Amerika blokira prodaju aviona F-16 Hrvatskoj
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Amerika blokira prodaju aviona F-16 Hrvatskoj
A ništa , nećemo kupit te vaše nove jer su nam preskupi a vi piturajite nekog drugog, možemo mi i bez aviona , dovoljan nam je i PZO , hvala i doviđenja
https://www.klix.ba/vijesti/regija/axios-amerika-blokira-prodaju-izraelskih-f-16-hrvatskoj/181206138
https://www.klix.ba/vijesti/regija/axios-amerika-blokira-prodaju-izraelskih-f-16-hrvatskoj/181206138
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Amerika blokira prodaju aviona F-16 Hrvatskoj
ne kuzim sto se uopce javljaju na natjecaj kad znaju da nemamo love za njihove zrakoplove...ovo mi vise smrdi na nesto drugo...da se ova blokada ne tice samo zrakoplova..otpala je i zajednicka vojna vjezba nas i amera na poligonu slunj koja se trebala odrzati u proljece...melanija tj trump dao je otkaz hrvatici u svojoj administraciji koja je bila visokopozocionirana..navodno zbog svadje sa melanijom...sve mi se cini da to ima veze sa plenkijem i njegovim uguzivanjem merkelici i makronu a koje trump doslovno 'obozava'...pa se osveta servira hladna..RayMabus wrote:A ništa , nećemo kupit te vaše nove jer su nam preskupi a vi piturajite nekog drugog, možemo mi i bez aviona , dovoljan nam je i PZO , hvala i doviđenja
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa ti plenki potpisuj marakeske sporazume sa propalim macronom i merkela a amer i ekipa nece...amer a narocito trump pamti pa vrati...sve su ovo ameri znali i prije o zrakoplovima...zato kazem tu ima nesto vise od same puke prodaje kad trumpova administracija cak ide i kontra najveceg saveznika izraela...mora da je uz sve ono ona nasa gadno nesto zajebala sa melanijom..a babi se zamerit..i taj dio kiselog kolaca vjerojatno kusamo...zbog ove nase pa nam se lomi preko ledja
2015-09-08
ne, nego bice sa Gromovnikom Iknarom. Znam da nije htio ove kante, cak bio prijetio da ce ih izgadjat munjama ako ikad dodju u hrvatsku, pa se ameri poplasili nakon uragana Mihaela. Nije bas svejedno kad ti se onako nesto desi...vuksadinare wrote:ne kuzim sto se uopce javljaju na natjecaj kad znaju da nemamo love za njihove zrakoplove...ovo mi vise smrdi na nesto drugo...da se ova blokada ne tice samo zrakoplova..otpala je i zajednicka vojna vjezba nas i amera na poligonu slunj koja se trebala odrzati u proljece...melanija tj trump dao je otkaz hrvatici u svojoj administraciji koja je bila visokopozocionirana..navodno zbog svadje sa melanijom...sve mi se cini da to ima veze sa plenkijem i njegovim uguzivanjem merkelici i makronu a koje trump doslovno 'obozava'...pa se osveta servira hladna..RayMabus wrote:A ništa , nećemo kupit te vaše nove jer su nam preskupi a vi piturajite nekog drugog, možemo mi i bez aviona , dovoljan nam je i PZO , hvala i doviđenja
Guest- Guest
Svijet se dijeli pred veliki sukob, tko ne izabere stranu magarac hehe.
omni-
2014-04-12
Haahahahahahahhaahah neposobne države hahahaha
Nema veze , netribaju nam avioni uopće za obranu nego PZO
Mislim da se Trumpova administracija zajebala i to gadno , prekid odnosa , netriba nam Amerika
Mislim da se Trumpova administracija zajebala i to gadno , prekid odnosa , netriba nam Amerika
2014-04-11
Nećemo kupit ništa nego ćemo kupit PZO i to ne u Amerikanaca ,prekidamo suradnju , a oni nek se bakću s Bosnom jer nama nisu problem ni Srbi ni Rusi nego Amerika ,Turci i njihove poturice u Bosni a sve se to može kad je avijacija u pitanju rješavat PZOom
I još jedna stvar onaj F 35 B je nestabilan za slijetanje kad puše vitar srednje jačine šta znači da mu je vjerovatnost da trusne na palubu velika a Britanija napravila dva velika nosaća zrakoplova baš za ovaj avion i u prevodu s tim se nemogu planirat ozbiljne vojne operacije u sjevernom moru
Mogu se slobodno napušit kurca , Hrvatska njih netreba
I još jedna stvar onaj F 35 B je nestabilan za slijetanje kad puše vitar srednje jačine šta znači da mu je vjerovatnost da trusne na palubu velika a Britanija napravila dva velika nosaća zrakoplova baš za ovaj avion i u prevodu s tim se nemogu planirat ozbiljne vojne operacije u sjevernom moru
Mogu se slobodno napušit kurca , Hrvatska njih netreba
2014-04-11
sta kaze krste na tecnom engleskom ?
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Ništa , a šta on može uopće reč
Kako god nećemo kupovat američke F 16, preskupi su, ima Izrael i Iron Drom , to je skroz ok a Amerika će dobit nogu u guzicu iz Hrvatske
Krivo su nas procijenili
Kako god nećemo kupovat američke F 16, preskupi su, ima Izrael i Iron Drom , to je skroz ok a Amerika će dobit nogu u guzicu iz Hrvatske
Krivo su nas procijenili
2014-04-11
a kotromanovic na ukrajinskom..koji nam je 'remontom' prizemljio cijelu flotu..ovaj bar nije..blokada je tu ali nije propao posao..izraelci to moraju odraditi mi smo kupci.debotoijusto wrote:sta kaze krste na tecnom engleskom ?
