Škoda traži hrvatske radnike
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Škoda traži hrvatske radnike
hehe.. eo..vuksadinare wrote:1000 eura?..pa to mozes tu naci jos si doma...3000 do 5000 eura daj i to je to...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
RayMabus wrote:Da,neisplati sevuksadinare wrote:1000 eura?..pa to mozes tu naci jos si doma...3000 do 5000 eura daj i to je to...
2015-08-15
pa da...ja znam lika koji ej tu imao placu 1000 eura a postavljao ej i servisirao klime..otisao unjemakcu radit..kad nije mogao dobiti vis eod 1800 eura place i vratio se...nakon par mjeseci...no uspio ej tu iskamciti gazdu za 1100 eura placu..zivi kod staraca da samo dio za rezije i klopu i bolej mu nego u svabiji..ja ga pitam sta si ti msilio d ace ti dati placu 2500 do 3000 eura...pa tu placu imaju doktori opce prakse tamokaya wrote:hehe.. eo..vuksadinare wrote:1000 eura?..pa to mozes tu naci jos si doma...3000 do 5000 eura daj i to je to...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jasta bolan a tvoji o piramidama i kako su dosli tamo za vrijeme meopotamije da sire islamSora wrote:Uslijedi je raspad jer je parazitia bilo svuda u državnoj administraciji , izdajnici nabrusili noževe a tzv,akademici pisali o velikoj Srbiji i hrbatskpj
2015-08-15
da , sada i nije velika razlika za neka zanimanja..vuksadinare wrote:pa da...ja znam lika koji ej tu imao placu 1000 eura a postavljao ej i servisirao klime..otisao unjemakcu radit..kad nije mogao dobiti vis eod 1800 eura place i vratio se...nakon par mjeseci...no uspio ej tu iskamciti gazdu za 1100 eura placu..zivi kod staraca da samo dio za rezije i klopu i bolej mu nego u svabiji..ja ga pitam sta si ti msilio d ace ti dati placu 2500 do 3000 eura...pa tu placu imaju doktori opce prakse tamokaya wrote:hehe.. eo..vuksadinare wrote:1000 eura?..pa to mozes tu naci jos si doma...3000 do 5000 eura daj i to je to...
no prije par godina dok je tamo na birou bilo pola milijuna nezaposlenih, njegova plaća za klimaša je bila 400€ za 8h dnevno, naravno dobio bi 500-600eura ali bi se radilo 10h dnevno + vikedni
kada su se takvi iselili vanka sada se puno lakše diše.. ali treba još iseljavati, brzo će lom sustava u RH
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
vraca ih se dosta koliko i ode..narocito iz svabije...manje iz irske...jbg pojavila s ekonkurencija pa jeftinija cijena rada a najamnine i rezije skupe...navodno sve vise u opciji takvih je skandinavija...narocito finska...AssadNaPodmornici wrote:da , sada i nije velika razlika za neka zanimanja..vuksadinare wrote:pa da...ja znam lika koji ej tu imao placu 1000 eura a postavljao ej i servisirao klime..otisao unjemakcu radit..kad nije mogao dobiti vis eod 1800 eura place i vratio se...nakon par mjeseci...no uspio ej tu iskamciti gazdu za 1100 eura placu..zivi kod staraca da samo dio za rezije i klopu i bolej mu nego u svabiji..ja ga pitam sta si ti msilio d ace ti dati placu 2500 do 3000 eura...pa tu placu imaju doktori opce prakse tamokaya wrote:hehe.. eo..vuksadinare wrote:1000 eura?..pa to mozes tu naci jos si doma...3000 do 5000 eura daj i to je to...
no prije par godina dok je tamo na birou bilo pola milijuna nezaposlenih, njegova plaća za klimaša je bila 400€ za 8h dnevno, naravno dobio bi 500-600eura ali bi se radilo 10h dnevno + vikedni
kada su se takvi iselili vanka sada se puno lakše diše.. ali treba još iseljavati, brzo će lom sustava u RH
2015-09-08
Pa neisplati se,ja sam radio za te pare od 2001 do 2003 u Italiji a tada je bilo miljon nezaposlenih u Hrvatskoj a euro vrijedio višekaya wrote:RayMabus wrote:Da,neisplati sevuksadinare wrote:1000 eura?..pa to mozes tu naci jos si doma...3000 do 5000 eura daj i to je to...
