Rosu hapse s dugim cevima, rafali, sirene za uzbunu..
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Rosu hapse s dugim cevima, rafali, sirene za uzbunu..
Slušaj, ja mislim da uz normalne političke garniture Hrvati, Srbi, Bošnjaci mogu krenuti u proces normalizacije i suradnje. Ne moraju se gladiti i ljubiti ali mogu normalno surađivati.Gnječ wrote:koliko moraš biti mentalo poremećen ili unakažen da da zapališ srpske kekse, srpski jogurt, srpski hleb?
Ali Srbi i Šipci, tu samo veliki zid i odvojiti ih za narednih 500 godina tako da nikakvog kontakta nemaju.
A nakon 500 godina razmotriti mogućnost za narednih 500 godina.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nećemo mi ništa napadat,ta Bosna je goli kurac
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hektorović wrote:epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:u ostalom u toj famoznoj "kifli", tvoji rodijaci i jataci praktički drže većinu države za muda.. odi pročačkaj prezimena u vojsci, policiji, državnoj administraciji, najbogatijem gradu ZGu.. većinom su tvoji rodijaci, ima vas puno više u državnoj administraciji i birokraciji u odnosu na vašu populaciju, nego što ima recimo Istrijana ili Purgera.. PUUUNOOO više.. dakle ta "kifla" je ništa drugo nego mala bosna, ako niste sami sebi sposobni ništa napraviti, onda šta bi vi više?
Jednostavno smo sposibniji od tebe :p
Pa superiorna vrsta, vidi samo repku... Jači, sposobniji, probojniji...
Da je do kifli, bili bi ko Slovenija u nogometu :)
Na koncu mi smo i temelj Hrvatskog nacionalnog projekta :)
jeste. hrvati i jesu iz bosne. to je otpadničko gusarko pleme izbosne plaćenii ubojice po kojima eto i nedužni imaju priljepak hrvati. a hrvati su zaista samo malo psihopatsko mentalno poremećeno genetski sjebano bosansko pleme. pleme koje nikada nije imalo niti neće imati državu ali zato obilato razjebava svih oko sebe. nešto davno isti su bili švicarci. vojni plaćenici koji su radili brutalne zločine svuda po evropi i bili rame uz rame hrvatskim psihopatama. ista đubrad. nije bez veze što hrvatski političari kenjaju da će jednog dana rvacka biti kao švicarska. ja, malo morgen.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Nećemo mi ništa napadat,ta Bosna je goli kurac
vi ste govna.
Guest- Guest
Hvala Bogu da je Tuđman odustao od te sulude ideje.veber wrote:pa banja luka jest većinsko hrvatsko mjesto, doduše bilo. i trebali smo upast u bl, kada se sjetim znaka.epikur37 wrote:
Jedem gladan Sam ko vuk.... kaju na banjaluku a ja cu braniti vecinska hrvatska podrucja.....
onda ona dva 10kre šušak i tuđman odustanu. za 12h bi ušli.
Čak i da smo uzeli Banja Luku imali bi teške gubitke i onda bi se dogodilo ko u Jajcu, Žepču, Konjicu, Maglaju i još nekim mjestima.
Jedva smo se u Stocu održali a još je neizvjesno.
Mi bi izginuli, Srbi bi svi otišli i onda bi Bošnjaci ostali većina i izborima uzeli vlast.
I glupi Hrvati bi ga popušili u velikom stilu. JA ne znam je li to jasno vama u Kifli kad se glupirate sa tim žaljenjem što nismo išli Banja Luku.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
znam da je sve prazno. ali strateški bio bi vrbas, a ne una granica.Hektorović wrote:veber wrote:pa banja luka jest većinsko hrvatsko mjesto, doduše bilo. i trebali smo upast u bl, kada se sjetim znaka.epikur37 wrote:
Jedem gladan Sam ko vuk.... kaju na banjaluku a ja cu braniti vecinska hrvatska podrucja.....
Pa s čime bi mi to naselili, kad je ionako 70% HR prazno... provozaj se malo...
Jedina alternativa Dodi bi bila arapska naselja i vehabijska sela, ko oko Cazina i Kladuše...
2014-12-30
Na koncu, kifle nisu čak u stanju niti voditi desnicu, nego lete ka Hasetu :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
sve bi riskirao za dobre cevapeRingo10 wrote:Hvala Bogu da je Tuđman odustao od te sulude ideje.veber wrote:pa banja luka jest većinsko hrvatsko mjesto, doduše bilo. i trebali smo upast u bl, kada se sjetim znaka.epikur37 wrote:
Čak i da smo uzeli Banja Luku imali bi teške gubitke i onda bi se dogodilo ko u Jajcu, Žepču, Konjicu, Maglaju i još nekim mjestima.
Jedva smo se u Stocu održali a još je neizvjesno.
Mi bi izginuli, Srbi bi svi otišli i onda bi Bošnjaci ostali većina i izborima uzeli vlast.
I glupi Hrvati bi ga popušili u velikom stilu. JA ne znam je li to jasno vama u Kifli kad se glupirate sa tim žaljenjem što nismo išli Banja Luku.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
veber wrote:znam da je sve prazno. ali strateški bio bi vrbas, a ne una granica.Hektorović wrote:
Jedina alternativa Dodi bi bila arapska naselja i vehabijska sela, ko oko Cazina i Kladuše...
Strateški je ne imati 20.000 vehabija na 70km od Zagreba... A ovi oko Cazina i Kladuše se množe ko zečevi... Još dolaze imigranti pa se stvara krizni europski hot point.
Prođi bajkom sloveniju, pa onda kroz kiflu... pa usporedi samo kolika je praznina u HR... Tu prazninu, na rodnom tlu, će netko kad tad morati naselit...
