta, kod nas samo generira ogroman uvoz svega i svačega te sveopće parazitiranje, a država, čitaj glasači kradezea parazitira na tome najviše...sve dok jednog dana ne bude...cicikrep...a ovo je Balkan. Uvijek bude cicikrep na kraju...
darth_vader-
2014-04-17
jebena dilema :)veber wrote:hmmm.
upoznaš žensku, odvedeš ju na večeru, platiš i cugu i kolače. odfuraš ju doma, pojebete se, ujutro još jednom. spremiš joj doručak, nakon doručka platiš joj taxi da ode doma.
spizdio si soma kuna, a ona je dala samo pičke.
jel to prostitucija ili kompenzacija
» BELIH NIŠTA SOK, NIŠTA KAVA, EVO IDE DIMITRIJEVIĆ ČAVA
» Muslimani traže legalizaciju poligamije, na temelju legalizacije homosexualnih brakova
» svecka na korak legalizacije braka s djecom
» Test inteligencije forumskih korisnika
» BELIH NIŠTA SOK, NIŠTA KAVA, EVO IDE DIMITRIJEVIĆ ČAVA
» Muslimani traže legalizaciju poligamije, na temelju legalizacije homosexualnih brakova
» svecka na korak legalizacije braka s djecom
» Test inteligencije forumskih korisnika
Page 7 of 7