Slovenija kupuje 15 Suhkoja
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Slovenija kupuje 15 Suhkoja
Ukratko : KurčenjeSerbinho-3 wrote:Suhoj taj 100 je Zapadni avion i mislim da mu je samo ime Rusko.
Elektronika, motori, Zapadno i proizvodi se negde u Venetu.
Rusi nisu znali to da marketinški odrade, biz jet, plate Federera ili nekoga, ovako propao projekat.
Premali broj sedala, nekakvi jet set regionalni,zato se slabo i prodaje pa daju okolo u najam sa popustom i zato rade produženi sad sa 130 sjedala no tu će ići ruski motori
Za ove stvari zakon su propelaši Atr 72 ili Bombardier a ovo se ovako neisplati radit osim ako nećeš jet set liniju tj karte nisu jeftinije
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Croatia airlens ima 6 ovih
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bombardier_Dash_8
Kanadski no mi imamo i kanadere od istog proizvodača pa zato imamo Daša
To je sasvim ok avion za regionalne letove, on i oni Atr 72
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bombardier_Dash_8
Kanadski no mi imamo i kanadere od istog proizvodača pa zato imamo Daša
To je sasvim ok avion za regionalne letove, on i oni Atr 72
2014-04-11
Taj vas Dash-8 odličan za samoubice.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ovi motori ko na DC-8 i Convair 770.
IL86 na slici.
IL86 na slici.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Eh Slovenci ... kupuju ili unajmljuju ruske avione
KAd bi se Republika Kifla usudila na ovako nesto ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nama ovaj avion nije zgodan tj možda par takvih ali ne i 15 komadaRingo10 wrote:Eh Slovenci ... kupuju ili unajmljuju ruske avione
Irci su prije dvije godine uzeli isto 15 u najam znači moraš ih uzet količinu da najam bude jeftiniji
Nemoš usporedivat uostalom mi smo uzeli deset vojnih helikoptera u Rusa prije desetak godina tako da nisi u pravu
2014-04-11
Čak imaš u Hrvatskoj firmu privatnu koja je ruska za obuku pilota na helikopterima Mil 17 i imaju simulator
Varaš se oko kifle saml nama ovo netriba a ako bude cijena jeftina možda ih unajmimo za carter letove liti
Nismo mi baš da nećemo ako je ponuda dobra
Varaš se oko kifle saml nama ovo netriba a ako bude cijena jeftina možda ih unajmimo za carter letove liti
Nismo mi baš da nećemo ako je ponuda dobra
2014-04-11
Mi uzimamo Airbus 320 i imamo nekih šest ili više takvih jer nam trebaju avioni kapaciteta do 200 putnika, nismo mi Ljubljana pa da imamo mali promet pa mogu sve sa aviinima kapaciteta do 100 putnika
Meni je drago da su oni to uzeli posebno da je dio servisa pribačen u Ljubjanu jer se i Hrvatskoj otvara opcija da uzme i takve avione za regionalne llinije
Dakle neka Slovenci to uzmu a mi ćemo pratit , liti imamo povećan promet i dobro je da je tu na dva koraka od Zagreba i servis za iste
Drugim riječima ako bude neka ponuda a da nam paše dogovorit ćemo se nešto
Meni je drago da su oni to uzeli posebno da je dio servisa pribačen u Ljubjanu jer se i Hrvatskoj otvara opcija da uzme i takve avione za regionalne llinije
Dakle neka Slovenci to uzmu a mi ćemo pratit , liti imamo povećan promet i dobro je da je tu na dva koraka od Zagreba i servis za iste
Drugim riječima ako bude neka ponuda a da nam paše dogovorit ćemo se nešto
2014-04-11
Prvi avioni im dolaze 2019 godine pa ćemo promatrat, posebno nas zanima razina servisa koju će Ljubljana dobit
Nema puno proizvodaća ovakvih aviona na planeti, manje od deset tako da je ovo nama samo plus jer ako tko bude zajebava unajmit ću dva ili tri Suhoja na dvije godine najmanje da mi premosti vrime dok nedobijem bolju ponudu izvanka
Sve se da dogovorit ako svima paše
Nema puno proizvodaća ovakvih aviona na planeti, manje od deset tako da je ovo nama samo plus jer ako tko bude zajebava unajmit ću dva ili tri Suhoja na dvije godine najmanje da mi premosti vrime dok nedobijem bolju ponudu izvanka
Sve se da dogovorit ako svima paše
2014-04-11
Serbinho-3 wrote:Taj vas Dash-8 odličan za samoubice.
sve Bombardierovo je vrlo kvalitetno..i ne proizvode samo letala nego i vlakove,gracke ,medjugracke i jos sto stvari..
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Plenki kupuje INU (58. put)
» Slovenija pobijedila Bjelorusiju
» Slovenija gradi žicu
» Slovenija podigla minimalac
» Slovenija zabranila rad nedjeljom
» Slovenija pobijedila Bjelorusiju
» Slovenija gradi žicu
» Slovenija podigla minimalac
» Slovenija zabranila rad nedjeljom