Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Hajduk Split
Dosadna knjiga...PABLO ESCOBAR wrote:Procitajte Mein Kampf. Savrseno remek djelo.
Radije bi opet procita Zaratustru, iako me upila totalno...
;)
Guest- Guest
kaj je ovo među tovarima započeo "bratoubilački rat"?
alač, dea, buble, holiga, topić i drugarice i drugovi iz tovarskog miljea godinama su srali po dinamu ne bi li ga urušili.
dinamo se othrvao i odmaknuo hajduku nekoliko svjetlosnih godina pa više ne pišu o njemu, ali se rezultati kmečanja, ukralo, pokralo i miting riva strategija vide kroz aktualno stanje u hajduku i to na svim područjima: financije, uprava, struka, igrači i na kraju razdor među navijačima.
Čovjek se može zaustaviti kad se penje,
ali ne i kad pada.
Napoleon
sretan vam slobodni pad, drugovi tovari.
alač, dea, buble, holiga, topić i drugarice i drugovi iz tovarskog miljea godinama su srali po dinamu ne bi li ga urušili.
dinamo se othrvao i odmaknuo hajduku nekoliko svjetlosnih godina pa više ne pišu o njemu, ali se rezultati kmečanja, ukralo, pokralo i miting riva strategija vide kroz aktualno stanje u hajduku i to na svim područjima: financije, uprava, struka, igrači i na kraju razdor među navijačima.
ali ne i kad pada.
Napoleon
sitting_bull-
2015-09-28
Ajme, ajme kakav san cumshot po faci opalija Ironu ima par miseci i to isprid cilog njegovog auditorijafridrih_niche wrote:Igor je definitivno propa...Verbal Kint wrote:Igor, konačni padfridrih_niche wrote:Sad san malo bacija oko na tu stranicu...
Pa ono je world class debilizam...
:(
Možda imaju dva-tri pismena lika na ciloj stranici...
A najjače je kad Igor piše hahaha...
:^O
Al me zanima koji je Vucina tamo...
Vidija san par lažnih profila koji bi mu pasali...
Iako vjerojatno ništa ne piše, ispuca se odi dovoljno...
Kako je lik propa to nije za virovat, pribijene lipe taj više nema već se grči, grebe i vata za slamke u grupi punoj redikula
A Škamp je vidija da mu svakakvi likovi upadaju u grupu, sad prvo moraš kod njega na raport pa tek onda moš unutra, bidni Vučina je tu ispa kolateralna žrtva
Koje spinove opali kad ga se uvati u djir sa neugodnim temama (prodaja Srne i Plete, potiran Baka, surovanje sa Tattom)...
I odma ide u fino vridjat hahaha...
:D
Ma pusta Lobster Retard lažnjake ako mu pasu...
Neće potirat Vucinu, triba mu takvih ovci...
No, pravi problemi nastali su nakon utakmice sa Shelbournom u Irskoj (...) Ostalo znate, dočekali su nas grobovi na terenu u poljudu...
Ja mu u komentaru ispod napišen "Igore zašto lažeš?" i ostavin ove linkove
Shelbourne-Hajduk 2-0, [b]04.08.2004.
https://hrnogomet.com/uefa/utakmica.php?id=240&lang=hr&tab=1
Haka-Hajduk 2-1, 12.08.2003.
https://hrnogomet.com/uefa/utakmica.php?id=210&lang=hr&tab=1
Grobovi na Poljudu 13.08.2003.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=153476
Gem, set, meč
Iron je biće bija toliko bisan šta je opet ispa glup, ovi put prid sljedbenicima, da mi je izbrisa komentar a mene blokira
Cile 2 objave koje je brižljivo sagradija na falsificiranju i lažima san mu srušija s jednim komentarom
Oni bidni i dalje nemaju pojma da imaju posla s fanaticima
[/b]
Last edited by Verbal Kint on 9/1/2019, 00:01; edited 1 time in total (Reason for editing : HŽV)
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Verbal Kint wrote:Ajme, ajme kakav san cumshot po faci opalija Ironu ima par miseci i to isprid cilog njegovog auditorijafridrih_niche wrote:Igor je definitivno propa...Verbal Kint wrote:Igor, konačni padfridrih_niche wrote:Sad san malo bacija oko na tu stranicu...
