Vecina ljevicara su zagovornici migrana a zajednicko sa njima je da im je krscanstvo-neprijatelj
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Vecina ljevicara su zagovornici migrana a zajednicko sa njima je da im je krscanstvo-neprijatelj
Vjernici su nagori ljudimortal wrote:jasno kao danvuksadinare wrote:https://narod.hr/hrvatska/tomislav-bandov-vecina-zagovornika-ilegalnih-migranata-su-ljevicari-a-zajednicki-neprijatelj-im-je-krscanstvo
Vecina ljevicara su zagovornici migrana a zajednicko sa njima je da im je krscanstvo-neprijatelj
Kakvi ljevicari
Dokazano da iz crkve izlaze netolerantni. Zaglupljeni. Bez mozga i Jaja
Dokazano da crkve potiču ratove iz vjerske mrznje.
Sora- Posts : 23831
2014-04-29
Re: Vecina ljevicara su zagovornici migrana a zajednicko sa njima je da im je krscanstvo-neprijatelj
RayMabus wrote:Vi ste najobičnije pizde
Religija se može i zabranit zakonom
Tko šta reče protiv ajmo u jamu
Ma samo odvojiti od drzave a ne sirotinja placa tom kleru s debelim guzicama i Porscheom
Stvarno si nevjerojatno glupa, doduše tebi to ništa ne znači jer si iz svog kuta strahovito pametna, ti koja zagovaraš ljudska prava ALI SAMO za one tvojeg svjetonazora( ostale bi spalila u visokim pećima), ti koja zagovaraš imigracije iz muslimanskih vukojebina ali bi iste zabranila Hrvatima iz Hercegovine iako sama nisi Hrvatica nego tursko kopile, ti koja se boriš za svaki muslimanski život a sama si troje muslimana abortirala ... ti predstavljaš i otrov i korov svijeta i samo dragi Bog zna zašto još egzistiraš na njemuSora wrote:Vjernici su nagori ljudimortal wrote:jasno kao danvuksadinare wrote:https://narod.hr/hrvatska/tomislav-bandov-vecina-zagovornika-ilegalnih-migranata-su-ljevicari-a-zajednicki-neprijatelj-im-je-krscanstvo
Kakvi ljevicari
Dokazano da iz crkve izlaze netolerantni. Zaglupljeni. Bez mozga i Jaja
Dokazano da crkve potiču ratove iz vjerske mrznje.
popuna glupost , ja sam bila desnicarka a sad sam ljevicarka jer zenska je cud vocka cudnovata :)pa bi na migrante teskim topnistvom .
i koliko god mi katotalibani idu na jetra moja “ ljubav” prema muslimanima emigrantima je nepromjenjiva. dakle teska artiljerija.
i koliko god mi katotalibani idu na jetra moja “ ljubav” prema muslimanima emigrantima je nepromjenjiva. dakle teska artiljerija.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Caka je u tome što si ti samo u nekim stavovima otišla ulijevo, neke nisi promjenila a neki su ti na vagi. Pravi lijevičari poput sore ili debota ili prove nemaju dilema oko toga sa čime se ti boriš.kaya wrote:popuna glupost , ja sam bila desnicarka a sad sam ljevicarka jer zenska je cud vocka cudnovata :)pa bi na migrante teskim topnistvom .
aha, dobro:), moze bititre wrote:Caka je u tome što si ti samo u nekim stavovima otišla ulijevo, neke nisi promjenila a neki su ti na vagi. Pravi lijevičari poput sore ili debota ili prove nemaju dilema oko toga sa čime se ti boriš.kaya wrote:popuna glupost , ja sam bila desnicarka a sad sam ljevicarka jer zenska je cud vocka cudnovata :)pa bi na migrante teskim topnistvom .
2015-08-15
ma ti si obicna glupacakaya wrote:popuna glupost , ja sam bila desnicarka a sad sam ljevicarka jer zenska je cud vocka cudnovata :)pa bi na migrante teskim topnistvom .
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:ma ti si obicna glupacakaya wrote:popuna glupost , ja sam bila desnicarka a sad sam ljevicarka jer zenska je cud vocka cudnovata :)pa bi na migrante teskim topnistvom .
dijagram-
2015-08-09
kada bumo na kofi?dijagram wrote:prckov wrote:ma ti si obicna glupacakaya wrote:popuna glupost , ja sam bila desnicarka a sad sam ljevicarka jer zenska je cud vocka cudnovata :)pa bi na migrante teskim topnistvom .
2014-12-30
neko vece, ako ulovim prije odlaska na jugveber wrote:kada bumo na kofi?dijagram wrote:prckov wrote:ma ti si obicna glupacakaya wrote:popuna glupost , ja sam bila desnicarka a sad sam ljevicarka jer zenska je cud vocka cudnovata :)pa bi na migrante teskim topnistvom .
dijagram-
2015-08-09
tre wrote:Caka je u tome što si ti samo u nekim stavovima otišla ulijevo, neke nisi promjenila a neki su ti na vagi. Pravi lijevičari poput sore ili debota ili prove nemaju dilema oko toga sa čime se ti boriš.kaya wrote:popuna glupost , ja sam bila desnicarka a sad sam ljevicarka jer zenska je cud vocka cudnovata :)pa bi na migrante teskim topnistvom .
kolega ja sam centar , ekonomski desno a soc. lijevo , amo rec , ako ti lakse razumit koristit cu te podjele iz 19st.
