Napast ćemo Albance ako formiraju vojsku
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Napast ćemo Albance ako formiraju vojsku
albanci preševske doline i iz makedonije rekli da ako srbija napadne kosovo 'nece mirno promatrati napad na njihovu bracu'...a predsjednik alabanije edi rama ej rekao 'da albanija ima dovoljno vojnih resursa da pomogne albancima na kosovu sto se tice oruzja'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sto je sljedece kada ovi formiraju vojsku? Napast cemo Albance ako formiraju vecu vojsku od one zbog koje smo ih zamalo napali.
omni-
2014-04-12
cim je ovakva retorika izgleda da doista opasno se kuha u svezi kosova...moze biti i spin da se jos vise prestrasi vucica odnosno onemoguci da se odluci na intervenciju...tko zna..u svakom slucaju nije dobro sto se ovako zbori...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
najnovije
madagaskar povuko priznanje
ovo je smejurija kroz koju prolaze
zlikovci.
angela, ne zna gde joj je glava.
cvika od pariza, francuski ustanak ;)
makron se hvata za glavu
subota d - day za pariz. u najavi !
ovo je smejurija kroz koju prolaze
zlikovci.
angela, ne zna gde joj je glava.
cvika od pariza, francuski ustanak ;)
makron se hvata za glavu
subota d - day za pariz. u najavi !
Guest- Guest
pizzon wrote:najnovije
ovo je smejurija
Ostali dio teksta ti je bio nepotreban...
omni wrote:Sto je sljedece kada ovi formiraju vojsku?
Atomska bomba, naravno.
Guest- Guest
a s čime? jel s ovim?
čuvajte se šiptari
čuvajte se šiptari
Last edited by Noor on 7/12/2018, 13:22; edited 1 time in total
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Speare Shaker wrote:pizzon wrote:
jeeeee
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Što će biti s nama Hrvatima?
crvenkasti-
2014-04-17
Sta te briga? Samim tim sto si rvat vec si poslao mozak na ispasu. Drugi brinu za tebe... :)crvenkasti wrote:Što će biti s nama Hrvatima?
Stanojko wrote:Sta te briga? Samim tim sto si rvat vec si poslao mozak na ispasu. Drugi brinu za tebe... :)crvenkasti wrote:Što će biti s nama Hrvatima?
To me i brine, jel dobro brinu. Što ako ovi što su nam trenutno gazde, opet popuše i ostave nas? Morat ćemo opet mijenjat gazdu. Jel ti misliš da je to lako?
Vi više nećete, za ne?
crvenkasti-
2014-04-17
Ako im ne pomogne Madagaskar načisto su propali.crvenkasti wrote:Što će biti s nama Hrvatima?
Lako se vama sad qrchit, vas spašava Madagaskar. Jebli nas EU i NATO, kad nismo bili pametni kako vi...Stanojko wrote:Sta te briga? Samim tim sto si rvat vec si poslao mozak na ispasu. Drugi brinu za tebe... :)crvenkasti wrote:Što će biti s nama Hrvatima?
Pa mi ne bismo vise, hvala. Ali mislim da su madjari zainteresovani, na kraju krajeva, ipak su vas oni najbolje hendlovali...crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Sta te briga? Samim tim sto si rvat vec si poslao mozak na ispasu. Drugi brinu za tebe... :)crvenkasti wrote:Što će biti s nama Hrvatima?
To me i brine, jel dobro brinu. Što ako ovi što su nam trenutno gazde, opet popuše i ostave nas? Morat ćemo opet mijenjat gazdu. Jel ti misliš da je to lako?
Vi više nećete, za ne?
Hrvati su zainteresovani za Madagaskar, pa ako možete neku lijepu reći za njih u Madagaskaru, bili bi vam večno zahvalni.Stanojko wrote:Pa mi ne bismo vise, hvala. Ali mislim da su madjari zainteresovani, na kraju krajeva, ipak su vas oni najbolje hendlovali...crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Sta te briga? Samim tim sto si rvat vec si poslao mozak na ispasu. Drugi brinu za tebe... :)crvenkasti wrote:Što će biti s nama Hrvatima?
Vi više nećete, za ne?
Stanojko wrote:Pa mi ne bismo vise, hvala. Ali mislim da su madjari zainteresovani, na kraju krajeva, ipak su vas oni najbolje hendlovali...crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Sta te briga? Samim tim sto si rvat vec si poslao mozak na ispasu. Drugi brinu za tebe... :)crvenkasti wrote:Što će biti s nama Hrvatima?
Vi više nećete, za ne?
Sad vidimo da ste nam vi bili najbolji. Strogost i disciplina, ali ljubav i razumijevanje.
Ovi drugi su bili svi bezdušni i odvratni, samo su gledali kako da nas iskoriste.
crvenkasti-
2014-04-17
Sta da vam kazem... Vise srece u sledecem izvlacenju... Iskreno, ja vam dajem jos par godina glumljenja nezavisnosti... :)crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Pa mi ne bismo vise, hvala. Ali mislim da su madjari zainteresovani, na kraju krajeva, ipak su vas oni najbolje hendlovali...crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Sta te briga? Samim tim sto si rvat vec si poslao mozak na ispasu. Drugi brinu za tebe... :)crvenkasti wrote:Što će biti s nama Hrvatima?
Vi više nećete, za ne?
Sad vidimo da ste nam vi bili najbolji. Strogost i disciplina, ali ljubav i razumijevanje.
Ovi drugi su bili svi bezdušni i odvratni, samo su gledali kako da nas iskoriste.
Stanojko wrote:Sta da vam kazem... Vise srece u sledecem izvlacenju... Iskreno, ja vam dajem jos par godina glumljenja nezavisnosti... :)crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Pa mi ne bismo vise, hvala. Ali mislim da su madjari zainteresovani, na kraju krajeva, ipak su vas oni najbolje hendlovali...crvenkasti wrote:Stanojko wrote:
Sta te briga? Samim tim sto si rvat vec si poslao mozak na ispasu. Drugi brinu za tebe... :)
Vi više nećete, za ne?
Zar vam ništa ne znače godine koje smo proveli zajedno? Svi smo navijali za reptrezentaciju Jugoslavije i gledali "Nedjeljom popodne" i Žikinu dinastiju.. Sve smo imali. To su bile najljepše godine u našem životu. Bezbrižne i sretne. Sad to znamo.
U ime stare ljubavi, u ime starih dobrih vremana, imajte razumjevanja. Mi smo isti, mi smo vi, nemojte ostat gluhi na naše vapaje. Pogriješli smo.
Sve smo prodali. Sve smo sjebali. Nemamo više ništa. Odlaze svi. Nestat ćemo.
crvenkasti-
2014-04-17
Primicemo nazad hrvatice i postenu inteligenciju... deal? ;)
Stanojko wrote:Primicemo nazad hrvatice i postenu inteligenciju... deal? ;)
A glupe i pokvarene Hrvate ne biste opet uzeli?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Suljo:'Srbi saopstit cu vam lose vesti.Albanci formiraju vojsku 14.decembra'
» Rusija: Napast ćemo ukrajinske tvrtke koje proizvode oružje
» Njemačka: Nakon što je Britanija izašla, mi ćemo formirati vojsku EU!
» HDZ i SDP formiraju koaliciju
» Ako formiraju ZSO apsimo
» Rusija: Napast ćemo ukrajinske tvrtke koje proizvode oružje
» Njemačka: Nakon što je Britanija izašla, mi ćemo formirati vojsku EU!
» HDZ i SDP formiraju koaliciju
» Ako formiraju ZSO apsimo
Page 5 of 6