NAŠ NOVINAR BIO JE NA PREMIJERI SEDLAROVOG URATKA 'STO GODINA SRBIJANSKOG TERORA U HRVATSKOJ'
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: NAŠ NOVINAR BIO JE NA PREMIJERI SEDLAROVOG URATKA 'STO GODINA SRBIJANSKOG TERORA U HRVATSKOJ'
A ti jebote nikako prežaliti nacizam i fasizamEroo wrote:Hrvatska je uglavnom sudjelovala u bratoubilačkom ratu, a to nije za slavljenje, to je za žaljenje.Ringo10 wrote:Slusaj, treba obiljezavati ono sto se dogodilo u Svibnju/Maju 1945.Hektorović wrote:Hrvatska desnica i luzerstvo, pa što je tu novo?
Još samo od jednog luzerstva napraviti 50...
Ali to ne smije mijenjati povijesnu cinjenicu hrvatskog sudjelovanja na strani pobjednika.
Pa gledaj kako svijet obiljezava te godisnjice.
Svijet ne slavi uspon komunizma, prije bih rekao njegov pad... ako već.
To što ti guraš nema veze s Europom i njenim proslavama. Ni AV nije razumio šta se slavi u Parizu
pa je završio koloni za koju se sam opredjelio još davno prije proslave.
PS: Nisam u Parizu vidio nikakvih petokraka, ti jesi? Ni "U", ni kokarde...ma manite se više s tim vašim propalim sranjima.
E vidis zato si gad i ti i takvi
I svi pni kpji bi radje fasizam nego komunizam
Vi ste zlo
Kratko receno
Sve sam s tim rekla .
Em ne znate sto govorite em buncate em ste DUBRAD nezahvalna em ste ljudske svinje
To ste .
I naravno..da da .
Znam da se citav zapad Politicki tako postavlja. Sve bi ali komunzam ne bi .
Ali je Churchill zato bio veliki politicar jer je TITU DAO ZA PRAVO.
A VI SE FASISTI IZ HERCEGOVNE ... SAMO SE VESELITE.
NECE NI VAS DOM OSTATI CITAV ..
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Re: NAŠ NOVINAR BIO JE NA PREMIJERI SEDLAROVOG URATKA 'STO GODINA SRBIJANSKOG TERORA U HRVATSKOJ'
Mogu se slozitivuksadinare wrote:...jbg znal samda smo pusiona sa prvom guy paradom...i poslije je islo sve vise pickasto i liberalno..nema do one..macho je uvijek bio zakon...i batina je iz raja izaslaSora wrote:I jaRingo10 wrote:Frajer je imao muda svaka mu cast.vuksadinare wrote:..a ionako bi tesko uspjeli do kikasa doci...i zrakoplova jer su bili udaljeni oko 2 kilometra od mjesta sukoba...kikas je nakon sat vremena od zarobljavanja,ispitivanja i maltretiranja ubacen u helikopter koji je odletio prvo za banja luku zatim na batajnicu..a zrakoplov pola sata odmah iza njega za batajnicu...zarobljeni piloti su bili zadrzani tri dana na plesu i dobrano izbubani...pusteni su cetvrti dan tj predani su nasoj policiji koja ih je odvezla do slovenije gdje su ih slovenci prebacili u ugandsko veleposlanstvo u becu..
Kao i Hrvati devedesetih. A onda su obezmudili.
Ja stvarno vise ne mogu da podnesem tu neprestanu hrvatsku kuknjavu. Ne mogu pa da ga jebes.
Ono. Zena sam pa ne mogu se načuditi otkud toliko placipicki u Hrvata ?
