Srbija uvodi doživotnu kaznu zatvora
Page 1 of 1
Srbija uvodi doživotnu kaznu zatvora
https://www.klix.ba/vijesti/regija/srbija-uvodi-dozivotnu-kaznu-zatvora/190521041
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Srbija uvodi doživotnu kaznu zatvora
Ja bih volio da Srbi sebi uvedu i smrtnu kaznu.
I da si ju što češće primjenjuju.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Ja bih volio da Srbi sebi uvedu i smrtnu kaznu.
najebo si onda
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
flumen wrote:crvenkasti wrote:Ja bih volio da Srbi sebi uvedu i smrtnu kaznu.
najebo si onda
Ne mogu mi ništa. Ja sam Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:flumen wrote:crvenkasti wrote:Ja bih volio da Srbi sebi uvedu i smrtnu kaznu.
najebo si onda
Ne mogu mi ništa. Ja sam Hrvat.
ti si se odrekao srpstva, a to je za srbadiju smrtni grijeh.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Koliko je samo opasna vlast ovih kretena. Iskoristili su ličnu tragediju jednog čoveka za svoje lične interese i za malo političkih poena.
Druga stvar, oduzimanje mogućnosti uslovnog otpusta nekom licu je protivno Ustavu Srbije, kao i Evropskoj konvenciji za ljudska prava.
Druga stvar, oduzimanje mogućnosti uslovnog otpusta nekom licu je protivno Ustavu Srbije, kao i Evropskoj konvenciji za ljudska prava.
Guest- Guest
Anketa na portalu SD. Ja sam glasao za.
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/604768/jeste-li-za-uvoenje-dozivotnog-zatvora-nakon-zlocina-koji-je-potresao-regiju-srbija-poostrila-sankcije-procitajte-za-koje-ce-se-zlocine-dosuivati-i-otkrijte-nam-bi-li-podrzali-takvu-odluku-u-hrvatskoj
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/svijet/clanak/id/604768/jeste-li-za-uvoenje-dozivotnog-zatvora-nakon-zlocina-koji-je-potresao-regiju-srbija-poostrila-sankcije-procitajte-za-koje-ce-se-zlocine-dosuivati-i-otkrijte-nam-bi-li-podrzali-takvu-odluku-u-hrvatskoj
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Doživotna kazna zatvora proširena je i na sva druga krivična djela za koja je prema važećem zakonu predviđena kazna od 30 do 40 godina.
Ta djela su ubistva predstavnika najviših državnih organa, teška djela protiv ustavnog uređenja i sigurnosti Srbije, udruživanje radi vršenja krivičnih djela, genocid, zločin protiv čovječnosti, ratni zločin protiv civilnog stanovništva, ratni zločin protiv ranjenika i bolesnika, terorizam...
prvo ce zaglavit dozivotno ovi sto je zveknuo klinku a sljedecih 10 oporba , tako to ide u bananistan zemljama pa bude kako? zasto?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Similar topics
» Perkoviću i Mustaču njemački Vrhovni sud potvrdio doživotnu kaznu za ubojstvo Đurekovića!
» Za širenje lažnih vijesti suci daju kaznu do 30 dana zatvora
» Izrael uvodi smrtnu kaznu za teroriste
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Srbija uvodi vojnu obuku za srednjoškolce
» Za širenje lažnih vijesti suci daju kaznu do 30 dana zatvora
» Izrael uvodi smrtnu kaznu za teroriste
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Srbija uvodi vojnu obuku za srednjoškolce
Page 1 of 1