Rosu hapse s dugim cevima, rafali, sirene za uzbunu..
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: Rosu hapse s dugim cevima, rafali, sirene za uzbunu..
Hektorović wrote:epikur37 wrote:veber wrote:pa banja luka jest većinsko hrvatsko mjesto, doduše bilo. i trebali smo upast u bl, kada se sjetim znaka.epikur37 wrote:
Jedem gladan Sam ko vuk.... kaju na banjaluku a ja cu braniti vecinska hrvatska podrucja.....
onda ona dva 10kre šušak i tuđman odustanu. za 12h bi ušli.
Nismo, sva sreća da nismo.
Tekbir! :D
:D potpuni autizam, zato je najbolje da RH ne čini ništa i da se opaše zidom...BiH i Balkan su tera mistica i incognita..pustiti hrvatsku politiku tamo je kao pekinezera u džunglu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote:hm kako se uzme ovo za dalmaciju...ovi an obali,otocima znaju biti negativa prema bosancima..a vlaji?..oni su ionak 80% porijeklom iz bosne i hercegovine...genetski kodHektorović wrote:
Dalmoši i Vlaji nisu uopće diskriminirajući spram nas, u biti uvijek se dolje osjetim ko doma, a s dalmatnikama se odmah kužim... no ovi na sjeveru jesu, znam iz osobnog iskustva ko klinac :D Mentalno smo ipak kompatibilniji s jugom.
To zadnje da, u biti delavci, luzeri iz birtija, pičke što u 40. imaju samo psa i tak...
Vlajine
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
pa je...evo npr sinj i cetinska krajina to sve doslo iz bosne,hercegovine tamo koncem 17 i pocetkom 18 stoljeca i jos se naseljavalo tijekom 18 stoljeca a nesto ej doslo i pocetkom 19 stoljeca..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:hm kako se uzme ovo za dalmaciju...ovi an obali,otocima znaju biti negativa prema bosancima..a vlaji?..oni su ionak 80% porijeklom iz bosne i hercegovine...genetski kodHektorović wrote:
Dalmoši i Vlaji nisu uopće diskriminirajući spram nas, u biti uvijek se dolje osjetim ko doma, a s dalmatnikama se odmah kužim... no ovi na sjeveru jesu, znam iz osobnog iskustva ko klinac :D Mentalno smo ipak kompatibilniji s jugom.
To zadnje da, u biti delavci, luzeri iz birtija, pičke što u 40. imaju samo psa i tak...
Vlajine
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa normalno da Hr neće radit ništa,to radimo već 22 godine
Ništa
Ništa
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
epikur37 wrote:Hektorović wrote:Tekbir! :D
:D potpuni autizam, zato je najbolje da RH ne čini ništa i da se opaše zidom...BiH i Balkan su tera mistica i incognita..pustiti hrvatsku politiku tamo je kao pekinezera u džunglu.
Plenki i Koli su ipak upgrade nad dosadašnjim ekipama, iako je i Zoki kužio stvari :D
Ipak najbolja je ona Jodina sa zidom, jarkom i krokodilima :D
2018-04-10
80% Cetinske Krajine potječe od Bosanaca i Hercegovaca koji su tu došli prije 300 ili više godina u onoj seobi pod vodjstvom Franjevaca.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:hm kako se uzme ovo za dalmaciju...ovi an obali,otocima znaju biti negativa prema bosancima..a vlaji?..oni su ionak 80% porijeklom iz bosne i hercegovine...genetski kodHektorović wrote:
Vlajine
I Gospa Sinjska je u stvari Gospa Ramska.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Hektorović wrote:Na koncu, kifle nisu čak u stanju niti voditi desnicu, nego lete ka Hasetu :D
ma nemate vi pojma šta je desnica. vi se furate da ste desnica a ustvari ste hajdučija, despotski patrijarhalni terorizam.
