Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Hajduk Split
Serbia Strong wrote:Roland Deschain wrote:Talibani su goli kurac za sektaše i njihove ovce.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
naš hajduk jugend.Roland Deschain wrote:Talibani su goli kurac za sektaše i njihove ovce.
sitting_bull-
2015-09-28
Stoko, gnjojite na temama o svojim malim klubovima...
A Hajduka, najveći hrvatski klub, simbol poštenja i pravde, ostavite na miru...
;)
;)
Guest- Guest
"Kako se radi o djecaku od 17godina kojemu su upucene verbalne prijetnje sa tribina od njegovih vrsnjaka tijekom druge utakmice zamolili smo igrace Fc Bonito radi neugodnih situacija, i sigurnosti maloljetnika da je najbolje da maloljetnik vise ne nastupi na turniru da se nebi dogodio fizicki sukob u ili izvan sportske dvorane."
ha, ha!
zamolili su, vele.
jednako kao što su "zamolili" tudora i igrače da pobjegnu iz Maksimira.
frustrirani jadnici.
ha, ha!
zamolili su, vele.
frustrirani jadnici.
sitting_bull-
2015-09-28
pokazatelj kako kombinacija alkohola i droge djeluje na iscidak iz rogotina.fridrih_niche wrote:Stoko, gnjojite na temama o svojim malim klubovima...
;)
sikter na odvikavanje i liječenje, idiote!
sitting_bull-
2015-09-28
Skribomanski idiot i dalje nastavlja pisat, a niko ga i ne čita...
Koja promašena egzistencija...
:(
Guest- Guest
https://www.dnevno.hr/sport/nogomet/foto-tezak-rasisticki-skandal-u-serie-a-ancelotti-zaprijetio-drugi-put-sami-prekidamo-mec-1263198/sitting_bull wrote:"Kako se radi o djecaku od 17godina kojemu su upucene verbalne prijetnje sa tribina od njegovih vrsnjaka tijekom druge utakmice zamolili smo igrace Fc Bonito radi neugodnih situacija, i sigurnosti maloljetnika da je najbolje da maloljetnik vise ne nastupi na turniru da se nebi dogodio fizicki sukob u ili izvan sportske dvorane."
ha, ha!
zamolili su, vele.
frustrirani jadnici.
"Kako se radi o crncu kojemu su upucene verbalne prijetnje sa tribina tijekom utakmice zamolili smo igrace Fc Napoli radi neugodnih situacija, i sigurnosti navijača da je najbolje da Koulibaly vise ne nastupi na utakmici da se nebi dogodio fizicki sukob u ili izvan sportskog terena."
Vdiš kako oni nude riješenje i Talijanima!
sat2-
2015-09-28
Ti da ne čitaš? Daj ne seri gluperdo tovarska. Jebo vas bog tulavi, pretvorit' ćete se u geto, a kaj je najsmiješnije, sami se budete getoarizirali. To još nikome nije uspjelo. Ali nikome nije uspjelo ni da iz nekada velikog kluba napravi mali klubić jedva spomena vrijedan, a vama je. Tak da ...fridrih_niche wrote:Skribomanski idiot i dalje nastavlja pisat, a niko ga i ne čita...
Zeko-
2015-08-26
Haha šta je bilo amigo, Tatta na daljinski iz Međugorja opet otvorija maksimirsku štalu i pustija malo vanka svoju ergelu konjušara jer su i njemu više zasmrdili?fridrih_niche wrote:Stoko, gnjojite na temama o svojim malim klubovima...
;)
Ignore botun ne radi? :)
Daj jebate dođi ovamo na ovi psihijatrijski odjel da skupa varimo debilima :)
Ja čitan zaostatke šta san propustija dok san bija na brodu, taman doša kad su se dogovorili da šalju mailove Opari, Plenkoviću i ostatku svojih drugova iz "državotvorne" stranke da stopiraju imenovanje novoizabranih nadzornika
I cili taj trud samo da bi in se poteštat Andro na skupštini ispiša po facama i ugasija
http://dalmatinskiportal.hr/sport/uzivo--na-poljudu-se-odrzava-hajdukova-skupstina--dosao-je-i-gradonacelnik-splita/39400
Cili napad na udrugu temeljili na Srbima, jugokomunistima, dici jugooficira i orjuni koji su preuzeli klub i sad kad in se njihov HDZ ispiša po facama u glavetinama in se stvorija overload i ništa in više nije jasno, jesmo li sad onda sdpovci ili adezeovci, orjunaši ili rvatski domoljubi, Ostojićevi ili Plenkovićevi
Ja san uzea kokice i guštan
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Je, je, konjušari se malo razbacali...