2015-09-08
ma gle...amerikanci su upravo glupo napravili..javili su se na natjecaj znajuci da ne mozemo namaknuti lovu za njihove zrakoplove...ne znam sto su se uopce javljali..jebiga preskupi su...ne znam sto im je krivo....dobro tu su zidi zajebali sto su htjeli u jednoj stavci malo prediblat amere oko nekog postotka..mi tu nismo nista krivi mi smo kupci..a na prodavacu je da uvidi i ispravi gresku koju si ti napravio..jesam ja npr.kriv ako kupim boschovu perilicu...a onda je ona neispravna kako ja to mogu znati npr dok ej ne upalim..ja sam kupac a ne proizvođac i prodavacRayMabus wrote:Ništa , a šta on može uopće reč
Krivo su nas procijenili
2015-09-08
sto kaze ray mi smo kupci ako neces ti ima ko hoce...ne mora f-16 to biti..moze grippen,mozemo kupit juznokorejske zrakoplove...francuske...
2015-09-08
vuksadinare wrote:a kotromanovic na ukrajinskom..koji nam je 'remontom' prizemljio cijelu flotu..ovaj bar nije..blokada je tu ali nije propao posao..izraelci to moraju odraditi mi smo kupci.debotoijusto wrote:sta kaze krste na tecnom engleskom ?
oces rec da zrakoplove necemo dobit nego ostetu od izraela za neispunjen ugovor koji nije potpisan ?
sto kaze predsjednica ?
2014-04-12
amer nam prodaje helikoptere i drugo oruzje..dakle nije da nismo njihovi kupci...ako hoce kenjkati mozemo mi pronaci druge drzave koje ce nam prodati oruzje bart ih ne manjka...a ako se tu radi dijelom i o politici...onda mozemo kriviti npr plenkovica koji nije na crti trumpa i njegove administarcije vec na crti merkel,macrona...kazem ako se radi i o politici..
2015-09-08
pa izrael je prodavac mi smo kupci ako prevaris kupca logicno ide odsteta...kao i u svakoj trgovini..doista tu se ne moze naci ni jedna krivica na nasoj strani..u stvari ispali su neozbiljni prema nama zidi,ameri...a ako je tu rijec o nekoj politici na strateskom nivou e onda mogu se i kod nas traziti krivcidebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:a kotromanovic na ukrajinskom..koji nam je 'remontom' prizemljio cijelu flotu..ovaj bar nije..blokada je tu ali nije propao posao..izraelci to moraju odraditi mi smo kupci.debotoijusto wrote:sta kaze krste na tecnom engleskom ?
oces rec da zrakoplove necemo dobit nego ostetu od izraela za neispunjen ugovor koji nije potpisan ?
sto kaze predsjednica ?
2015-09-08
zato su izraelci ovih dana bili na vrucoj liniji sa amerima...opet mislim d ace se to izgladiti jer ipak mislim da amerima ne odgovara da zateze odnose sa strateskim partnerom..ovo je sad ono ko u sahu igranje na zivce..
2015-09-08
Zašto bi krivio Plenkovica jer se neće naguzit Trumpu i Melaniji ?vuksadinare wrote:amer nam prodaje helikoptere i drugo oruzje..dakle nije da nismo njihovi kupci...ako hoce kenjkati mozemo mi pronaci druge drzave koje ce nam prodati oruzje bart ih ne manjka...a ako se tu radi dijelom i o politici...onda mozemo kriviti npr plenkovica koji nije na crti trumpa i njegove administarcije vec na crti merkel,macrona...kazem ako se radi i o politici..
Boli kurac Plenkovica , Amerikanci gube podršku ovdje a EU dobija veću plus Amerika izgubila tržište jer je F16 ipak njihov avion
Pa kažen Krivo su nas procijenili
2014-04-11
poznavajuci trumpa a to je covjek koji ne zaboravlja ako ides kontra njegovih interesa ili nisi na njegovoj strani...pa mozda se tu radi diejlom i o po prstima...nije mu to prvi put da nekome tako daje po prstima...
2015-09-08
vuksadinare wrote:zato su izraelci ovih dana bili na vrucoj liniji sa amerima...opet mislim d ace se to izgladiti jer ipak mislim da amerima ne odgovara da zateze odnose sa strateskim partnerom..ovo je sad ono ko u sahu igranje na zivce..
ako i amerima platimo udar pecata izgladi se , budimo realni
to sredi kolinda kad tradicionalno oko oko nove godine posjeti USA
2014-04-12
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Kongres odobrio prodaju aviona Hrvatskoj, ali ne onakvih kakve smo izabrali?
» Komšije prodaju 19 aviona "Mig 29" za bagatelu - komad 300.000 $
» Američki senat blokirao prodaju F-35 aviona Turskoj
» SAD odobrio Hrvatskoj prodaju dva Black Hawka
» Američki Kongres odobrio je izraelsku prodaju zrakoplova F 16 Hrvatskoj
» Komšije prodaju 19 aviona "Mig 29" za bagatelu - komad 300.000 $
» Američki senat blokirao prodaju F-35 aviona Turskoj
» SAD odobrio Hrvatskoj prodaju dva Black Hawka
» Američki Kongres odobrio je izraelsku prodaju zrakoplova F 16 Hrvatskoj
Page 1 of 9