ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Stvara se EU vojska,Hrvatska ostaje uz Ameriku

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Stvara se EU vojska,Hrvatska ostaje uz Ameriku - Page 2 Empty Re: Stvara se EU vojska,Hrvatska ostaje uz Ameriku

Post by prckov 15/11/2018, 14:26

RayMabus wrote:EU vojska. = Britanija na aparatima

Vrijedi svake kune
EU i Britanija = mocvara

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Stvara se EU vojska,Hrvatska ostaje uz Ameriku - Page 2 Empty Re: Stvara se EU vojska,Hrvatska ostaje uz Ameriku

Post by vuksadinare 15/11/2018, 14:26

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:sa tim da njemci i francuzi vec u natruhama ove 'vizije' prakticno su napomenuli jednu vrst ucjene...da bi vojske drugih eu clanica morale imati u svojim vojskama bar 80% porijekla oruzja iz francuske i njemacke...sto je neposteno vec u startu..dakel to navodi samo na pomisao da s etu ne radi da se osnuje eu vosjka radi nekih sigurnosnih pitanja..vec da opet njemacka i francuska debelo zarade na svom oruzju i podizu gospodarstva na ustrb drugih..e nece ici gospodo..kako ste macron i frau merkel zamislili...
Hoće hoće nebrini se

Eu vojska = Britanija na aparatima
brinem se jer si debil :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/11/2018, 14:28

Neka se igraju malo u La Manšu

Dosta su se u Bosni igrali
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 15/11/2018, 14:29

realno ipak mislim da nista od te vojske...bar sto se tice citave eu..tu su mađari,poljaci,cesi,rumunji koji bas na to ne bi pristali...talijani da ostane salvini isto....tako ako bi se sto sonivalo to bi bila neka alijansa između njemacke,francuske,skandinavskih drzava,spanjolci mozda austrijanci i to je to
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Ringo10 15/11/2018, 14:30

vuksadinare wrote:sa tim da njemci i francuzi vec u natruhama ove 'vizije' prakticno su napomenuli jednu vrst ucjene...da bi vojske drugih eu clanica morale imati u svojim vojskama bar 80% porijekla oruzja iz francuske i njemacke...sto je neposteno vec u startu..dakel to navodi samo na pomisao da s etu ne radi da se osnuje eu vosjka radi nekih sigurnosnih pitanja..vec da opet njemacka i francuska debelo zarade na svom oruzju i podizu gospodarstva na ustrb drugih..e nece ici gospodo..kako ste macron i frau merkel zamislili...
JA se po ovome pitanju potpuno slazem sa tobom.

NATO je sranje ali bi ta EU vojska za nas bila jos vece sranje.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/11/2018, 14:32

vuksadinare wrote:realno ipak mislim da nista od te vojske...bar sto se tice citave eu..tu su mađari,poljaci,cesi,rumunji koji bas na to ne bi pristali...talijani da ostane salvini isto....tako ako bi se sto sonivalo to bi bila neka alijansa između njemacke,francuske,skandinavskih drzava,spanjolci mozda austrijanci i to je to
Pa i netreba,dovoljno Francuzi,Nijemci ,Austrijanci i Nizozemci

Dosta su se u Bosni igrali,sad ćemo se igrat malo u La Manšu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 15/11/2018, 14:45

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:realno ipak mislim da nista od te vojske...bar sto se tice citave eu..tu su mađari,poljaci,cesi,rumunji koji bas na to ne bi pristali...talijani da ostane salvini isto....tako ako bi se sto sonivalo to bi bila neka alijansa između njemacke,francuske,skandinavskih drzava,spanjolci mozda austrijanci i to je to

pa ja mislim da se i ide na to...ako je u planu 'eu sa dvije faze'..mislim da se onda i eu vosjka usklađuje sa tim...mislim da oni ni ne racunaju sa sitnijim clanicama za 'eu vojsku' hrvatska,slovenija,mađarska,slovacka,rumunjska,bugarska....mozda bi htjeli poljake zbog velicine,brojnosti i snaze vojske..ali poljaci sigurno ne bi pristali zbog svojih pogleda na njemacku i francusku prvenstveno politickih...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/11/2018, 14:47

