NAŠ NOVINAR BIO JE NA PREMIJERI SEDLAROVOG URATKA 'STO GODINA SRBIJANSKOG TERORA U HRVATSKOJ'
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: NAŠ NOVINAR BIO JE NA PREMIJERI SEDLAROVOG URATKA 'STO GODINA SRBIJANSKOG TERORA U HRVATSKOJ'
....ringo koji ti je najbolji sedlarov film dokumentarni ili igrani svejedno?..meni osobno 'nisam se bojao umrijeti'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: NAŠ NOVINAR BIO JE NA PREMIJERI SEDLAROVOG URATKA 'STO GODINA SRBIJANSKOG TERORA U HRVATSKOJ'
Ma je kuracEroo wrote:AU p.materinu, saće im Perković sve na tanane ispropovidat...Ringo10 wrote:Zbog Đurekovića!!!!vuksadinare wrote:nisam se ja slagao sa perkovicevim izrucenjem..ali jbg tu je pritisak vrsila njemacka...zbog đurekovicaRingo10 wrote:MA nije Eroo nikome problem. On ima svoj stav koji ja poštivam.vuksadinare wrote:da ga jebes..mora da ti ej ero bio jebac... ...lijezes sa mislima na njega,ustajes,pijes,jedes,kupas se...a on vjecno u mislima
Problem je u hrvatskom mentalnom sklopu koji je 900 dresiran na gubitništvo.
I od pobjeda pravimo poraze i to nazivamo domoljubljem.
Najzorniji pokazatelj tog mentalnog sklopa je izručenje stranoj državi i njenom sudu tvoraca hrvatskih tajnih službi nakon nesnosne dernjave ustaških debila.
To nikad niko ranije u povijesti nije uradio. DA svoje obavještajce i tvorce i šefove tajnih službi izruči stranome sudu.
I to se smatra najvećim domoljubnim dostignućem.
Jebem ti sve.
Hrvati su jedan takav jad kakvom je teško naći pandan u svijetu. Luzeri bili, luzeri jesu i kao luzeri će nestati.
A sad malo opet kmečite kako su vas Srbi guzili i kako ste ga Srbima pušili , jebi ga to vam je prirodno stanje.
Nije to zbog njega. Boli Švabe kiton za njega. Druge su tu stvari u pitanju.
Perković je pravi operativni obavještajni dragulj, čovjek koji zna sve. E to je razlog.
Ti jednostavno nemaš pojma o kakvoj se sorti ljudi radi.
On i njegove službe su suvereno tamanili njemačke mirne građane.
Terorizam na nivou ISIL-a. To velika Njemačka ne oprašta.
Kao ni hr balkansko laganje tik pred sam ulazak u EU.
Njemačko pravosuđe nije hrvatsko pa da ceka 50 godina sudske procese
Nego je sve politicka igra u kpjoj su hrvati pokazali da nemaju svoje prevosude ni pravo
A to se goni u hercegovnu i tamo ganjaj pravdu
Nisam taj gledao.vuksadinare wrote:....ringo koji ti je najbolji sedlarov film dokumentarni ili igrani svejedno?..meni osobno 'nisam se bojao umrijeti'
A najsmjesnija mi je scena u Cetveroredu kad ona partizanka ubije brata i onda je prikazu cijelu sa onom smijesnom suknjom na tufne. Ja sam se izvrnuo od smijeha.
Hajde Gospa je gledljiva koliko toliko ali kad sam cuo da se onaj tuzitelj preziva Govanovic reko sam nek ide sve u pizdu materinu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
'nisam se bojao umrijeti' je film o antonu kikašu kojeg je jan zarobila 31.8.1991 na aerodromu plesu sa tovarom oruzja za mup i zng...ja ga geldao..meni osobno najbolji uradak sedlara...dokumentarno igrani serijal...ima i na youtube isjeci filma tj trailer...Ringo10 wrote:Nisam taj gledao.vuksadinare wrote:....ringo koji ti je najbolji sedlarov film dokumentarni ili igrani svejedno?..meni osobno 'nisam se bojao umrijeti'
A najsmjesnija mi je scena u Cetveroredu kad ona partizanka ubije brata i onda je prikazu cijelu sa onom smijesnom suknjom na tufne. Ja sam se izvrnuo od smijeha.
Hajde Gospa je gledljiva koliko toliko ali kad sam cuo da se onaj tuzitelj preziva Govanovic reko sam nek ide sve u pizdu materinu.
