Rosu hapse s dugim cevima, rafali, sirene za uzbunu..
Page 11 of 13
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Re: Rosu hapse s dugim cevima, rafali, sirene za uzbunu..
Znaš šta san van reka s ovinRayMabus wrote:Bosna je goli kurac,ako neračunamo Soviće i Neum ja sam u BiH bio jednom i to prije dvadeset godina i to do Mostara
Niste mi zanimljivi
Nisu ni rimrski legionari ratovali za kurac
Ako nenudite ništa ok ništa onda
Da je vaša najveća vrijednost u mojim očima granica na Drini
Dobar štos a
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Ringo10 wrote:PA jebi ga, tako nekako ispada.Gnječ wrote:Ringo10 wrote:Da, i kler je veliko zlo. Na sve tri strane.Gnječ wrote:Ringo10 wrote:
DA, izumiremo i mi i Srbi a i Bošnjaci.
Nema od nas ništa. Nama je ostalo da pizdimo od sreće na svaku nevolju ONIH DRUGIH, kao i njima da pizde od sreće na svaku nevolju nas.
Nestajemo mrzeći se i držeći se za guše.
Narode bivše SFRJ može spasiti samo pomirenje i suradnja.
A to nije ni u domenu Science Fictiona. To je u domenu čiste fantastike.
ja sam mišljenja da bi se stvar riješila likvidacijom nekoliko tisuća balkanskih političara i likvidacijom klera i većine akademika koji lože to ludilo.
Ne bi se riješilo.
Svi ti likovi su plod mentalnog sklopa balkanske populacije.
Takvi kakvi jesu iznikli iz naroda takvog kakav jest.
Slika i prilika.
onda je balkan rasadnik psihopata i sociopata.
Čim je komunizam tj socijalizam otišao u povijest i kad su se omogućili prvi slobodni izbori, koga su ti narodi izabrali.
Nakon desetljeća usađivanja ideje bratstva i jedinstva, od vrtića pa na dalje, čim su dobili priliku da glasaju, koga su izabrali, posebno u BiH.
I o čemu mi tu pričamo.
Pametnome dosta.
ja sam odrastao u Istri onda je to bila SFRJ. meni dan danas nije jasno kako su ljudi raznih nacionalnosti svo to vrijeme živjeli zajedno, radili zajedno, sklapali brakove i družili se dali bi krv jedan za drugoga bez ikakvih problema da bi se odjednom u trenu međusobno poubijali i poklali u građanskom ratu. ja ne priznajem domovinski rat jer niti jedan rat nemože biti domovinski. rat je rat međudržavni ili građanski. u SFRJ je bio građanski rat nikakav jebeni domovinski.. e to mi je enigma.
Guest- Guest
A zamisli kakve je to dimenzije imalo u Bosni i Hercegovini.Gnječ wrote:Ringo10 wrote:PA jebi ga, tako nekako ispada.Gnječ wrote:Ringo10 wrote:Da, i kler je veliko zlo. Na sve tri strane.Gnječ wrote:
ja sam mišljenja da bi se stvar riješila likvidacijom nekoliko tisuća balkanskih političara i likvidacijom klera i većine akademika koji lože to ludilo.
Ne bi se riješilo.
Slika i prilika.
Čim je komunizam tj socijalizam otišao u povijest i kad su se omogućili prvi slobodni izbori, koga su ti narodi izabrali.
Nakon desetljeća usađivanja ideje bratstva i jedinstva, od vrtića pa na dalje, čim su dobili priliku da glasaju, koga su izabrali, posebno u BiH.
I o čemu mi tu pričamo.
Pametnome dosta.
ja sam odrastao u Istri onda je to bila SFRJ. meni dan danas nije jasno kako su ljudi raznih nacionalnosti svo to vrijeme živjeli zajedno, radili zajedno, sklapali brakove i družili se dali bi krv jedan za drugoga bez ikakvih problema da bi se odjednom u trenu međusobno poubijali i poklali u građanskom ratu. ja ne priznajem domovinski rat jer niti jedan rat nemože biti domovinski. rat je rat međudržavni ili građanski. u SFRJ je bio građanski rat nikakav jebeni domovinski.. e to mi je enigma.
