Stvara se EU vojska,Hrvatska ostaje uz Ameriku
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Stvara se EU vojska,Hrvatska ostaje uz Ameriku
EU i Britanija = mocvaraRayMabus wrote:EU vojska. = Britanija na aparatima
Vrijedi svake kune
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
brinem se jer si debilRayMabus wrote:Hoće hoće nebrini sevuksadinare wrote:sa tim da njemci i francuzi vec u natruhama ove 'vizije' prakticno su napomenuli jednu vrst ucjene...da bi vojske drugih eu clanica morale imati u svojim vojskama bar 80% porijekla oruzja iz francuske i njemacke...sto je neposteno vec u startu..dakel to navodi samo na pomisao da s etu ne radi da se osnuje eu vosjka radi nekih sigurnosnih pitanja..vec da opet njemacka i francuska debelo zarade na svom oruzju i podizu gospodarstva na ustrb drugih..e nece ici gospodo..kako ste macron i frau merkel zamislili...
Eu vojska = Britanija na aparatima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Neka se igraju malo u La Manšu
Dosta su se u Bosni igrali
Dosta su se u Bosni igrali
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
realno ipak mislim da nista od te vojske...bar sto se tice citave eu..tu su mađari,poljaci,cesi,rumunji koji bas na to ne bi pristali...talijani da ostane salvini isto....tako ako bi se sto sonivalo to bi bila neka alijansa između njemacke,francuske,skandinavskih drzava,spanjolci mozda austrijanci i to je to
2015-09-08
JA se po ovome pitanju potpuno slazem sa tobom.vuksadinare wrote:sa tim da njemci i francuzi vec u natruhama ove 'vizije' prakticno su napomenuli jednu vrst ucjene...da bi vojske drugih eu clanica morale imati u svojim vojskama bar 80% porijekla oruzja iz francuske i njemacke...sto je neposteno vec u startu..dakel to navodi samo na pomisao da s etu ne radi da se osnuje eu vosjka radi nekih sigurnosnih pitanja..vec da opet njemacka i francuska debelo zarade na svom oruzju i podizu gospodarstva na ustrb drugih..e nece ici gospodo..kako ste macron i frau merkel zamislili...
NATO je sranje ali bi ta EU vojska za nas bila jos vece sranje.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa i netreba,dovoljno Francuzi,Nijemci ,Austrijanci i Nizozemcivuksadinare wrote:realno ipak mislim da nista od te vojske...bar sto se tice citave eu..tu su mađari,poljaci,cesi,rumunji koji bas na to ne bi pristali...talijani da ostane salvini isto....tako ako bi se sto sonivalo to bi bila neka alijansa između njemacke,francuske,skandinavskih drzava,spanjolci mozda austrijanci i to je to
Dosta su se u Bosni igrali,sad ćemo se igrat malo u La Manšu
2014-04-11
pa ja mislim da se i ide na to...ako je u planu 'eu sa dvije faze'..mislim da se onda i eu vosjka usklađuje sa tim...mislim da oni ni ne racunaju sa sitnijim clanicama za 'eu vojsku' hrvatska,slovenija,mađarska,slovacka,rumunjska,bugarska....mozda bi htjeli poljake zbog velicine,brojnosti i snaze vojske..ali poljaci sigurno ne bi pristali zbog svojih pogleda na njemacku i francusku prvenstveno politickih...RayMabus wrote:Pa i netreba,dovoljno Francuzi,Nijemci ,Austrijanci i Nizozemcivuksadinare wrote:realno ipak mislim da nista od te vojske...bar sto se tice citave eu..tu su mađari,poljaci,cesi,rumunji koji bas na to ne bi pristali...talijani da ostane salvini isto....tako ako bi se sto sonivalo to bi bila neka alijansa između njemacke,francuske,skandinavskih drzava,spanjolci mozda austrijanci i to je to
2015-09-08
Drago mi je da smo se razumilivuksadinare wrote:pa ja mislim da se i ide na to...ako je u planu 'eu sa dvije faze'..mislim da se onda i eu vosjka usklađuje sa tim...mislim da oni ni ne racunaju sa sitnijim clanicama za 'eu vojsku' hrvatska,slovenija,mađarska,slovacka,rumunjska,bugarska....mozda bi htjeli poljake zbog velicine,brojnosti i snaze vojske..ali poljaci sigurno ne bi pristali zbog svojih pogleda na njemacku i francusku prvenstveno politickih...RayMabus wrote:Pa i netreba,dovoljno Francuzi,Nijemci ,Austrijanci i Nizozemcivuksadinare wrote:realno ipak mislim da nista od te vojske...bar sto se tice citave eu..tu su mađari,poljaci,cesi,rumunji koji bas na to ne bi pristali...talijani da ostane salvini isto....tako ako bi se sto sonivalo to bi bila neka alijansa između njemacke,francuske,skandinavskih drzava,spanjolci mozda austrijanci i to je to
