Vecina ljevicara su zagovornici migrana a zajednicko sa njima je da im je krscanstvo-neprijatelj
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Vecina ljevicara su zagovornici migrana a zajednicko sa njima je da im je krscanstvo-neprijatelj
fakti su ti pred nosom, ne vidis ih zato sto ih ne zelis vidjet. Nije neki problem, vidjet ces kad bude vrijeme za to, do tada uzivaj u udaranju dotarda!....prckov wrote:jos kad bi bar malo upotpunila te svoje furke faktima, osim leptira I tako toga, bilo bi dobro, tj. pozeljno ko kardasijankaLeteca Pegla wrote:neznam zasto se tim nekim sluzbama ne svidja ta stara garda i njihova gubitnicka filozofija kad je ista je ko i ova nova neka garda i njihova jednako gubitnicka filozofija a oni sami su i jedno i drugo...Babylon wrote:nije samo hilary, smjena generacija, obavještajnim službama se više ne sviđa stara garda i njihova gubitnička filozofijaLeteca Pegla wrote:
sta oce dat uhititi killariju vise napokon ili nece?...
ili se to mozda samo neko malo igra skrivaca...
Guest- Guest
Re: Vecina ljevicara su zagovornici migrana a zajednicko sa njima je da im je krscanstvo-neprijatelj
daj jedan kad su vec tako vidljiviLeteca Pegla wrote:fakti su ti pred nosom, ne vidis ih zato sto ih ne zelis vidjet. Nije neki problem, vidjet ces kad bude vrijeme za to, do tada uzivaj u udaranju dotarda!....prckov wrote:jos kad bi bar malo upotpunila te svoje furke faktima, osim leptira I tako toga, bilo bi dobro, tj. pozeljno ko kardasijankaLeteca Pegla wrote:neznam zasto se tim nekim sluzbama ne svidja ta stara garda i njihova gubitnicka filozofija kad je ista je ko i ova nova neka garda i njihova jednako gubitnicka filozofija a oni sami su i jedno i drugo...Babylon wrote:nije samo hilary, smjena generacija, obavještajnim službama se više ne sviđa stara garda i njihova gubitnička filozofijaLeteca Pegla wrote:
sta oce dat uhititi killariju vise napokon ili nece?...
ja stavio suncane sa jakom uv protekcijom pa ne vidim bas najbolje
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ah da, evo ih ---prckov wrote:daj jedan kad su vec tako vidljiviLeteca Pegla wrote:fakti su ti pred nosom, ne vidis ih zato sto ih ne zelis vidjet. Nije neki problem, vidjet ces kad bude vrijeme za to, do tada uzivaj u udaranju dotarda!....prckov wrote:jos kad bi bar malo upotpunila te svoje furke faktima, osim leptira I tako toga, bilo bi dobro, tj. pozeljno ko kardasijankaLeteca Pegla wrote:neznam zasto se tim nekim sluzbama ne svidja ta stara garda i njihova gubitnicka filozofija kad je ista je ko i ova nova neka garda i njihova jednako gubitnicka filozofija a oni sami su i jedno i drugo...Babylon wrote:
nije samo hilary, smjena generacija, obavještajnim službama se više ne sviđa stara garda i njihova gubitnička filozofija
2014-04-19
prckov wrote:
daj jedan kad su vec tako vidljivi
Guest- Guest
hehe, daj sad jednu sa red carpetaLeteca Pegla wrote:prckov wrote:
daj jedan kad su vec tako vidljivi
os se ti uozbiljit il ces bit neozbiljnija cak I od mene
2014-04-19
ovo ti je sa dotardovog vjencanja sa melanijom. Pitao si samo za jedan fakt i ja ti ga dadoh, ostale sam trazi ja idem na spavanac...prckov wrote:
hehe, daj sad jednu sa red carpeta
a ova neka ozbiljnost, ma daj ajde bjezi, kome se to da, to je dosadno i mos od toga samo cir na zelucu dobit....