vuksadinare wrote:
RayMabus wrote:

pa ja mislim da se i ide na to...ako je u planu 'eu sa dvije faze'..mislim da se onda i eu vosjka usklađuje sa tim...mislim da oni ni ne racunaju sa sitnijim clanicama za 'eu vojsku' hrvatska,slovenija,mađarska,slovacka,rumunjska,bugarska....mozda bi htjeli poljake zbog velicine,brojnosti i snaze vojske..ali poljaci sigurno ne bi pristali zbog svojih pogleda na njemacku i francusku prvenstveno politickih...
Drago mi je da smo se razumili

Nek se malo igraju u La Manšu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 15/11/2018, 14:54

RayMabus wrote:
vuksadinare wrote:
RayMabus wrote:

Drago mi je da smo se razumili

Nek se malo igraju u La Manšu
pa gle...svabo nije lud da npr...u eu vojsci bude puno nasih automatskih pusaka ili ceskih zbrojevki..njemu je vazno da prevlada npr..njemacki hackler u 'eu vojsci'...dakle sa gospodarskog stajalista to nam svabe nece dozvoliti...puno je tu jos stvari u igri....kao i strateske pozicije...svabi i francuzu se nemili da salju vojake u turbulentnu 'balkansku zonu' jer im na koncu to nije interes..prioritet je da ne idu dalje od alpa...i tu su slicni amerima...normalno vec sam spomenuo da svabo i francus,sved hoce da eu vojska ima njihovo oruzje koje je iskreno za druge clanice skupo samim time oni ne zele psolovati na 'lizing'...opet su tu slicni amerikancima tj trumpu..kupi i vozi...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 15/11/2018, 14:56

Švabo nije jači od Amerike

Samo ti pričam zašto se triba pravit blesav i nek ovi gore to rade

Britanija na aparatima
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by red wolf 15/11/2018, 20:32

Vojska, parlament, vlada...I imaš državu...hehehehehehehehehehehehehehehe
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by Guest 15/11/2018, 20:33

red wolf wrote:Vojska, parlament, vlada...I imaš državu...hehehehehehehehehehehehehehehe

Ali u ovom konkretnom slučaju ne europsku nego njemačku. Scenarij za raspad EU u bilo kojem obliku.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/11/2018, 20:34

RayMabus wrote:Švabo nije jači od Amerike

Samo ti pričam zašto se triba pravit blesav i nek ovi gore to rade

Britanija na aparatima

Zašto stalno ponavljaš da je Britanija na aparatima kad je ovo scenarij iz njihovih snova?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 15/11/2018, 21:43

vuksadinare wrote:
Ringo10 wrote:
vuksadinare wrote:pa sad..kad vidis da u letnom stanju nije 2/3 njemacke eskadrile..kad se sami sudaraju brodovi eu vojski i potapaju...ne hvala amerika kakva je ali definitivno bolji izbor od eu vojske..
MA da ... ta EU vojska meni zvuci ko neka znastvena fantastika...

Ali vidjet cemo...
meni zvuci kao nekakva buduca 'jna' pa kako to zavrsi... :D
Više crvena armija pošto je eu bliži sssr-u. Biti će tu i politički komesari koji će se pobrinuti da lakirani nokti gej snajperista ne svijetle u mraku, da vegani imaju redovite obroke,...

2015-09-14

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 16/11/2018, 08:58

Na što bi to sličilo majko mila... jedino mi pada napamet za "legalno" ušetavanje u razne Budimpešte, Varšave, Pragove s ciljem pacificiranja i promicanja pederizma , silom jelte

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 16/11/2018, 11:46

Europska vojska..nes poput ekipe iz Halo,Halo serijala... lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics