Plenkovich- od predsjednice me viša ništa nemože iznenaditi - zato jer ova neće potpisati Marakeš
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Plenkovich- od predsjednice me viša ništa nemože iznenaditi - zato jer ova neće potpisati Marakeš
Yehudim wrote:vuksadinare wrote:Meni se cini da je ipak bujanec car...jednistavno porucio koli 'ne potpisuj'...koli se odmah javila i odgovorila 'necu'...
Iebiga .............Kad joj diler reče - skoči - ona samo ima pitati - Koliko daleko ili koliko visoko -
Gud van...
Guest- Guest
Re: Plenkovich- od predsjednice me viša ništa nemože iznenaditi - zato jer ova neće potpisati Marakeš
srusio bi on kurac da ga ne savjetuje Seks i slicna bagra.AssadNaPodmornici wrote:premazan je i ovaj potomak komunističke elite - svim mastima. ipak on drži HDZ za jaja. do sada je svaku oporbu eliminira. Prvo je srušio Karamarka, pa onda Milinovića, pa i Vaso je na rubu da se sutra pojavi u Međugorju sa tjeralicom, e da riješio je Hasu i Brunu.. A lojalni Jadronković sa 800 preferncijalnih glasova postao šef sabora, a Haso sa 10 000 glasova izbačen iz strankemarcellus wrote:pametnija je ona od anemičnog pizdeka i sjebat će ga ko što je i karamarka
dijagram-
2015-08-09
svi ce oni to odobriti, tko mora i potpisati, a bogami i primjenjivati
i to s ponosom
saka jada koju ljudi izaberu da ih sjebe u svakom pogledu
i to s ponosom
saka jada koju ljudi izaberu da ih sjebe u svakom pogledu
dijagram-
2015-08-09
vili40-
2015-08-02
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Marakeš Italija potpisati neće