Guest- Guest
tanko ti je to mlogo mlogoLeteca Pegla wrote:ovo ti je sa dotardovog vjencanja sa melanijom. Pitao si samo za jedan fakt i ja ti ga dadoh, ostale sam trazi ja idem na spavanac...prckov wrote:
a ova neka ozbiljnost, ma daj ajde bjezi, kome se to da, to je dosadno i mos od toga samo cir na zelucu dobit....
aj laku noc I lipo spavaj
2014-04-19
prckov wrote:tanko ti je to mlogo mlogoLeteca Pegla wrote:ovo ti je sa dotardovog vjencanja sa melanijom. Pitao si samo za jedan fakt i ja ti ga dadoh, ostale sam trazi ja idem na spavanac...prckov wrote:
vidis da nisu ozbiljni ni dotard ni kilarija a bome ni martina dalic!
laku noc!
Guest- Guest
laku nocLeteca Pegla wrote:prckov wrote:tanko ti je to mlogo mlogoLeteca Pegla wrote:ovo ti je sa dotardovog vjencanja sa melanijom. Pitao si samo za jedan fakt i ja ti ga dadoh, ostale sam trazi ja idem na spavanac...prckov wrote:
vidis da nisu ozbiljni ni dotard ni kilarija a bome ni martina dalic!
laku noc!
I neboj se, nisu svi na svijetu dusmani
2014-04-19
hitler je klasični ljevičardanni1 wrote:I Hitler je mislio urediti države. Ideja vam je identična, doduše on je imao manje apetite nego ti.red wolf wrote:Pogrešno si me razumio...Na granicama Europe ne bi imao toliko mnoštvo ljudi, posebice mladu populaciju od 18 do 30 godina, kad bi im uredio države...A to možeš jedino vojnim putem...Pod okriljem UN-a.danni1 wrote:Mali smrdljivi fašist. Jebo te ko te okotio takvog! Ti bi uvodio reda u tuđoj kući? Išo bi malo klat, palit,rušit tuđe, pička ti materina bolesna!red wolf wrote:A sad ja kao ljevičar, što mislim o migrantsakoj krizi...Vojna akcija pod okriljem UN-a koja će uspostaviti mir u svim zemljama iz kojih migranti bježe...Uspostava demokratskog poretka...Stvaranje nadnacionalne države koja će poništiti nacionalne države na tim prostorima iz kojih bježe ljudi...Na kraju, uspostava novog svjetskog poretka s jednom svjetskom državom, vladom i parlamentom...
Smradu licemjerni.
..brutalno...danni1 wrote:Mali smrdljivi fašist. Jebo te ko te okotio takvog! Ti bi uvodio reda u tuđoj kući? Išo bi malo klat, palit,rušit tuđe, pička ti materina bolesna!red wolf wrote:A sad ja kao ljevičar, što mislim o migrantsakoj krizi...Vojna akcija pod okriljem UN-a koja će uspostaviti mir u svim zemljama iz kojih migranti bježe...Uspostava demokratskog poretka...Stvaranje nadnacionalne države koja će poništiti nacionalne države na tim prostorima iz kojih bježe ljudi...Na kraju, uspostava novog svjetskog poretka s jednom svjetskom državom, vladom i parlamentom...
Smradu licemjerni.
Guest- Guest
Hitler je bio desničar.tre wrote:hitler je klasični ljevičardanni1 wrote:I Hitler je mislio urediti države. Ideja vam je identična, doduše on je imao manje apetite nego ti.red wolf wrote:Pogrešno si me razumio...Na granicama Europe ne bi imao toliko mnoštvo ljudi, posebice mladu populaciju od 18 do 30 godina, kad bi im uredio države...A to možeš jedino vojnim putem...Pod okriljem UN-a.danni1 wrote:Mali smrdljivi fašist. Jebo te ko te okotio takvog! Ti bi uvodio reda u tuđoj kući? Išo bi malo klat, palit,rušit tuđe, pička ti materina bolesna!red wolf wrote:A sad ja kao ljevičar, što mislim o migrantsakoj krizi...Vojna akcija pod okriljem UN-a koja će uspostaviti mir u svim zemljama iz kojih migranti bježe...Uspostava demokratskog poretka...Stvaranje nadnacionalne države koja će poništiti nacionalne države na tim prostorima iz kojih bježe ljudi...Na kraju, uspostava novog svjetskog poretka s jednom svjetskom državom, vladom i parlamentom...
