EP 2020
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: EP 2020
Pozdravi matermuckodjubre wrote:Vidis da se anti ne svidja cim se prica o zenama,njemu je bolje ono ranije polugoli ronaldo i sl.
Ajte bog moram na klanje
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Zrtvova bi se sa Skafetinom, ako bi to značilo da mogu udarat Nives...scorpion wrote:Da sam bogataš, uplatio bi ničeu jebačinu kod Nives
Ali prvo bi morao jebat Lanu
:D
Guest- Guest
To je govorija Igor Štimac Balabanu za njegovu odabranicu, a ne dinamovci za Nives...scorpion wrote:Što su govorili igrači Dinama: ono što smo mi skupo plaćali, Dino je dobio besplatnoSerbia Strong wrote:Dobra je nives, mada joj je pička ko ambis. Ko zna koliko je tu fudbalerčića i dilera prošao. Meni je po ukusu rozgica. Prava damska lepota sa vrhunskim strukom i guzicom...
Rozga nije loša Volim mršave i zgodne cure
Hahahaha...
Koje crnjenje u facu...
:^O
Rozga?
Preferira žene...
S muškima je jedino ako ima koristi, ka sa Huljom jr. ...
;)
Guest- Guest
Neman Instagram...End wrote:https://www.instagram.com/nivescelsius/?hl=hr
najbolje slike estrade
Guest- Guest
A jel bi Lanicu izjebao hardcore? Ona mi nekako djeluje krhka i nježnafridrih_niche wrote:Zrtvova bi se sa Skafetinom, ako bi to značilo da mogu udarat Nives...scorpion wrote:Da sam bogataš, uplatio bi ničeu jebačinu kod Nives
A onda sam bit će nešto pomiješao. Ja sam mislio da je za Nives. Ali i Nives je vjerojatno pregažena u Dinamovoj slačionici: Nije da ima neke razlikefridrih_niche wrote:To je govorija Igor Štimac Balabanu za njegovu odabranicu, a ne dinamovci za Nives...scorpion wrote:Što su govorili igrači Dinama: ono što smo mi skupo plaćali, Dino je dobio besplatnoSerbia Strong wrote:Dobra je nives, mada joj je pička ko ambis. Ko zna koliko je tu fudbalerčića i dilera prošao. Meni je po ukusu rozgica. Prava damska lepota sa vrhunskim strukom i guzicom...
Rozga nije loša Volim mršave i zgodne cure
Hahahaha...
Koje crnjenje u facu...
:^O
Rozga?
Preferira žene...
S muškima je jedino ako ima koristi, ka sa Huljom jr. ...
;)
Boli me kurac za Rozgu. Nije da bi je htio oženit. Šteta što Rozgica od mene nema koristi
EstebanEnrique-
2014-04-16
Niche jel to neko od tvojih pederskih ikona.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Jeste jadnici da Bog sacuva . Da vidite gospodju od Ante vidili bi vi sta je picka i pol.fridrih_niche wrote:Zrtvova bi se sa Skafetinom, ako bi to značilo da mogu udarat Nives...scorpion wrote:Da sam bogataš, uplatio bi ničeu jebačinu kod Nives
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Bubba Zanetti je bija lagano pederkast lik...
Al ima bolesnu ulogu u kultnom Mad Maxu...
On, Toecutter i Nightrider...
Ikone!
<3
Ikone!
<3
Guest- Guest
Pa stavi koju sliku...PABLO ESCOBAR wrote:Jeste jadnici da Bog sacuva . Da vidite gospodju od Ante vidili bi vi sta je picka i pol.fridrih_niche wrote:Zrtvova bi se sa Skafetinom, ako bi to značilo da mogu udarat Nives...scorpion wrote:Da sam bogataš, uplatio bi ničeu jebačinu kod Nives
Guest- Guest
Filn za dicu. I za potencirane pederikuse kojih na ovom forumu ne fali.fridrih_niche wrote:Bubba Zanetti je bija lagano pederkast lik...
Ikone!
<3
Niche drka na tog zanettia sramota.
Dok je meni faca Al Neri ali kao da netko od ovih pedera znade tko je bio Al Neri
2015-09-13
Koje koristi. Ionako bi drkali vise na mene. Ona vama nebi bila interesantna. Vi ste ionako homosifridrih_niche wrote:Pa stavi koju sliku...PABLO ESCOBAR wrote:Jeste jadnici da Bog sacuva . Da vidite gospodju od Ante vidili bi vi sta je picka i pol.fridrih_niche wrote:Zrtvova bi se sa Skafetinom, ako bi to značilo da mogu udarat Nives...scorpion wrote:Da sam bogataš, uplatio bi ničeu jebačinu kod Nives
2015-09-13
Ako si pozorno pratija onda bi vidija da ga je Operw spomenija prvi...PABLO ESCOBAR wrote:Filn za dicu. I za potencirane pederikuse kojih na ovom forumu ne fali.fridrih_niche wrote:Bubba Zanetti je bija lagano pederkast lik...
Ikone!
<3
Dok je meni faca Al Neri ali kao da netko od ovih pedera znade tko je bio Al Neri
Jel to njemu govoriš da je peder?
:8)
Guest- Guest
Nabijači Juvea su homosi...PABLO ESCOBAR wrote:Koje koristi. Ionako bi drkali vise na mene. Ona vama nebi bila interesantna. Vi ste ionako homosifridrih_niche wrote:Pa stavi koju sliku...PABLO ESCOBAR wrote:Jeste jadnici da Bog sacuva . Da vidite gospodju od Ante vidili bi vi sta je picka i pol.fridrih_niche wrote:Zrtvova bi se sa Skafetinom, ako bi to značilo da mogu udarat Nives...scorpion wrote:Da sam bogataš, uplatio bi ničeu jebačinu kod Nives
<3
Guest- Guest
Odakle ti pravo da u svoja sporka usta uzimas Operwa .fridrih_niche wrote:Ako si pozorno pratija onda bi vidija da ga je Operw spomenija prvi...PABLO ESCOBAR wrote:Filn za dicu. I za potencirane pederikuse kojih na ovom forumu ne fali.fridrih_niche wrote:Bubba Zanetti je bija lagano pederkast lik...
Ikone!
<3
Jel to njemu govoriš da je peder?
:8)
Kad Mu se obracas ili ga spominjem prvo stojis u stavu mirno
I kazes Sieg heil herr Operw. Jasno niza raso
2015-09-13
Od milanovih pedofila ipak jaci nema.fridrih_niche wrote:Nabijači Juvea su homosi...PABLO ESCOBAR wrote:Koje koristi. Ionako bi drkali vise na mene. Ona vama nebi bila interesantna. Vi ste ionako homosifridrih_niche wrote:Pa stavi koju sliku...PABLO ESCOBAR wrote:Jeste jadnici da Bog sacuva . Da vidite gospodju od Ante vidili bi vi sta je picka i pol.fridrih_niche wrote:
Zrtvova bi se sa Skafetinom, ako bi to značilo da mogu udarat Nives...
<3
3 svjetske pederske metropole Milano Sidney San Francisco
2015-09-13
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kvalifikacije za EP u nogometu 2020.
» Hvar - 9.4.2020
» (k)Me Too (Oprah 2020)
» KORIZMA 2020
» Rijeka 2020 i Kolinda
» Hvar - 9.4.2020
» (k)Me Too (Oprah 2020)
» KORIZMA 2020