Užas, Hrvatska podržava Ameriku, Veliku Britaniju i Francusku
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Užas, Hrvatska podržava Ameriku, Veliku Britaniju i Francusku
Hrvatska podržava Ameriku, Veliku Britaniju i Francusku
Tanjug / Tanja Valič
Hrvatsko Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova saopštilo je danas, nakon što su SAD, Velika Britanija i Francuska izvele vazdušne udare na Siriju, da Hrvatska podržava partnere i saveznike u naporima za sprečavanje svakog daljeg korišćenja hemijskog oružja u Siriji i zaštitu civilnog stanovništva.
Udari su izvedeni nakon što je predsednik Sirije Bašar el Asad optužen da je izvršio napad hemijskim oružjem na pobunjenički grad Dumu, u kom su ubijene desetine civila, što je Damask negirao.
Hina prenosi da je hrvatsko ministarstvo poručilo i da je „ključno ulagati dalje napore u stvaranje pretpostavki za uspostavu prekida neprijateljstava, pristup humanitarne pomoći“, kao i da Zagreb „poziva na dijalog, pokretanje političkog procesa i tranzicije“.
https://rs-lat.sputniknews.com/politika/201804141115267670-Hrvatska-Sirija-podrska/
Tanjug / Tanja Valič
Hrvatsko Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova saopštilo je danas, nakon što su SAD, Velika Britanija i Francuska izvele vazdušne udare na Siriju, da Hrvatska podržava partnere i saveznike u naporima za sprečavanje svakog daljeg korišćenja hemijskog oružja u Siriji i zaštitu civilnog stanovništva.
Udari su izvedeni nakon što je predsednik Sirije Bašar el Asad optužen da je izvršio napad hemijskim oružjem na pobunjenički grad Dumu, u kom su ubijene desetine civila, što je Damask negirao.
Hina prenosi da je hrvatsko ministarstvo poručilo i da je „ključno ulagati dalje napore u stvaranje pretpostavki za uspostavu prekida neprijateljstava, pristup humanitarne pomoći“, kao i da Zagreb „poziva na dijalog, pokretanje političkog procesa i tranzicije“.
https://rs-lat.sputniknews.com/politika/201804141115267670-Hrvatska-Sirija-podrska/
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Re: Užas, Hrvatska podržava Ameriku, Veliku Britaniju i Francusku
Zašto ti svaka tema počinje sa 'užas'?
Kao da si budala...
Kao da si budala...
crvenkasti-
2014-04-17
Suljo:'Ja nisam trazio od putina migove 29 krivi su dacic i tomo oni meni 'bre nema do ruske robe' a ja uvek 'nemci su nemci'.....dacic:'ko je bre putin..ja takvog ne poznam..my frend trump..njemu sam u uvce pevao..pitajte ga'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
PUTIN:'Halo Vucicu druze jesi ti to'
Suljo:'Ne znam ni za kakvog Vucica'...tu tu...
Suljo:'Ne znam ni za kakvog Vucica'...tu tu...
2015-09-08
A baš
S 300 kurac palac
Sastaviti će ih sa zemljom a Rusi će tražit hitnu sednicu u veću UNa
S 300 kurac palac
Sastaviti će ih sa zemljom a Rusi će tražit hitnu sednicu u veću UNa
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
ero, a el smiju drugacije :)
Možda bi bilo najbolje,kako kaže Gnječ da se mi i Istra odcijepimo,pa onda neka delaju ča će,jer te će nas budaletine stajati glave.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Pernar-oprao-americkog-veleposlanika-Ne-cijenim-vas-ni-onog-tko-vas-je-imenovao.-Vi-porobljavate-svijet
Možda još i ima nade za nas.
Možda još i ima nade za nas.
2014-04-22
ti si blesav sve clanice natoa su se izjasnile..mi nis posebno nismo rekli osim kurtuazije..zlonamjernice..odi na srpske forume i portale i vidi kako pljuckaju putina i rusiju smrade jedan zlonamjerni sto nije stao u obranu assada a obecao je..jastreb wrote:Hrvati su najgluplji narod na svijetu i tu pomoći nema.
Možda bi bilo najbolje,kako kaže Gnječ da se mi i Istra odcijepimo,pa onda neka delaju ča će,jer te će nas budaletine stajati glave.
2015-09-08
Putin bi jebo ali da ne udje...eto to jr..di je njegovo ako poleti samo jedna raketa ja cu uzvratit dva puta jace..vidimo..oso se po n-ti put zalit VS i na tome ce n-ti put ostati..jebe se putinu i za siriju i srbiju..monete za potkusurivanje..glupi pernar..idiot..i on se kurci i nista..nula bodova..
