'Živi zid' od policije ne pomaže,izbjeglice masovno probile blokadu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: 'Živi zid' od policije ne pomaže,izbjeglice masovno probile blokadu
Iskustvo života vani me naučila tko se ne da prilagodit i tko bi svima krojil sudbinu, a pogotovo ženama. Islam je nekaj najodurnije na ovom svetu i ak nekaj treba iskorijenit onda je ta sekta. Žene su se stoljećima borile da bi imale civilizaciju i život ravnopravan muškarcima, da bi se sad to trebalo na pladnju predat čobanima s istoka. Tjeraj gamad u mp3
Guest- Guest
Prvo arapski Vlado..umšulung..v_vlado wrote:A ništa onda učit polako kuran,moja familija preživjela seljačku bunu,ustaše,partizane,a ako treba i ove će.....ne opstaju najjači već oni koji se najbolje prilagode...reče jednom jedan gospodin
Guest- Guest
vi ste ono ..humani... kršcanstvo...drugi obraz...tako to..zgdosada wrote:E ja ne kužim jesmo mi svi tako glupi da ne vidim kaj ovi rade i pušimo patetiku ili u čemu je stvar. Naravno treba pomoći ljudima. Ali ne majmnu od 25 godina koji je pobjegao od mobilizacije. Tog treba vratiti natrag od kuda je došao i da vidiš kako je manja gužva odmah.
Guest- Guest
Eva wrote:Iskustvo života vani me naučila tko se ne da prilagodit i tko bi svima krojil sudbinu, a pogotovo ženama. Islam je nekaj najodurnije na ovom svetu i ak nekaj treba iskorijenit onda je ta sekta. Žene su se stoljećima borile da bi imale civilizaciju i život ravnopravan muškarcima, da bi se sad to trebalo na pladnju predat čobanima s istoka. Tjeraj gamad u mp3
Hm ima istine u tome. Mislim da je iz ženske perspektive Islam stvarno užas. Nije ni meni nešto što želim u susjedstvu ali mislim da je ženama to još gore.
Guest- Guest
bogomdani wrote:
kršcanstvo...drugi obraz...tako to..
Pa drugi obraz ne znači to kaj većina misli. Isus to zorno pokazao kad je dobio šamar tijekom noćnog suđenja.
Guest- Guest
Malo Vuna,a Efa moja draga..?? ...no u prinzipu se slazem sa tobom...Eva wrote:Iskustvo života vani me naučila tko se ne da prilagodit i tko bi svima krojil sudbinu, a pogotovo ženama. Islam je nekaj najodurnije na ovom svetu i ak nekaj treba iskorijenit onda je ta sekta. Žene su se stoljećima borile da bi imale civilizaciju i život ravnopravan muškarcima, da bi se sad to trebalo na pladnju predat čobanima s istoka. Tjeraj gamad u mp3
Guest- Guest
zgdosada wrote:Eva wrote:Iskustvo života vani me naučila tko se ne da prilagodit i tko bi svima krojil sudbinu, a pogotovo ženama. Islam je nekaj najodurnije na ovom svetu i ak nekaj treba iskorijenit onda je ta sekta. Žene su se stoljećima borile da bi imale civilizaciju i život ravnopravan muškarcima, da bi se sad to trebalo na pladnju predat čobanima s istoka. Tjeraj gamad u mp3
Hm ima istine u tome. Mislim da je iz ženske perspektive Islam stvarno užas. Nije ni meni nešto što želim u susjedstvu ali mislim da je ženama to još gore.
Imam frenda koji je prije par godina izašao iz ormara. na fejsu štanca anti-migrantske objave cca 20-ak dnevno. panika
Guest- Guest
Nakaradno, perverzno, bolesno i nasilno. Nije im mjesto među civiliziranim ljudima jer se ne mogu prilagodit i tolerirati različite kulture, nacije i vjere. To je kao da odeš živjet u brlog s lavovima i nadaš se da ćeš živ dočekat jutro. Jedno, dva, tri možda hoćeš, ali dani su ti kratko odbrojani.zgdosada wrote:Eva wrote:Iskustvo života vani me naučila tko se ne da prilagodit i tko bi svima krojil sudbinu, a pogotovo ženama. Islam je nekaj najodurnije na ovom svetu i ak nekaj treba iskorijenit onda je ta sekta. Žene su se stoljećima borile da bi imale civilizaciju i život ravnopravan muškarcima, da bi se sad to trebalo na pladnju predat čobanima s istoka. Tjeraj gamad u mp3
Guest- Guest
Tjaaa...pusti simboliku,a dogadjaji prije 2000 i kusur godina,po meni su u najmanju ruku vrlo upitni po preciznosti dogadjanja...kakogod..5000 khozoepa kad zagalami,dosad su se usutali i u Grckoj,Makedoniji,Srbiji,RH,Madjarskoj..idu gdje hoce,rade sto hoce..Le Roi Soleil wrote:bogomdani wrote:
kršcanstvo...drugi obraz...tako to..
Pa drugi obraz ne znači to kaj većina misli. Isus to zorno pokazao kad je dobio šamar tijekom noćnog suđenja.
Guest- Guest
Eva wrote:Mene više smeta kaj vlada, na čelu sa Zokijem, nije jebala mamicu Obami i njega prozvala da pokupe svoje smeće. Jer ovo kaj dolazi u HR njihovih je ruku djelo i proizvod njihovog orgijanja. Di god američka noga kroči, nastaje krš, lom i bijeda. A drugi nek čiste za njima. Cijela Europa im je bedinerica. Jedino im Rusi daju šup kartu i svaka im čast na tome.