Guest- Guest
Da..naci ces puno istih prezimena u sinju i tom kraju i ramskom kraju,livanjskom,kupreskom...vlaji su dalmatinci ali im je jaci ovaj drugi gen...pa oni recimo u svojim pjesmama ne isticu toliko dalmaciju kao ovi na obali vec vise pjevaju o zagoriRingo10 wrote:80% Cetinske Krajine potječe od Bosanaca i Hercegovaca koji su tu došli prije 300 ili više godina u onoj seobi pod vodjstvom Franjevaca.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:hm kako se uzme ovo za dalmaciju...ovi an obali,otocima znaju biti negativa prema bosancima..a vlaji?..oni su ionak 80% porijeklom iz bosne i hercegovine...genetski kodHektorović wrote:
Vlajine
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa je...evo npr sinj i cetinska krajina to sve doslo iz bosne,hercegovine tamo koncem 17 i pocetkom 18 stoljeca i jos se naseljavalo tijekom 18 stoljeca a nesto ej doslo i pocetkom 19 stoljeca..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:hm kako se uzme ovo za dalmaciju...ovi an obali,otocima znaju biti negativa prema bosancima..a vlaji?..oni su ionak 80% porijeklom iz bosne i hercegovine...genetski kodHektorović wrote:
Vlajine
je vlaji su srbi. tako da znaš svoje porijeklo, vlaji izbosne su pokatoličeni srbi. vučino ti si srbin. ja ti to mogu dokazati. a najgori su oni poput tebe takvi su ekstremisti jer se stalno moraju dokazivati dokazivati svoju lojalnost pod svaku cijenu ne birajući sredstva.
Guest- Guest
Keve ti nemoj vise...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:pa je...evo npr sinj i cetinska krajina to sve doslo iz bosne,hercegovine tamo koncem 17 i pocetkom 18 stoljeca i jos se naseljavalo tijekom 18 stoljeca a nesto ej doslo i pocetkom 19 stoljeca..Hektorović wrote:vuksadinare wrote:hm kako se uzme ovo za dalmaciju...ovi an obali,otocima znaju biti negativa prema bosancima..a vlaji?..oni su ionak 80% porijeklom iz bosne i hercegovine...genetski kodHektorović wrote:
Vlajine
je vlaji su srbi. tako da znaš svoje porijeklo, vlaji izbosne su pokatoličeni srbi. vučino ti si srbin. ja ti to mogu dokazati. a najgori su oni poput tebe takvi su ekstremisti jer se stalno moraju dokazivati dokazivati svoju lojalnost pod svaku cijenu ne birajući sredstva.
2015-09-08
Zanimljivo je da imaš Vučiće pravoslavce kod Bugojna, i ona bitanga potječe od njih,a a imaš Vučiće u glavicama kod Sinja. Alkarski vojvoda Ante Vučići.vuksadinare wrote:Da..naci ces puno istih prezimena u sinju i tom kraju i ramskom kraju,livanjskom,kupreskom...vlaji su dalmatinci ali im je jaci ovaj drugi gen...pa oni recimo u svojim pjesmama ne isticu toliko dalmaciju kao ovi na obali vec vise pjevaju o zagoriRingo10 wrote:80% Cetinske Krajine potječe od Bosanaca i Hercegovaca koji su tu došli prije 300 ili više godina u onoj seobi pod vodjstvom Franjevaca.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:hm kako se uzme ovo za dalmaciju...ovi an obali,otocima znaju biti negativa prema bosancima..a vlaji?..oni su ionak 80% porijeklom iz bosne i hercegovine...genetski kodHektorović wrote:
Vlajine
Ja mislim da su oni daljnji rod. A kako se dogodio taj vjerski momenat to je sad drugo pitanje.
Last edited by Ringo10 on 23/11/2018, 16:29; edited 1 time in total
2015-09-24
Gle odlični u sportu ali organizacijski bosanci i vlaji su kaos i korupcija jer od kada su moji I eoikurovi preuzeli vodstvo države izumiremo i propadamo. Ja Bosancima I dalmatincima nebih dao da se približe javnoj upravi i općem interesu. Za nas je neoliberalni kapitalizam najbolji jer bi tu bosansko-vlaski mentalitet stvorio tisuće firmi . U ovakvom sustavu taj mentalitet je rwzjeba tisuće firmiHektorović wrote:epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:u ostalom u toj famoznoj "kifli", tvoji rodijaci i jataci praktički drže većinu države za muda.. odi pročačkaj prezimena u vojsci, policiji, državnoj administraciji, najbogatijem gradu ZGu.. većinom su tvoji rodijaci, ima vas puno više u državnoj administraciji i birokraciji u odnosu na vašu populaciju, nego što ima recimo Istrijana ili Purgera.. PUUUNOOO više.. dakle ta "kifla" je ništa drugo nego mala bosna, ako niste sami sebi sposobni ništa napraviti, onda šta bi vi više?
Jednostavno smo sposibniji od tebe :p
Pa superiorna vrsta, vidi samo repku... Jači, sposobniji, probojniji...
Da je do kifli, bili bi ko Slovenija u nogometu :)
Na koncu mi smo i temelj Hrvatskog nacionalnog projekta :)
SMRT ŠIPTARIMA! TITO JEBO TI BOG MATER ŠTO NISI ŠIPTARE IZGNAO U ENVER HOXINU ALBANIJU DA GUŠTAJU STALJINISTIČKI KOMUNIZAM.
