Eugenov CHAT
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Povijest
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Eugenov CHAT
gle...meni se veselišvon_Starhemberg wrote:
immortal-
2014-04-16
upucava ti se...mortal-joint wrote:gle...meni se veselišvon_Starhemberg wrote:
T.- Posts : 17590
2014-04-14
bježi ko vrag od tamjanaTotenkopf wrote:upucava ti se...mortal-joint wrote:gle...meni se veselišvon_Starhemberg wrote:
ne sviđa mu se moja tema istine i laži
immortal-
2014-04-16
Eto, danas sam dovršio čitanje 4. dijela Rame... nekako u sredini serijala počelo me popuštati zanimanje, no kraj ove zadnje knjige...mindblowing.
Guest- Guest
Prvi je mistika, nastavci razbijanje iste no nije loše, sve u svemu, isplati se pročitatikic wrote:ja sam samo prvi dio pročitao, hm
Guest- Guest
A ha!! Ulovila sam te!!!von_Starhemberg wrote:Koja pustoš, čak ni mortalke nema...
Pazi sad da se ne zagrcneš.
Nema me jer tu nikad nema neki značajan broj ljudi pa mi glupo da su samo moji postovi posvuda. A imam i bitnijeg posla. Sve raste oko mene. I korisno bilje i korov:-)))
immortal-
2014-04-16
Ovi nešto mute...ziher...mortal-joint wrote:A ha!! Ulovila sam te!!!von_Starhemberg wrote:Koja pustoš, čak ni mortalke nema...
Nema me jer tu nikad nema neki značajan broj ljudi pa mi glupo da su samo moji postovi posvuda. A imam i bitnijeg posla. Sve raste oko mene. I korisno bilje i korov:-)))
Trinity-
2014-04-17
E jesi me ulovila, priznajemmortal-joint wrote:A ha!! Ulovila sam te!!!von_Starhemberg wrote:Koja pustoš, čak ni mortalke nema...
Guest- Guest
Mi? Ma ništa...Trinity wrote:Ovi nešto mute...ziher...mortal-joint wrote:A ha!! Ulovila sam te!!!von_Starhemberg wrote:Koja pustoš, čak ni mortalke nema...
Guest- Guest
Ček kad pritisnem mortalku, sve će se saznati...von_Starhemberg wrote:Mi? Ma ništa...Trinity wrote:Ovi nešto mute...ziher...mortal-joint wrote:A ha!! Ulovila sam te!!!von_Starhemberg wrote:Koja pustoš, čak ni mortalke nema...
Trinity-
2014-04-17
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Povijest
Page 1 of 10