I ja pamtim dobro vremena suživota i da mi je neko tada rekao šta će biti i kako će se ljudi koji sad žive zajedno sa svime što to znači, kako će se početi ubjati, ja bih zvao ludnicu da ga vode na liječenje.
Možda je i pravedno da svi ti narodi skupa nestanu i izumru.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Samo vi mašite zastavama
RS natalitet krah
A jbga
Muje nemaju pola Bosne a Srbija nema Bosnu
A ja sam vam zapad
Jug
I sjever
RS natalitet krah
A jbga
Muje nemaju pola Bosne a Srbija nema Bosnu
A ja sam vam zapad
Jug
I sjever
2014-04-11
biti povezan dobrom mafijom, težiti dobiti u krivičnim vodama ne znači biti pametan političar ni bilo što pozitivnije od drugihcrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:sipci su politicki najpametniji narod u ex yu...
Ne samo politički, nego i inače. Ja im se oduvijek divim.
Da sam znao albanski u ono vrijeme, tko zna?
ljudi što su sjevernije žive uvažavajući zakone i ljude oko sebe, tolerantniji su i prosvjećeniji
istočnije i južnije sve brutalnije, krivično i banalno
2014-04-16
očito si živio u zabludiGnječ wrote:
???... nije bio građanski rat u Hrvatskoj !!!!
tako se ne naziva dolazak naoružanih pripadnika drugog (srpskog) naroda s drugog teritorija kako bi izvršili oružanu agresiju, osvojili teritorij koji nisu napuštali godinama dok ih Hrvatski narod nije pobjedio kako bi obranio svoj teritorij
immortal-
2014-04-16
Prestanite fantazirat o tome da će Hrvatska iz čista mira vojno upast u BiH
Ja vam baš nevolim zimske uvjete ratovanja
Jednom sam prije dvadedet godina bio do Mostara a poviše glave mi je ta BIH
Ja vam baš nevolim zimske uvjete ratovanja
Jednom sam prije dvadedet godina bio do Mostara a poviše glave mi je ta BIH
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:Zato jer nema u BiH uhljebljivanja nego su prisiljeni raditi . Za razliku od RH.. Zato i kažem da treba u RH razjebati 90% državnih institucija i organizacija i bude sve super... Ovako gdje su javne firme i institucije tu su prezimena iz BiH i Dalmacije Vlaške tu je korupcija propadanje i izumiranje... Znam ja svoje i mentalitet taj jer ja sam iz toga kruga .. Tu svatko gleda uske osobne interese,, najbolji ti je primjer prosjaci I sinovi
Samo na BiH razini imaš preko 23.000, pa još oni što rade po entitetima, kantonima, općinama,... :D
Dodik je kazao da, u ovom trenutku, misli da i njega kao srpskog člana Predsjedništva promatraju kao problem.
“Na nivou BiH ima više od 23.000 zaposlenih službenika. To je ogroman balans, i Srba i Bošnjaka i Hrvata u oba entiteta. To se mora veoma brzo pokušati dovesti u okvir reformske agende. Namjeravam da od ponedjeljka obavim konsultacije sa druga dva člana Predsjedništva, kako bismo utvrdili dnevni red prve sjednice Predsjedništva”, rekao je on.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
mortal wrote:očito si živio u zabludiGnječ wrote:
???... nije bio građanski rat u Hrvatskoj !!!!
tako se ne naziva dolazak naoružanih pripadnika drugog (srpskog) naroda s drugog teritorija kako bi izvršili oružanu agresiju, osvojili teritorij koji nisu napuštali godinama dok ih Hrvatski narod nije pobjedio kako bi obranio svoj teritorij
građanski rat je bio u SFRJ.