Ma na ignoru su, al ne volin vidit niti da vise na ovoj svetoj temi...
:D
Ajme...
Mater od talentiranog sina ispisanog pijanca i jastog policajac napravili svoju grupu na fejsu...
Koja psihijatrija!
Nisan niti čita to, jave mi ovi moji hahaha...
:^O
Ma na ignoru su, al ne volin vidit niti da vise na ovoj svetoj temi...
Ajme...
Mater od talentiranog sina ispisanog pijanca i jastog policajac napravili svoju grupu na fejsu...
Koja psihijatrija!
Nisan niti čita to, jave mi ovi moji hahaha...
Guest- Guest
Mene ubacili ovi moji s tribine da skupa varimo, rekli da Buky svakom ko uđe daje 10 litara plavog dizela i kašetu lubina :)
Al jbg, oni živčani, nisu izdržali više od 3 objave prije nego su in se svima tamo najebali majke četničke te su promptno izbačeni :)
Je, je, materino nije moglo igrat u Hajduka zbog zlih orjunaša pa je štraca krenila u džihad protiv NH.
Zajeb je samo šta je veliki talent posli otiša u trećeligaša RNK di se isto nije steplija, da bi se na kraju skrasija u županijskom ligašu Mosoru :))
Al stari moj ženska članica SDP-a, radikalna ljevičarka, na profilu ima antifa zastave... i udruži se sa militantnim desničarom ka šta je Šaptač jastozima :)))
Još jedna potvrda kako NH ujedinjuje ljude svih uvjerenja :)
Al kakav spektakl na članskom di su ih uvatili u đir, pa to je sad veća ljubavna štorija od Roka i Cicibele :))
Al jbg, oni živčani, nisu izdržali više od 3 objave prije nego su in se svima tamo najebali majke četničke te su promptno izbačeni :)
Je, je, materino nije moglo igrat u Hajduka zbog zlih orjunaša pa je štraca krenila u džihad protiv NH.
Zajeb je samo šta je veliki talent posli otiša u trećeligaša RNK di se isto nije steplija, da bi se na kraju skrasija u županijskom ligašu Mosoru :))
Al stari moj ženska članica SDP-a, radikalna ljevičarka, na profilu ima antifa zastave... i udruži se sa militantnim desničarom ka šta je Šaptač jastozima :)))
Još jedna potvrda kako NH ujedinjuje ljude svih uvjerenja :)
Al kakav spektakl na članskom di su ih uvatili u đir, pa to je sad veća ljubavna štorija od Roka i Cicibele :))
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Evo ga Lobster King objasnia da se radi o sprezi politike i pare odnosno ustaško-udbaškoj uroti i najavia Andri i orjunašima rat :)
Naprid braćo tifusari, priko vode do slobode
Vedran Bukovac
DAKLE ljudi jasno vam je protiv koga se borimo !! PROTIV sprege POLITIKE IZ GRADA I UNH koji su u talu ,bitno je naglasiti kako UNH je izrazito politički ovisna upravo suprotno od onoga što oni govore jer se i gradonačelnik jasno stavio na stranu onih koji uništavaju Hajduk a to je jasno vidljivo iz rezultata kako financijskih tako i na terenu. Možda želi biti upisan u povijest kao gradonačelnik u čijem je mandatu HAJDUK uništen ali to je njegov izbor. Smiješan je gradonačelnik koji daje zakonslk legalitet 4765 ljudi koji su nešto zaokružili ali to je njegov izbor . KAŽE da se NE MIJEŠA u Upravljanje kluba politika ali danas je pokazao upravo suprotno jer upravo njegovom političkom voljom je zastupao 485242 glasa na Skupštini kluba i čista je laž i političko licemjerje kazati kako ne sudjeluju kad je jasno da ODLUČUJU kao što su i danas odlučili. ALI borit ćemo se GRADONAČELNIČE I KONTRA VAS I KONTRA OVIH KOJE PODRŽAVATE !! Jer GRADONAČELNIČE ima navijača Hajduka i mimo vas i UNH koji nisu utekli u Italiju onomad kao vi i ZNAJU SE BORITI za razliku od vas !
