Throw a commie from the chopper
Page 30 of 33
Page 30 of 33 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33
Re: Throw a commie from the chopper
kic wrote:
*sigh*
ovo je sigh
2014-04-16
Da, ucinkovit.marcellus wrote:Ringo10 wrote:Ne postoji je limarcellus wrote:ne postoji nikakav gen samouništenja u kapitalizmu
on će trajati dok god bude postojao industrijski način proizvodnje i razmjena dobara. A to je još jako dugo.
Samo pogledaj svijet oko sebe. Mislis da je sve t samo neka zajebancij.
Sve je to posljedica logike profita koji ima svoje ishodiste u ovakvom globalnom ekonomskom modelu.
Ratovi, krize, bjesomucn borba za resurse, za eneretske koridore, gsjebana ekologija, migrantske krize, pucevi, zbacivanja vlada I rezima, obojene revolucije ...
Mi smo u presoblju nuklearnog rata. Sve zbog logike profita I ovog globalnog kapitalizma.
Ako se ne osmisli kvalitetna alternatva buducnost je jako mracna.
nema se što osmisliti
marks je lijepo rekao da je društveno uređenje svakog vremena u povijesti definirano načinom proizvodnje (ja bih dodao još bitnije i načinom i količinom razmjene, kao posljedice specijalizacije).
Tu je imao posve pravo i to mu svi daju za kredit.
E sad zašto je on sam mislio da se to kako je govorio može i treba postaviti naglavce nije jasno, no ne može.
ono što mi zovemo "kapitalizam" nije neka teorija, nešto nastalo temeljem nečijih ideja, nego jednostavno nešto što je nastalo prirodnim putem, organski proizašlo iz industrijskog načina proizvodnje. Kapitalizam nije nužno pravedan, nije ni nužno nepravedan, ali je svakako apsolutno učinkovit.
Ucinkovio srlja u provaliju.
Ne treba meni nikakav Marx da mi objasni, vidim i sam sta se zbiva gdje sve vodi.
I ova migrantska kriza je outcome globalnog kapitalizma. Jeadan od razloga sto sam rekao da kapitalizam ima u sebi gen samounistenja. Kao I svako klasno drustvo.
I da, nastao je prirodnim putem I razvitkom drutvenih I proizvodnih odnosa. Naravno da je Marx bio u pravu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Da, ucinkovit.marcellus wrote:Ringo10 wrote:Ne postoji je limarcellus wrote:ne postoji nikakav gen samouništenja u kapitalizmu
on će trajati dok god bude postojao industrijski način proizvodnje i razmjena dobara. A to je još jako dugo.
Sve je to posljedica logike profita koji ima svoje ishodiste u ovakvom globalnom ekonomskom modelu.
Ratovi, krize, bjesomucn borba za resurse, za eneretske koridore, gsjebana ekologija, migrantske krize, pucevi, zbacivanja vlada I rezima, obojene revolucije ...
Mi smo u presoblju nuklearnog rata. Sve zbog logike profita I ovog globalnog kapitalizma.
nema se što osmisliti
marks je lijepo rekao da je društveno uređenje svakog vremena u povijesti definirano načinom proizvodnje (ja bih dodao još bitnije i načinom i količinom razmjene, kao posljedice specijalizacije).
E sad zašto je on sam mislio da se to kako je govorio može i treba postaviti naglavce nije jasno, no ne može.
ono što mi zovemo "kapitalizam" nije neka teorija, nešto nastalo temeljem nečijih ideja, nego jednostavno nešto što je nastalo prirodnim putem, organski proizašlo iz industrijskog načina proizvodnje. Kapitalizam nije nužno pravedan, nije ni nužno nepravedan, ali je svakako apsolutno učinkovit.
Ne treba meni nikakav Marx da mi objasni, vidim i sam sta se zbiva gdje sve vodi.
I ova migrantska kriza je outcome globalnog kapitalizma. Jeadan od razloga sto sam rekao da kapitalizam ima u sebi gen samounistenja. Kao I svako klasno drustvo.
I da, nastao je prirodnim putem I razvitkom drutvenih I proizvodnih odnosa. Naravno da je Marx bio u pravu.
Oh can't you see what I mean?
Might as well jump. Jump!
Might as well jump.
Go ahead, jump. Jump!
Go ahead, jump.
2014-04-16
Znam dobrog psihijatra za tebe.Tezak si slucaj znam, ali mogao bi ti pomoci.aben wrote:Ringo10 wrote:Da, ucinkovit.marcellus wrote:Ringo10 wrote:Ne postoji je limarcellus wrote:ne postoji nikakav gen samouništenja u kapitalizmu
nema se što osmisliti
Oh can't you see what I mean?
Might as well jump. Jump!
Might as well jump.
Go ahead, jump. Jump!
Go ahead, jump.