2015-09-08
pardon film ne serijalvuksadinare wrote:'nisam se bojao umrijeti' je film o antonu kikašu kojeg je jan zarobila 31.8.1991 na aerodromu plesu sa tovarom oruzja za mup i zng...ja ga geldao..meni osobno najbolji uradak sedlara...dokumentarno igrani serijal...ima i na youtube isjeci filma tj trailer...Ringo10 wrote:Nisam taj gledao.vuksadinare wrote:....ringo koji ti je najbolji sedlarov film dokumentarni ili igrani svejedno?..meni osobno 'nisam se bojao umrijeti'
2015-09-08
Pogledat cu.vuksadinare wrote:pardon film ne serijalvuksadinare wrote:'nisam se bojao umrijeti' je film o antonu kikašu kojeg je jan zarobila 31.8.1991 na aerodromu plesu sa tovarom oruzja za mup i zng...ja ga geldao..meni osobno najbolji uradak sedlara...dokumentarno igrani serijal...ima i na youtube isjeci filma tj trailer...Ringo10 wrote:Nisam taj gledao.vuksadinare wrote:....ringo koji ti je najbolji sedlarov film dokumentarni ili igrani svejedno?..meni osobno 'nisam se bojao umrijeti'
Sedlar bi treba napustiti taj svoj politicki klise kad je rijec o povijesnim temama jer ne vodi nicemu.
Sjecam se Kikasa. Ja prestanak postojanja SFRJ racunam od onog dana kad je Kadijevic pred Milosevicem postrojio nekadasnju Titovu Gardu, 1989 godine.
Od toga dana za mene je sve u cilju rusenja te drzave bilo legitimno. Tad sam je osobno definitivno otpisao. I kad je trebalo uzeo sam pusku. Kikasa smatram junakom.
Tad je za mene SFRJ definitivno prestala postojati.
2015-09-24
evo trailera iz 'nisam se bojao umrijeti'
https://www.youtube.com/watch?v=CNP9bzKirsE
2015-09-08
Šešelj na B92 i još službeno? Ti si izgleda gluplji nego što sam mislio. Taman za Festival donoljuvnog filma. Jebote, zajebali ste i Bosance. Bošnjake, jebem li ga kako se to danas zove.Eroo wrote:Vaša službena istorija , a la Pavlović(Šešelj), je u cijelosti jedan veliki mit -laž, koji vas je koštao zadnjih 100 godina.dzango wrote:Ubistvo je politički i krivični čin a Šešelj, Sedlar i "Festival domoljubnog filma" su kič i zatucanost. Slika hrvatske mentalne zaostalosti.Eroo wrote:A ubijanje, na primjer, hr predstavnika u skupštini u Beogradu, je bio festival demokracije na srpski način.dzango wrote:Festival zatucanosti?debotoijusto wrote:
naravno da postoji i nije obican festival nego turneja po HR tj. gdje ih pozovu , obicno vukojebine i ruralni krajevi
https://www.facebook.com/FilmFestivalGordanLederer/
Nemam namjeru se boriti protiv "istine" koju upravo demonstrira Šešeljev "istoričar" Pavlović na b92...pabričenje
svega i svačega prema potrebi.
Sedlar ne predstavlja službenu hr povijest, bitna razlika.
PS: Jebote, ti i Šešelja pripisa hrvatskoj zatucanosti...No, dobro, Šešelj i je bio Hrvat, ali danas ipak nije.
Pogledat cu.vuksadinare wrote:evo trailera iz 'nisam se bojao umrijeti'
A kad bi se Sedlar opredijelio malo vise za umjetnicki izrazaj a manje za ideolosko ultradesno mlacenje bolje bi mu bilo.
2015-09-24
Hrvatska desnica i luzerstvo, pa što je tu novo?
Još samo od jednog luzerstva napraviti 50...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
pa ovaj film je napravljen bas na dokumentima i svjedocenjima...po meni jedan od najbolje napravljenih dokumentarno igranih serijala vezano uz domovinski rat...interesantno uz kikasa snimanju filma pomogao je i ugandski pilot svojim svjedocenjem jedan bivsi oficir jna koji je tada bio bas na sluzbi na aerodromu kad je kikas zarobljen...i jedan vojnik mađar koji je bio u sobi kad su kikasa ispitivali..Ringo10 wrote:Pogledat cu.vuksadinare wrote:evo trailera iz 'nisam se bojao umrijeti'
A kad bi se Sedlar opredijelio malo vise za umjetnicki izrazaj a manje za ideolosko ultradesno mlacenje bolje bi mu bilo.
2015-09-08
Slusaj, treba obiljezavati ono sto se dogodilo u Svibnju/Maju 1945.Hektorović wrote:Hrvatska desnica i luzerstvo, pa što je tu novo?
Ali to ne smije mijenjati povijesnu cinjenicu hrvatskog sudjelovanja na strani pobjednika.
Pa gledaj kako svijet obiljezava te godisnjice.
I n ije samo desnica luzerska. Ova takozvana ljevica u hrvatskoj je jos gora.
zalosno je reci da je HDZ boli ili manje los od HDZa ali je istina.
