Za širenje lažnih vijesti suci daju kaznu do 30 dana zatvora
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Za širenje lažnih vijesti suci daju kaznu do 30 dana zatvora
ugl, hoće se počet medije kažnjavati? jer svakodnevno lažu i mažu...
Perun the Gromovnik ;Pkic wrote:Odin the deceiver
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
ovo što se čini je protiv Isusa KristaNPC wrote:Ako je to organizirala grupa od tri ili više ljudi, mogu dobiti do pet godina iza rešetaka.
tako ste vrijeđali i homoseksualce pa vam je došla policija na vrata
sad će isto i za imigrante, samo vi butite protiv naseljavanja u Hrvatsku i protiv Isusovog plana za Europu koja je odbacila Krista
ovo je upravo ono što Isus očekuje da zajedničkim snagama zaustavimo i srbi i Hrvati... znači svi koji se zovemo Kristovi !
immortal-
2014-04-16
Bog nam je dao sve da smo sposobni i pozvani rješiti to u Njegovo ime i nama na koristprckov wrote:
razjebes obitelj kao osnovu drustva uz pomoc drage-mame-zrtvologije
I tako dobijes situaciju di ce svaka bolesna ideologija da primi korjen
"vrijednosti" kao sto su raznovrsnost I multikulturalizam proglasis neprikosnovenim
napunis drzavu stranim kulturama i rasama koje se ne mogu I ne zele adaptirat
I onda zaigras na identitetsku politiku
eto ti veselja
immortal-
2014-04-16
pa klanjaj se skupa s njima, vi fanaticni vjernici i tako niste normalni.newuser wrote:Pa nije daleko od istine. Samo povratak korijenima i tradicionalnim vrijednostima poput obitelji, povratak vjeri i odbacivanje ateizma i liberalizma kao nečega naprednog i pozitivnog bi nas možda moglo spasiti. Uništavanjem navedenog se uništilo i cijelo Europsko drušvo na moralnom pogledu i kao takvi su laka meta za sve.AssadNaPodmornici wrote:NPC wrote:Ako je to organizirala grupa od tri ili više ljudi, mogu dobiti do pet godina iza rešetaka.
sad će isto i za imigrante, samo vi butite protiv naseljavanja u Hrvatsku i protiv Isusovog plana za Europu koja je odbacila Krista
kako je jedna cijenjena "desničarska forumašica" velika vjernica i hdzo-vka rekla.. da je citiran
"imigranti su kazna bludnoj i staroj europi"
"podržavam imigrante jer kada vidim kako se oni klanjaju znam da je to pravi put za razliku od europljana"
samo tornjajte sto dalje od nas.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
POLICIJA podnijela prvu prijavu zbog širenja lažnih vijesti o migrantima u Hrvatskoj.
Najnoviji slučaj pokušaja širenja panike dogodio se u Otočcu. Tamo je, naime, jedan 34-godišnji muškarac snimio video uradak i poslao ga jednoj novinarki, u kojem je tvrdio da su ga napali migranti.
Dio te videosnimke objavljen je na jednoj televiziji.
Policija je potom otkrila da muškarac uopće nije napadnut, pa je protiv njega podnesena prekršajna prijava zbog širenja lažnih vijesti. Radi se o članku 16. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, koji propisuje kaznu u protuvrijednosti od 50 do 200 DEM ili zatvorom do 30 dana za one koji izmišljaju ili šire lažne vijesti kojima se remeti i spokojstvo građana.
Radi se o prvoj takvoj prijavi od nedavne pojave histerije oko migranata u Hrvatskoj.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/izmislio-da-su-ga-napali-migranti-pa-dobio-prijavu-zbog-laznih-vijesti/2041128.aspx
Guest- Guest
treba prijaviti policiji ove što prijavljuju ilegalne imigrante policiji
Guest- Guest
kaya wrote:pa klanjaj se skupa s njima, vi fanaticni vjernici i tako niste normalni.newuser wrote:Pa nije daleko od istine. Samo povratak korijenima i tradicionalnim vrijednostima poput obitelji, povratak vjeri i odbacivanje ateizma i liberalizma kao nečega naprednog i pozitivnog bi nas možda moglo spasiti. Uništavanjem navedenog se uništilo i cijelo Europsko drušvo na moralnom pogledu i kao takvi su laka meta za sve.AssadNaPodmornici wrote:NPC wrote:Ako je to organizirala grupa od tri ili više ljudi, mogu dobiti do pet godina iza rešetaka.
kako je jedna cijenjena "desničarska forumašica" velika vjernica i hdzo-vka rekla.. da je citiran
"podržavam imigrante jer kada vidim kako se oni klanjaju znam da je to pravi put za razliku od europljana"
samo tornjajte sto dalje od nas.
A mogu da pretpostavim sta su to LAZNE VIJESTI i ko bi bio taj ko odrejuje stupanj laznosti.
Ukratko, nista drugo do VERBALNI DELIKT maskiran u koejkakve frazetine o demokraciji.
Ukratko, nista drugo do VERBALNI DELIKT maskiran u koejkakve frazetine o demokraciji.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
NPC wrote:POLICIJA podnijela prvu prijavu zbog širenja lažnih vijesti o migrantima u Hrvatskoj.
Najnoviji slučaj pokušaja širenja panike dogodio se u Otočcu. Tamo je, naime, jedan 34-godišnji muškarac snimio video uradak i poslao ga jednoj novinarki, u kojem je tvrdio da su ga napali migranti.
Dio te videosnimke objavljen je na jednoj televiziji.