Smradu licemjerni.
red wolf-
2016-02-10
Prestalo u Kaliforniji...Nema te što drugo paliti, pa je ovo dostatno?pismejker wrote:..brutalno...danni1 wrote:Mali smrdljivi fašist. Jebo te ko te okotio takvog! Ti bi uvodio reda u tuđoj kući? Išo bi malo klat, palit,rušit tuđe, pička ti materina bolesna!red wolf wrote:A sad ja kao ljevičar, što mislim o migrantsakoj krizi...Vojna akcija pod okriljem UN-a koja će uspostaviti mir u svim zemljama iz kojih migranti bježe...Uspostava demokratskog poretka...Stvaranje nadnacionalne države koja će poništiti nacionalne države na tim prostorima iz kojih bježe ljudi...Na kraju, uspostava novog svjetskog poretka s jednom svjetskom državom, vladom i parlamentom...
Smradu licemjerni.
red wolf-
2016-02-10
Koji je to socijalist desničar???red wolf wrote:Hitler je bio desničar.tre wrote:hitler je klasični ljevičardanni1 wrote:I Hitler je mislio urediti države. Ideja vam je identična, doduše on je imao manje apetite nego ti.red wolf wrote:Pogrešno si me razumio...Na granicama Europe ne bi imao toliko mnoštvo ljudi, posebice mladu populaciju od 18 do 30 godina, kad bi im uredio države...A to možeš jedino vojnim putem...Pod okriljem UN-a.danni1 wrote:
Mali smrdljivi fašist. Jebo te ko te okotio takvog! Ti bi uvodio reda u tuđoj kući? Išo bi malo klat, palit,rušit tuđe, pička ti materina bolesna!
Smradu licemjerni.
Zapravo je Mussolini bio desničar, jer je i fašizam desničarska ideologija, a Hitler je bio ljevičar jer je nacionalsocijalizam ljevičarska ideologija. Sprega države i krupnog, korporativnog kapitala je fašizam. Zato su danas gotovo sve kapitalističke zemlje ujedno i fašističke, iako to nitko ne želi otvoreno priznati. Razlika od Mussolinijevog vremena jest u tome da fašisti modernog doba nisu ujedno i nacionalisti, a to je obično ono što buni javnost. Možeš biti fašist, a ne biti nacionalist. Kao što možeš biti socijalist, a da nisi komunist. I pri tom čak biti i nacionalist. Makar, danas je suštinski jedina relevantna podjela tko je globalist, a tko antiglobalist, i tko je za više centralne vlasti, a tko za manje centralne vlasti. Pri čemu čak i antiglobalizam djeluje globalno.red wolf wrote:Hitler je bio desničar.tre wrote:hitler je klasični ljevičardanni1 wrote:I Hitler je mislio urediti države. Ideja vam je identična, doduše on je imao manje apetite nego ti.red wolf wrote:Pogrešno si me razumio...Na granicama Europe ne bi imao toliko mnoštvo ljudi, posebice mladu populaciju od 18 do 30 godina, kad bi im uredio države...A to možeš jedino vojnim putem...Pod okriljem UN-a.danni1 wrote:
Mali smrdljivi fašist. Jebo te ko te okotio takvog! Ti bi uvodio reda u tuđoj kući? Išo bi malo klat, palit,rušit tuđe, pička ti materina bolesna!