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
kada dojdeš na jug reci svom imenjaku da mu strgam koljeno. iz ljubavi :D. daj da mu džem po tebi pošaljem.dijagram wrote:neko vece, ako ulovim prije odlaska na jugveber wrote:kada bumo na kofi?dijagram wrote:prckov wrote:ma ti si obicna glupacakaya wrote:popuna glupost , ja sam bila desnicarka a sad sam ljevicarka jer zenska je cud vocka cudnovata :)pa bi na migrante teskim topnistvom .
2014-12-30
ok, javim se prije nego idem doljeveber wrote:kada dojdeš na jug reci svom imenjaku da mu strgam koljeno. iz ljubavi :D. daj da mu džem po tebi pošaljem.dijagram wrote:neko vece, ako ulovim prije odlaska na jugveber wrote:kada bumo na kofi?dijagram wrote:prckov wrote:
ma ti si obicna glupaca
dijagram-
2015-08-09
u biti ti mu strgaj koljeno. jeftinije nego da ja idem dolje. supruzi daš džem. i možda bu teglica ajvara.
2014-12-30
nisi deboto, ti si licemjer kao i svi ljevičari, guzičar i seronja, principijelan u svojoj nedosljednosti i gluposti do zadnjeg atomadebotoijusto wrote:tre wrote:Caka je u tome što si ti samo u nekim stavovima otišla ulijevo, neke nisi promjenila a neki su ti na vagi. Pravi lijevičari poput sore ili debota ili prove nemaju dilema oko toga sa čime se ti boriš.kaya wrote:popuna glupost , ja sam bila desnicarka a sad sam ljevicarka jer zenska je cud vocka cudnovata :)pa bi na migrante teskim topnistvom .
kolega ja sam centar , ekonomski desno a soc. lijevo , amo rec , ako ti lakse razumit koristit cu te podjele iz 19st.
tre wrote:nisi deboto, ti si licemjer kao i svi ljevičari, guzičar i seronja, principijelan u svojoj nedosljednosti i gluposti do zadnjeg atomadebotoijusto wrote:tre wrote:Caka je u tome što si ti samo u nekim stavovima otišla ulijevo, neke nisi promjenila a neki su ti na vagi. Pravi lijevičari poput sore ili debota ili prove nemaju dilema oko toga sa čime se ti boriš.kaya wrote:popuna glupost , ja sam bila desnicarka a sad sam ljevicarka jer zenska je cud vocka cudnovata :)pa bi na migrante teskim topnistvom .
njah
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
zaboravio si mi spičiti minus za kraj godinedebotoijusto wrote:tre wrote:nisi deboto, ti si licemjer kao i svi ljevičari, guzičar i seronja, principijelan u svojoj nedosljednosti i gluposti do zadnjeg atomadebotoijusto wrote:tre wrote:Caka je u tome što si ti samo u nekim stavovima otišla ulijevo, neke nisi promjenila a neki su ti na vagi. Pravi lijevičari poput sore ili debota ili prove nemaju dilema oko toga sa čime se ti boriš.kaya wrote:popuna glupost , ja sam bila desnicarka a sad sam ljevicarka jer zenska je cud vocka cudnovata :)pa bi na migrante teskim topnistvom .
njah
dva pedera kazu.. pihdijagram wrote:prckov wrote:ma ti si obicna glupacakaya wrote:popuna glupost , ja sam bila desnicarka a sad sam ljevicarka jer zenska je cud vocka cudnovata :)pa bi na migrante teskim topnistvom .
2015-08-15
To su liberali, ne ljevičari...Dajte konačno shvatite jednu stvar --> Liberali nisu ljevičari!!!!!!!
red wolf-
2016-02-10
A sad ja kao ljevičar, što mislim o migrantsakoj krizi...Vojna akcija pod okriljem UN-a koja će uspostaviti mir u svim zemljama iz kojih migranti bježe...Uspostava demokratskog poretka...Stvaranje nadnacionalne države koja će poništiti nacionalne države na tim prostorima iz kojih bježe ljudi...Na kraju, uspostava novog svjetskog poretka s jednom svjetskom državom, vladom i parlamentom...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:A sad ja kao ljevičar, što mislim o migrantsakoj krizi...Vojna akcija pod okriljem UN-a koja će uspostaviti mir u svim zemljama iz kojih migranti bježe...Uspostava demokratskog poretka...Stvaranje nadnacionalne države koja će poništiti nacionalne države na tim prostorima iz kojih bježe ljudi...Na kraju, uspostava novog svjetskog poretka s jednom svjetskom državom, vladom i parlamentom...
uspostaviti mir? dobro jesi ti normalan?
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Linta i 'lintanje':'Večina Hrvata su ustaše kao i večina stranaka'
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» Što je zajedničko hrvatskim desničarima i četnicima?Puno toga
» Zajedničko latinično pismo za pet država: Utjecaj Turske
» Što je zajedničko Senfu i Obuljen Koržinek:'Antikapitalizam i queer'
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» Što je zajedničko hrvatskim desničarima i četnicima?Puno toga
» Zajedničko latinično pismo za pet država: Utjecaj Turske
» Što je zajedničko Senfu i Obuljen Koržinek:'Antikapitalizam i queer'
Page 2 of 7