Pa ono je world class debilizam...
:(
Možda imaju dva-tri pismena lika na ciloj stranici...
A najjače je kad Igor piše hahaha...
Al me zanima koji je Vucina tamo...
Vidija san par lažnih profila koji bi mu pasali...
Iako vjerojatno ništa ne piše, ispuca se odi dovoljno...
Kako je lik propa to nije za virovat, pribijene lipe taj više nema već se grči, grebe i vata za slamke u grupi punoj redikula
A Škamp je vidija da mu svakakvi likovi upadaju u grupu, sad prvo moraš kod njega na raport pa tek onda moš unutra, bidni Vučina je tu ispa kolateralna žrtva
Koje spinove opali kad ga se uvati u djir sa neugodnim temama (prodaja Srne i Plete, potiran Baka, surovanje sa Tattom)...
I odma ide u fino vridjat hahaha...
Ma pusta Lobster Retard lažnjake ako mu pasu...
Neće potirat Vucinu, triba mu takvih ovci...
No, pravi problemi nastali su nakon utakmice sa Shelbournom u Irskoj (...) Ostalo znate, dočekali su nas grobovi na terenu u poljudu...
Ja mu u komentaru ispod napišen "Igore zašto lažeš?" i ostavin ove linkove
Shelbourne-Hajduk 2-0, [b]04.08.2004.
https://hrnogomet.com/uefa/utakmica.php?id=240&lang=hr&tab=1
Haka-Hajduk 2-1, 12.08.2003.
https://hrnogomet.com/uefa/utakmica.php?id=210&lang=hr&tab=1
Grobovi na Poljudu 13.08.2003.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=153476
Gem, set, meč
Iron je biće bija toliko bisan šta je opet ispa glup, ovi put prid sljedbenicima, da mi je izbrisa komentar a mene blokira
Cile 2 objave koje je brižljivo sagradija na falsificiranju i lažima san mu srušija s jednim komentarom
Oni bidni i dalje nemaju pojma da imaju posla s fanaticima
[/b]
Pogubija se u vlastitim lažima.
Ma, meni je njega žao. Pazi, I.Š. je bio kapetan Hajduka, digao je pehar, onaj čuveni zadnji kup protiv prvaka Europe, kao igrač bio je frajer i fajter, imao je muda i autoritet. Gdje je danas? Dužan državi, nema posla, sve u što se dotaknuo poslin karijere je propalo, a nema čega se nije hvatao. U nogometu gotovo da nema funkcije na kojoj nije bio ili htio biti, propao mu i taj posao s sportskom kladionicom. Htio je biti sve, na kraju jedno veliko NIŠTA. Dotaknuo je samo dno, pazi on spao na to da tamo u onoj zatvorenoj grupi DUNH koju su otvorili bivši policajac poznat po kriminalnim djelima i ona političarka kojoj je sve bilo divno i kasno dok joj je sin igra u Hajduku (do nedavno) pridružuje se napadima, lažima i VRIJEĐANJU. Stvarno dno dna, tip je sebe upropastio. A imao je odličnu priliku nakon završene karijere, vjerojatno i nešto novca. Tužno u svakom pogledu.
Guest- Guest
SERIE A
Ultime sul mercato della Fiorentina direttamente da Sky Sport. I viola continuano a monitorare i nomi per il centrocampo, con l'ultimo profilo che proviene dall'Hajduk Spalato. Piace infatti il classe '96 Stanko Juric, giocatore sul quale è vigile anche la SPAL.
https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/fiorentina-piace-il-giovane-juric-dell-hajduk-spalato-c-e-anche-la-spal-1199657
Nek pošalju onih 3 milje što su za Vuškovića nudili i može proći.