Smradu licemjerni.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
kaya wrote:dva pedera kazu.. pihdijagram wrote:prckov wrote:ma ti si obicna glupacakaya wrote:popuna glupost , ja sam bila desnicarka a sad sam ljevicarka jer zenska je cud vocka cudnovata :)pa bi na migrante teskim topnistvom .
i koliko god mi katotalibani idu na jetra moja “ ljubav” prema muslimanima emigrantima je nepromjenjiva. dakle teska artiljerija.
Meni je glupa podjela ljudi na ljevicare desnicare i one u sredini..postoji nesto sto se zove moral...etika..pravo..pravda..Svi oni koji pokusavaju bilo koga poniziti ili svesti na svoju "velicinu" su manipulatori i ljudi nizeg nivoa svijesti a ne ljevicari ili desnicari,,tako da ..ljevichari i desnichari u stvarnom svijetu ne postoje osim u virtualnom i teoretskom...
Guest- Guest
frka wrote:Meni je glupa podjela ljudi na ljevicare desnicare i one u sredini..
postoji nesto sto se zove - moral...etika..pravo..pravda..
Svi oni koji pokusavaju bilo koga poniziti ili svesti na svoju "velicinu" su manipulatori i ljudi nizeg nivoa svijesti
a ne ljevicari ili desnicari,,tako da ..ljevichari i desnichari u stvarnom svijetu ne postoje osim u virtualnom i
teoretskom...
Jebi ga ljudi lazu od pamtivijeka..sto je najgore lazu sami sebe..to je jebeno i bolesno..a ja nikad nisam vidio smisao u tome jer kako narod kaze..u lazi su kratke noge..Laz se uvijek odbije u lice onome tko je ismisli,,,milijun puta dokazano kroz povijest..ali jebaji ga ljudi ce i dalje lagati sebe i druge...
Guest- Guest
sto je to ljevicar a sto desnicar
i kako se zovu oni sto se sluze s obe ruke jednako
i kako se zovu oni sto se sluze s obe ruke jednako
melkior wrote:Zapravo je Mussolini bio desničar, jer je i fašizam desničarska ideologija, a Hitler je bio ljevičar jer je nacionalsocijalizam ljevičarska ideologija. Sprega države i krupnog, korporativnog kapitala je fašizam. Zato su danas gotovo sve kapitalističke zemlje ujedno i fašističke, iako to nitko ne želi otvoreno priznati. Razlika od Mussolinijevog vremena jest u tome da fašisti modernog doba nisu ujedno i nacionalisti, a to je obično ono što buni javnost. Možeš biti fašist, a ne biti nacionalist. Kao što možeš biti socijalist, a da nisi komunist. I pri tom čak biti i nacionalist. Makar, danas je suštinski jedina relevantna podjela tko je globalist, a tko antiglobalist, i tko je za više centralne vlasti, a tko za manje centralne vlasti. Pri čemu čak i antiglobalizam djeluje globalno.red wolf wrote:Hitler je bio desničar.tre wrote:hitler je klasični ljevičardanni1 wrote:I Hitler je mislio urediti države. Ideja vam je identična, doduše on je imao manje apetite nego ti.red wolf wrote:
Pogrešno si me razumio...Na granicama Europe ne bi imao toliko mnoštvo ljudi, posebice mladu populaciju od 18 do 30 godina, kad bi im uredio države...A to možeš jedino vojnim putem...Pod okriljem UN-a.
jedina relevantna podjela je totalitarizam ili liberalizam[/quote]
2014-04-16
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Linta i 'lintanje':'Večina Hrvata su ustaše kao i večina stranaka'
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» Što je zajedničko hrvatskim desničarima i četnicima?Puno toga
» Zajedničko latinično pismo za pet država: Utjecaj Turske
» Što je zajedničko Senfu i Obuljen Koržinek:'Antikapitalizam i queer'
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» Što je zajedničko hrvatskim desničarima i četnicima?Puno toga
» Zajedničko latinično pismo za pet država: Utjecaj Turske
» Što je zajedničko Senfu i Obuljen Koržinek:'Antikapitalizam i queer'
Page 6 of 7