'Živi zid' od policije ne pomaže,izbjeglice masovno probile blokadu
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
'Živi zid' od policije ne pomaže,izbjeglice masovno probile blokadu
http://www.jutarnji.hr/izbjeglice-probile-prolaz-na-hrvatskoj-granici-vise-od-tisucu-ljudi-bjezalo-policiji---zasto-nas-drze-ovdje--mi-necemo-stati--samo-zelimo-ici-dalje-/1442405/
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
Re: 'Živi zid' od policije ne pomaže,izbjeglice masovno probile blokadu
propao plan č,ć,đ.š......ti bogca kad vlasnici vinograda i njiva dohvate ostojka za gusu....
2015-09-08
sve je pod kontrolom
Guest- Guest
.....a'k nece policija buju vlasnici s tanđarama..svatko ima pravo braniti neovlasten upad na privatni posjed
2015-09-08
..a slavonci su vec tankih i pretankih zivaca..ne puse oni vise zokijeve,pusickine i ostojkine fore o humanosti kad im je vlasnistvo ugrozeno..onda se stavr uzima u svoje ruke..
2015-09-08
..em ti iruda ja bi vratio minska polja pa koga jebe...leti ce u nebo a mozda i natrag u srbiju...
2015-09-08
ako tamo hdz ne pobjedi sa bar 90% onda nece nikad....
2015-09-08
definitivno tamo treba upravljati covjek koji iz tih krajeva jer je ipak to njegov kraj i nece mu se fuckati kao ostojicu kojem nije njegov split i dalmacija ugrozena..pa ne daje sve od sebe...svoj kraj najbolje brani covjek koji ej od tamo..
2015-09-08
Najbolje pobiti sve izbjeglice i biti ponosan domoljub....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
pa da meni uđu nepozvani u dvoriste,vinograd,kuruzu..mislis da ih ne bi roknuo..ohoho itekako pa kud puklo da puklo..ako ne rade svoj posao oni koji su zaduzeni za red i mir...stvar ce ljudi tamo uzet u svoje ruke a onda nece biti dobrov_vlado wrote:Najbolje pobiti sve izbjeglice i biti ponosan domoljub....
2015-09-08
Nemaš dost municije, Vuče. To stižu horde.
Guest- Guest
Izbjeglice su međunarodni problem a dvorište je dio svijeta,nemožeš ti sam djelovat po svome.....van zakona i okvira....velik problem...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
bus videl..ka'k se nemre samostalno djelovati....jebe se onome ko mu gazi vinogarde i polja..i za svijet i za merkel i za milanovica i za ostojka...taj ce prvo pucat pa onda pitatv_vlado wrote:Izbjeglice su međunarodni problem a dvorište je dio svijeta,nemožeš ti sam djelovat po svome.....van zakona i okvira....velik problem...
2015-09-08
lako ej tebi filozofirat kad tvoje nije ugrozeno i soteceno..po onom sistemu..'briga tvoja nije i moja'
2015-09-08
Mene više smeta kaj vlada, na čelu sa Zokijem, nije jebala mamicu Obami i njega prozvala da pokupe svoje smeće. Jer ovo kaj dolazi u HR njihovih je ruku djelo i proizvod njihovog orgijanja. Di god američka noga kroči, nastaje krš, lom i bijeda. A drugi nek čiste za njima. Cijela Europa im je bedinerica. Jedino im Rusi daju šup kartu i svaka im čast na tome.
Guest- Guest
..a sto mislis ciji ej zoka igrac?..ruski...Eva wrote:Mene više smeta kaj vlada, na čelu sa Zokijem, nije jebala mamicu Obami i njega prozvala da pokupe svoje smeće. Jer ovo kaj dolazi u HR njihovih je ruku djelo i proizvod njihovog orgijanja. Di god američka noga kroči, nastaje krš, lom i bijeda. A drugi nek čiste za njima. Cijela Europa im je bedinerica. Jedino im Rusi daju šup kartu i svaka im čast na tome.
2015-09-08
draga moja evvica on ti je ko i vesna proizvod londonske kuhinje...prvi posjet mu ej bio-london...zadnji posjet bio mu je-london...
2015-09-08
E pa zato bi odigrao svoje, da nisu Hrvati retardirani. Ovak, lako moguće da opet njega izaberu da ih "vodi".vuksadinare wrote:..a sto mislis ciji ej zoka igrac?..ruski...Eva wrote:Mene više smeta kaj vlada, na čelu sa Zokijem, nije jebala mamicu Obami i njega prozvala da pokupe svoje smeće. Jer ovo kaj dolazi u HR njihovih je ruku djelo i proizvod njihovog orgijanja. Di god američka noga kroči, nastaje krš, lom i bijeda. A drugi nek čiste za njima. Cijela Europa im je bedinerica. Jedino im Rusi daju šup kartu i svaka im čast na tome.
Guest- Guest
Ameri im razorili države e sad dolaze oni razoriti nas a ameri kokice u ruke i smiju se
stenjalica-
2015-10-18
..zato jer ih boli kiki..tisucama milaj su udaljeni..takorec otok i znaju da im izbjeglice mogu doci samo plivajuci a sto ej neizvedivo..a ako pokusaju drugacije imaju silu da to sprijece...stenjalica wrote:Ameri im razorili države e sad dolaze oni razoriti nas a ameri kokice u ruke i smiju se
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Bivši šef krim policije: U vrhu policije su tri čovjeka kojima je mjesto u zatvoru
» Sindikat policije traži smjenu ravnatelja policije
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» jedan poziv riješio blokadu
» Sindikat policije traži smjenu ravnatelja policije
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» jedan poziv riješio blokadu
Page 1 of 3