2015-09-24
to da kapitalizam srlja u provaliju slušam od socijalista od šezdeset i neke. To što se njima socijalizam svako malo strmopizdi u provaliju to ih ne jebe ni pol posto... uglavnom te priče da će propast kapitalizam traju jedno sto godina
evo samo što nije
i da, učinkovit je.
evo samo što nije
i da, učinkovit je.
Srlja to u provaliju zajedno sa svima nama.marcellus wrote:to da kapitalizam srlja u provaliju slušam od socijalista od šezdeset i neke. To što se njima socijalizam svako malo strmopizdi u provaliju to ih ne jebe ni pol posto... uglavnom te priče da će propast kapitalizam traju jedno sto godina
evo samo što nije
i da, učinkovit je.
2015-09-24
Ringo10 wrote:Srlja to u provaliju zajedno sa svima nama.marcellus wrote:to da kapitalizam srlja u provaliju slušam od socijalista od šezdeset i neke. To što se njima socijalizam svako malo strmopizdi u provaliju to ih ne jebe ni pol posto... uglavnom te priče da će propast kapitalizam traju jedno sto godina
evo samo što nije
i da, učinkovit je.
onda dođi ovdje k nama u Hrvatsku tu ti je još uvijek debeli masni socijalizam
sve je isto, samo njega nema, rekli bi zlobnici
Ma pusti tupane, oni samo vide pune rafove svega I svacega, I kako je na Zapadu visok standard. Vide Ajfone I blue jeans ...red wolf wrote:Ne.kic wrote:
ringo nas trolla sve u šesnaest.
A ne vide sve moguce pormecaje koje globalni kapitalizam uzrokuje, ne vide demografske I ekoloske teske probleme I posljedice, ne vide imperijalisticku narav modernog kapitalizma koji je po cijelim svjetskim regionima napravio pustos I ne vide da smo svi politicki dosli do ruba samounistenja.
Ne vide da je upravo taj globalni system izazvao ovaj migracijski stampedo koji je skoro nemoguce kontrolirati jer je svjesno izazvan I upravljan.
Ne vide da im je 20 000 mudzahedina na granici sa Hvatskom a bit ce ih jos vise. A sve je to rezultat I posljedica predatorskog globalnog kapitalizma, imperijalizma I pohlepe bez granica.
I kad vam se nasele po Hrvatskoj jer u jednom trenutku Zapad vise nece moci da ih prima, e onda ce im biti I LIDL I Ajfoni I kuku pomagaj.
Ovaj stampedo su neki umni ljudi predvidjeli jos prije 40 godina pa i vise.
Kapitalizam mora vjecno da se siri I vjecno da ubire profit a vjecno se siriti I profitirati ne moze. A onda ce biti svasta.
A to je vrlo blizu jer se ne bi svjetske elite ovako neuracunljivo ponasale tek tako bez veze.
Sav ovaj sumanuti liberalizam (pogresan naziv) I sav taj pederluk I prvertizam je logicna posljedica I logicna stepenica u razvoju globalnog kapitalizma.
2015-09-24
Ringo10 wrote:Ma pusti tupanered wolf wrote:Ne.kic wrote:
ringo, mislio sam da ipak nisi kreten, ali ovo je stvarno dno, pa ti sa zekom razgovaraš kao da je on taj koji ima mozak? Ajme...
ovo ostalo je isto toliko debilno da neću ni komentirat, "kapitalizam mora da se širi", još i srbizam, ajde nebitno... gle, ukratko, to je stvar evolucije, princip, zovi to kako hoćeš... rasteš, širiš se, na kraju stagniraš, propadneš, dođe netko drugi... ništa u kapitalizmu ne traje vječno i zato je on superioran socijalizmu, koji se ne širi, koji ne ide nigdje, koji stoji na mjestu.
i da profitirati se može i mora vječno, jer tako ekonomija funkcionira otkad je prvi put netko nekom dao rijetku školjku u zamjenu za medvjeđe krzno... par desetaka tisuća godina, možda više
Jebali te vise srbizmi u supak, jeste bolesni u pizdu materinu.marcellus wrote:Ringo10 wrote:Ma pusti tupanered wolf wrote:Ne.kic wrote:
ringo, mislio sam da ipak nisi kreten, ali ovo je stvarno dno, pa ti sa zekom razgovaraš kao da je on taj koji ima mozak? Ajme...
ovo ostalo je isto toliko debilno da neću ni komentirat, "kapitalizam mora da se širi", još i srbizam, ajde nebitno... gle, ukratko, to je stvar evolucije, princip, zovi to kako hoćeš... rasteš, širiš se, na kraju stagniraš, propadneš, dođe netko drugi... ništa u kapitalizmu ne traje vječno i zato je on superioran socijalizmu, koji se ne širi, koji ne ide nigdje, koji stoji na mjestu.
A to sto sam rekao ne moze opvrgnuti niko. Uzivaj dok mozes.
Odjavljujem!
