Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Hajduk Split
Ja sam jedino na platnoj listi tvoje matereisključivi krivac wrote:Gledaj, ti se pravdaš da nisi na mamićevoj platnoj listi.PABLO ESCOBAR wrote:Hahaha vidi sektasa kojega rilov trpa. Prije koji dan mene naziva govnetom i pravda se da nije cetnik. A sada ko fol pametanisključivi krivac wrote:
Još jedan koji je izgubio živce.
Ajde, što se pjeniš. Ne treba nikakva likvidacija, neće ni Mamić vječno...
Tipicna orjunaska picka
Dabogda sve izgubili
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ovi je daleko najveći bolesnik tamo, skribomanija, disleksija, disgrafija, dopisivanje sam sa sobom... teški Vučina :)fridrih_niche wrote:Sad san malo bacija oko na tu stranicu...
Pa ono je world class debilizam...
:(
Možda imaju dva-tri pismena lika na ciloj stranici...
A najjače je kad Igor piše hahaha...
:^O
Al me zanima koji je Vucina tamo...
Vidija san par lažnih profila koji bi mu pasali...
Iako vjerojatno ništa ne piše, ispuca se odi dovoljno...
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Podrska gospodinu Medvidovicu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Verbal Kint wrote:Ovi je daleko najveći bolesnik tamo, skribomanija, disleksija, disgrafija, dopisivanje sam sa sobom... teški Vučina :)fridrih_niche wrote:Sad san malo bacija oko na tu stranicu...
Ovaj majstor mi se prije cca 2 miseca javija priko PP na fejs. Vidija neku moj komentar, pa osjetija potrebu komunicirati.
Ispisa on meni svoj životopis, svoje viđenje, a ovo je bilo najjače:
"Hajduk i situaciju.u.i.oko Hajduka u bilo kom pogledu ( pravnom, ekonomskom i sportskom imam u malom prstu)"
Genije, tu isprid nosa, a niko ga nije pripozna.
Guest- Guest
Naravno, ništa bez optužnice, peder ko tamo uđe a nema kaznenu prijavu :)
[size=51]Podignuta optužnica protiv bivšeg kandidata za čelnika Hajduka[/size]
[size=49]Jakša Medvidović, viški hotelijer (bez imovine i srednjeg imovnog stanja, kako stoji u službenim sudskim podacima - op.a.) i čovjek kojeg se u medijima svojevremeno, prije dvije godine za mandata gradonačelnika Željka Keruma, apstrofiralo kao jednog od najizglednijih kandidata za predsjednika Hajduka, našao se u optužnici Općinskog državnog odvjetništva koje ga tereti za kazneno djelo povrede dužnosti u slučaju gubitka, prezaduženosti ili nesposobnosti za plaćanje. [/size]
[size=51]Podignuta optužnica protiv bivšeg kandidata za čelnika Hajduka[/size]
[size=49]Jakša Medvidović, viški hotelijer (bez imovine i srednjeg imovnog stanja, kako stoji u službenim sudskim podacima - op.a.) i čovjek kojeg se u medijima svojevremeno, prije dvije godine za mandata gradonačelnika Željka Keruma, apstrofiralo kao jednog od najizglednijih kandidata za predsjednika Hajduka, našao se u optužnici Općinskog državnog odvjetništva koje ga tereti za kazneno djelo povrede dužnosti u slučaju gubitka, prezaduženosti ili nesposobnosti za plaćanje. [/size]
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
I dalje se pravdaš da nisi na platnoj listi mamića.PABLO ESCOBAR wrote:Ja sam jedino na platnoj listi tvoje matereisključivi krivac wrote:Gledaj, ti se pravdaš da nisi na mamićevoj platnoj listi.PABLO ESCOBAR wrote:Hahaha vidi sektasa kojega rilov trpa. Prije koji dan mene naziva govnetom i pravda se da nije cetnik. A sada ko fol pametanisključivi krivac wrote:
Tipicna orjunaska picka
Dabogda sve izgubili
Guest- Guest
Dinamo.u europi a viisključivi krivac wrote:I dalje se pravdaš da nisi na platnoj listi mamića.PABLO ESCOBAR wrote:Ja sam jedino na platnoj listi tvoje matereisključivi krivac wrote:Gledaj, ti se pravdaš da nisi na mamićevoj platnoj listi.PABLO ESCOBAR wrote:Hahaha vidi sektasa kojega rilov trpa. Prije koji dan mene naziva govnetom i pravda se da nije cetnik. A sada ko fol pametanisključivi krivac wrote:
Tipicna orjunaska picka
Dabogda sve izgubili
Hajduk.jna klub
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Apsolutno, svi smo mi Jale :)PABLO ESCOBAR wrote:Podrska gospodinu Medvidovicu
Osim na hajdučkom, ne ide mu bidnom ni na ljubavnom planu :)
2017-04-24
Dinamo u Europi, Hajduk 6-i, a ti na mamićevoj platnoj listi.PABLO ESCOBAR wrote:Dinamo.u europi a viisključivi krivac wrote:I dalje se pravdaš da nisi na platnoj listi mamića.PABLO ESCOBAR wrote:Ja sam jedino na platnoj listi tvoje matereisključivi krivac wrote:Gledaj, ti se pravdaš da nisi na mamićevoj platnoj listi.PABLO ESCOBAR wrote:
Hahaha vidi sektasa kojega rilov trpa. Prije koji dan mene naziva govnetom i pravda se da nije cetnik. A sada ko fol pametan
Tipicna orjunaska picka
Dabogda sve izgubili
Hajduk.jna klub
Ipak veća sramota za tebe nego za Hajduk što je 6-i.
