Američko veleposlanstvo : SAD želi da Hrvatska modernizira zrakoplovne snage
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Američko veleposlanstvo : SAD želi da Hrvatska modernizira zrakoplovne snage
Leviathan2 wrote:dosta da kolinda ode do putina, putko bi joj dao i na kredit, nije uopce bedara,vuksadinare wrote:pa jeboti pas mater bezobraznu kako se mozes javiti na neki natjecaj a znas da kupac ne moze ispuniti tvoje uslove....to se moze protumaciti jedino da su ameri javljanjem na natjecaj imali namjeru sabotirati kupnju zrakoplova od strane hrvatske...odnosno minirati druge ponuđace...u ovom slucaju da smo kupili i od sveda zrakoplove americani bi nasli nesto d anas sjebu...
su30sm imaju cist dobre karakteristike, moze se parit sa f16 bez brige a jeftiniji je trecinu, i odrzavanje mu nije skupo
Ima da bidne f16, Barak. Ništa ispod toga ne dolazi u obzir.
Javi Bernardiću i ostaloj talibanskoj sirotinji, da će da bidne sve uredu.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Re: Američko veleposlanstvo : SAD želi da Hrvatska modernizira zrakoplovne snage
Sve će to narod pozlatiti.Eroo wrote:Leviathan2 wrote:dosta da kolinda ode do putina, putko bi joj dao i na kredit, nije uopce bedara,vuksadinare wrote:pa jeboti pas mater bezobraznu kako se mozes javiti na neki natjecaj a znas da kupac ne moze ispuniti tvoje uslove....to se moze protumaciti jedino da su ameri javljanjem na natjecaj imali namjeru sabotirati kupnju zrakoplova od strane hrvatske...odnosno minirati druge ponuđace...u ovom slucaju da smo kupili i od sveda zrakoplove americani bi nasli nesto d anas sjebu...
su30sm imaju cist dobre karakteristike, moze se parit sa f16 bez brige a jeftiniji je trecinu, i odrzavanje mu nije skupo
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
I ješćemo zlatnim kašikama čim se vlast promijeni.dzango wrote:Sve će to narod pozlatiti.Eroo wrote:Leviathan2 wrote:dosta da kolinda ode do putina, putko bi joj dao i na kredit, nije uopce bedara,vuksadinare wrote:pa jeboti pas mater bezobraznu kako se mozes javiti na neki natjecaj a znas da kupac ne moze ispuniti tvoje uslove....to se moze protumaciti jedino da su ameri javljanjem na natjecaj imali namjeru sabotirati kupnju zrakoplova od strane hrvatske...odnosno minirati druge ponuđace...u ovom slucaju da smo kupili i od sveda zrakoplove americani bi nasli nesto d anas sjebu...
I kupiće se novi avioni.Eroo wrote:I ješćemo zlatnim kašikama čim se vlast promijeni.dzango wrote:Sve će to narod pozlatiti.Eroo wrote:Leviathan2 wrote:dosta da kolinda ode do putina, putko bi joj dao i na kredit, nije uopce bedara,vuksadinare wrote:pa jeboti pas mater bezobraznu kako se mozes javiti na neki natjecaj a znas da kupac ne moze ispuniti tvoje uslove....to se moze protumaciti jedino da su ameri javljanjem na natjecaj imali namjeru sabotirati kupnju zrakoplova od strane hrvatske...odnosno minirati druge ponuđace...u ovom slucaju da smo kupili i od sveda zrakoplove americani bi nasli nesto d anas sjebu...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a-haSpeare Shaker wrote:debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:Eroo wrote:
Nije za uši nepismene talibanske sirotinje.
nemoj tako o stevi ipak je on gonja krvave hlace po velebitu
On to o tebi. Između ostalih.
pusti mene... di su zrakoplovi opiturani u sahovnicu ? di su ?
di je posao stoljeca ? di ?
Još uvijek u Izraelu, Sorosev blentone. Sve u skladu sa predviđenim rokovima isporuke.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Yehudim wrote:
Krstičević tvrdi da nema pojma da je SAD stopirao kupnju izraelskih aviona: 'Nitko nam nije ništa javio'
Njemu nitko nije ništa javio
------
Pa čitaj žutarnji kretenčino
kako mu nitko nije javio? pa Mattis je bio u RH-NDH ljetos i pričao sa svima njima.
Guest- Guest
dzango wrote:I kupiće se novi avioni.Eroo wrote:I ješćemo zlatnim kašikama čim se vlast promijeni.dzango wrote:Sve će to narod pozlatiti.Eroo wrote:Leviathan2 wrote:
dosta da kolinda ode do putina, putko bi joj dao i na kredit, nije uopce bedara,
novi? 40 godina razvaljeni to je za reciklažu.
Guest- Guest
http://hr.n1info.com/Video/Info/a354125/Selak-Ne-bi-trebalo-kupovati-avione-starije-od-10-godina.html
2014-04-12
bi značilo da se možeš komotno razoružati. Čemu će ti oružje ako te nikada nitko neće napasti? No, znamo da čak i Monako ima vojsku. Pa i Vatikan.vuksadinare wrote:racunati da ce ovdje biti vjecni mir
Kad Izrael i Amerika sriede svoje račune, dolaze prvi zrakoplovi, mislim nagodinu.