Fiorentina, piace il giovane Juric dell'Hajduk Spalato. C'è anche la SPAL
Ultime sul mercato della Fiorentina direttamente da Sky Sport. I viola continuano a monitorare i nomi per il centrocampo, con l'ultimo profilo che proviene dall'Hajduk Spalato. Piace infatti il classe '96 Stanko Juric, giocatore sul quale è vigile anche la SPAL.
https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/fiorentina-piace-il-giovane-juric-dell-hajduk-spalato-c-e-anche-la-spal-1199657
Nek pošalju onih 3 milje što su za Vuškovića nudili i može proći.
Guest- Guest
jbg moralo je na zalost do toga doci..nije se moglo vise dledati i sutjeti provodjenje samovolje zadrugara,vrijedjanje svakog tko nije na 'njihovoj liniji'...vrijedjanje nacionalne selekcije...napadi i teroristicke aktivnosti prema poznatim sportasima bili hajdukovci ili ne koji se usude usprotiviti samovolji i teroru zadrugara i dijela torcide njihovih pretorijanaca...i za kraj njihovo druzenje i naslikavanje sa jugofilskim olosem koji mole svog boga da sve sto ima predznak hrvatski crkne...uglavnom idiote,neznalice i ljencuge izbaciti van kruga poljuda a da se mene pita udijelio bi im i jednosmjernu kartu iz hrvatske...to su velike stetocine..svaka cast oojedincima koji su zalutali u zadrugu padajuci na lazna obecanja i floskule a imaju dobre namjere prema klubu i sportske motivesitting_bull wrote:kaj je ovo među tovarima započeo "bratoubilački rat"?
ali ne i kad pada.
Napoleon
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Veliki Igor uhvaćen u laži po tisućiti put hahahaha...
Bolje bi mu bilo da se i on sluzi Bankomatovom mantrom:
“NE SJEĆAM SE!”
Bolje bi mu bilo da se i on sluzi Bankomatovom mantrom:
“NE SJEĆAM SE!”
Guest- Guest
he,he..pokazao sam neke postove zadrugara i parolu zadruge..'Nije vazan rezultat ideali su vjecni'...nizozemcima navijacima fejnorda..a oni su sa podsmijehom rekli..'ovi ili su teski debili ili teski demagozi'..ja im rekoh..obojevuksadinare wrote:jbg moralo je na zalost do toga doci..nije se moglo vise dledati i sutjeti provodjenje samovolje zadrugara,vrijedjanje svakog tko nije na 'njihovoj liniji'...vrijedjanje nacionalne selekcije...napadi i teroristicke aktivnosti prema poznatim sportasima bili hajdukovci ili ne koji se usude usprotiviti samovolji i teroru zadrugara i dijela torcide njihovih pretorijanaca...i za kraj njihovo druzenje i naslikavanje sa jugofilskim olosem koji mole svog boga da sve sto ima predznak hrvatski crkne...uglavnom idiote,neznalice i ljencuge izbaciti van kruga poljuda a da se mene pita udijelio bi im i jednosmjernu kartu iz hrvatske...to su velike stetocine..svaka cast oojedincima koji su zalutali u zadrugu padajuci na lazna obecanja i floskule a imaju dobre namjere prema klubu i sportske motivesitting_bull wrote:kaj je ovo među tovarima započeo "bratoubilački rat"?
ali ne i kad pada.
Napoleon
2015-09-08
amper daj mi odgovori nesto?...koja i cija pojacanja stizu?isključivi krivac wrote:
2015-09-08
Here are the 10 youngsters primed to break out in 2019
Ante Palaversa
Club: Hajduk Split
Position: Midfielder
Who is he?
Croatia has a reputation for producing technically gifted midfield players and Palaversa is the latest off the conveyor belt. Has been thrust into the first team at Hajduk and has the style of a young Toni Kroos.