Istina. Ali ne znam baš da li je ovo s Rusima istina. Nema još dovoljno informacija da stvorim čvrsto mišljenje o tome.
Guest- Guest
Ne za mene, nego za djecu. Ne sviđa mi se svijet u kojem će odrastat. Moja mladost je bila bezbrižna i manje više u miru, ali njima se ne piše dobro.bogomdani wrote:Malo Vuna,a Efa moja draga..?? ...no u prinzipu se slazem sa tobom...Eva wrote:Iskustvo života vani me naučila tko se ne da prilagodit i tko bi svima krojil sudbinu, a pogotovo ženama. Islam je nekaj najodurnije na ovom svetu i ak nekaj treba iskorijenit onda je ta sekta. Žene su se stoljećima borile da bi imale civilizaciju i život ravnopravan muškarcima, da bi se sad to trebalo na pladnju predat čobanima s istoka. Tjeraj gamad u mp3
Guest- Guest
bogomdani wrote:Le Roi Soleil wrote:
Tjaaa...pusti simboliku,a dogadjaji prije 2000 i kusur godina,po meni su u najmanju ruku vrlo upitni po preciznosti dogadjanja...kakogod..5000 khozoepa kad zagalami,dosad su se usutali i u Grckoj,Makedoniji,Srbiji,RH,Madjarskoj..idu gdje hoce,rade sto hoce..
Poanta u onome što nam je ostalo zapisano po tom pitanju kaže da na šamar - kada se osoba savije, ponižena je - treba odmah obraniti osobni integritet. Dakle, zato uspravljanje i prkos "drugog obraza". Ostalo se slažemo...
Guest- Guest
Znaš što mene stvarno smeta kod njih. Prođe pola svijeta da dođe recimo u Belgiju. Jer je tamo bolje. I onda to Belgiju pokušavao pretvoriti u vukojebinu iz koje je došao. Umjesto da se prilagodi i da živi tamo di mu je bolje. Pa ako ti je dobar taj tvoje način života što nisi ostao di si bio.Eva wrote:Nakaradno, perverzno, bolesno i nasilno. Nije im mjesto među civiliziranim ljudima jer se ne mogu prilagodit i tolerirati različite kulture, nacije i vjere. To je kao da odeš živjet u brlog s lavovima i nadaš se da ćeš živ dočekat jutro. Jedno, dva, tri možda hoćeš, ali dani su ti kratko odbrojani.zgdosada wrote:Eva wrote:Iskustvo života vani me naučila tko se ne da prilagodit i tko bi svima krojil sudbinu, a pogotovo ženama. Islam je nekaj najodurnije na ovom svetu i ak nekaj treba iskorijenit onda je ta sekta. Žene su se stoljećima borile da bi imale civilizaciju i život ravnopravan muškarcima, da bi se sad to trebalo na pladnju predat čobanima s istoka. Tjeraj gamad u mp3
Guest- Guest
Dobro,dobro,da ne spamamo dalje temu,ionako su se ova dvojica tako zagrlila pa samo čataju..Le Roi Soleil wrote:bogomdani wrote:Le Roi Soleil wrote:
Tjaaa...pusti simboliku,a dogadjaji prije 2000 i kusur godina,po meni su u najmanju ruku vrlo upitni po preciznosti dogadjanja...kakogod..5000 khozoepa kad zagalami,dosad su se usutali i u Grckoj,Makedoniji,Srbiji,RH,Madjarskoj..idu gdje hoce,rade sto hoce..
Poanta u onome što nam je ostalo zapisano po tom pitanju kaže da na šamar - kada se osoba savije, ponižena je - treba odmah obraniti osobni integritet. Dakle, zato uspravljanje i prkos "drugog obraza". Ostalo se slažemo...
Guest- Guest
Lobotomirani Kuranom, nema tu spasa. Svoj pakao nosaju sa sobom ma gdje god išli. Zato to ne treba primat. Svatko sebi, a Ameri nek naftu kupuju kod Rusa ili Norvežana ak im je arapska preskupa.zgdosada wrote:Znaš što mene stvarno smeta kod njih. Prođe pola svijeta da dođe recimo u Belgiju. Jer je tamo bolje. I onda to Belgiju pokušavao pretvoriti u vukojebinu iz koje je došao. Umjesto da se prilagodi i da živi tamo di mu je bolje. Pa ako ti je dobar taj tvoje način života što nisi ostao di si bio.Eva wrote:Nakaradno, perverzno, bolesno i nasilno. Nije im mjesto među civiliziranim ljudima jer se ne mogu prilagodit i tolerirati različite kulture, nacije i vjere. To je kao da odeš živjet u brlog s lavovima i nadaš se da ćeš živ dočekat jutro. Jedno, dva, tri možda hoćeš, ali dani su ti kratko odbrojani.zgdosada wrote:Eva wrote:Iskustvo života vani me naučila tko se ne da prilagodit i tko bi svima krojil sudbinu, a pogotovo ženama. Islam je nekaj najodurnije na ovom svetu i ak nekaj treba iskorijenit onda je ta sekta. Žene su se stoljećima borile da bi imale civilizaciju i život ravnopravan muškarcima, da bi se sad to trebalo na pladnju predat čobanima s istoka. Tjeraj gamad u mp3
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bivši šef krim policije: U vrhu policije su tri čovjeka kojima je mjesto u zatvoru
» Sindikat policije traži smjenu ravnatelja policije
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» jedan poziv riješio blokadu
» Sindikat policije traži smjenu ravnatelja policije
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» jedan poziv riješio blokadu
Page 3 of 3