Dalićka Santo Subito
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Dalićka Santo Subito
AssadNaPodmornici wrote:
inače hrvatski poslodavci su dno, hrvatska elita dno, hrvatski kapitalisti dno, hrvatska država dno.. neznaš tko više gleda sjebati hrvate... valjda sami hrvati katolici
moraš izbaciti tu mržnju iz sebe, probaj oprostiti HDZu, uhljebima, crkvi, imigrantima...
uzmeš prijatelje i negdje odete razbijati nešto, nađeš neki napušteni objekt...
Guest- Guest
eh sad ćete vaše pare davat za poticaje zapošljavanja migranata a za Uljanik i domaće ljude ste se bunili nije vam bilo dobro. neka neka i treba da plaćate poticaje.
drug Tito uživa gledajući kako tonete ko kamen u dubinu mora. istina je da Sava još nije potekla uzvodno neka neka i ja uživam i gledam samrtni hropac vaše nezavisne i vječne vam države hrvatske.
živjeli!
drug Tito uživa gledajući kako tonete ko kamen u dubinu mora. istina je da Sava još nije potekla uzvodno neka neka i ja uživam i gledam samrtni hropac vaše nezavisne i vječne vam države hrvatske.
živjeli!
Guest- Guest
catabbath-
2015-08-22
Ne znam sto ste vi ocekivali u knjizi...da ce cinkati plenkija?....nego...drzava da bude vlasnik agrokora...e moj petrovu..ti i ekonomija
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
grupa VIM čistim,ribam i poliram d.o.o.društvo oslobođeno odgovornosticatabbath wrote:Koja se sve banda okupila tamo.
vili40-
2015-08-02
Meni ovo oko AGROKORA ništa više nije jasno.
Najprije se obećavao siguran bankrot države, a kad to
netko spriječi onda taj netko zbog toga mora otić iz vlade.
Ne šalim se, ja sam stvarno zbunjen.
jbg igre oko rusa....neki su navijali da rusi uzmi agrokor a neki su htjei d adrzava bude vlasnik..opet treci da ode u stecaj...Eroo wrote:Meni ovo oko AGROKORA ništa više nije jasno.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
naravno da si zbunjen svaki put kad najdomoljubnija stranka slavi lopovluk.I ja sam malo zbunjen kad su ljudi povjerovali Dalićkoj da spašava radnike i manje dobavljače,trebalo je stvarno biti glup i povjerovati u to.Eroo wrote:Meni ovo oko AGROKORA ništa više nije jasno.
vili40-
2015-08-02
Čekaj malo, bankrot države je spriječila ili nije?vili40 wrote:naravno da si zbunjen svaki put kad najdomoljubnija stranka slavi lopovluk.I ja sam malo zbunjen kad su ljudi povjerovali Dalićkoj da spašava radnike i manje dobavljače,trebalo je stvarno biti glup i povjerovati u to.Eroo wrote:Meni ovo oko AGROKORA ništa više nije jasno.
Hoćeš reć da bi bilo bolje da je HR bankrotirala? Sad sam stvarno zbunjen.
Bio ti je u NU2 čovjek koji je opisao ovo stanje kao stabilno truljenje.Od bankrota možemo zahvaliti samo prirodnim ljepotama i turizmu,za sada.Eroo wrote:Čekaj malo, bankrot države je spriječila ili nije?vili40 wrote:naravno da si zbunjen svaki put kad najdomoljubnija stranka slavi lopovluk.I ja sam malo zbunjen kad su ljudi povjerovali Dalićkoj da spašava radnike i manje dobavljače,trebalo je stvarno biti glup i povjerovati u to.Eroo wrote:Meni ovo oko AGROKORA ništa više nije jasno.
vili40-
2015-08-02
Ne mi sad preskakat na drugu temu, pričamo o bankrotu zbog AGROKORa.vili40 wrote:Bio ti je u NU2 čovjek koji je opisao ovo stanje kao stabilno truljenje.Od bankrota možemo zahvaliti samo prirodnim ljepotama i turizmu,za sada.Eroo wrote:Čekaj malo, bankrot države je spriječila ili nije?vili40 wrote:naravno da si zbunjen svaki put kad najdomoljubnija stranka slavi lopovluk.I ja sam malo zbunjen kad su ljudi povjerovali Dalićkoj da spašava radnike i manje dobavljače,trebalo je stvarno biti glup i povjerovati u to.Eroo wrote:Meni ovo oko AGROKORA ništa više nije jasno.
Riječ je o crnoj rupi od 5-6 miljardi eura, koja je prijetila da proguta
ogroman broj stanovništva HR. Onaj tko je to riješio zaslužuje Nobelovu nagradu.