An excellent passer of the ball with good vision, the Croatia U19 international also has an eye for goal and that is attracting attention from Europe's elite clubs.
https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-6533243/10-best-young-players-Europe-ready-break-2019.html
Guest- Guest
'Najmanje što Hajduku treba uz probleme koje ima je frakcijski ratovi unutar hajdukove navijačke obitelji.Logično je da loši upravljački i nogometni rezultati su iznjedrili i veliku grupu nezadovoljnika koji se ne mire sa ovakvim stanjem danas u klubu.Prsti kritičara i nezadovoljnika su najviše upereni u udrugu Naš Hajduk za koju smatraju da je zapravo prava vlast u Hjaduku i da konce potežu iz sjene i da sastavljaju vodeči upravljački kadar kluba.Ne treba zanemariti da je u posljednje vrijeme ojačala oporbena grupa koja kritički napada upravu a najviše udrugu Naš Hajduk.Možda bi jedan od pravih poteza ove uprave bio da otvori dijalog sa ovom skupinom i sasluša njihove kritike.To bi bio možda korak ka smirivanju uzavrelih strasti na obje strane.Sve drugo može štetiti klubu a najmanje mu sad trebaju i međunavijačke razmirice i sukobi'.(Goran Sablić)vuksadinare wrote:amper daj mi odgovori nesto?...koja i cija pojacanja stizu?isključivi krivac wrote:
2015-09-08
cim se hvalis..danas skoro pa jedan osijek ima toliko clanova..a koliko naviajca ima hajduk a koliko osijek...bolej to ne stavljaj i ne sramoti se...isključivi krivac wrote:NAVIJAČ HAJDUKA=ČLAN HAJDUKA
Aktivnih članova u 2019.: 9.119
2015-09-08
slabi odaziv navijaca hajduka u Imotskom,Drnisu,Pirovcu,Gospicu,Beliscu na inicijativu udruge Nas hajduk da se uclane u udrugu..debakl inicijative u tim mjestima...u Drnisu svega tri navijaca Hajduka uclanila se u udruguvuksadinare wrote:cim se hvalis..danas skoro pa jedan osijek ima toliko clanova..a koliko naviajca ima hajduk a koliko osijek...bolej to ne stavljaj i ne sramoti se...isključivi krivac wrote:NAVIJAČ HAJDUKA=ČLAN HAJDUKA
Aktivnih članova u 2019.: 9.119
2015-09-08
Samo ljubav!isključivi krivac wrote:
<3
Jedva čekan da mi članska dodje...
;)
Guest- Guest
Još uvik mu je caca najbolji igrač u obitelji...isključivi krivac wrote:Here are the 10 youngsters primed to break out in 2019
Ante Palaversa
Who is he?
Croatia has a reputation for producing technically gifted midfield players and Palaversa is the latest off the conveyor belt. Has been thrust into the first team at Hajduk and has the style of a young Toni Kroos.
An excellent passer of the ball with good vision, the Croatia U19 international also has an eye for goal and that is attracting attention from Europe's elite clubs.
https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-6533243/10-best-young-players-Europe-ready-break-2019.html
I veća zvijezda...
Guest- Guest
Raste broj, iz minute u minutu. Članova s PLAĆENOM članarinom. A onoj jadi od grupe broj počeo opadati kad sad kad im je Jastog počeo izbacivati udbaše, sektaše.fridrih_niche wrote:Samo ljubav!isključivi krivac wrote:
<3
Jedva čekan da mi članska dodje...
;)
Guest- Guest
Neće još dugo biti...fridrih_niche wrote:Još uvik mu je caca najbolji igrač u obitelji...isključivi krivac wrote:Here are the 10 youngsters primed to break out in 2019
Ante Palaversa
Who is he?
I veća zvijezda...
Guest- Guest
Ja mu znam tetku. I ona je zvijezda. A što se malog tiče, veći potencijal je Nejašmić od njega. Palaversa je Moro za siromašne.fridrih_niche wrote:Još uvik mu je caca najbolji igrač u obitelji...isključivi krivac wrote:Here are the 10 youngsters primed to break out in 2019
Ante Palaversa
Who is he?
I veća zvijezda...
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50