Amerika blokira prodaju aviona F-16 Hrvatskoj
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Amerika blokira prodaju aviona F-16 Hrvatskoj
S Madagaskarom nismo...Zajebato.Stanojko wrote:A vi ste deo "obitelji".... BuahahahahhahahhahahahahahaEroo wrote:Nepismena talibanska sirotinja ne razumije da u obitelji uvijek ima nesporazuma. Tekbiiir...
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Plenkovic može samo izači kao pobkednik, sve je transparetno i u zadnji čas Trump blokira
Pa ok tko te jebe
Pa ok tko te jebe
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
RayMabus wrote:Nema tih para koji će jednog narcisa kao šta je Plenkovic natirat da pleše kako drugi narcis oće a to je ovdje Trumpova administracijaRayMabus wrote:Misliš Amerika je popušila ?pizzon wrote:sledi vam nova lizalica u n.godini
2018 popusili ste f16
2019 pusicete deda mrazu
Kolinda gubi izbore , Amerka utjecaj ovdje a mi kupujemo Gripen
Amerikanci su totalni idioti
Nema tih para da se nekupi Gripen posli kad Kolinda izgubi izbore i Amerika dobije pedalu odavde da bi Plenkovic ostao i dalje u fotelji jer to nisu njegove pare nego naše pa će ih fino uzet , Gripene mislim
Kao prvo, nema teorije po kojoj Kolinda može izgubiti izbore.
Na to jednostavno zaboravi.
Kao drugo, nećemo kupiti nove Gripene, prije nove F-16 od Amera, ionako im je cijena slična, a koje će nam onda još Izraelci upgredati. Gripeni nisu dorasli F-16, a mi moramo imati bolje avione od prvih susjeda i ne samo Srba i naravno cijelog regiJona (zapadni Balkan). Talijani nisu dio te priče.
Kao treće, nije istina da se nema para. Ima se i više nego dovoljno za vojne avione, prvo 12 komada, a u konačnici 24, druga je priča što se sa tim troškovima ide oprezno, jer odmah digne glavu Soroseva antisuverenistička maoloumno-genocidna kopilad, rade neke cirkuse, nosaju križeve (oni koji po definiciji patološki mrze kršćanstvo i njegove simbole) tamo amo i slično. Dakle, uobičajeni politikantski cirkus. Ali obrana zemlje nema cijene pa će se potrebni avioni nabaviti, ovako ili onako, po ovoj ili onoj cijeni.
Kao četvrto, u pravu si kada kažeš da nam treba PZO. Doduše, avioni su važniji jer osim obrane neba omogućavaju i ofanzivne operacije i predstavljaju prijetnju neprijateljima u BiH i Srbiji, ali PZO mora biti slijedeći važniji korak.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Nema tih para koji će jednog narcisa kao šta je Plenkovic natirat da pleše kako drugi narcis oće a to je ovdje Trumpova administracijaRayMabus wrote:Misliš Amerika je popušila ?pizzon wrote:sledi vam nova lizalica u n.godini
2018 popusili ste f16
2019 pusicete deda mrazu
Nema tih para da se nekupi Gripen posli kad Kolinda izgubi izbore i Amerika dobije pedalu odavde da bi Plenkovic ostao i dalje u fotelji jer to nisu njegove pare nego naše pa će ih fino uzet , Gripene mislim
Kao drugo, nećemo kupiti nove Gripene, prije nove F-16 od Amera, ionako im je cijena slična, a koje će nam onda još Izraelci upgredati. Gripeni nisu dorasli F-16, a mi moramo imati bolje avione od prvih susjeda i ne samo Srba i naravno cijelog regiJona (zapadni Balkan). Talijani nisu dio te priče.
Kao treće, nije istina da se nema para. Ima se i više nego dovoljno za vojne avione, prvo 12 komada, a u konačnici 24, druga je priča što se sa tim troškovima ide oprezno, jer odmah digne glavu Soroseva antisuverenistička maoloumno-genocidna kopilad, rade neke cirkuse, nosaju križeve (oni koji po definiciji patološki mrze kršćanstvo i njegove simbole) tamo amo i slično. Dakle, uobičajeni politikantski cirkus. Ali obrana zemlje nema cijene pa će se potrebni avioni nabaviti, ovako ili onako, po ovoj ili onoj cijeni.
Kao četvrto, u pravu si kada kažeš da nam treba PZO. Doduše, avioni su važniji jer osim obrane neba omogućavaju i ofanzivne operacije i predstavljaju prijetnju neprijateljima u BiH i Srbiji, ali PZO mora biti slijedeći važniji korak.
I da, nevjerojatno je kako svi ozbiljno shvaćaju pisanje nekog portala bez uporišta u zvaničnim izjavama. Kaže taj i taj pa mora da je tako.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:RayMabus wrote:Nema tih para koji će jednog narcisa kao šta je Plenkovic natirat da pleše kako drugi narcis oće a to je ovdje Trumpova administracijaRayMabus wrote:Misliš Amerika je popušila ?pizzon wrote:sledi vam nova lizalica u n.godini
2018 popusili ste f16
2019 pusicete deda mrazu
kako nema teorije? može slučajno skliznuti i slomiti vrat na stepenicama. može svašta nešto ali ti si miljardu odsto uveren da tvoja kolinda neće da izgubi prestolje pre će da rvacka ode u paramparčad jel tako pohrvaćeni srbine?
