Napast ćemo Albance ako formiraju vojsku
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Napast ćemo Albance ako formiraju vojsku
..uostalom ja bi se vise brinuo na mjesti deckica brnabicke,vulina i vucica plus dacica...sto su vam mobilizacijski potenicjali i motivi doslovce skoro na nuli da opet ratujete...zato vas uhvatila ova panika...propao pokusaj pokusa sa rezervom koji je vise bilo istrazivanje kako ce srbi u srbiji reagirati na pozive u rezervu...odaziv bio ispod 50%..sto je doslovce debakl...a racunati da bi eventualno cetri,pet brigada od po nekoliko tisuca vojnika plus koja tisuca gerijatrijskih dragovoljaca tipa stanojka i poneki mladi radikal rjesili pitanje dvomilijunskih albanaca na kosovu granici odnosno preko granice je fantazije...bez obzira ne nako dobijeno naoruzanje od rusije gdje se maloumni lažanski kurci kao i '91 sa oruzanom snagom jna 'da ce da resi pitanje slovenije i hravtske u nekoliko dana' tako i danas na osnovu par migova-29 i pokojeg raketnog sistema je suludost da se vjeruje u setalicu...plus sto za razliku od '99 nema srbija ni logistickih potencijala na kosovu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ne kuzim da netko u srbiji moze vjerovati vucicevom(nekad slobinom) vojnom 'analiticaru' lažanskom i vulinu koji ej izbjegao sluzenje vojnog roka koji se kurce da bi srbija pocepala komsije...vrlo brzo...i to govore likovi koji su se skrivali debelo iza linija kao lažanski koji s ekao fol javljao sa 'prve linije' a ono ispred crkve u sremskoj kamenici gdje su iskopali neku rupu...i tu utrpali nekog maskiranog covjeka sa kalasem u ruci koji fol gleda iz dvogleda...da bi se onda nakon toga javili neki teritorijalci iz okolice vukovara i jebali mu majku da s ejavlja ispred crkve u sremskoj kamenici dok oni dobijau hemeroide i metke od ujka..
2015-09-08
Opet brinete tudju brigu? :)
Ja bi na vasem mestu spremao dobrovoljce za pomoc bratskom, siptarskom narodu. Usluga treba vratiti, niste valjda smradovi?
Ja bi na vasem mestu spremao dobrovoljce za pomoc bratskom, siptarskom narodu. Usluga treba vratiti, niste valjda smradovi?
Stanojko wrote:Opet brinete tudju brigu? :)
Nije to samo zbog usluge. Zar mislite da će četnici stati poslije Kosova?
Ako padne Kosovo, gotovi smo.
crvenkasti-
2014-04-17
...evo bas smo se usrali ono...drhtite 'nas i rusa dvesta milijuna'crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Opet brinete tudju brigu? :)
2015-09-08
Tacno! ZOgreb se brani u Prizrenu! :)crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Opet brinete tudju brigu? :)
o's biti među dobrovoljcima...samo ponesi steznike za kicmu..Stanojko wrote:Tacno! ZOgreb se brani u Prizrenu! :)crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Opet brinete tudju brigu? :)
2015-09-08
crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Opet brinete tudju brigu? :)
De im javi da se ne trude. Reci im da ću ja napasti i Kosovo i HR umjesto njih.
Šteta Mig-ova, jebote...
Pa otišlo je davno, samo im to još nisu rekli.epikur37 wrote:ode kosovo
rekli su..ali misle na ono kosovo kod kninaEroo wrote:Pa otišlo je davno, samo im to još nisu rekli.epikur37 wrote:ode kosovo
2015-09-08
Eh...eto...zato mali dudek nikada nije imao drzavu...Eroo wrote:Pa otišlo je davno, samo im to još nisu rekli.epikur37 wrote:ode kosovo
Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg je upozorio je zvaničnu Prištinu da će se suočiti sa ozbiljnim posledicama ako nastavi proces transformacije kosovskih Bezbednosnih snaga u vojsku Kosova.
Takav korak dolazi u pogrešno vreme, suprotan je preporukama mnogih NATO saveznika i može imati ozbiljne posledice po kosovske evroatlantske integracije, poručio je prvi čovek NATO alijanse.
