Hihi, hasta la nunca integración: 4 od 10 danskih muslića za Kuran u danskim zakonima
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hihi, hasta la nunca integración: 4 od 10 danskih muslića za Kuran u danskim zakonima
Ma bitno da je Židov, ostalo je spored.
Odplešimo u dan, Tschüss, bis morgen
Odplešimo u dan, Tschüss, bis morgen
Guest- Guest
Re: Hihi, hasta la nunca integración: 4 od 10 danskih muslića za Kuran u danskim zakonima
znači neki balkanski kvart, gdje prevladavaju srbi po brojnosti nad bosanskim muslimanimaEva wrote:Bože sačuvaj. Ja sam u finom kvartu, sve Austrijanci.
Guest- Guest
Le Roi Soleil wrote:Fénix wrote: It shows that democratic norms haven’t taken root amongst all immigrant groups,” Thomsen told Jyllands-Posten.
Nemoj reć'?
Tko njega još uopće plaća... Strašno šta tip to specijalizira i još ostane iznenađen. Ma aferim! :jokerclap: :jokerclap: :jokerclap:This was a 15 percent rise from when the same poll was conducted in 2006 and something of a surprise to Jens Peter Frolund Thomsen, a social studies professor at the University of Aarhus who specializes in the relationship between Danes and immigrants.
Guest- Guest
i poneki mesanacostrakon wrote:znači neki balkanski kvart, gdje prevladavaju srbi po brojnosti nad bosanskim muslimanimaEva wrote:Bože sačuvaj. Ja sam u finom kvartu, sve Austrijanci.
dijagram-
2015-08-09
Eva wrote:Ali, svi punoljetni. A to je ionak zabava za cijelu obitelj.Trinity wrote:Šta bi bila, incesta kol'ko hoćeš.Eva wrote:A čuj, krvi do kolena. Fala Bogu, nis gadljiva.Starhemberg wrote:A jesu.Eva wrote:
Židovske knjige, kakve jesu da jesu
Trinity-
2014-04-17
U Tanah-u svi proroci najavljuju samo jedan dolazak jednog Mesije i taj se čeka. I ne nužno na magarcu. Dolazak na magarcu je samo alegorija na njegovu skromnost.Le Roi Soleil wrote:Eva wrote:
Samo je jedan Mesija
Da, i dolazi nam dva put ako je vjerovati Zahariji i ostalim misticima.
Prvi put dolazi krotko, jašuć' na magarcu.
Drugi put dolazi u slavi kao Kralj, ali - pače mače i pelikani - i kao Gospod Slave.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Neznabošci uvijek pitaju "kojemu Bogu" kao da ih ima bezbroj.Starhemberg wrote:Kojem?Eva wrote: Fala Bogu
Mad_Vlad-
2014-05-02
Pa i u Tori ih ima više od jednog.Mad_Vlad wrote:
Neznabošci uvijek pitaju "kojemu Bogu" kao da ih ima bezbroj.
Guest- Guest
Ima, ali se i zna da je samo Jedan pravi. Drugi su napravljeni od drveta i kamena i bronce i željeza.ostrakon wrote:Pa i u Tori ih ima više od jednog.Mad_Vlad wrote:
Mad_Vlad-
2014-05-02
Židovi Mahler( No 2, Resurrection- Uskrsnuće) i Berstein su na kraju ipak shvatili u kojoj crkvi se Bog moli...
Last edited by Ero on 21/10/2015, 06:12; edited 1 time in total
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Jedan od 30ak njih iz Ugaritskog panteona koje su seljaci i stočari u ono doba štovali. A te figurice i slike imao je i Jahve.Mad_Vlad wrote:Ima, ali se i zna da je samo Jedan pravi. Drugi su napravljeni od drveta i kamena i bronce i željeza.ostrakon wrote:Pa i u Tori ih ima više od jednog.Mad_Vlad wrote:
Arheolozi su našli svašta na ognjištima nekadašnjih žitelja Judeje.
Guest- Guest
Doktori, zubari, atomski fizicari i par nobelovaca....http://www.dailymail.co.uk/news/article-3281532/Mob-Afghans-attack-new-arrivals-crowded-Lesbos-camp-sticks.html
2014-04-14
Starhemberg wrote:Pitam se jel i oni misle da su u finom kvartu...Eva wrote:Bože sačuvaj. Ja sam u finom kvartu, sve Austrijanci.
Ovo mora da je boljelo.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ja smo i marcelus najbolji prijatelji.
crvenkasti-
2014-04-17
Ta jadranska sol, meni nanosi bol,marcellus wrote:Starhemberg wrote:Pitam se jel i oni misle da su u finom kvartu...Eva wrote:Bože sačuvaj. Ja sam u finom kvartu, sve Austrijanci.
Ovo mora da je boljelo.
jer ti ćeš na Hvar, a ja ću u Bol
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hasta Siempre Comandante!
» Po svim zakonima fizike naš Svemir ne bi trebao postojati
» Pobi sam mafijase,zao mi sto nisam onog muslica i Bajiceve,pola Sibenika ce mi biti zahvalno,sad mi dajte pivu
» Gdje je nestao "Che"?... Hasta siempre el comandante :)
» Goldšmit upozorava: Antimuslimanskim zakonima Evropa se vraća u mračni srednji vijek
» Po svim zakonima fizike naš Svemir ne bi trebao postojati
» Pobi sam mafijase,zao mi sto nisam onog muslica i Bajiceve,pola Sibenika ce mi biti zahvalno,sad mi dajte pivu
» Gdje je nestao "Che"?... Hasta siempre el comandante :)
» Goldšmit upozorava: Antimuslimanskim zakonima Evropa se vraća u mračni srednji vijek
Page 3 of 3