Guest- Guest
Eto
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dzaferovic-moze-biti-da-ne-bude-dejtona-ali-bit-ce-bosne-i-hercegovine/181123127
Kad krahira natalitet u Rs ukinit će je
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dzaferovic-moze-biti-da-ne-bude-dejtona-ali-bit-ce-bosne-i-hercegovine/181123127
Kad krahira natalitet u Rs ukinit će je
2014-04-11
evo ja cu ti povjerovati bez trazenja i proucavanja. .Gnječ wrote:kaya wrote:ne niste. vi ste sroljavci i kmecavci koji se trudite biti veci hrvati od hrvata.Hektorović wrote:
Na koncu mi smo i temelj Hrvatskog nacionalnog projekta :)
kao sto se srbi iz knina i s kosova i iz bosne trude biti veci srbi od srba.
jednom vam je poslo za rukom uvuci hrvate u rat za vasu nejac a drugog puta nema.
nismo srbi da zbog kmecavaca popusimo.
obratite se njima da vas spase a i svoju nejac po drugim drzavama , jedino bi im lebac mogao poskupiti pol kile sto eura ali nije problem :)
sve e točno što si napisala ali hrvati su izbosne a ne iz današnje hrvatske. na području današnje hrvatske bilo je najmanje hrvata uglavnom su tu stanovale etničke skupie koje je katolička crkva pohrvatila. pravi hrvati sotone su izbosne. to je to pleme. prouči povijest švicarske pa će ti štošta biti jasnije.
ali to su vec price iz davnine tko je od kuda krenuo i stigao.
nije vise ni vazno.
vazno je da su to sada a i relativno nedavno obicni sroljavci koji stalno zijevaju na maticne drzave ne bi li ih uvukle u kakav rat za svoje gace a koji oni sami izbjegnu i naspoje se na proracun maticne drzave.
i zato ih svaki dan posaljem u pm.
Last edited by kaya on 23/11/2018, 18:00; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:evo ja cu ti povjerovati bez trazenja i proucavanja. .Gnječ wrote:kaya wrote:ne niste. vi ste sroljavci i kmecavci koji se trudite biti veci hrvati od hrvata.Hektorović wrote:
jednom vam je poslo za rukom uvuci hrvate u rat za vasu nejac a drugog puta nema.
obratite se njima da vas spase a i svoju nejac po drugim drzavama , jedino bi im lebac mogao poskupiti pol kile sto eura ali nije problem :)
sve e točno što si napisala ali hrvati su izbosne a ne iz današnje hrvatske. na području današnje hrvatske bilo je najmanje hrvata uglavnom su tu stanovale etničke skupie koje je katolička crkva pohrvatila. pravi hrvati sotone su izbosne. to je to pleme. prouči povijest švicarske pa će ti štošta biti jasnije.
nije vise ni vazno.
vazno je da su to sada a i relativno nedavno obicni sroljavci koji stalno zijevaju na maticne drzave ne bi li ih uvukle u kakav rat za svoje gace a koji oni sami izbjegnu i naspoje se na proracun maticne drzave.
to su ti pravi hrvati izbosne o kojima pišem.
Guest- Guest
Evo svi trčimo da izgubimo ludu u Bosni,ja pogotovo
Ratnika čini um a ne oružje
Danas uhapsilo nekog wehabdiju na aerodromu u Sarajevu
Istočna RS je gotova nema joj spasa
A BL ....tko zna ,ako žele biti moja vojna krajina ok
2014-04-11
Mislim da nebude zabune granica je na Drini....jedino sam propustio reč di je istočna granica Hrvatske u budučnosti....negdje tamo malo istočnije od ....recimo JajcaRayMabus wrote:Evo svi trčimo da izgubimo ludu u Bosni,ja pogotovo
2014-04-11
da, a najvise zale sto im hrvatska nije srbija i nema politiku ujedinjavanja hrvatskih zemalja i oslobadanja jajca nego povuce rucnu i izvuce se elegantno iz toga ( cak i ako krene kao sto je probala)RayMabus wrote:Evo svi trčimo da izgubimo ludu u Bosni,ja pogotovo
e to ne mogu prezaliti i zato seru danonocno jer nas ne mogu nafukati da krenemo u zid.
neka se obrate uostalom srbiji za pomoc , da ih oslobodi . oni ce to rado bez obzira na sankcije , bomba na glavu i sargarepa 100 eura nije problem ako je zbog oslobadanja nejaci.