Definitvno ..nezreo narod
Uvjetno doduse , ne da mi se vise pisati
Potrošim se na eru ..
ti si zagrepčanka, Tuđman ti dao da možeš biti i HrvaticaSora wrote:Ovo dubre hercegovacko
Koje moze govoriti samo u ime te vlaško -srpske politike kpja nam NAMECE SVOJU VARIJANTU POVIJESTI
PORUČUJEM
NO PASSARAN
vi ste zmije u njedrima Hrvata
Vi ste kamen oko vrata
Vi ste povijesni Falsifikatori i uzurpatora
Buducnost vam oprostiti nece
Mrzit ce Hercegovce dok je i jedan posteni Hrvat na zivotu
ja sam za ukidanje takvih Hrvata i zagrepčana
onaj Hercegovac Ante Pavelić vas doveo u povećem broju u Zg džamiju
to mu oprostiti ne mogu
immortal-
2014-04-16
Sora wrote:A ti jebote nikako prežaliti nacizam i fasizamEroo wrote:Hrvatska je uglavnom sudjelovala u bratoubilačkom ratu, a to nije za slavljenje, to je za žaljenje.Ringo10 wrote:Slusaj, treba obiljezavati ono sto se dogodilo u Svibnju/Maju 1945.Hektorović wrote:Hrvatska desnica i luzerstvo, pa što je tu novo?
Još samo od jednog luzerstva napraviti 50...
Ali to ne smije mijenjati povijesnu cinjenicu hrvatskog sudjelovanja na strani pobjednika.
Pa gledaj kako svijet obiljezava te godisnjice.
Svijet ne slavi uspon komunizma, prije bih rekao njegov pad... ako već.
To što ti guraš nema veze s Europom i njenim proslavama. Ni AV nije razumio šta se slavi u Parizu
pa je završio koloni za koju se sam opredjelio još davno prije proslave.
PS: Nisam u Parizu vidio nikakvih petokraka, ti jesi? Ni "U", ni kokarde...ma manite se više s tim vašim propalim sranjima.
E vidis zato si gad i ti i takvi
I svi pni kpji bi radje fasizam nego komunizam
Vi ste zlo
Kratko receno
Sve sam s tim rekla .
Em ne znate sto govorite em buncate em ste DUBRAD nezahvalna em ste ljudske svinje
To ste .
I naravno..da da .
Znam da se citav zapad Politicki tako postavlja. Sve bi ali komunzam ne bi .
Ali je Churchill zato bio veliki politicar jer je TITU DAO ZA PRAVO.
A VI SE FASISTI IZ HERCEGOVNE ... SAMO SE VESELITE.
NECE NI VAS DOM OSTATI CITAV ..
Samo potvrđuješ da smo na pravom putu.
Kvazi-antifašisti na respiratorima...Uskoro ćemo vam i to isključit. Najprije privilegije, a onda i to mlataranje repom.
pa ja ne kmečim, ti si taj koji cucla kitomara i srbendama i mujagama a bome i ustašama. Uostalom ne bi toliko kmečao da te nisam pogodio u centarRingo10 wrote:Ajde kmeci kako si glabao Srbima kitsona. I kako su te Jovani guzili.tre wrote:Lagano mi to okrenemo prema vukojebini odakle si ti ispao, samo umjesto srbendi ubacimo mujage i eto tebe u prvim redovima na istu temu.Ringo10 wrote:HAjde malo kmečite niste odavno .Eroo wrote:2018.-a (kraj WW1) je imala katastrofalne posljedice po Hrvate, s nastavkom
u još veću katastrofu na kraju 1945.-e. Finale smo gledali u razdoblju od 1991. do 1995.
Prije 2018. nismo gledali klanja na ovim prostorima, kao što je to bio slučaj poslije...
Ustvari, Hrvati i Srbijanci se nisu ni nešto poznavali međusobno.Srbi i srpska politika
su uglavnom gledali prema Solunu, a nikako prema Jadranu...Nakon 2018.-e se to promijenilo.
hajde kme kme kme ...