Guest- Guest
Verbal Kint wrote:Apsolutno, svi smo mi Jale :)PABLO ESCOBAR wrote:Podrska gospodinu Medvidovicu
Osim na hajdučkom, ne ide mu bidnom ni na ljubavnom planu :)
Guest- Guest
Dinamo u europi hajduk 6ti. Svi navijaci dinama mamicevci i tatticari amperova keva u djardinu pusi dzabeisključivi krivac wrote:Dinamo u Europi, Hajduk 6-i, a ti na mamićevoj platnoj listi.PABLO ESCOBAR wrote:Dinamo.u europi a viisključivi krivac wrote:I dalje se pravdaš da nisi na platnoj listi mamića.PABLO ESCOBAR wrote:Ja sam jedino na platnoj listi tvoje matereisključivi krivac wrote:
Gledaj, ti se pravdaš da nisi na mamićevoj platnoj listi.
Hajduk.jna klub
2015-09-13
Sve dabogda izgubili
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Dinamo u europi hajduk 6ti. a ja na platnoj listi mamićaisključivi krivac wrote:Dinamo u Europi, Hajduk 6-i, a ti na mamićevoj platnoj listi.PABLO ESCOBAR wrote:Dinamo.u europi a viisključivi krivac wrote:I dalje se pravdaš da nisi na platnoj listi mamića.PABLO ESCOBAR wrote:
Ja sam jedino na platnoj listi tvoje matere
Hajduk.jna klub
Guest- Guest
Podrska gospodinu stimcu i medvidovicu protiv ove jugoslavenske stoke
2015-09-13
Ništa to, kaže još jedna frustrirana mater novog Messija da se to učlanjuju samo dica i ljudi 70+isključivi krivac wrote:Aktivnih članova u 2019.: 10.215
Cca 300 novih članova danas. Zasad. Nema Hajduk koga prodati, ne valja Akademija i šteka učlanjivanje.
Bože dragi, njima je NH kriv šta rađaju antitalente koji ne mogu napravit 10 na nogu, igrački put njenog sina metroseksualca nakon šta je u Hajduku dobija papire je čudo jedno za takvog wunderkinda - Singapur, Imotski, RNK, Solin i od danas Junak :)
http://dalmatinskiportal.hr/sport/dzoni-presao-u-junak/40300
Možemo samo pogađat sljedeću destinaciju, ja tipujen Orkan Dugi rat
2017-04-24
Bože dragi, ovo je više neizdrživo, evo ja ću zvat Rilova da joj vratimo malog nazad u klub samo da više umukne i prestane kmečat :)
Moramo se mi crveni držat skupa, mi Ostojićevi a ona njegova rodica i prava drugarica, omladinka i skojevka :)
Čovik je članstvom u grupi platija ovo, odma je izbačen a objava obrisana...ali ipak nedovoljno brzo da se ne uspije opalit screenshot :)
Fala ti neznani junače, pao si za istinu hajdučki :))
Moramo se mi crveni držat skupa, mi Ostojićevi a ona njegova rodica i prava drugarica, omladinka i skojevka :)
Čovik je članstvom u grupi platija ovo, odma je izbačen a objava obrisana...ali ipak nedovoljno brzo da se ne uspije opalit screenshot :)
Fala ti neznani junače, pao si za istinu hajdučki :))
2017-04-24
Ma ne, nije naš tovarski mentalitet takav da se mlatimo međusobno, potežemo nože i vadimo utoke, pa jebemu miša nismo purgeri i grobari :)PABLO ESCOBAR wrote:Sekta napada i vrijedja sve koji drugacije mislw.
Mi se samo ispičkaramo s neistomišljenicima, dok redikule ismijavamo
2017-04-24
Baš je lijepo čitati dalmatince kak' se jebu međusobno. Riličari protiv ostatka Dalmacije. Uživancija.
Zeko-
2015-08-26
Bravo jaksaVerbal Kint wrote:Ovi je daleko najveći bolesnik tamo, skribomanija, disleksija, disgrafija, dopisivanje sam sa sobom... teški Vučina :)fridrih_niche wrote:Sad san malo bacija oko na tu stranicu...
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
PABLO ESCOBAR wrote:Podrska gospodinu stimcu i medvidovicu protiv ove jugoslavenske stoke
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50