Plenkovich- od predsjednice me viša ništa nemože iznenaditi - zato jer ova neće potpisati Marakeš
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Plenkovich- od predsjednice me viša ništa nemože iznenaditi - zato jer ova neće potpisati Marakeš
podržava, što se jasno vidi iz njenih izjava unazad par godina, odnosno pred malo više od mjesec dana na 73. skupštini UNa gdje je pričala o uspjehu Hrvatske na nogometnom prvenstvu, klimatskim promjenama te rekla da se raduje potpisivanju marakeškog sporazuma u prosincuepikur37 wrote:Jel ona samo ne ide ili i ne podržava potpisivanje.
potpisivati naravno neće jer nije ona nadležna, to je isto odgovorila i Bujancu na upit, nadelžno je MVPE, a vidimo i oni koji odbijaju potpisati, Orban i kurtz nisu predsjednici svojih država nego premijeri vlada, tako da je na plenkoviću da potpisuje, a ne na Kolindi
Guest- Guest
Re: Plenkovich- od predsjednice me viša ništa nemože iznenaditi - zato jer ova neće potpisati Marakeš
Meni se cini da je ipak bujanec car...jednistavno porucio koli 'ne potpisuj'...koli se odmah javila i odgovorila 'necu'...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:danas sam čitao interview od Kolinde i pazi ovo -"ona se nada da će dobiti podršku HDZa".. čim se ona "nada" nešto smrdi.. to bi se trebalo podrazumjevati..
Kolinda nije članica HDZ-a pa se ne mora podrazumievati, možda stranka nađe boljega kandidata. Vjerojatno se radi i o određenom odmaku radi javne percepcije da ne ispadne kako se sama nameće, već je pristojno pričekati redovitu proceduru kojom će stranka iskazati svoj stav.
epikur37 wrote:Jel ona samo ne ide ili i ne podržava potpisivanje.
Ne podržava, a zna se i zašto.
Ustvari, podržava u onom dijelu u kojem se govori o odnosu spram udomljenih migranata.
A o ostalim "nek se stara, onaj tko ih stvara".
Eroo wrote:epikur37 wrote:Jel ona samo ne ide ili i ne podržava potpisivanje.
tako je, predsjednica Kolinda ne podržava, samo se raduje potpisivanju u prosincu
to što se raduje ne znači da podržava
Guest- Guest
Ona se raduje, tako je...I ja se radujem.NPC wrote:Eroo wrote:epikur37 wrote:Jel ona samo ne ide ili i ne podržava potpisivanje.
tako je, predsjednica Kolinda ne podržava, samo se raduje potpisivanju u prosincu
to što se raduje ne znači da podržava
Treba odslušati njen cjelokupni govor u UN.
Odprilike, migrantsku krizu treba rješavati na samom izvorištu.
Ostalo su detalji...ustvari pare.
ako don anemijo uskrati logistiku koli moze moze lagano gledat sto odnijeti kuci nakon ovog mandata u kartonski box
Last edited by debotoijusto on 3/11/2018, 17:38; edited 1 time in total (Reason for editing : iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii)
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Tako je.debotoijusto wrote:ako don anemijo uskrati logistiku koli moze moze lagano gledat sto odnijeti kuci nakon ovog mandata u kartonski box
A on u Bruxelles. Ko van to radi tako naprasito i zašto? Niste se upitali?Regoč wrote:Tako je.debotoijusto wrote:ako don anemijo uskrati logistiku koli moze moze lagano gledat sto odnijeti kuci nakon ovog mandata u kartonski box
rekla je da nece zbog populizma. necu i to je to. necu s tobom vani i idem sad na frizuru sama .. eto ti . to je rekla.
nikada nije objasnila zasto nece i sto uopce bjelosvjetska fukara trazi sporazumom i gdje krije zamka u njemu i zasto su SAD i Austrija, i Madarska odbile potpisati ?!
nikada nije objasnila zasto nece i sto uopce bjelosvjetska fukara trazi sporazumom i gdje krije zamka u njemu i zasto su SAD i Austrija, i Madarska odbile potpisati ?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kao da je populizam nješto loše! Dolazi od populus (= narod), to je politika za narod.
Novi red izdaje za Hrvate.
Guest- Guest
KGK je više američki igrač dok je plenki pod merkeličinom suknjom i jasno je onda ko gdje vuče
vili40-
2015-08-02
problem je sto je merkel u slobodnom padu a trump uzletu...dakle tko bi se vise trebao zabrinuti koli ili plenki?...ma plenki ce se lako presaltat takav profil...do jucer je govorio kako hoce samo briselski kapital i ulaganja...a sada jurca po kini,aziji,poljskoj itd..itd...kameleon je to..tre wrote:KGK je više američki igrač dok je plenki pod merkeličinom suknjom i jasno je onda ko gdje vuče
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
AssadNaPodmornici wrote:Uvalit će DOn Anemiju Kolindi u dupe, pa će je srušiti sa pozicije predsjednice, pa će postaviti Jadronkovića, pa će nas jedan forumaš spamati spamati 10 dnevno tema o Jadronkoviću "Kralj, Car, itd"
https://vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/3282087/plenkovic-na-pitanje-rtl-ove-novinarke-iz-medija-sam-doznao-da-predsjednica-ne-ide-u-marakes/
Neće Ero, ne...
darth_vader-
2014-04-17
Tako je.Regoč wrote:Kao da je populizam nješto loše! Dolazi od populus (= narod), to je politika za narod.
To je naš specifikum gdje sve što je normalno i dobro uspijemo prekrstiti u nešto loše.
ima ona ekipu iza sebepismejker wrote:Pametnija definitivno ne,no lukavija kao zensko definitivno da.. a Pitze,se puno brze probijaju u politici,poslu,jasno na koji nacin..marcellus wrote:pametnija je ona od anemičnog pizdeka i sjebat će ga ko što je i karamarka
sama ne bi ništa postigla !
immortal-
2014-04-16
vuksadinare wrote:Meni se cini da je ipak bujanec car...jednistavno porucio koli 'ne potpisuj'...koli se odmah javila i odgovorila 'necu'...
Iebiga .............Kad joj diler reče - skoči - ona samo ima pitati - Koliko daleko ili koliko visoko -
mortal wrote:ima ona ekipu iza sebepismejker wrote:Pametnija definitivno ne,no lukavija kao zensko definitivno da.. a Pitze,se puno brze probijaju u politici,poslu,jasno na koji nacin..marcellus wrote:pametnija je ona od anemičnog pizdeka i sjebat će ga ko što je i karamarka
sama ne bi ništa postigla !
Stoji naravno i to...bez opake logistike nis od te price..
Guest- Guest
Yehudim wrote:vuksadinare wrote:Meni se cini da je ipak bujanec car...jednistavno porucio koli 'ne potpisuj'...koli se odmah javila i odgovorila 'necu'...
Iebiga .............Kad joj diler reče - skoči - ona samo ima pitati - Koliko daleko ili koliko visoko -
Gud van...
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Marakeš Italija potpisati neće
» od ministra više ništa ne može iznenaditi
» I Švicarska neće potpisati Marakešku deklaraciju
» Ured predsjednice: Hrvati u BiH neće tražiti entitet
» Od Varsave u 30 sekundi nece ostati nista
» od ministra više ništa ne može iznenaditi
» I Švicarska neće potpisati Marakešku deklaraciju
» Ured predsjednice: Hrvati u BiH neće tražiti entitet