Škoda traži hrvatske radnike
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Škoda traži hrvatske radnike
Česi su očito slabo informirani o kretanju radne snage ovdje no shvatit će za koji dan kad im se nitko nejavi da moraju ići ovo raditi u Bosni a ne hrvatskoj
A odi u Zenicu idiote
A odi u Zenicu idiote
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ima tu puno kombinacija,svaka je priča drugačija.Meni je jedino jebeno kaj me šalju sve po svud pa sam morao i u italiju i u nizozemsku,svaki mjesec drugi grad.itd.itd.ali smještaj mi je stalno dobar i besplatan.evo nizozemske:veber wrote:ideš radit i za 8. meni ulica u kvartu prazna, ošli svi. sablasno. ekipa misli kupit bmw 899,99 sutra. i to sa 6 kotača. minhen je skup, za stanovanje. relacija minhen pa 30km dalje cijene ok. hrana jeftinija.vili40 wrote:ja sam na 14 a do sada nisam nikog čuo da ima ispod deset,ak ne vjeruješ dokazat ću ti ali ne ovako javno jer se o primanjima tamo baš ne govori.pismejker wrote:u Cajt firmama ljudi maksimalno imaju 8.5 ojra za hilfere,dakle prvo ti negiraju tvoj beruf,pa te zaposle kao nekvalificiranog..
zbroj oduzmi i dobit ces na ruke max 1100 ojra..
vili40-
2015-08-02
e sad lazes ko cucak...dobro se sjecam da si pisao kad si rekao da ides u njemacku imas stelu u jednoj firmi i to dobru...i da si samo cekao da ti kaze dolazi i jos si rekao da i u njemackoj ne mozes dobiti dobar posao na 'djemdo'vili40 wrote:nikakva štela,tamo to ne prolazi.Već za mjesec dana vide dal učiš i napreduješ pa ak si dobar žele te a i znaju zadržati.Počeo sam sa deset eto sad sam na 14.Ali nije to bitno.Ja ne znam kako je u drugim sektorima ali ferder tehnika,mehanika i elektrotehnika se tamo plate.pismejker wrote:ma vjerujem i pricao si nes o tome,bila je neka stela u pitanju a ti si neki majstor.stolivec..imas iskustvo i znanje..vili40 wrote:ja sam na 14 a do sada nisam nikog čuo da ima ispod deset,ak ne vjeruješ dokazat ću ti ali ne ovako javno jer se o primanjima tamo baš ne govori.pismejker wrote:u Cajt firmama ljudi maksimalno imaju 8.5 ojra za hilfere,dakle prvo ti negiraju tvoj beruf,pa te zaposle kao nekvalificiranog..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:e sad lazes ko cucak...dobro se sjecam da si pisao kad si rekao da ides u njemacku imas stelu u jednoj firmi i to dobru...i da si samo cekao da ti kaze dolazi i jos si rekao da i u njemackoj ne mozes dobiti dobar posao na 'djemdo'vili40 wrote:nikakva štela,tamo to ne prolazi.Već za mjesec dana vide dal učiš i napreduješ pa ak si dobar žele te a i znaju zadržati.Počeo sam sa deset eto sad sam na 14.Ali nije to bitno.Ja ne znam kako je u drugim sektorima ali ferder tehnika,mehanika i elektrotehnika se tamo plate.pismejker wrote:ma vjerujem i pricao si nes o tome,bila je neka stela u pitanju a ti si neki majstor.stolivec..imas iskustvo i znanje..vili40 wrote:ja sam na 14 a do sada nisam nikog čuo da ima ispod deset,ak ne vjeruješ dokazat ću ti ali ne ovako javno jer se o primanjima tamo baš ne govori.pismejker wrote:u Cajt firmama ljudi maksimalno imaju 8.5 ojra za hilfere,dakle prvo ti negiraju tvoj beruf,pa te zaposle kao nekvalificiranog..