Eroo wrote:Ne mi sad preskakat na drugu temu, pričamo o bankrotu zbog AGROKORa.vili40 wrote:Bio ti je u NU2 čovjek koji je opisao ovo stanje kao stabilno truljenje.Od bankrota možemo zahvaliti samo prirodnim ljepotama i turizmu,za sada.Eroo wrote:Čekaj malo, bankrot države je spriječila ili nije?vili40 wrote:naravno da si zbunjen svaki put kad najdomoljubnija stranka slavi lopovluk.I ja sam malo zbunjen kad su ljudi povjerovali Dalićkoj da spašava radnike i manje dobavljače,trebalo je stvarno biti glup i povjerovati u to.Eroo wrote:Meni ovo oko AGROKORA ništa više nije jasno.
Riječ je o crnoj rupi od 5-6 miljardi eura, koja je prijetila da proguta
ogroman broj stanovništva HR. Onaj tko je to riješio zaslužuje Nobelovu nagradu.
naravno u ekonomiji ne postoji nešto što se zove besplatan ručak. Netko je to platio. Tu rupu od 5-6milijardi kuna. Država bi mogla(za sada jer sada kreću tužbe radi neustavne pljačke), izbeći plaćanje te rupe ..
Međutim tko je na gubitku?
bivši dioničari i vlasnici Agrokorovih firmi. Tu su bili Hrvati , Hrvati obični ljudi, Hrvati firme, HRVATSKI MIROVINSKI FONDOVI(dakle penzioneri) i onda .. pomoću ove nagodbe, njima će vlasništvo nad Agrokorovim firmama "biti izbrisano" , a novi vlasnici su AMerički lešinarski fond i Putinove banke.
Dakle jednostavno uz pomoć HDZ katolika domoljuba, država je nacionalizirala firmu od strane Hrvata, Hrvatskih mirovinskih fondova i predala je u ruke USA lešinara i Putinovim KGB agentima.
evo ti jedan primjer
https://www.index.hr/vijesti/clanak/vrhunski-cinizam-hdz-vojne-invalide-nagradio-bezvrijednim-dionicama/1036937.aspx
HDZ dao hrpu dionica ratnim veteranima, ali im nisu rekli da su bezvrijedne
PLANOM koji je predložio vladin povjerenik u Agrokoru, dionice postojećih dioničara bit će izbrisane, a upravo te dionice, paket od 19.500 dionica Belja, vlada poklanja vojnim invalidima i članovima obitelji poginulih branitelja.
Riječ je o praktički bezvrijednim dionicama, bivši vladin povjerenik u Agrokoru Ante Ramljak napravio je takav nacrt nagodbe prema kojemu se imovina starih kompanija prebacuje u nove, a postojećim dioničarima ostaju "prazne" kompanije.
Eto, objasnio sam. Jeli jasnije sada? Ovo ti je najveća pljačka u povjesti RH, pljačka nad pljačkama, samo su je sada malo inteligentnije izveli, Dalićka i Kenwood Kenon i Ramljak to je ekipa premazana svim mastima, nisu to Rojs, Kutle, i slična ekipa, ovdje se financijski inžinjering vrši na takvoj visokoj razini da 95% populacije nema pojma što se događa
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
PS:
Ja sam o ovome jako slabo informiran...tu i tamo ponešto sam polovio,
ali mi stvarno nije jasno o čemu se ovdje radi.
Ako je gđa Dalić sa svojom ekipom spasila državu od bankrota, a je koliko vidim,
zašto je morala dati ostavku i otići iz vlade?
Ima netko kratak i razumljiv odgovor na ovo pitanje?
Ako je gđa Dalić sa svojom ekipom spasila državu od bankrota, a je koliko vidim,
dakle primjer kako je skrpana rupa od 5.milijardi kuna.. nije sigurno tiskanjem para kako bi izveo ŽZ..
nego vidiš, da su Kenwood Kenon i Dalićka ukrali firmu čiji su vlasnici bili familije poginulih branitelja i dali je USA lešinarskom fondu.
popišali su se po grobovima branitelja koji su umirali raskomadani bombama po Hrvatskoj a ovaj je as dobio anemiu minor u Londonu gdje je igrao košarku išao u teretanu i družio se sa belosvjetskim jebivjetrima
hrpa mirovinskih fondova je uložila pare, neka se ekipa koja glasuje za HDZ sjeti sutra kada im mirovine budu 800kn, gdje su im penzije.. Penzije su im na Karibima kod sjedišta USA lešinarskog fonda, gdje ovi na jahtama šmrkaju kokain , jebu kurvice, a ovi kopaju po smeću..
