Škoda traži hrvatske radnike
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Škoda traži hrvatske radnike
Hoce li na kraju iko ostat u Hrvatskoj.
Mozda migranti ...
Mozda migranti ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ma to je sve kurac,neisplati se to tako nego bolje onako ko tvornica vatrogasnih vozila po narudžbi u Kutini i to je to,iinako motor i večinu dijelova uvijek uvoziš tako da u suštini sklapanje ovdje
Osobno sam za tvornicu kombija,dipova i/ili kamiona ovdje pošto ja vojno gledam stvari
Pa eto ako ima koji Indijac ,Kinez ili tako šta pa brodom dovuci motor a kombi ćemo sklapat u zaledu Zadra za eu ttržište
To bi me zanimalo
Osobno sam za tvornicu kombija,dipova i/ili kamiona ovdje pošto ja vojno gledam stvari
Pa eto ako ima koji Indijac ,Kinez ili tako šta pa brodom dovuci motor a kombi ćemo sklapat u zaledu Zadra za eu ttržište
To bi me zanimalo
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Slovaci najpametniji narod kad su ove stvari u pitanju,doveli Azijce niks Italija i slično
Priko miljon auta proizvode a sad i ove godine Britanija otvara tvornicu u Slovačkoj
Srbi prodali Italijanima i normalno da ovi prvo gleda da sačuva tvornice u Italiji
Azijcu brajo koja zapadna Europa
Priko miljon auta proizvode a sad i ove godine Britanija otvara tvornicu u Slovačkoj
Srbi prodali Italijanima i normalno da ovi prvo gleda da sačuva tvornice u Italiji
Azijcu brajo koja zapadna Europa
2014-04-11
Jaguar Land Rover ove godine otvara tvornicu u Slovačkoj jer joj je radna snaga u Britaniji preskupa a nisu više u EU
https://www.google.hr/amp/s/www.autoblog.com/amp/2018/06/11/jaguar-land-rover-uk-job-cuts-slovakia/
Inaće Jaguar Land Rover je u vlasništvu indijske Tata grupe
https://www.google.hr/amp/s/www.autoblog.com/amp/2018/06/11/jaguar-land-rover-uk-job-cuts-slovakia/
Inaće Jaguar Land Rover je u vlasništvu indijske Tata grupe
2014-04-11
Slovaci najpametniji ljudi,nisu imali od čega živit pa hajd dajmo ljudima Azijcima livadu pa nek naprave tvornicu auta
Sad Land Rover ove godine otvara tvornicu,to je još trista tisuća auta više
Najpametniji narod kad su ove stvari u pitanju,nemaju šta izgubit i zovu sve tko god hoče tamo otvorit tvornicu auta
u
Sad Land Rover ove godine otvara tvornicu,to je još trista tisuća auta više
Najpametniji narod kad su ove stvari u pitanju,nemaju šta izgubit i zovu sve tko god hoče tamo otvorit tvornicu auta
u
2014-04-11
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Konzum traži radnike
» Njemačka očajnički traži radnike
» Hrvatsko gospodarstvo panično traži radnike
» Njemačka aktivno traži radnike na Balkanu
» Grupacija Jadranka traži sezonske radnike
» Njemačka očajnički traži radnike
» Hrvatsko gospodarstvo panično traži radnike