Dobro je. NATO se neće miješati. Možemo mirno spavati. Za sad.
crvenkasti-
2014-04-17
he,hecrvenkasti wrote:Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg je upozorio je zvaničnu Prištinu da će se suočiti sa ozbiljnim posledicama ako nastavi proces transformacije kosovskih Bezbednosnih snaga u vojsku Kosova.
Takav korak dolazi u pogrešno vreme, suprotan je preporukama mnogih NATO saveznika i može imati ozbiljne posledice po kosovske evroatlantske integracije, poručio je prvi čovek NATO alijanse.
2015-09-08
Dačić:'Zalit cemo se Briselu,Vosingtonu i Moskvi da hrvatski i crnogorski politicari svojim izjavama dodatno nagovaraju albanske politicare na jos veci sukob sa Srbijom'
2015-09-08
izjava plenkovica nakon pitanja novinara na upit o paktu protiv srbije:'Zelimo dobrosusjedske odnose i sa Srbijom i sa Kosovom i sa Bosnom i Hercegovinom'....doista recenica koja tesko optuzuje hrvatsku da 'nagovara' albance na sukob sa srbijom...vuksadinare wrote:Dačić:'Zalit cemo se Briselu,Vosingtonu i Moskvi da hrvatski i crnogorski politicari svojim izjavama dodatno nagovaraju albanske politicare na jos veci sukob sa Srbijom'
2015-09-08
Što se mali dudek nauči, to dudek i zna. Kad se naučio dobio i državu. I svašta nešto.Stanojko wrote:Eh...eto...zato mali dudek nikada nije imao drzavu...Eroo wrote:Pa otišlo je davno, samo im to još nisu rekli.epikur37 wrote:ode kosovo
Albanija i CG se s tim ne slažu.crvenkasti wrote:Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg je upozorio je zvaničnu Prištinu da će se suočiti sa ozbiljnim posledicama ako nastavi proces transformacije kosovskih Bezbednosnih snaga u vojsku Kosova.
mi uglavnom nismo nistatre wrote:ne radi se o tome, vi ste okupirali dijelove RH i protjerali sve nesrbe sa tog teritorija no nas to nije pokolebali, kroz naredne četiri godine smo vam jebavali nanu na sitno zbog toga a kad smo dovolno ojačali jebali smo vam i sjeme i pleme tako da vas je ostalo 4% u RH. Sljedeću put ako krenete ostati će vas o,4% pa vi sad gledajte jel vam se to isplati. E što se tiče kosova jasno sam ti pokazao zorno što se događa kad Hrvatima otmeš teritirij a kako se vidi iz priloženog što se događa ksd srbinu otmeš vekivno ognjište. Dakle pičkice ste bez muda koje dozvoljavaju 20 godina okupaciju svoje djddovine bez ispaljenog metkapizzon wrote:tre wrote:srbi su pičkice, nema u njima ničega što bi ih motiviralo da oslobode svoj teritorij, da su hrvati na njihovom mjestu na kosovu bi danas bilo 4% albanaca
znam, verujem
niko ne moze biti zlocinac ko sto
moze hrvat.
osim 90 ili 91, legalno, vise
kao statisti.
41, ni kao statisti, pa ste
naoravili ndh sa ugradjenim
cipom da se srbi uniste.
Guest- Guest
Eroo wrote:Albanija i CG se s tim ne slažu.crvenkasti wrote:Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg je upozorio je zvaničnu Prištinu da će se suočiti sa ozbiljnim posledicama ako nastavi proces transformacije kosovskih Bezbednosnih snaga u vojsku Kosova.
isuvise se uzdas u c.goru
da to postaje glupo
ne zna se dokle ce manjine
uspeti da drze lonac.
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Suljo:'Srbi saopstit cu vam lose vesti.Albanci formiraju vojsku 14.decembra'
» Rusija: Napast ćemo ukrajinske tvrtke koje proizvode oružje
» Njemačka: Nakon što je Britanija izašla, mi ćemo formirati vojsku EU!
» HDZ i SDP formiraju koaliciju
» Ako formiraju ZSO apsimo
» Rusija: Napast ćemo ukrajinske tvrtke koje proizvode oružje
» Njemačka: Nakon što je Britanija izašla, mi ćemo formirati vojsku EU!
» HDZ i SDP formiraju koaliciju
» Ako formiraju ZSO apsimo
Page 2 of 6