Američko veleposlanstvo : SAD želi da Hrvatska modernizira zrakoplovne snage
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Američko veleposlanstvo : SAD želi da Hrvatska modernizira zrakoplovne snage
Nedostaje im sukladnost s NATO-ovimi standardi. Zato mogu Grippeni, a ne mogu Suhoji.pismejker wrote:sto fali Rujcima??..A moze i u boji Milke...
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Re: Američko veleposlanstvo : SAD želi da Hrvatska modernizira zrakoplovne snage
koja smo mi banana država...
nisu sposobni ni otpad kupiti.
2014-12-30
Regoč wrote:Nedostaje im sukladnost s NATO-ovimi standardi. Zato mogu Grippeni, a ne mogu Suhoji.pismejker wrote:sto fali Rujcima??..A moze i u boji Milke...
nije bitno koje je boje mačka bitno je da lovi miševe.
Guest- Guest
A koga brige ?veber wrote:koja smo mi banana država...
Jel stvarno netko misli da su avioni za nekoga tko ih nezna ni kupiti kako triba ? Pa bolje da nekupimo.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Kad žena hoće tigrastu, ne gledaš crno-biele. A NATO hoće sukladnost.Gnječ wrote:Regoč wrote:Nedostaje im sukladnost s NATO-ovimi standardi. Zato mogu Grippeni, a ne mogu Suhoji.pismejker wrote:sto fali Rujcima??..A moze i u boji Milke...
nije bitno koje je boje mačka bitno je da lovi miševe.
To je "problem" cisto softwareske strane..Masa ih jos leti u zemljama bivseg istocnog bloka,jer su standardizirani sa NATO standardimaRegoč wrote:Nedostaje im sukladnost s NATO-ovimi standardi. Zato mogu Grippeni, a ne mogu Suhoji.pismejker wrote:sto fali Rujcima??..A moze i u boji Milke...
Guest- Guest
Kalibar oružja i tako dalje, a pitanje je koliko bi restandardizacija koštala.pismejker wrote:To je "problem" cisto softwareske strane..Masa ih jos leti u zemljama bivseg istocnog bloka,jer su standardizirani sa NATO standardimaRegoč wrote:Nedostaje im sukladnost s NATO-ovimi standardi. Zato mogu Grippeni, a ne mogu Suhoji.pismejker wrote:sto fali Rujcima??..A moze i u boji Milke...
Regoč wrote:Njekako ne povezujem navedene s tvojom definicijom. Možda Sora, ona je ustašica, zagovornica katoličko-muslimanskoga zajedništva u gonjenju psinah prjeko Drine i mrziteljica Tuđmana jer to nije ostvaril.Gnječ wrote:Regoč wrote:Imaš ti zakržljali kurac, a ne stršljene.Gnječ wrote:Regoč wrote:
bi značilo da se možeš komotno razoružati. Čemu će ti oružje ako te nikada nitko neće napasti? No, znamo da čak i Monako ima vojsku. Pa i Vatikan.
hahah...i ja imam vojsku...stršljenova. tko me napadne samo prodrmam košnice pa da vidiš bežanije.
dođi provjerit...koliko vas ono ustaša mentalno poremećenih hrvatskih debila ima? ti, tre, prcko, ero, onaj T. iz makarske, miha, tko još?
Njekako mislim da je Gnječ sheepac. Šta ti kažeš?
Nisam uočil da bi ikoji Albanac iskazival toliku razinu mržnje naspram Hrvatske i Hrvatah. Više mi se čini kano Srbin ili hrvatska posrbica (ovo najprije; nješto poput Pusićke ili Rudanice), moguće i velikobošnjak.Eroo wrote:Regoč wrote:Njekako ne povezujem navedene s tvojom definicijom. Možda Sora, ona je ustašica, zagovornica katoličko-muslimanskoga zajedništva u gonjenju psinah prjeko Drine i mrziteljica Tuđmana jer to nije ostvaril.Gnječ wrote:Regoč wrote:Imaš ti zakržljali kurac, a ne stršljene.Gnječ wrote:
hahah...i ja imam vojsku...stršljenova. tko me napadne samo prodrmam košnice pa da vidiš bežanije.
dođi provjerit...koliko vas ono ustaša mentalno poremećenih hrvatskih debila ima? ti, tre, prcko, ero, onaj T. iz makarske, miha, tko još?
Njekako mislim da je Gnječ sheepac. Šta ti kažeš?
Uostalom, ni Gripen E nije loš...
American F-16 vs Swedish Gripen - Which would win?
Nema doknadnih dielovah u vrieme rata. Veliki zajeb!Eroo wrote:Uostalom, ni Gripen E nije loš...
Eroo wrote:Uostalom, ni Gripen E nije loš...
ovo je bilo brzo , saltas ka niki lauda u najboljim danima
sta ce rec krste a pijetao tek 1x kukurijeknuo
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Američko veleposlanstvo jako kritično prema Čoviću
» Grčka želi VEĆE AMERIČKO VOJNO PRISUSTVO: "Smatramo vas JEDINIM strateškim partnerom i saveznikom"
» Američko-hrvatska PUMA kao odgovor na rusko-srpsku vojnu vježbu BARS-2016
» Mađarskoj nedostaje radne snage, a Orban ne želi strane radnike: "To vodi u kaos"
» Hrvatska će se podijeliti i oko uvoza radne snage
» Grčka želi VEĆE AMERIČKO VOJNO PRISUSTVO: "Smatramo vas JEDINIM strateškim partnerom i saveznikom"
» Američko-hrvatska PUMA kao odgovor na rusko-srpsku vojnu vježbu BARS-2016
» Mađarskoj nedostaje radne snage, a Orban ne želi strane radnike: "To vodi u kaos"
» Hrvatska će se podijeliti i oko uvoza radne snage
Page 6 of 6