Znan ja šta pričan
Last edited by RayMabus on Mon 19 Nov - 16:03; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
za neka zanimanja više nije razlika, ali dosta ti je bitan odnos prema radu.. naime u RH imaš dosta cigana poslodavaca, i imaš i dalje dosta poslova gdje su plaće 400-500€ .. tako da će se iseliti još ljudi..
ali ovisi o ekonomskom rastu konkurencije, istočno europskih zemalja i njemačke.. ako se dosta poljaka i rumunja vrati u te zemlje, koje puno brže se razvijaju od RH, otvoriti će se dosta mjesta za Hrvate tamo
ali ovisi o ekonomskom rastu konkurencije, istočno europskih zemalja i njemačke.. ako se dosta poljaka i rumunja vrati u te zemlje, koje puno brže se razvijaju od RH, otvoriti će se dosta mjesta za Hrvate tamo
recimo u hotelu gdje sam radio prije par godina za 400€ , sazna sam da i gazda i dalje se cigani i vara radnike samo tako.. mislim lik non stop na birou traži cijelu posadu.. nevjerojatno kako takvi opstaju na tržištu
RayMabus wrote:Da,neisplati se,moš tako i u Njemačku a veća je plata a ovdje odbij bar 250 eura nekih troškova i dobiješ 750 eura plaću,nek traže po Bosnivuksadinare wrote:1000 eura?..pa to mozes tu naci jos si doma...3000 do 5000 eura daj i to je to...
Prijevoz i smještaj osigurani. Ne sumnjam da će biti dovoljno zainteresiranih.
Inače je najskuplja stavka smještaj ( bilo di vani ) koja iznosi 600-800 pa i više Eura.
Ma da,dobit ćeš kraljevski apartmanYehudim wrote:RayMabus wrote:Da,neisplati se,moš tako i u Njemačku a veća je plata a ovdje odbij bar 250 eura nekih troškova i dobiješ 750 eura plaću,nek traže po Bosnivuksadinare wrote:1000 eura?..pa to mozes tu naci jos si doma...3000 do 5000 eura daj i to je to...
Inače je najskuplja stavka smještaj ( bilo di vani ) koja iznosi 600-800 pa i više Eura.
2014-04-11
Kad ti netko nudi posao a on plaća smještaj i hranu onda se prvo zapitaj Zašto ?
Zašto ti neda pare na ruke pa da ti sam sebi kupuješ hranu i plaćaš stan?
Aha
Zašto ti neda pare na ruke pa da ti sam sebi kupuješ hranu i plaćaš stan?
Aha
2014-04-11
ehehe.. ja znam jednog koji se vratio za 3 mjeseca. mehanicar.vuksadinare wrote:pa da...ja znam lika koji ej tu imao placu 1000 eura a postavljao ej i servisirao klime..otisao unjemakcu radit..kad nije mogao dobiti vis eod 1800 eura place i vratio se...nakon par mjeseci...no uspio ej tu iskamciti gazdu za 1100 eura placu..zivi kod staraca da samo dio za rezije i klopu i bolej mu nego u svabiji..ja ga pitam sta si ti msilio d ace ti dati placu 2500 do 3000 eura...pa tu placu imaju doktori opce prakse tamokaya wrote:hehe.. eo..vuksadinare wrote:1000 eura?..pa to mozes tu naci jos si doma...3000 do 5000 eura daj i to je to...
ostavio poslodavca i kaze idem u njemacku , tamo cijene ovakve spejs satl radnike hrvate kao ja kaj k. tu, daje mi svabo 2500 a ovaj konj tu 1000 ( a zaradi jos 500 u fusu s njegovim alatom)
vratio se ljut za koji mjesec , veli kaj , to je bilo brutto :)a jos mi uzeo za spavanje s rumunjima 500.
i dosao tu opet molit da ga prime na posao..