Regoč wrote:Kad Izrael i Amerika sriede svoje račune, dolaze prvi zrakoplovi, mislim nagodinu.
Prvi 2020. Cijela eskadrila 2022. Dovoljno vremena za sređivanje računa.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:a-haSpeare Shaker wrote:debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:debotoijusto wrote:
nemoj tako o stevi ipak je on gonja krvave hlace po velebitu
On to o tebi. Između ostalih.
pusti mene... di su zrakoplovi opiturani u sahovnicu ? di su ?
di je posao stoljeca ? di ?
Još uvijek u Izraelu, Sorosev blentone. Sve u skladu sa predviđenim rokovima isporuke.
Ti si ionako ravnozemljaš pa to ne možeš razumjeti.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Regoč wrote:Kad Izrael i Amerika sriede svoje račune, dolaze prvi zrakoplovi, mislim nagodinu.
Eto, rokovi su još daleko. Lova je u nas, ako nema isporuke, nema love; sa svojom lovom možemo kupiti i nješto drugo, a možemo i tužiti Izrael zbog nepoštivanja ugovora.
Speare Shaker wrote:Regoč wrote:Kad Izrael i Amerika sriede svoje račune, dolaze prvi zrakoplovi, mislim nagodinu.
do 2020 nece krste znat sluzbeni odgovor
2014-04-12
Regoč wrote:bi značilo da se možeš komotno razoružati. Čemu će ti oružje ako te nikada nitko neće napasti? No, znamo da čak i Monako ima vojsku. Pa i Vatikan.vuksadinare wrote:racunati da ce ovdje biti vjecni mir
hahah...i ja imam vojsku...stršljenova. tko me napadne samo prodrmam košnice pa da vidiš bežanije.
Guest- Guest
Mislim da ce nam uvaliti placanje americkih nadogradnji
Izrael ce svoje demontirati besplatno:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Mislim da ce nam uvaliti placanje americkih nadogradnji
židovi će amerima isporučit samo cijev i krila. ostalo će sve demontirat. rvati će židovima platit pola miljarde dolara za nekoliko aluminijskih cijevi. ostalih 10 milijardi dolara će amerima platit na crno ispod šanka.
Guest- Guest
Imaš ti zakržljali kurac, a ne stršljene.Gnječ wrote:Regoč wrote:bi značilo da se možeš komotno razoružati. Čemu će ti oružje ako te nikada nitko neće napasti? No, znamo da čak i Monako ima vojsku. Pa i Vatikan.vuksadinare wrote:racunati da ce ovdje biti vjecni mir
hahah...i ja imam vojsku...stršljenova. tko me napadne samo prodrmam košnice pa da vidiš bežanije.
Službeni se stav zna: Hrvatska smije kupiti što želi; naša lova, naša nabavka.debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:Regoč wrote:Kad Izrael i Amerika sriede svoje račune, dolaze prvi zrakoplovi, mislim nagodinu.
Hrvatska s nadogradnjami nema ništa. Naručili smo robu po specifikacijah, ako ne bude kako je dogovoreno, nema isplate.Gnječ wrote:dijagram wrote:Mislim da ce nam uvaliti placanje americkih nadogradnji
židovi će amerima isporučit samo cijev i krila. ostalo će sve demontirat. rvati će židovima platit pola miljarde dolara za nekoliko aluminijskih cijevi. ostalih 10 milijardi dolara će amerima platit na crno ispod šanka.
Regoč wrote:Službeni se stav zna: Hrvatska smije kupiti što želi; naša lova, naša nabavka.debotoijusto wrote:Speare Shaker wrote:Regoč wrote:Kad Izrael i Amerika sriede svoje račune, dolaze prvi zrakoplovi, mislim nagodinu.
dobro sad , ne smije ruske recimo ... no nebitno
drugo , moze sto hoce a zapela za stare kante i brdo problema ... isto tako budimo realni krste je zabrija za glomazni otpad
2014-04-12
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Američko veleposlanstvo jako kritično prema Čoviću
» Grčka želi VEĆE AMERIČKO VOJNO PRISUSTVO: "Smatramo vas JEDINIM strateškim partnerom i saveznikom"
» Američko-hrvatska PUMA kao odgovor na rusko-srpsku vojnu vježbu BARS-2016
» Mađarskoj nedostaje radne snage, a Orban ne želi strane radnike: "To vodi u kaos"
» Hrvatska će se podijeliti i oko uvoza radne snage
» Grčka želi VEĆE AMERIČKO VOJNO PRISUSTVO: "Smatramo vas JEDINIM strateškim partnerom i saveznikom"
» Američko-hrvatska PUMA kao odgovor na rusko-srpsku vojnu vježbu BARS-2016
» Mađarskoj nedostaje radne snage, a Orban ne želi strane radnike: "To vodi u kaos"
» Hrvatska će se podijeliti i oko uvoza radne snage
Page 4 of 6