Guest- Guest
kažeš kupićemo nove f-16 i tako je cena li-la bagatela samo neznam što vi rvati to niste odmah pazarili nego otišli kod jevreja po staro gvožđe.
Guest- Guest
Moramo kupit bolje avione od srpskih.
Dignut ćemo kredit.
Dignut ćemo kredit.
crvenkasti-
2014-04-17
Ma brige me više za avione , stvar je postala apsurdna
Komedija
Komedija
2014-04-11
nije mi jasno kako se to stalno baš nama događa?RayMabus wrote:Ma brige me više za avione , stvar je postala apsurdna
Komedija
vili40-
2015-08-02
postala? Mislis bila uvijek...RayMabus wrote:Ma brige me više za avione , stvar je postala apsurdna
Komedija
Guest- Guest
alan ford republjik...vili40 wrote:nije mi jasno kako se to stalno baš nama događa?RayMabus wrote:Ma brige me više za avione , stvar je postala apsurdna
Komedija
bi nasi podguzi, ali Gromovnik Iknar neda pa se kad se zaleti koji uragan amo tamo onda bude ko se nije skrio magarac je bio. Eto, sad cemo vidjeti ko ce ispast magarac na kraju...
Guest- Guest
I onako neće bit nikakvih ratova avionima ovdje
Dobro je Plenkovic rekao Hrvatska nije u opterećujućoj situaciji ili ti ga u prevodu Boli nas kurac
Plenky je as
Dobro je Plenkovic rekao Hrvatska nije u opterećujućoj situaciji ili ti ga u prevodu Boli nas kurac
Plenky je as
2014-04-11
Aj ako ništa drugo danas je pušten u aktivnu službu novi brod HRM
Prvi od pet
u
I
Prvi od pet
u
I
2014-04-11
zato jer bi mi novo ako vlasnik spusti cijenu bar za minimum 50%..a jednim okom gledamo fiat unovili40 wrote:nije mi jasno kako se to stalno baš nama događa?RayMabus wrote:Ma brige me više za avione , stvar je postala apsurdna
Komedija
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
inace ameri tj ministar obrane mattis je priznao da hrvatska nema novca za njihove zrakoplove...onda nek objasni zasto se bezveze javljaju na natjecaj?..da sabotiraju kupnju zrakoplova po prinicpu ako ne mozete kupiti zrakoplov od nas onda necete ni od drugih..sabotirali bi oni nasu kupnju zrakoplova i kod sveda i kod koreanaca...
2015-09-08
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/578729/u-lori-obavljena-svecana-primopredaja-novog-obalnog-ophodnog-broda-omis-je-izvrsno-tehnicki-opremljen-napravljen-u-brodosplitu-a-mogao-bi-postati-hrvatski-izvozni-proizvod
2014-04-11
zato najbolje ne raspisati natjecaj..odaberes drzavu od koje ces kupiti zrakoplov odradis to u tisini i amen..a nek amer se onda ceslja...kakav natjecaj jebote..
2015-09-08
RayMabus wrote:I onako neće bit nikakvih ratova avionima ovdje
Plenky je as
Guest- Guest
Neopterećujem se s tom pričom o avionima , koliko vidim ima nekih zastoja no nešto će se rješit
Ionako Izrael nema potrebu za tim avionima a nama tribaju za uhodavanje i air policing i sad to povuci potegni no očito prvo ipak triba obuka aviona i polovni F 16 za prvu ruku
Riješit će se nešto ,nezamaram se ,Hrvatska nije u opterećujućoj situaciji
Ionako Izrael nema potrebu za tim avionima a nama tribaju za uhodavanje i air policing i sad to povuci potegni no očito prvo ipak triba obuka aviona i polovni F 16 za prvu ruku
Riješit će se nešto ,nezamaram se ,Hrvatska nije u opterećujućoj situaciji
2014-04-11
Mi nemamo iskusne pilote i zato američki novi F 16 koji je skup jednostavno otpada
Nemoš stavit mulca u avion od sto i nešto miljuna dolara ....tako da će bit ovi polovni ipak a šta kako to sad pregovori
Sve je to divno krasno alk ako je to nama novi tip aviona a je nemam ja iskusne pilote da ih stavim u njih tako da kako god okreneš prvo moraju bit ovi polovni pa dosta sati leta da netko ima da bi taj letio u tom skupom američkom F 16
Nemoš stavit mulca u avion od sto i nešto miljuna dolara ....tako da će bit ovi polovni ipak a šta kako to sad pregovori
Sve je to divno krasno alk ako je to nama novi tip aviona a je nemam ja iskusne pilote da ih stavim u njih tako da kako god okreneš prvo moraju bit ovi polovni pa dosta sati leta da netko ima da bi taj letio u tom skupom američkom F 16
2014-04-11
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Kongres odobrio prodaju aviona Hrvatskoj, ali ne onakvih kakve smo izabrali?
» Komšije prodaju 19 aviona "Mig 29" za bagatelu - komad 300.000 $
» Američki senat blokirao prodaju F-35 aviona Turskoj
» SAD odobrio Hrvatskoj prodaju dva Black Hawka
» Američki Kongres odobrio je izraelsku prodaju zrakoplova F 16 Hrvatskoj
» Komšije prodaju 19 aviona "Mig 29" za bagatelu - komad 300.000 $
» Američki senat blokirao prodaju F-35 aviona Turskoj
» SAD odobrio Hrvatskoj prodaju dva Black Hawka
» Američki Kongres odobrio je izraelsku prodaju zrakoplova F 16 Hrvatskoj
Page 7 of 9