Nek se malo igraju u La Manšu
2014-04-11
pa gle...svabo nije lud da npr...u eu vojsci bude puno nasih automatskih pusaka ili ceskih zbrojevki..njemu je vazno da prevlada npr..njemacki hackler u 'eu vojsci'...dakle sa gospodarskog stajalista to nam svabe nece dozvoliti...puno je tu jos stvari u igri....kao i strateske pozicije...svabi i francuzu se nemili da salju vojake u turbulentnu 'balkansku zonu' jer im na koncu to nije interes..prioritet je da ne idu dalje od alpa...i tu su slicni amerima...normalno vec sam spomenuo da svabo i francus,sved hoce da eu vojska ima njihovo oruzje koje je iskreno za druge clanice skupo samim time oni ne zele psolovati na 'lizing'...opet su tu slicni amerikancima tj trumpu..kupi i vozi...RayMabus wrote:Drago mi je da smo se razumilivuksadinare wrote:pa ja mislim da se i ide na to...ako je u planu 'eu sa dvije faze'..mislim da se onda i eu vosjka usklađuje sa tim...mislim da oni ni ne racunaju sa sitnijim clanicama za 'eu vojsku' hrvatska,slovenija,mađarska,slovacka,rumunjska,bugarska....mozda bi htjeli poljake zbog velicine,brojnosti i snaze vojske..ali poljaci sigurno ne bi pristali zbog svojih pogleda na njemacku i francusku prvenstveno politickih...RayMabus wrote:Pa i netreba,dovoljno Francuzi,Nijemci ,Austrijanci i Nizozemcivuksadinare wrote:realno ipak mislim da nista od te vojske...bar sto se tice citave eu..tu su mađari,poljaci,cesi,rumunji koji bas na to ne bi pristali...talijani da ostane salvini isto....tako ako bi se sto sonivalo to bi bila neka alijansa između njemacke,francuske,skandinavskih drzava,spanjolci mozda austrijanci i to je to
Nek se malo igraju u La Manšu
2015-09-08
Švabo nije jači od Amerike
Samo ti pričam zašto se triba pravit blesav i nek ovi gore to rade
Britanija na aparatima
Britanija na aparatima
2014-04-11
Vojska, parlament, vlada...I imaš državu...hehehehehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Vojska, parlament, vlada...I imaš državu...hehehehehehehehehehehehehehehe
Ali u ovom konkretnom slučaju ne europsku nego njemačku. Scenarij za raspad EU u bilo kojem obliku.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Švabo nije jači od Amerike
Britanija na aparatima
Zašto stalno ponavljaš da je Britanija na aparatima kad je ovo scenarij iz njihovih snova?
Guest- Guest
Više crvena armija pošto je eu bliži sssr-u. Biti će tu i politički komesari koji će se pobrinuti da lakirani nokti gej snajperista ne svijetle u mraku, da vegani imaju redovite obroke,...vuksadinare wrote:meni zvuci kao nekakva buduca 'jna' pa kako to zavrsi...Ringo10 wrote:MA da ... ta EU vojska meni zvuci ko neka znastvena fantastika...vuksadinare wrote:pa sad..kad vidis da u letnom stanju nije 2/3 njemacke eskadrile..kad se sami sudaraju brodovi eu vojski i potapaju...ne hvala amerika kakva je ali definitivno bolji izbor od eu vojske..
Ali vidjet cemo...
Na što bi to sličilo majko mila... jedino mi pada napamet za "legalno" ušetavanje u razne Budimpešte, Varšave, Pragove s ciljem pacificiranja i promicanja pederizma , silom jelte
2014-04-15
Europska vojska..nes poput ekipe iz Halo,Halo serijala...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vulin odlepio:Jupiter Bem je bog,Hrvatska je kriva za sve,stvara se antisrpska koalicija
» Užas, Hrvatska podržava Ameriku, Veliku Britaniju i Francusku
» HRVATSKA S JOŠ TRI DRŽAVE I U SURADNJI S AMERIKOM OSNIVA SPECIJALNE ZRAČNE SNAGE Stvara se hrvatski Delta Force
» Hrvatska ostaje bez mladih. Posljedice će biti katastrofalne
» Hrvatska ostaje vjerna nuklearnom sporazumu s Iranom
» Užas, Hrvatska podržava Ameriku, Veliku Britaniju i Francusku
» HRVATSKA S JOŠ TRI DRŽAVE I U SURADNJI S AMERIKOM OSNIVA SPECIJALNE ZRAČNE SNAGE Stvara se hrvatski Delta Force
» Hrvatska ostaje bez mladih. Posljedice će biti katastrofalne
» Hrvatska ostaje vjerna nuklearnom sporazumu s Iranom
Page 2 of 2