Hrvatska politicka scena je sranje. Ali nije jedina, cijela Europa je takva pa i sire.
Australia za razliku od Amerike i Zapadne Europe jos uvijek ima relativno stabilnu politicku scenu.
2015-09-24
pa ovaj film je napravljen bas na dokumentima i svjedocenjima...po meni jedan od najbolje napravljenih dokumentarno igranih serijala vezano uz domovinski rat...interesantno uz kikasa snimanju filma pomogao je i ugandski pilot svojim svjedocenjem jedan bivsi oficir jna koji je tada bio bas na sluzbi na aerodromu kad je kikas zarobljen...i jedan vojnik mađar koji je bio u sobi kad su kikasa ispitivali..Ringo10 wrote:Pogledat cu.vuksadinare wrote:evo trailera iz 'nisam se bojao umrijeti'
2015-09-08
....inace kikas je naivno pao..solirao je...remetio zaradu uhodanoj shemi i nabavci oruzja...pa prije nego sto ej avion sletio na pleso je doletjelo oko pedeset niskih specijalaca...uslo je sest oklopnih vozila koji su dosli iz smjera vojarne 'marsal tito' u novom zagrebu a na samom aerodromu ej bilo vec od prije stacionirano oko 300 vojnika i rezervista...sve je bilo minirano u krugu aerodroma a taj dan non stop su aerodrom nadletali helikopteri i zrakoplovi jna...nije bilo teoretske sanse da ga se oslobodi mada je bio pokusaj gardista u jendom trenutku doslo je do sukoba na jugoistocnom dijelu aerodroma kad je pedesetak 'tigrova' pokusalo uci na aerodrom ali je otvorena zestoka vatra na njih iz kalasa,pat-ova i teskih strojnica sa transportera...morali su se povuci jer su imali tri ranjena...
2015-09-08
Nisam mislio na dokumentarce.vuksadinare wrote:pa ovaj film je napravljen bas na dokumentima i svjedocenjima...po meni jedan od najbolje napravljenih dokumentarno igranih serijala vezano uz domovinski rat...interesantno uz kikasa snimanju filma pomogao je i ugandski pilot svojim svjedocenjem jedan bivsi oficir jna koji je tada bio bas na sluzbi na aerodromu kad je kikas zarobljen...i jedan vojnik mađar koji je bio u sobi kad su kikasa ispitivali..Ringo10 wrote:Pogledat cu.vuksadinare wrote:evo trailera iz 'nisam se bojao umrijeti'
2015-09-24
..a ionako bi tesko uspjeli do kikasa doci...i zrakoplova jer su bili udaljeni oko 2 kilometra od mjesta sukoba...kikas je nakon sat vremena od zarobljavanja,ispitivanja i maltretiranja ubacen u helikopter koji je odletio prvo za banja luku zatim na batajnicu..a zrakoplov pola sata odmah iza njega za batajnicu...zarobljeni piloti su bili zadrzani tri dana na plesu i dobrano izbubani...pusteni su cetvrti dan tj predani su nasoj policiji koja ih je odvezla do slovenije gdje su ih slovenci prebacili u ugandsko veleposlanstvo u becu..
2015-09-08
Frajer je imao muda svaka mu cast.vuksadinare wrote:..a ionako bi tesko uspjeli do kikasa doci...i zrakoplova jer su bili udaljeni oko 2 kilometra od mjesta sukoba...kikas je nakon sat vremena od zarobljavanja,ispitivanja i maltretiranja ubacen u helikopter koji je odletio prvo za banja luku zatim na batajnicu..a zrakoplov pola sata odmah iza njega za batajnicu...zarobljeni piloti su bili zadrzani tri dana na plesu i dobrano izbubani...pusteni su cetvrti dan tj predani su nasoj policiji koja ih je odvezla do slovenije gdje su ih slovenci prebacili u ugandsko veleposlanstvo u becu..
Kao i Hrvati devedesetih. A onda su obezmudili.
Ja stvarno vise ne mogu da podnesem tu neprestanu hrvatsku kuknjavu. Ne mogu pa da ga jebes.
2015-09-24
Hrvatska je uglavnom sudjelovala u bratoubilačkom ratu, a to nije za slavljenje, to je za žaljenje.Ringo10 wrote:Slusaj, treba obiljezavati ono sto se dogodilo u Svibnju/Maju 1945.Hektorović wrote:Hrvatska desnica i luzerstvo, pa što je tu novo?
Ali to ne smije mijenjati povijesnu cinjenicu hrvatskog sudjelovanja na strani pobjednika.
Svijet ne slavi uspon komunizma, prije bih rekao njegov pad... ako već.
