Hihi, hasta la nunca integración: 4 od 10 danskih muslića za Kuran u danskim zakonima
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hihi, hasta la nunca integración: 4 od 10 danskih muslića za Kuran u danskim zakonima
Šema Izrael, Adonaj elohenu, Adonaj ehad. Nama jeStarhemberg wrote:Taj nije sigurnoEva wrote:Sam je jedan, Adonaj ehadStarhemberg wrote:Kojem?Eva wrote: Fala Bogu
Guest- Guest
Re: Hihi, hasta la nunca integración: 4 od 10 danskih muslića za Kuran u danskim zakonima
Alahu ekber, to je tajEva wrote:
Šema Izrael, Adonaj elohenu, Adonaj ehad.
Guest- Guest
jok, evo poslušajStarhemberg wrote:Alahu ekber, to je tajEva wrote:
Guest- Guest
Eva wrote:
Inkvizicija je opstala sam u uskom kurug Opus Dei škvarde
Nekaj sličnoga i Jastreb veli. Ne kužim kaj su oni tak posebni.
Guest- Guest
Ajde ajde nemojte se svađati. Još malo pa će arapi dobiti svoje velike saveznike pa čemo vijdeti tko je jaći oni ili Židovi. Polako ne morate se svađati .
Guest- Guest
Minimalne razlike.Eva wrote:jok, evo poslušajStarhemberg wrote:Alahu ekber, to je tajEva wrote:
Guest- Guest
Šta bi bila, incesta kol'ko hoćeš.Eva wrote:A čuj, krvi do kolena. Fala Bogu, nis gadljiva.Starhemberg wrote:A jesu.Eva wrote:
Židovske knjige, kakve jesu da jesu
Trinity-
2014-04-17
Ok, onda ti i je svejedno jesu li ti susjedi Židovi ili Arapi.Starhemberg wrote:Minimalne razlike.Eva wrote:jok, evo poslušajStarhemberg wrote:Alahu ekber, to je tajEva wrote:
Guest- Guest
Tradicionalni inkvizitori.Le Roi Soleil wrote:Eva wrote:
Inkvizicija je opstala sam u uskom kurug Opus Dei škvarde
Nekaj sličnoga i Jastreb veli. Ne kužim kaj su oni tak posebni.
Guest- Guest
Ali, svi punoljetni. A to je ionak zabava za cijelu obitelj.Trinity wrote:Šta bi bila, incesta kol'ko hoćeš.Eva wrote:A čuj, krvi do kolena. Fala Bogu, nis gadljiva.Starhemberg wrote:A jesu.Eva wrote:
Židovske knjige, kakve jesu da jesu
Guest- Guest
Puno ima imena za Sotonu kome se svijet klanja. Iskreno receno od svega najvise vjerujem da bi Papa prvi proglasio Isusa lazljivcem da se ovaj vrati u obliku obicnog covjeka, a imami bi dali zaklati Muhammeda sto im vrijedja Islam i predstavlja se sobom.Starhemberg wrote:Alahu ekber, to je tajEva wrote:
omni-
2014-04-12
Samo je jedan Mesija
Guest- Guest
Jesu tebi susjedi Arapi?Eva wrote:Ok, onda ti i je svejedno jesu li ti susjedi Židovi ili Arapi.Starhemberg wrote:Minimalne razlike.Eva wrote:jok, evo poslušajStarhemberg wrote:Alahu ekber, to je tajEva wrote:
Guest- Guest
Eva wrote:
Samo je jedan Mesija
Da, i dolazi nam dva put ako je vjerovati Zahariji i ostalim misticima.
Prvi put dolazi krotko, jašuć' na magarcu.
Drugi put dolazi u slavi kao Kralj, ali - pače mače i pelikani - i kao Gospod Slave.
Last edited by Le Roi Soleil on 20/10/2015, 16:24; edited 1 time in total
Guest- Guest
Bože sačuvaj. Ja sam u finom kvartu, sve Austrijanci.
Guest- Guest
Pitam se jel i oni misle da su u finom kvartu...Eva wrote:Bože sačuvaj. Ja sam u finom kvartu, sve Austrijanci.
Guest- Guest
Ovo je puno ljepse od tih bliskoistocnih krecanja.Starhemberg wrote:Jesu tebi susjedi Arapi?Eva wrote:Ok, onda ti i je svejedno jesu li ti susjedi Židovi ili Arapi.Starhemberg wrote:Minimalne razlike.Eva wrote:jok, evo poslušajStarhemberg wrote:Alahu ekber, to je tajEva wrote:
omni-
2014-04-12
Ne čitamo iste knjige. Najavljuje ga Elijahu ha NaviLe Roi Soleil wrote:Eva wrote:
Samo je jedan Mesija
Drugi put dolazi u slavi kao Kralj, ali - pače mače i pelikani - i kao Gospod Slave.
Guest- Guest
Natürlich, Ich bin gnädige Frau EvaStarhemberg wrote:Pitam se jel i oni misle da su u finom kvartu...Eva wrote:Bože sačuvaj. Ja sam u finom kvartu, sve Austrijanci.
Guest- Guest
Eva wrote:Ne čitamo iste knjige. Najavljuje ga Elijahu ha NaviLe Roi Soleil wrote:Eva wrote:
Samo je jedan Mesija
Ilija, Zaharija, mnogi ga spominju. Da je sad ovdje Jastreb on bi moćnom mišicom napisao silne redke koji bi potvrdili dvostruki dolazak Pomazanikov (Mesijin/Kristov). Ali Jastreb vjerojatno na zidiću pije smoothie nakon jučerašnje pijanke.
Guest- Guest
Ma bitno da je Židov, ostalo je spored.
Odplešimo u dan, Tschüss, bis morgen
Odplešimo u dan, Tschüss, bis morgen
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hasta Siempre Comandante!
» Po svim zakonima fizike naš Svemir ne bi trebao postojati
» Pobi sam mafijase,zao mi sto nisam onog muslica i Bajiceve,pola Sibenika ce mi biti zahvalno,sad mi dajte pivu
» Gdje je nestao "Che"?... Hasta siempre el comandante :)
» Goldšmit upozorava: Antimuslimanskim zakonima Evropa se vraća u mračni srednji vijek
» Po svim zakonima fizike naš Svemir ne bi trebao postojati
» Pobi sam mafijase,zao mi sto nisam onog muslica i Bajiceve,pola Sibenika ce mi biti zahvalno,sad mi dajte pivu
» Gdje je nestao "Che"?... Hasta siempre el comandante :)
» Goldšmit upozorava: Antimuslimanskim zakonima Evropa se vraća u mračni srednji vijek
Page 2 of 3