Naprid braćo tifusari, priko vode do slobode
Vedran Bukovac
DAKLE ljudi jasno vam je protiv koga se borimo !! PROTIV sprege POLITIKE IZ GRADA I UNH koji su u talu ,bitno je naglasiti kako UNH je izrazito politički ovisna upravo suprotno od onoga što oni govore jer se i gradonačelnik jasno stavio na stranu onih koji uništavaju Hajduk a to je jasno vidljivo iz rezultata kako financijskih tako i na terenu. Možda želi biti upisan u povijest kao gradonačelnik u čijem je mandatu HAJDUK uništen ali to je njegov izbor. Smiješan je gradonačelnik koji daje zakonslk legalitet 4765 ljudi koji su nešto zaokružili ali to je njegov izbor . KAŽE da se NE MIJEŠA u Upravljanje kluba politika ali danas je pokazao upravo suprotno jer upravo njegovom političkom voljom je zastupao 485242 glasa na Skupštini kluba i čista je laž i političko licemjerje kazati kako ne sudjeluju kad je jasno da ODLUČUJU kao što su i danas odlučili. ALI borit ćemo se GRADONAČELNIČE I KONTRA VAS I KONTRA OVIH KOJE PODRŽAVATE !! Jer GRADONAČELNIČE ima navijača Hajduka i mimo vas i UNH koji nisu utekli u Italiju onomad kao vi i ZNAJU SE BORITI za razliku od vas !
2017-04-24
Jebate, Lobster King ima isti zanos ka Che kad je dosa na Kubu...
Koji je to trust mozgova na toj stranici, čudo jedno...
Hahahhaa kako mi prika prca Gordanu u glavu, to nije normalno...
Pisa joj je pisme na pp, jer joj je govorija da je zaljubljen u nju...
A ona pucala po savu hahaha...
P.s.: pisma o Lobsteru i Gogi je vrh vrhova hahahaha...
Koji je to trust mozgova na toj stranici, čudo jedno...
Hahahhaa kako mi prika prca Gordanu u glavu, to nije normalno...
Pisa joj je pisme na pp, jer joj je govorija da je zaljubljen u nju...
A ona pucala po savu hahaha...
P.s.: pisma o Lobsteru i Gogi je vrh vrhova hahahaha...
Guest- Guest
Ahaha pa je li moguće da su to toliki chokeovi od ljudi
I ovo su in admini grupe i kolovođe pobune, pa Vučina je za njih sve tamo nobelovac
I ovo su in admini grupe i kolovođe pobune, pa Vučina je za njih sve tamo nobelovac
2017-04-24
Baka ne seri Vedran je posten covik i castan. Znan ga osobno. I u pravu je kad se bori protiv te vase sekte
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ajme, ona se cila jadna izgubila ka di Caprio u Inceptionu...
Al nemoj Baka pretjerivat...
Za Vucinu je ona ipak nobelovka...
Al nemoj Baka pretjerivat...
Za Vucinu je ona ipak nobelovka...
Guest- Guest
Časno i pošteno je kra kasete komarci i jastoga, ka i gorivo za brod...PABLO ESCOBAR wrote:Baka ne seri Vedran je posten covik i castan. Znan ga osobno. I u pravu je kad se bori protiv te vase sekte
Legenda!
<3
Guest- Guest
To neznam. Ali sta ja osobno znan meni je bija ok. A ako je sta kra onda ga moze biti stid. Mi smo bili ok. Nisan se cuja snjime godinamafridrih_niche wrote:Časno i pošteno je kra kasete komarci i jastoga, ka i gorivo za brod...PABLO ESCOBAR wrote:Baka ne seri Vedran je posten covik i castan. Znan ga osobno. I u pravu je kad se bori protiv te vase sekte
Legenda!
<3
2015-09-13
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50