2015-08-15
da, da, oni su veci hrvati od hrvataGnječ wrote:kaya wrote:evo ja cu ti povjerovati bez trazenja i proucavanja. .Gnječ wrote:kaya wrote:ne niste. vi ste sroljavci i kmecavci koji se trudite biti veci hrvati od hrvata.Hektorović wrote:
nije vise ni vazno.
to su ti pravi hrvati izbosne o kojima pišem.
al malo morgen
2015-08-15
ma to ti je stara fora. Prvo naprave ove nekakve pricica podjele, nebitno oko cega, sjebu ekonomiju, okrive za to ove druge, i onda puste psihopate iz zatvora van na ubijanje. Dakle one prave psihopate, ubojice i slicne. To ti bude sibica koja grune onda u pozar. Dakle, ko ovaj pozar u kaliforniji sto je bio, prvo imas pripremu terena, (ono susa i to), zatim dodje iskra iz elektricnih kablova (psihopati), i to onda sve grune u pakao na zemlji (rat). Dakle stara fora, da je bar nova. Nego uvijek ista, i uvijek upali...Ringo10 wrote:A zamisli kakve je to dimenzije imalo u Bosni i Hercegovini.Gnječ wrote:Ringo10 wrote:PA jebi ga, tako nekako ispada.Gnječ wrote:Ringo10 wrote:
Da, i kler je veliko zlo. Na sve tri strane.
Ne bi se riješilo.
Slika i prilika.
I o čemu mi tu pričamo.
Pametnome dosta.
I ja pamtim dobro vremena suživota i da mi je neko tada rekao šta će biti i kako će se ljudi koji sad žive zajedno sa svime što to znači, kako će se početi ubjati, ja bih zvao ludnicu da ga vode na liječenje.
Možda je i pravedno da svi ti narodi skupa nestanu i izumru.
Guest- Guest
tko je jamio, jamio je- nema tu neke mudrosti.
2014-12-30
Ja imam samo šta ja radim umomkaya wrote:da, a najvise zale sto im hrvatska nije srbija i nema politiku ujedinjavanja hrvatskih zemalja i oslobadanja jajca nego povuce rucnu i izvuce se elegantno iz toga ( cak i ako krene kao sto je probala)RayMabus wrote:Evo svi trčimo da izgubimo ludu u Bosni,ja pogotovo
e to ne mogu prezaliti i zato seru danonocno jer nas ne mogu nafukati da krenemo u zid.
neka se obrate uostalom srbiji za pomoc , da ih oslobodi . oni ce to rado bez obzira na sankcije , bomba na glavu i sargarepa 100 eura nije problem ako je zbog oslobadanja nejaci.
Sad će ih potirat sa sjevera Kosova a zapadno od toga je Sandak
2014-04-11
Tri mlada četnika,dakle početnci brutalno iscipelarili dvojicu muja na Sandaku
http://sandzakpress.net/brutalno-pretucena-dvojica-fudbalera-polimlja
Jbga nema Srba na sjeveru Kosova = moraju Sandak očistit od muja
http://sandzakpress.net/brutalno-pretucena-dvojica-fudbalera-polimlja
Jbga nema Srba na sjeveru Kosova = moraju Sandak očistit od muja
2014-04-11
Rosu mlati srbice iz mitrovicu
Tko je jos na aparatima , osim imenjaka i kajice:)
Tko je jos na aparatima , osim imenjaka i kajice:)
dijagram-
2015-08-09
Page 11 of 13 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Mladić s penisom dugim 90 cm podvrgnut spasonosnoj operaciji
» rosu se nudi milU
» Hrvatski bajkeri i šiptarski ROSU
» AMERIKANCI DIGLI UZBUNU?
» Specijalci ROSU krenuli ka Severu Kosova
» rosu se nudi milU
» Hrvatski bajkeri i šiptarski ROSU
» AMERIKANCI DIGLI UZBUNU?