Guest- Guest
I tako ćemo nastavit i daljeRayMabus wrote:Pa normalno da Hr neće radit ništa,to radimo već 22 godine
Ništa
2014-04-11
Gnječino, sumnjao sam ali sad sam siguran.Gnječ wrote:SMRT ŠIPTARIMA! TITO JEBO TI BOG MATER ŠTO NISI ŠIPTARE IZGNAO U ENVER HOXINU ALBANIJU DA GUŠTAJU STALJINISTIČKI KOMUNIZAM.
Ti si Binsr. I to prilično radikalan.
2015-09-24
Tako šta je acin predak prešao na pravoslavljeRingo10 wrote:Zanimljivo je da imaš Vučiće pravoslavce kod Bugojna, i ona bitanga potječe od njih,a a imaš Vučiće u glavicama kod Sinja. Alkarski vojvoda Ante Vučići.vuksadinare wrote:Da..naci ces puno istih prezimena u sinju i tom kraju i ramskom kraju,livanjskom,kupreskom...vlaji su dalmatinci ali im je jaci ovaj drugi gen...pa oni recimo u svojim pjesmama ne isticu toliko dalmaciju kao ovi na obali vec vise pjevaju o zagoriRingo10 wrote:80% Cetinske Krajine potječe od Bosanaca i Hercegovaca koji su tu došli prije 300 ili više godina u onoj seobi pod vodjstvom Franjevaca.Hektorović wrote:vuksadinare wrote:
hm kako se uzme ovo za dalmaciju...ovi an obali,otocima znaju biti negativa prema bosancima..a vlaji?..oni su ionak 80% porijeklom iz bosne i hercegovine...genetski kod
Vlajine
Ja mislim da su oni daljnji rod. A kako se dogodio taj vjerski momenat to je sad drugo pitanje.
2014-04-11
Ringo10 wrote:Gnječino, sumnjao sam ali sad sam siguran.Gnječ wrote:SMRT ŠIPTARIMA! TITO JEBO TI BOG MATER ŠTO NISI ŠIPTARE IZGNAO U ENVER HOXINU ALBANIJU DA GUŠTAJU STALJINISTIČKI KOMUNIZAM.
ne podnosim šiptare! to nema veze sa politikom uopće. jednostavno ja tu čovjekoliku gamad šiptarsku nemogu smisliti. šiptari su greška prirode. podrška srbima u borbi protiv paleolitskih retardiranih šiptara.
Guest- Guest
Ti Vučići iz Bugojna to su ti ko Šešelj
Eks katolici
Eks katolici
2014-04-11
Gnječ wrote:Ringo10 wrote:Gnječino, sumnjao sam ali sad sam siguran.Gnječ wrote:SMRT ŠIPTARIMA! TITO JEBO TI BOG MATER ŠTO NISI ŠIPTARE IZGNAO U ENVER HOXINU ALBANIJU DA GUŠTAJU STALJINISTIČKI KOMUNIZAM.
ne podnosim šiptare! to nema veze sa politikom uopće. jednostavno ja tu čovjekoliku gamad šiptarsku nemogu smisliti. šiptari su greška prirode. podrška srbima u borbi protiv paleolitskih retardiranih šiptara.
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:Gle odlični u sportu ali organizacijski bosanci i vlaji su kaos i korupcija jer od kada su moji I eoikurovi preuzeli vodstvo države izumiremo i propadamo. Ja Bosancima I dalmatincima nebih dao da se približe javnoj upravi i općem interesu. Za nas je neoliberalni kapitalizam najbolji jer bi tu bosansko-vlaski mentalitet stvorio tisuće firmi . U ovakvom sustavu taj mentalitet je rwzjeba tisuće firmiHektorović wrote:
Na koncu mi smo i temelj Hrvatskog nacionalnog projekta :)
Odi u Krešvo pa reci da smo skloni kaosu i korupciji... 6.000 stanovnika, više industrije nego u Bošnjačkim općinama sa 30.000 :D
2018-04-10
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Mladić s penisom dugim 90 cm podvrgnut spasonosnoj operaciji
» rosu se nudi milU
» Hrvatski bajkeri i šiptarski ROSU
» AMERIKANCI DIGLI UZBUNU?
» Specijalci ROSU krenuli ka Severu Kosova
» rosu se nudi milU
» Hrvatski bajkeri i šiptarski ROSU
» AMERIKANCI DIGLI UZBUNU?