eto kako se spasio Agrokor
nego vidiš, da su Kenwood Kenon i Dalićka ukrali firmu čiji su vlasnici bili familije poginulih branitelja i dali je USA lešinarskom fondu.
popišali su se po grobovima branitelja koji su umirali raskomadani bombama po Hrvatskoj a ovaj je as dobio anemiu minor u Londonu gdje je igrao košarku išao u teretanu i družio se sa belosvjetskim jebivjetrima
hrpa mirovinskih fondova je uložila pare, neka se ekipa koja glasuje za HDZ sjeti sutra kada im mirovine budu 800kn, gdje su im penzije.. Penzije su im na Karibima kod sjedišta USA lešinarskog fonda, gdje ovi na jahtama šmrkaju kokain , jebu kurvice, a ovi kopaju po smeću..
eto kako se spasio Agrokor
ja sam ti dao razumljiv odgovor.Eroo wrote:PS:
ti si navodno diplomirani inžinjer, i to uspješni inžinjer, dakle imaš kvocjent inteligencije minimalno 115 poena. ako je istina što govoriš o sebi
a moje objašnjenje je napisano da ga može ispod prosječna osoba skužiti
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Yoda, ako sam dobro razumio radi se o crnoj rupi teškoj 5-6 miljardi eura.
Na koji način bi je ti nahranio? S kojim novcem? Misliš li da je gđa Dalić
kriva za tu rupu? Ova Vlada? Tko?
Kao podršku si dao i link od IDEX-a, a to smeće ne čitam.AssadNaPodmornici wrote:ja sam ti dao razumljiv odgovor.Eroo wrote:PS:
ti si navodno diplomirani inžinjer, i to uspješni inžinjer, dakle imaš kvocjent inteligencije minimalno 115 poena. ako je istina što govoriš o sebi
a moje objašnjenje je napisano da ga može ispod prosječna osoba skužiti
Naježo sam se čim sam ga vidio. Znaš, imam probleme sa tlakom pa moram pazit.
Dakle okupila je ekipu svojih prijatelja (u normalnim državama zločinačko udruživanje) koji su napisali zakon po kojemu su sami sebe angažirali i na ime konzalting uslugi isisali koliko ono 500 000 000 kn?
A Plenki recimo nije znao da je zakon pisao njegov školski kolega u čijem uredu je i snima spot za vlastite izbore i tako, mnogo mnogo slučajnosti :)
Eroo wrote:Yoda, ako sam dobro razumio radi se o crnoj rupi teškoj 5-6 miljardi eura.
opet
Agrokor ima u svojoj korporaciju firmu za koju radi 50 000 ljudi. Posjeduje stotine skladišta, tvornica, nekretnina, farmi, stotine trgovina, diljem RH.
Vlasnici tih firmi su osim Agrokora, ljudi koji su kupovali dionice. Kada kupiš dionicu neke firme, ti postaješ vlasnik te firme.
Recimo onaj link gore- država je dala obiteljima poginulih branitelja 20 000 dionica belja. Dakle familije poginulih branitelja su vlasnici dio firme belje koja proizvodi dobre kulenove i dobre sireve.
Kada je došla ta Lex Agrokor nagodba, - u toj nagodbi , braniteljima je "oteto" 20 000 dionica belja i biti će predano u ruke Amerima i Rusima.
Ili naši mirovinski fondovi su ulagali milijarde u Todorićeve firme. Dakle RH građani su radili godinama i godinama, mirovinski fondovi su skupljali tu štednju, i ulagali je u Todorićeve firme. Radi se o milijardama kuna ulaganja. Što je trebalo RH građanima osigurati bolje penzije u starosti.
Sada sva ta ulaganja su zakurac, jer njima se briše vlasništvo nad firmom, a novi vlasnici su Amerikanci i Rusi. Milijarde kuna vlasništva samo pomoću Lex Agrokora prebačene iz ruku recimo RH umirovljenika, branitelja, - koga veće.- u ruke Amera i Rusa i naravno provizija za Borg Skupinu, HDZ itd.
Eto ako neviruješ meni, neka ti Marc objasni
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Petru Laszlo za President of the European Commission! Subito!
» Treba dokinuti lijevu kulturnu hegemoniju. Subito!
» Dalićka neoliberalka
» Dalićka priča vic o Agrokoru
» Dalićka podnosi ostavku?
» Treba dokinuti lijevu kulturnu hegemoniju. Subito!
» Dalićka neoliberalka
» Dalićka priča vic o Agrokoru
» Dalićka podnosi ostavku?
Page 2 of 6