2018-04-10
Nek se dogovore mudahedini i četnici čija je Bosna
2014-04-11
Hektorović wrote:epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:u ostalom u toj famoznoj "kifli", tvoji rodijaci i jataci praktički drže većinu države za muda.. odi pročačkaj prezimena u vojsci, policiji, državnoj administraciji, najbogatijem gradu ZGu.. većinom su tvoji rodijaci, ima vas puno više u državnoj administraciji i birokraciji u odnosu na vašu populaciju, nego što ima recimo Istrijana ili Purgera.. PUUUNOOO više.. dakle ta "kifla" je ništa drugo nego mala bosna, ako niste sami sebi sposobni ništa napraviti, onda šta bi vi više?
Jednostavno smo sposibniji od tebe :p
Pa superiorna vrsta, vidi samo repku... Jači, sposobniji, probojniji...
Da je do kifli, bili bi ko Slovenija u nogometu :)
Na koncu mi smo i temelj Hrvatskog nacionalnog projekta :)
Ma na stranu sada zajebancija, doista nema veze. Ima sposobnih ljudi odsvukud kao i govana.
Ja osobno nisam doživio nikakvo neugodno iskustvo u RH jer sam rodom iz Bosne, tu i tamo neka zezancija. Meni neki vlaj foru ja njemu čobane i poslije piva.
Zločisti su koliko sam ubrao uglavnom propaliteti koji ništa ne mogu napraviti od svog života pa onda jebi ga traže krivca...ali to doista nije nešto zaozbilj uzeti, margina društvena.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veber wrote:pa banja luka jest većinsko hrvatsko mjesto, doduše bilo. i trebali smo upast u bl, kada se sjetim znaka.epikur37 wrote:
Nismo, sva sreća da nismo.
2015-08-06
veber wrote:znam da je sve prazno. ali strateški bio bi vrbas, a ne una granica.Hektorović wrote:veber wrote:pa banja luka jest većinsko hrvatsko mjesto, doduše bilo. i trebali smo upast u bl, kada se sjetim znaka.epikur37 wrote:
Najbolje je kad nešto prazno. Nikakve brige oko toga
crvenkasti-
2014-04-17
...da smo uzeli banja luku ne bi bilo dode danas..a di onda
2015-09-08
epikur37 wrote:
Ma na stranu sada zajebancija, doista nema veze. Ima sposobnih ljudi odsvukud kao i govana.
Ja osobno nisam doživio nikakvo neugodno iskustvo u RH jer sam rodom iz Bosne, tu i tamo neka zezancija. Meni neki vlaj foru ja njemu čobane i poslije piva.
Zločisti su koliko sam ubrao uglavnom propaliteti koji ništa ne mogu napraviti od svog života pa onda jebi ga traže krivca...ali to doista nije nešto zaozbilj uzeti, margina društvena.
Dalmoši i Vlaji nisu uopće diskriminirajući spram nas, u biti uvijek se dolje osjetim ko doma, a s dalmatnikama se odmah kužim... no ovi na sjeveru jesu, znam iz osobnog iskustva ko klinac :D Mentalno smo ipak kompatibilniji s jugom.
To zadnje da, u biti delavci, luzeri iz birtija, pičke što u 40. imaju samo psa i tak...
2018-04-10
Bl je nebitna, bitna je Drina
2014-04-11
Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Dalmoši i Vlaji nisu uopće diskriminirajući spram nas, u biti uvijek se dolje osjetim ko doma, a s dalmatnikama se odmah kužim... no ovi na sjeveru jesu, znam iz osobnog iskustva ko klinac :D Mentalno smo ipak kompatibilniji s jugom.
To zadnje da, u biti delavci, luzeri iz birtija, pičke što u 40. imaju samo psa i tak...
A ono, živim s ćaćom i materom, u lokalnom bircu trunbem, imam 35 godina nemam cure.
Prokleti Bosanci :D
Od gušta bih mu platio piće, nek se budala reklamira :D
2015-08-06
hm kako se uzme ovo za dalmaciju...ovi an obali,otocima znaju biti negativa prema bosancima..a vlaji?..oni su ionak 80% porijeklom iz bosne i hercegovine...genetski kodHektorović wrote:epikur37 wrote:
2015-09-08
vuksadinare wrote:...da smo uzeli banja luku ne bi bilo dode danas..a di onda
Pa imali bi integralnu Bošnjačku BiH :D
A BL bi kupili Arapi ko što su kupili Ilidžu :D Na Kozari vehabije bi trenirale...
2018-04-10
epikur37 wrote:veber wrote:pa banja luka jest većinsko hrvatsko mjesto, doduše bilo. i trebali smo upast u bl, kada se sjetim znaka.epikur37 wrote:
Tekbir! :D
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:veber wrote:pa banja luka jest većinsko hrvatsko mjesto, doduše bilo. i trebali smo upast u bl, kada se sjetim znaka.epikur37 wrote:
Tekbir! :D
:D potpuni autizam, zato je najbolje da RH ne čini ništa i da se opaše zidom...BiH i Balkan su tera mistica i incognita..pustiti hrvatsku politiku tamo je kao pekinezera u džunglu.
2015-08-06
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Mladić s penisom dugim 90 cm podvrgnut spasonosnoj operaciji
» rosu se nudi milU
» Hrvatski bajkeri i šiptarski ROSU
» AMERIKANCI DIGLI UZBUNU?
» Specijalci ROSU krenuli ka Severu Kosova
» rosu se nudi milU
» Hrvatski bajkeri i šiptarski ROSU
» AMERIKANCI DIGLI UZBUNU?