2015-08-15
aha, sa deset rumunja i zajednicki wc , jedan prdi, drugi smrdi treci pjeva a ti spavaj :)RayMabus wrote:Ma da,dobit ćeš kraljevski apartmanYehudim wrote:RayMabus wrote:Da,neisplati se,moš tako i u Njemačku a veća je plata a ovdje odbij bar 250 eura nekih troškova i dobiješ 750 eura plaću,nek traže po Bosnivuksadinare wrote:1000 eura?..pa to mozes tu naci jos si doma...3000 do 5000 eura daj i to je to...
i to jos platis
2015-08-15
Ja sam živio u palači u Italiji ,trosoban stan ,dnevni boravak ogroman moga si igrat mali nogomet,balkon,pogled na rijeku i šumu ,u centru tog mjesta
Nekih sto kvadrata stan a možda i stodvadedeet
No teta mi našla posao,dvije rodice srednja škola pa tako njoj bilo lakše financijski izgurat s menom pošto njih dvi srednja škola
I opet bi tako ,živiš u svojij kuči ,komodan a ne u garsonjeri s potpunim strancima da uštediš trista eura
Nekih sto kvadrata stan a možda i stodvadedeet
No teta mi našla posao,dvije rodice srednja škola pa tako njoj bilo lakše financijski izgurat s menom pošto njih dvi srednja škola
I opet bi tako ,živiš u svojij kuči ,komodan a ne u garsonjeri s potpunim strancima da uštediš trista eura
2014-04-11
Interesantno...u zadnje vrijeme primjetio sam dost ekipe da se vratilo smrknuto...slican zajeb ko ovaj tvoj primjer...neki sad fantaziraju o odlasku u finsku vise a neki u norvesku 'jer tamo zaradis 3 soma eura ko keks da si rekao'...a ja nato...nadam se da cete ponjeti slauf jer cete se vracat ovaj put preko baltickog mora a nema tamo sveranja trajektomkaya wrote:ehehe.. ja znam jednog koji se vratio za 3 mjeseca. mehanicar.vuksadinare wrote:pa da...ja znam lika koji ej tu imao placu 1000 eura a postavljao ej i servisirao klime..otisao unjemakcu radit..kad nije mogao dobiti vis eod 1800 eura place i vratio se...nakon par mjeseci...no uspio ej tu iskamciti gazdu za 1100 eura placu..zivi kod staraca da samo dio za rezije i klopu i bolej mu nego u svabiji..ja ga pitam sta si ti msilio d ace ti dati placu 2500 do 3000 eura...pa tu placu imaju doktori opce prakse tamokaya wrote:hehe.. eo..vuksadinare wrote:1000 eura?..pa to mozes tu naci jos si doma...3000 do 5000 eura daj i to je to...
ostavio poslodavca i kaze idem u njemacku , tamo cijene ovakve spejs satl radnike hrvate kao ja kaj k. tu, daje mi svabo 2500 a ovaj konj tu 1000 ( a zaradi jos 500 u fusu s njegovim alatom)
vratio se ljut za koji mjesec , veli kaj , to je bilo brutto :)a jos mi uzeo za spavanje s rumunjima 500.