2015-09-08
Dobro,tko te je što pitao???vuksadinare wrote:ti si blesav sve clanice natoa su se izjasnile..mi nis posebno nismo rekli osim kurtuazije..zlonamjernice..odi na srpske forume i portale i vidi kako pljuckaju putina i rusiju smrade jedan zlonamjerni sto nije stao u obranu assada a obecao je..jastreb wrote:Hrvati su najgluplji narod na svijetu i tu pomoći nema.
Zbog čega vrijeđaš druge korisnike nazivljući ih pogrdnim imenima???
Kad ti neko neš prigovori onda kukaš i cinkaš po pritužbama zahtjevajući ban. Napiješ se ili napušiš i misliš da si Tarzan.
2014-04-22
ma moram te jesi ludjak..danas se u stvari putin i rusija ponizila jer su im rijeci i obecanja otisli u vjetar..jer im se fucka za siriju..a ti plus onaj drugi ludjak pernar jebo te on vjerujete u duhove i lazne idealejastreb wrote:Dobro,tko te je što pitao???vuksadinare wrote:ti si blesav sve clanice natoa su se izjasnile..mi nis posebno nismo rekli osim kurtuazije..zlonamjernice..odi na srpske forume i portale i vidi kako pljuckaju putina i rusiju smrade jedan zlonamjerni sto nije stao u obranu assada a obecao je..jastreb wrote:Hrvati su najgluplji narod na svijetu i tu pomoći nema.
Zbog čega vrijeđaš druge korisnike nazivljući ih pogrdnim imenima???
Kad ti neko neš prigovori onda kukaš i cinkaš po pritužbama zahtjevajući ban. Napiješ se ili napušiš i misliš da si Tarzan.
2015-09-08
Paaaa...mogli su kao ispomoć barem poslat Krešimira IV.Leviathan2 wrote:ero, a el smiju drugacije :)
2016-07-22
Užas.crvenkasti wrote:Zašto ti svaka tema počinje sa 'užas'?
Kao da si budala...
2016-07-22
jastreb wrote:Hrvati su najgluplji narod na svijetu i tu pomoći nema.
S akcijom se složio i Putin, ča ne?
2016-07-22
Ćo,tr ši,da da!Eroo wrote:jastreb wrote:Hrvati su najgluplji narod na svijetu i tu pomoći nema.
S akcijom se složio i Putin, ča ne?
2014-04-22
Ispada tko nije podržao Trumpovu akciju u Siriji taj je protiv Putina.
Ovo mi nakon svega izgleda posve logičan zaključak.
Ovo mi nakon svega izgleda posve logičan zaključak.
tupavi jastreb na aparatima
kojih ovdje kretena ima majko mila
kojih ovdje kretena ima majko mila
dijagram-
2015-08-09
Jebeni je užas, da se uopće javljamo po ovom pitanju...
Čime mi podržavamo ikoga, s 2 miga i 4 haubice...
A što nam ruski turisti dolaze u sve većem broju, koga boli kita, glavno da mi podržavamo naše zapadne 'prijatelje' i 'saveznike'...
Čime mi podržavamo ikoga, s 2 miga i 4 haubice...
A što nam ruski turisti dolaze u sve većem broju, koga boli kita, glavno da mi podržavamo naše zapadne 'prijatelje' i 'saveznike'...
Šta misliš koliki idiot moraš biti da podržavaš Al Qaidu i masovnu emigraciju u Europu a da toga realno uopce nisi svjestancrvenkasti wrote:Zašto ti svaka tema počinje sa 'užas'?
Kao da si budala...
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Albanija menja Veliku Britaniju u EU?
» Od iduće godine s putovnicama u Veliku Britaniju
» Slovenci protiv sankcioniranja Rusije, optužuju SAD i Veliku Britaniju za huškanje
» Urnebesni Nizozemci okupit će se na plaži i ispratiti Veliku Britaniju iz Europske unije
» Šta ti je galaktički general s pet zvjezdica : Napiše na forumu da će otvorit rat na La Manšu a svemir odma pošalje francuske ustaše u napad na Veliku Britaniju
» Od iduće godine s putovnicama u Veliku Britaniju
» Slovenci protiv sankcioniranja Rusije, optužuju SAD i Veliku Britaniju za huškanje
» Urnebesni Nizozemci okupit će se na plaži i ispratiti Veliku Britaniju iz Europske unije
» Šta ti je galaktički general s pet zvjezdica : Napiše na forumu da će otvorit rat na La Manšu a svemir odma pošalje francuske ustaše u napad na Veliku Britaniju
Page 1 of 2