To što ti guraš nema veze s Europom i njenim proslavama. Ni AV nije razumio šta se slavi u Parizu
pa je završio koloni za koju se sam opredjelio još davno prije proslave.
PS: Nisam u Parizu vidio nikakvih petokraka, ti jesi? Ni "U", ni kokarde...ma manite se više s tim vašim propalim sranjima.
I jaRingo10 wrote:Frajer je imao muda svaka mu cast.vuksadinare wrote:..a ionako bi tesko uspjeli do kikasa doci...i zrakoplova jer su bili udaljeni oko 2 kilometra od mjesta sukoba...kikas je nakon sat vremena od zarobljavanja,ispitivanja i maltretiranja ubacen u helikopter koji je odletio prvo za banja luku zatim na batajnicu..a zrakoplov pola sata odmah iza njega za batajnicu...zarobljeni piloti su bili zadrzani tri dana na plesu i dobrano izbubani...pusteni su cetvrti dan tj predani su nasoj policiji koja ih je odvezla do slovenije gdje su ih slovenci prebacili u ugandsko veleposlanstvo u becu..
Ja stvarno vise ne mogu da podnesem tu neprestanu hrvatsku kuknjavu. Ne mogu pa da ga jebes.
Ono. Zena sam pa ne mogu se načuditi otkud toliko placipicki u Hrvata ?
Definitvno ..nezreo narod
...jbg znal samda smo pusiona sa prvom guy paradom...i poslije je islo sve vise pickasto i liberalno..nema do one..macho je uvijek bio zakon...i batina je iz raja izaslaSora wrote:I jaRingo10 wrote:Frajer je imao muda svaka mu cast.vuksadinare wrote:..a ionako bi tesko uspjeli do kikasa doci...i zrakoplova jer su bili udaljeni oko 2 kilometra od mjesta sukoba...kikas je nakon sat vremena od zarobljavanja,ispitivanja i maltretiranja ubacen u helikopter koji je odletio prvo za banja luku zatim na batajnicu..a zrakoplov pola sata odmah iza njega za batajnicu...zarobljeni piloti su bili zadrzani tri dana na plesu i dobrano izbubani...pusteni su cetvrti dan tj predani su nasoj policiji koja ih je odvezla do slovenije gdje su ih slovenci prebacili u ugandsko veleposlanstvo u becu..
Ono. Zena sam pa ne mogu se načuditi otkud toliko placipicki u Hrvata ?
Definitvno ..nezreo narod
2015-09-08
A ti jebote nikako prežaliti nacizam i fasizamEroo wrote:Hrvatska je uglavnom sudjelovala u bratoubilačkom ratu, a to nije za slavljenje, to je za žaljenje.Ringo10 wrote:Slusaj, treba obiljezavati ono sto se dogodilo u Svibnju/Maju 1945.Hektorović wrote:Hrvatska desnica i luzerstvo, pa što je tu novo?
Svijet ne slavi uspon komunizma, prije bih rekao njegov pad... ako već.
To što ti guraš nema veze s Europom i njenim proslavama. Ni AV nije razumio šta se slavi u Parizu
pa je završio koloni za koju se sam opredjelio još davno prije proslave.
PS: Nisam u Parizu vidio nikakvih petokraka, ti jesi? Ni "U", ni kokarde...ma manite se više s tim vašim propalim sranjima.
E vidis zato si gad i ti i takvi
I svi pni kpji bi radje fasizam nego komunizam
Vi ste zlo
Kratko receno
Sve sam s tim rekla .
Em ne znate sto govorite em buncate em ste DUBRAD nezahvalna em ste ljudske svinje
To ste .
I naravno..da da .
Znam da se citav zapad Politicki tako postavlja. Sve bi ali komunzam ne bi .
Ali je Churchill zato bio veliki politicar jer je TITU DAO ZA PRAVO.
A VI SE FASISTI IZ HERCEGOVNE ... SAMO SE VESELITE.
NECE NI VAS DOM OSTATI CITAV ..
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Sto godina srbijanskog terora u Hrvatskoj
» Kako se imbexov 'novinar pracovjek' Vladimir Matijanic nakon 30 godina obracunava sa 'Slobodnim tjednikom' i njegovim bivsim novinarima
» Prvi put u 15 godina u Hrvatskoj narastao broj stanovnika
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Monstrum iz Solina dobio 50 godina zatvora, to je najviša kazna u Hrvatskoj dosad
» Kako se imbexov 'novinar pracovjek' Vladimir Matijanic nakon 30 godina obracunava sa 'Slobodnim tjednikom' i njegovim bivsim novinarima
» Prvi put u 15 godina u Hrvatskoj narastao broj stanovnika
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Monstrum iz Solina dobio 50 godina zatvora, to je najviša kazna u Hrvatskoj dosad
Page 3 of 4