Danska: Tko govori protiv NATO-a i liberalne demokracije, dobit će 12 godina robije!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Danska: Tko govori protiv NATO-a i liberalne demokracije, dobit će 12 godina robije!
To je pocetak kraja.epikur37 wrote:Hehe, obrazac je isti za svaku ideologiju u propadanju.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Danska: Tko govori protiv NATO-a i liberalne demokracije, dobit će 12 godina robije!
Ni NDH nije bila što je trjebala biti.dzango wrote:Može, Treći rajh.Regoč wrote:Od njeki dan ne smiješ reći istinu o Muhamedu, ali i dalje smiješ vrieđati Isusa, a sad ne smiješ ni kritizirati vladinu politiku. E, jesmo se zajebali! Možemo li mi stupiti u njeku zajednicu, a da ta zajednica bude ono što je obećano na početku?
hahahahaha..bas me nasmija..Djelujes mi razocarano kao neka kucanica nakon 25 godina braka...Regoč wrote:Od njeki dan ne smiješ reći istinu o Muhamedu, ali i dalje smiješ vrieđati Isusa, a sad ne smiješ ni kritizirati vladinu politiku. E, jesmo se zajebali! Možemo li mi stupiti u njeku zajednicu, a da ta zajednica bude ono što je obećano na početku?
Guest- Guest
Kućanice obično očekuju ono što nije obećano, očekuju ono što su mislile da će biti. Slooda govora jasno je navedena u pristupnom ugovoru i bila je stalna zamjerka u pristupnim pregovorima.pismejker wrote:hahahahaha..bas me nasmija..Djelujes mi razocarano kao neka kucanica nakon 25 godina braka...Regoč wrote:Od njeki dan ne smiješ reći istinu o Muhamedu, ali i dalje smiješ vrieđati Isusa, a sad ne smiješ ni kritizirati vladinu politiku. E, jesmo se zajebali! Možemo li mi stupiti u njeku zajednicu, a da ta zajednica bude ono što je obećano na početku?
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Novi imperijalizam koji diktiraju korporacije izgrađen je planski na razvalinama propale "liberalne demokracije"
» Berluskoniju prijeti 8 godina teške robije...
» Ravnopravnost spolova u praksi: 60 godina robije ženi za silovanje
» Gurmeet Ram Rahim Singh dobio 20 godina teške robije!!!
» Danska pristupa u NATO raketni štit
» Berluskoniju prijeti 8 godina teške robije...
» Ravnopravnost spolova u praksi: 60 godina robije ženi za silovanje
» Gurmeet Ram Rahim Singh dobio 20 godina teške robije!!!
» Danska pristupa u NATO raketni štit
Page 3 of 3