2015-09-24
takve gluposti se nema što ni opovrgavati, jer su jednostavno proizvoljne gluposti bez temelja
i da, profit je upravo ključ, on mora postojati da bi se opstalo. Problem svih ljevičarskih ekonomskih razmišljanja je što preziru profit. A ekonomija postoji radi profita.
Ringo10 wrote:Ma pusti tupane, oni samo vide pune rafove svega I svacega, I kako je na Zapadu visok standard. Vide Ajfone I blue jeans ...red wolf wrote:Ne.kic wrote:
A ne vide sve moguce pormecaje koje globalni kapitalizam uzrokuje, ne vide demografske I ekoloske teske probleme I posljedice, ne vide imperijalisticku narav modernog kapitalizma koji je po cijelim svjetskim regionima napravio pustos I ne vide da smo svi politicki dosli do ruba samounistenja.
Ne vide da je upravo taj globalni system izazvao ovaj migracijski stampedo koji je skoro nemoguce kontrolirati jer je svjesno izazvan I upravljan.
Ne vide da im je 20 000 mudzahedina na granici sa Hvatskom a bit ce ih jos vise. A sve je to rezultat I posljedica predatorskog globalnog kapitalizma, imperijalizma I pohlepe bez granica.
I kad vam se nasele po Hrvatskoj jer u jednom trenutku Zapad vise nece moci da ih prima, e onda ce im biti I LIDL I Ajfoni I kuku pomagaj.
Kapitalizam mora vjecno da se siri I vjecno da ubire profit a vjecno se siriti I profitirati ne moze. A onda ce biti svasta.
A to je vrlo blizu jer se ne bi svjetske elite ovako neuracunljivo ponasale tek tako bez veze.
Sav ovaj sumanuti liberalizam (pogresan naziv) I sav taj pederluk I prvertizam je logicna posljedica I logicna stepenica u razvoju globalnog kapitalizma.
dg-dg-dg-dg-dg-dg-dg-dg
2014-04-16
Na nos ce vama izaci I kapitalzam I toboznje euroatlantske integracije. U stvari vec vam na nos izlaze.marcellus wrote:takve gluposti se nema što ni opovrgavati, jer su jednostavno proizvoljne gluposti bez temelja
2015-09-24
A budalaaben wrote:Ringo10 wrote:E pa eto zato I jeste tu gdje jeste. Izumrijet cete ubrzano ali sa velikim izborom gaca I bicava.aben wrote:Ringo10 wrote:Ma jebes industriju.marcellus wrote:industrija naime proizvodi višak vrijednosti samo u marksovim teorijama
u stvarnom svijetu tržište određuje vrijednost proizvoda
Bitno je imati strane trgovinske lance I veliki izbor gaca I carapa u u njima.
da su ljudima važniji dimnjoci, imali bi dimnjoke. ako su in važnije bičve, unda ćeš imati bičve.
jo ne verujen da ti misliš da bi ljudima bilo dobro da imaju ono ča in ti oktroiroš da imaju.
bolje izumriti prirodno, svojon voljom, nego živiti u oktroiranon svitu di ti komesor govori ča ti tribo
To je BOG A ne komesar
Samo Bog to moze .
Ringo10 wrote:Na nos ce vama izaci I kapitalzam I toboznje euroatlantske integracije. U stvari vec vam na nos izlaze.marcellus wrote:takve gluposti se nema što ni opovrgavati, jer su jednostavno proizvoljne gluposti bez temelja
mi ne živimo u kapitalizmu. Ti živiš u kapitalizmu i kako vidim dobro ti je tamo i ne misliš se vraćat ovdje
Slazem se s Ringom u pogkedu kapitalizmaYehudim wrote:Ringo10 wrote:Ma pusti tupane, oni samo vide pune rafove svega I svacega, I kako je na Zapadu visok standard. Vide Ajfone I blue jeans ...red wolf wrote:Ne.kic wrote:
Da
Bogatstvo je to
Ali mnogi i dalje vjeruju kako to bogatstvo pada s neba ko pečeni fazani
Malo bogatih i puno siromasnih
No
Izbjeglice RINGO , nisu sigurno ugroza za obicne ljude
Njih se boje vlastodršci
Zbog uvoza revolucije
Vidjet ces .. da sam u pravu
Zato salju vojsku . Cak i na djecu i zene .
Page 30 of 33 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33
Similar topics
» ISIL Sends Long Military Convoy towards Battlefields with US Chopper's Back Up
» Russian "String" and the project "A-100" throw out the F-22 and F-35 to the dustbin of history
» Croatia v Czech Republic Euro 2016 match suspended after 'sports terrorists' fight and throw flares on pitch
» Russian "String" and the project "A-100" throw out the F-22 and F-35 to the dustbin of history
» Croatia v Czech Republic Euro 2016 match suspended after 'sports terrorists' fight and throw flares on pitch
Page 30 of 33