da,toga se i ja sjecam..zato i rekoh
Guest- Guest
vuče ja nemam ni jednog najmanjeg razloga lagati,očito da si me nešto pogrešno razumio.Stvarno ne znam.vuksadinare wrote:e sad lazes ko cucak...dobro se sjecam da si pisao kad si rekao da ides u njemacku imas stelu u jednoj firmi i to dobru...i da si samo cekao da ti kaze dolazi i jos si rekao da i u njemackoj ne mozes dobiti dobar posao na 'djemdo'vili40 wrote:nikakva štela,tamo to ne prolazi.Već za mjesec dana vide dal učiš i napreduješ pa ak si dobar žele te a i znaju zadržati.Počeo sam sa deset eto sad sam na 14.Ali nije to bitno.Ja ne znam kako je u drugim sektorima ali ferder tehnika,mehanika i elektrotehnika se tamo plate.pismejker wrote:ma vjerujem i pricao si nes o tome,bila je neka stela u pitanju a ti si neki majstor.stolivec..imas iskustvo i znanje..vili40 wrote:ja sam na 14 a do sada nisam nikog čuo da ima ispod deset,ak ne vjeruješ dokazat ću ti ali ne ovako javno jer se o primanjima tamo baš ne govori.pismejker wrote:u Cajt firmama ljudi maksimalno imaju 8.5 ojra za hilfere,dakle prvo ti negiraju tvoj beruf,pa te zaposle kao nekvalificiranog..
vili40-
2015-08-02
naravno da malo tko ide na slijepo,mora te netko uputiti
vili40-
2015-08-02
kada sam došao kod frenda, švicarska. tražim po internetu i nemrem naći ime mjesta, blizu njemačke granice. oni idu njemačku po sve. stan mislim da plaća 2000chf. to su ti omjeri. cijene u švici kao i u kunama. malo moraš pazit jel chf ili kun.vili40 wrote:ima tu puno kombinacija,svaka je priča drugačija.Meni je jedino jebeno kaj me šalju sve po svud pa sam morao i u italiju i u nizozemsku,svaki mjesec drugi grad.itd.itd.ali smještaj mi je stalno dobar i besplatan.evo nizozemske:veber wrote:ideš radit i za 8. meni ulica u kvartu prazna, ošli svi. sablasno. ekipa misli kupit bmw 899,99 sutra. i to sa 6 kotača. minhen je skup, za stanovanje. relacija minhen pa 30km dalje cijene ok. hrana jeftinija.vili40 wrote:ja sam na 14 a do sada nisam nikog čuo da ima ispod deset,ak ne vjeruješ dokazat ću ti ali ne ovako javno jer se o primanjima tamo baš ne govori.pismejker wrote:u Cajt firmama ljudi maksimalno imaju 8.5 ojra za hilfere,dakle prvo ti negiraju tvoj beruf,pa te zaposle kao nekvalificiranog..
2014-12-30
vili40 wrote:naravno da malo tko ide na slijepo,mora te netko uputiti
Pa stela nije nes lose,i mene su moja rodijaci jako puno pomogli..naravno da ne ides na slijepo..
Guest- Guest
sumnjam da sam se zabunio..jer i svetac je naveo da sjeca da si tako nesto napisao...vili40 wrote:vuče ja nemam ni jednog najmanjeg razloga lagati,očito da si me nešto pogrešno razumio.Stvarno ne znam.vuksadinare wrote:e sad lazes ko cucak...dobro se sjecam da si pisao kad si rekao da ides u njemacku imas stelu u jednoj firmi i to dobru...i da si samo cekao da ti kaze dolazi i jos si rekao da i u njemackoj ne mozes dobiti dobar posao na 'djemdo'vili40 wrote:nikakva štela,tamo to ne prolazi.Već za mjesec dana vide dal učiš i napreduješ pa ak si dobar žele te a i znaju zadržati.Počeo sam sa deset eto sad sam na 14.Ali nije to bitno.Ja ne znam kako je u drugim sektorima ali ferder tehnika,mehanika i elektrotehnika se tamo plate.pismejker wrote:ma vjerujem i pricao si nes o tome,bila je neka stela u pitanju a ti si neki majstor.stolivec..imas iskustvo i znanje..vili40 wrote:
ja sam na 14 a do sada nisam nikog čuo da ima ispod deset,ak ne vjeruješ dokazat ću ti ali ne ovako javno jer se o primanjima tamo baš ne govori.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
možda i jesam ali se ne sjećam baš u kom kontekstu.Zato velim da te može netko poslati i dočekati ali dalje ovisi o tebi.
vili40-
2015-08-02
kaj nije to onaj sustav dodavača kofera na aerodromima?
2014-12-30
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Konzum traži radnike
» Njemačka očajnički traži radnike
» Hrvatsko gospodarstvo panično traži radnike
» Njemačka aktivno traži radnike na Balkanu
» Grupacija Jadranka traži sezonske radnike
» Njemačka očajnički traži radnike
» Hrvatsko gospodarstvo panično traži radnike
» Njemačka aktivno traži radnike na Balkanu
» Grupacija Jadranka traži sezonske radnike