Policija je potom otkrila da muškarac uopće nije napadnut, pa je protiv njega podnesena prekršajna prijava zbog širenja lažnih vijesti. Radi se o članku 16. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, koji propisuje kaznu u protuvrijednosti od 50 do 200 DEM ili zatvorom do 30 dana za one koji izmišljaju ili šire lažne vijesti kojima se remeti i spokojstvo građana.
Radi se o prvoj takvoj prijavi od nedavne pojave histerije oko migranata u Hrvatskoj.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/izmislio-da-su-ga-napali-migranti-pa-dobio-prijavu-zbog-laznih-vijesti/2041128.aspx
pandorina kutija fašizma se otvara-
Jebote odakle vam kazna u nemačkim markama kad ovih nema odavno?
MOSTova zastupnica koja je tvrdila da su je doktori mrcvarili bez anestezije neće dobiti prijavu za širenje lažnih vijesti
SABORSKA zastupnica MOST-a Ivana Ninčević Lesandrić prije mjesec dana digla je javnost na noge nakon što je u saboru govorila o nevjerojatnoj boli koju je proživjela u KBC-u Split prilikom kiretaže (uklanjanja ploda). Tad je rekla da nije dobila anesteziju i da je proživjela nezamislivu bol, a nakon toga se javilo stotine drugih žena diljem Hrvatske koje su ispričale slične priče, o kiretažama bez anestezije i velikim bolovima tijekom zahvata.
Ministar zdravstva Milan Kujundžić potom je poslao inspekcije u bolnice, između ostalog i da istraže slučaj Mostove saborske zastupnice, a Slobodna Dalmacija je danas objavila da su došli do rezultata inspekcijskog nadzora koji je, kako pišu, pokazao da je Ivana Ninčević Lesandrić primila lokalnu anesteziju prilikom zahvata u KBC Split i da joj nije učinjena kiretaža već vakuum aspiracija.
https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/573956/ekskluzivno-doznajemo-nalazi-inspekcija-potvrdili-su-da-je-nincevic-lesandric-primila-lokalnu-anesteziju-prije-zahvata-na-maternici
Guest- Guest
a ko drugikaya wrote:metilda?AssadNaPodmornici wrote:NPC wrote:Ako je to organizirala grupa od tri ili više ljudi, mogu dobiti do pet godina iza rešetaka.
Odin the allfather
ako ćemo baš.
catabbath-
2015-08-22
To što je protiv Krista to je njegov problem ne moj. Ja bih ove imigrante rješavao zato što postoji mogučnost da budu protivmene, jebe mi se što su protiv Krista, on je Bog ak mu ne pašu nek ih sam pomlati u svoje ime ak nekog zatučem onda je to u moje ime ne u Kristovo. Da ne govorimo da je to izričito zabranio.mortal wrote:ovo što se čini je protiv Isusa KristaNPC wrote:Ako je to organizirala grupa od tri ili više ljudi, mogu dobiti do pet godina iza rešetaka.
ovo je upravo ono što Isus očekuje da zajedničkim snagama zaustavimo i srbi i Hrvati... znači svi koji se zovemo Kristovi !
catabbath wrote:Loki the deceiverkic wrote:
Odin the deceiver
Odin the allfather
ako ćemo baš.
Odin ima jedno 200tinjak imena.. među ostalim i deceiver..
Tomislav J. (34) iz Otočca gotovo je završio kao priča u dnevniku jedne nacionalne televizije gdje je trebao svjedočiti o tome kako ga je grupa migranata prebila bukovim kolcem, međutim, ispostavilo se da se čovjek napio pa je htio poslodavcima, Hrvatskim šumama, opravdati kašnjenje pa je izmislio napad, tako barem smatra policija. Potvrdili su, piše Jutarnji list, u PU ličko-senjskoj (ne navodeći identitet osobe) da su muškarca prekršajno prijavili zbog “izmišljanja ili širenja lažnih vijesti kojima se remeti mir i spokojstvo građana”. Ovo je prva takva prijava koje je proizašla iz migrantske krize i histerije izazvane njihovim prisustvom.
Rekao je da ih je uhvatio u šumi i slikao mobitelom te da im je govorio: “Foto, polis, foto, polis”. Mislio ih je, kaže, poslikati pa taj dokaz predati policiji. Potom je osjetio jak udarac granom po leđima, a kad je pao, još i po kuku, piše Jutarnji list.
“Onda je jedan od njih rekao: ‘No fajt, pis, pis’ pa sam i ja krenuo u priču: ‘Pis, pis’. Sve sam lipo s njima pričao i onda su me pustili. Čim sam uhvatio prvi signal, zvao sam policiju. I što se dogodilo? Mene uhitili na kraju, bio sam tri sata na ispitivanju, završio na poligrafu. Optužili me da sam dobio novac od televizije za snimku. Ispao ja kriminalac, a ne oni”, ispričao nam je u dahu Tomislav.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Europska komisija kreće u suzbijanje "lažnih vijesti"
» Srbija uvodi doživotnu kaznu zatvora
» CNN reporter priznao da daju lažne vijesti
» UHLJEB NAŠ SVAGDAŠNJI. 3-4 vijesti u 2 dana, you have to see this
» Hrvat godinu dana seksualno zlostavljao kolegicu u Njemačkoj. Osuđen na uvjetnu kaznu
» Srbija uvodi doživotnu kaznu zatvora
» CNN reporter priznao da daju lažne vijesti
» UHLJEB NAŠ SVAGDAŠNJI. 3-4 vijesti u 2 dana, you have to see this
» Hrvat godinu dana seksualno zlostavljao kolegicu u Njemačkoj. Osuđen na uvjetnu kaznu
Page 2 of 2