Potresna ispovijest malog zlostavljanog Hrvoja - kako je mali Hrvoje bio promoran sedamdeset godina da puši srpskog kitomira
Kme kme kme kme ....
zasto uopce netko ide gledati to , pa igraju bolji filmovi u kinu..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Zapravo, to je tužno.Ringo10 wrote:A najsmjesnija mi je scena u Cetveroredu kad ona partizanka ubije brata i onda je prikazu cijelu sa onom smijesnom suknjom na tufne. Ja sam se izvrnuo od smijeha.
Guest- Guest
Podržavam film. Istina treba na vidjelo.
Guest- Guest
obavezno, to nam je jako bitnocassanowa wrote:Podržavam film. Istina treba na vidjelo.
2015-08-15
Onda pogledaj film.kaya wrote:obavezno, to nam je jako bitnocassanowa wrote:Podržavam film. Istina treba na vidjelo.
Guest- Guest
daj salim se, nije mi toliko dosadnocassanowa wrote:Onda pogledaj film.kaya wrote:obavezno, to nam je jako bitnocassanowa wrote:Podržavam film. Istina treba na vidjelo.
2015-08-15
Onda te ne zanima istina.kaya wrote:daj salim se, nije mi toliko dosadnocassanowa wrote:Onda pogledaj film.kaya wrote:obavezno, to nam je jako bitnocassanowa wrote:Podržavam film. Istina treba na vidjelo.
Guest- Guest
Ma znamo istinu!cassanowa wrote:Podržavam film. Istina treba na vidjelo.
Istina: budale navukli na bajke o nezavisnoj drzavi I oni se ko zadnji debili uvalli u rat kao Hitlerovi jarani I saveznici, napravili gomilu teskih sranja I na kraju popsili zajedno sa svojim gazdom koji je neslavno skoncao u onoj Vucjoj Jami u Berlinu.
I onda kukaju vec 70 godina ko zadnje picketine I glumataju nekakve pravednike umjesto da sagledaju soje zablude.
Zakljucak ukratko: Ko im jebe mater, kako su radili tako su I prosli. U svjetskim ratovima gubitnistvo I pogresan izbor se skupo placaju.
A vi I dalj kmecite ako vam to predstavlja zadvoljstvo. I nekakvu jadnu satisfakciju.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ni ti ne znaš istinu.Ringo10 wrote:Ma znamo istinu!cassanowa wrote:Podržavam film. Istina treba na vidjelo.
Istina: budale navukli na bajke o nezavisnoj drzavi I oni se ko zadnji debili uvalli u rat kao Hitlerovi jarani I saveznici, napravili gomilu teskih sranja I na kraju popsili zajedno sa svojim gazdom koji je neslavno skoncao u onoj Vucjoj Jami u Berlinu.
I onda kukaju vec 70 godina ko zadnje picketine I glumataju nekakve pravednike umjesto da sagledaju soje zablude.
Zakljucak ukratko: Ko im jebe mater, kako su radili tako su I prosli. U svjetskim ratovima gubitnistvo I pogresan izbor se skupo placaju.
A vi I dalj kmecite ako vam to predstavlja zadvoljstvo. I nekakvu jadnu satisfakciju.
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sto godina srbijanskog terora u Hrvatskoj
» Kako se imbexov 'novinar pracovjek' Vladimir Matijanic nakon 30 godina obracunava sa 'Slobodnim tjednikom' i njegovim bivsim novinarima
» Prvi put u 15 godina u Hrvatskoj narastao broj stanovnika
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Monstrum iz Solina dobio 50 godina zatvora, to je najviša kazna u Hrvatskoj dosad
» Kako se imbexov 'novinar pracovjek' Vladimir Matijanic nakon 30 godina obracunava sa 'Slobodnim tjednikom' i njegovim bivsim novinarima
» Prvi put u 15 godina u Hrvatskoj narastao broj stanovnika
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Monstrum iz Solina dobio 50 godina zatvora, to je najviša kazna u Hrvatskoj dosad
Page 4 of 4