2015-09-08
:) pa u norveskoj zaradis i 5 000 . nego spageti bianco su 50 eura pa je to malo zajeb :)vuksadinare wrote:Interesantno...u zadnje vrijeme primjetio sam dost ekipe da se vratilo smrknuto...slican zajeb ko ovaj tvoj primjer...neki sad fantaziraju o odlasku u finsku vise a neki u norvesku 'jer tamo zaradis 3 soma eura ko keks da si rekao'...a ja nato...nadam se da cete ponjeti slauf jer cete se vracat ovaj put preko baltickog mora a nema tamo sveranja trajektomkaya wrote:ehehe.. ja znam jednog koji se vratio za 3 mjeseca. mehanicar.vuksadinare wrote:pa da...ja znam lika koji ej tu imao placu 1000 eura a postavljao ej i servisirao klime..otisao unjemakcu radit..kad nije mogao dobiti vis eod 1800 eura place i vratio se...nakon par mjeseci...no uspio ej tu iskamciti gazdu za 1100 eura placu..zivi kod staraca da samo dio za rezije i klopu i bolej mu nego u svabiji..ja ga pitam sta si ti msilio d ace ti dati placu 2500 do 3000 eura...pa tu placu imaju doktori opce prakse tamokaya wrote:hehe.. eo..vuksadinare wrote:1000 eura?..pa to mozes tu naci jos si doma...3000 do 5000 eura daj i to je to...
2015-08-15
Pa zato san in i reka da su falili državu,ako oćeš šljakere za 750 eura traži istočnije
Zašto sam odbio 250 eura
Hrana koju ti nude je menza,nisu čokolade a htjet ćeš kupit i nešto šta ti voliš jesti
Cigare i piva
Očito smještaj je takav da im puno ljudi neostaje trajnije dakle troškovi puta su tvoji
Neisplati se to,bar ne nama ,moš u Njemačkoj to isto nać za 1500 eura
Pa nisi lud otić tamo za 1000
Zašto sam odbio 250 eura
Hrana koju ti nude je menza,nisu čokolade a htjet ćeš kupit i nešto šta ti voliš jesti
Cigare i piva
Očito smještaj je takav da im puno ljudi neostaje trajnije dakle troškovi puta su tvoji
2014-04-11
ne isplati se njima ni u njemackoj:)RayMabus wrote:Pa zato san in i reka da su falili državu,ako oćeš šljakere za 750 eura traži istočnije
Zašto sam odbio 250 eura
Cigare i piva
u biti sta, ta strucna zanimanja ili konobari ili kuhari dobiju tu 1500, s tim 600 , 700 dobije kroz placu a 600, 700 na crno plus fus ili tringlt.
i onda su se oni ufurali ako ih tu nas plati toliko svabo mora barem 4000 :)
i onda im dupe zine na 2500, shvate da je to brutto, smjestaj s rumunjima 400,500 i on dode na isto ali isplaceno kroz cistu placu.
2015-08-15
činjenica da se ljudi polakome, da ne kuže porezne razrede. da jelo u kvartu nije baš 5€. s druge strane firma ti da sve.
2014-12-30
a zamisli deset rumunjki, zajedniči wc. a ove sve imaju mengu.kaya wrote:aha, sa deset rumunja i zajednicki wc , jedan prdi, drugi smrdi treci pjeva a ti spavaj :)RayMabus wrote:Ma da,dobit ćeš kraljevski apartmanYehudim wrote:RayMabus wrote:Da,neisplati se,moš tako i u Njemačku a veća je plata a ovdje odbij bar 250 eura nekih troškova i dobiješ 750 eura plaću,nek traže po Bosnivuksadinare wrote:1000 eura?..pa to mozes tu naci jos si doma...3000 do 5000 eura daj i to je to...
i to jos platis
2014-12-30
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Konzum traži radnike
» Njemačka očajnički traži radnike
» Hrvatsko gospodarstvo panično traži radnike
» Njemačka aktivno traži radnike na Balkanu
» Grupacija Jadranka traži sezonske radnike
» Njemačka očajnički traži radnike
» Hrvatsko gospodarstvo panično traži radnike
» Njemačka aktivno traži radnike na Balkanu