Alternativna medicina opet truje ljude
Page 2 of 14
Page 2 of 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Re: Alternativna medicina opet truje ljude
dijagram wrote:Nedavno jeo oskoruse iz zadra, neka bakica prodavala kod galerije.epikur37 wrote:dijagram wrote:Svjeza je dobra ali iz pecnice zamirise, pravi zimski ugodjaj:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Najbolja je u pecnici, fino smeksa,akme, otkad to nisam probao.epikur37 wrote:Ja sam obrao školsku dunju i pravim džem...jebem znanost :)
Bravo, ja isto volim iz pećnice ali najčešće jedem svježu, kao jabuku.
Sad ću napraviti slatko, pa ujutro dok se klinci i žena ne probude složiti u lisnato tijesto i tople fornete za doručak :)
Odlicna za zeludac, opora, poput trnine, musmule ili oskoruse.
Bokte pa ti znaš sve a kao nisi Boske....
Tjah u vrijeme rata sam mušmule stavljao u sijeno dok ne umeknu a imali smo jednu oskorušu, bit će da ima 200-300 godina, najveće stablo na rubu šume .
Zar mislis da tog nema drugdje? :)
Naravno, takve stvarcice moraju se ostaviti da fermentiraju.
Kao klinac pekli bi na zaru jabuke, dunje, kukuruz, pa i trnine.
Super su te fore...@ sve sam to nalazio i u Dolcu u Zagrebu al nekako volim vjerovati da su t egzotike obilježje mog rodnog kraja :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ha ha,dobar :Dseksoje1 wrote:Afrička šljiva
2014-04-12
a cuj, ove ti sigurno ne bi bile bas tako uskusne ko tvoje,al eto ima ih, i isto se i dolje zovu bas oskoruse i musmule.epikur37 wrote:dijagram wrote:Nedavno jeo oskoruse iz zadra, neka bakica prodavala kod galerije.epikur37 wrote:dijagram wrote:Svjeza je dobra ali iz pecnice zamirise, pravi zimski ugodjaj:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Najbolja je u pecnici, fino smeksa,akme, otkad to nisam probao.epikur37 wrote:Ja sam obrao školsku dunju i pravim džem...jebem znanost :)
Bravo, ja isto volim iz pećnice ali najčešće jedem svježu, kao jabuku.
Sad ću napraviti slatko, pa ujutro dok se klinci i žena ne probude složiti u lisnato tijesto i tople fornete za doručak :)
Odlicna za zeludac, opora, poput trnine, musmule ili oskoruse.
Bokte pa ti znaš sve a kao nisi Boske....
Tjah u vrijeme rata sam mušmule stavljao u sijeno dok ne umeknu a imali smo jednu oskorušu, bit će da ima 200-300 godina, najveće stablo na rubu šume .
Zar mislis da tog nema drugdje? :)
Naravno, takve stvarcice moraju se ostaviti da fermentiraju.
Kao klinac pekli bi na zaru jabuke, dunje, kukuruz, pa i trnine.
Super su te fore...@ sve sam to nalazio i u Dolcu u Zagrebu al nekako volim vjerovati da su t egzotike obilježje mog rodnog kraja :)
Meni kupila frendica jer zna da volim.
vis kako paze na mene, tko zna cime sam to zasluzio:)
dijagram-
2015-08-09
Ti si dobar čovjek, vedrog duha. To je danas nije često i tko zna on to cijeni.
2015-08-06
Recimo da je tako, necemo u sirinu:)epikur37 wrote:
dijagram-
2015-08-09
A ne stvara sve kiselo kiselo okruženje, limun stvara lužnato a kisel je, soda bikarbon isto ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dijagram wrote:Recimo da je tako, necemo u sirinu:)epikur37 wrote:
Dobro ne valja pretjerivati, recimo to što si protiv Putina i Dode ti nije na čast al ajd znaš što je mušmuma i oskoruša ;) :D
2015-08-06
soda stvara lužnato a limun kiselokaja_333 wrote:A ne stvara sve kiselo kiselo okruženje, limun stvara lužnato a kisel je, soda bikarbon isto ..
kajo kazni se...
2015-08-06
Cuj, nitko nije savrsen, mozda naginjem tome ali,..eto:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Recimo da je tako, necemo u sirinu:)epikur37 wrote:
Dobro ne valja pretjerivati, recimo to što si protiv Putina i Dode ti nije na čast al ajd znaš što je mušmuma i oskoruša ;) :D
dijagram-
2015-08-09
gle,to moras promatrati u interakciji sa ostalim tvarima u organizmu..evo ti jedan vrlo kvalitatan stranicakaja_333 wrote:A ne stvara sve kiselo kiselo okruženje, limun stvara lužnato a kisel je, soda bikarbon isto ..
http://www.webmd.com/
inace,neke teorije koje su sad potvrdjene govore da bas okruzje sa nedovoljno kisika potice rast gljivica i nekih anaerobnih stvari,kciji nusprodukti,izazivaju isto nastanak stanica tumora..antiksidans je u biti stvarao stetu,no haj ti reci nes kontra..
Guest- Guest
Indijanci znaju da se kao lijek sve može pronaći u prirodi...
Guest- Guest
Ja od graha prdim,alternativa, ali nije ugodan miris......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
pa to je zdravo...v_vlado wrote:Ja od graha prdim,alternativa, ali nije ugodan miris......
Guest- Guest
Službena medicina ne truje.
Ni jedan lijek nema nuspojava.
lookatme-
2014-04-18
I onako će treći swijetski ...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
heheheheheheheheRayMabus wrote:I onako će treći swijetski ...
Guest- Guest
lookatme wrote:Službena medicina ne truje.
Službena medicina ne potiče ljude da nepotrebno piju ljekove, nego uvijek upozoravaju da ih uzimaju onako kako im je liječnik propisao.
Dok ovi alternativni mediji doslovno vrište kako trebaš gutati što više antioksidansa i čeg sve ne.
Određene bijele krvne stanice se protiv bolesti bore pomoću slobodnih radikala, ako tijelo natrpaš antioksidansima blokiraš im rad, slično i s nekim enzimima.
Tvrdi se isto u narodnoj medicini da je alkohol ljekovit, pogotovo ako su nekakve bobice ubačene u njega, dok je alkohol za organizam zapravo toksin.
Guest- Guest
epikur37 wrote:soda stvara lužnato a limun kiselokaja_333 wrote:A ne stvara sve kiselo kiselo okruženje, limun stvara lužnato a kisel je, soda bikarbon isto ..
kajo kazni se...
za kaznu neka napravi kolač koji sadrži limun i sodu bikarbonu
Guest- Guest
Danas je on/off gledanje na stvari nerealno
..pa i kad se odnosi na alternativnu i alopaticnu medicinu..istina je negdje između,u kombinaciji...
..pa i kad se odnosi na alternativnu i alopaticnu medicinu..istina je negdje između,u kombinaciji...
2014-04-12
Page 2 of 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Similar topics
» Kamerom snimili ko truje pse
» Zlatko Vitez:Pupovcu glavni grad Beograd;ako prota seljaka truje'a truje ga....
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Usred sela proizvodi drveni ugalj i truje seljane
» Zlatko Vitez:Pupovcu glavni grad Beograd;ako prota seljaka truje'a truje ga....
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Usred sela proizvodi drveni ugalj i truje seljane
Page 2 of 14