Danska: Tko govori protiv NATO-a i liberalne demokracije, dobit će 12 godina robije!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Danska: Tko govori protiv NATO-a i liberalne demokracije, dobit će 12 godina robije!
AssadNaPodmornici wrote:prosjek populacije u RH , je glup, kvocent inteligenceij oko 90poena, i lijen , i ne educiran. zašto bi njihov glas , nekoga 80IQ radnika iz uljanika vrijedio kao moj?
ne morin procijeniti koliki je epikurov iq;
stalno govori ko da je visoko obrazovan, kako je ključan za funkcioniranje države, čito političke novine diplomatik a založe se društveni ustroj koji mu ne odgovoro
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Re: Danska: Tko govori protiv NATO-a i liberalne demokracije, dobit će 12 godina robije!
epikur37 wrote:Tako će se kazne izricati ako netko izjavi da su antiruske sankcije štetne za Dansku, a pržun sljeduje i onima koji javno pružaju podršku ruskom plinovodu „Sjeverni tok 2“.
Nas neće.
Mi mrzimo Ruse i pravimo LNGBT terminal za američki ukapljeni plin.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:epikur37 wrote:Tako će se kazne izricati ako netko izjavi da su antiruske sankcije štetne za Dansku, a pržun sljeduje i onima koji javno pružaju podršku ruskom plinovodu „Sjeverni tok 2“.
Nas neće.
Mi mrzimo Ruse i pravimo LNGBT terminal za američki ukapljeni plin.
hehe, a ono baš to
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zato i propadaju drzave u Evropi .AssadNaPodmornici wrote:Sloboda govora i ljudska prava su ionako degenerirane Američke vrijednosti, što nemaju mjesta za Europu. u Europi postoji povjest vladanja čvrstom rukom, gdje država u ime naroda i zajednice najbolje regulira što tko ima raditi i misliti.
Nema te kpja nije propala ako je bila u pitanju diktatura.
JUGOSKAVIJA je propala jer je samu sebe dokinula i popustila pod pritiskom nacionalsta.
..inace jetoliko 'bajna' bila da bi opstala..lati se yugo papira i na ucenjeSora wrote:Zato i propadaju drzave u Evropi .AssadNaPodmornici wrote:Sloboda govora i ljudska prava su ionako degenerirane Američke vrijednosti, što nemaju mjesta za Europu. u Europi postoji povjest vladanja čvrstom rukom, gdje država u ime naroda i zajednice najbolje regulira što tko ima raditi i misliti.
Nema te kpja nije propala ako je bila u pitanju diktatura.
JUGOSKAVIJA je propala jer je samu sebe dokinula i popustila pod pritiskom nacionalsta.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pjevati ćemo svi skupa s Kolindom nešto u stilu "Za Domovinu s NATOm - zlatno sunce sja, za Domovinu s NATOm - na svijetu živim ja" :)
Zabrane ovakve vrste nisu nikada dobro donijele, čak štoviše djelovanje u suprotnosti tim zabranama se rapidno povećavalo.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
epikur37 wrote:Hehe, obrazac je isti za svaku ideologiju u propadanju.
Yahh,no i tako usrana ideologija kao liberalna,moze jos puno stete nanijeti gradjanstvu,dok ne propadne
Guest- Guest
kakva su demokratska dostignuca
u drzavi i delu sveta zbog cijih
aktivnosti se i razmislja u ovom
smeru. sa ciljem zastite sopstvrne
drzave, ustavnog poretka, stila zivota i duhovne bastine. nije za diku ako drzava pocne da menja svoje korene
radi stranih interesa.
u drzavi i delu sveta zbog cijih
aktivnosti se i razmislja u ovom
smeru. sa ciljem zastite sopstvrne
drzave, ustavnog poretka, stila zivota i duhovne bastine. nije za diku ako drzava pocne da menja svoje korene
radi stranih interesa.
Guest- Guest
Ero jebote u guzicu debelu i NATO i svi liberalni demokrati...
Guest- Guest
SPROVOĐENJE DIKTATURE KROZ PRIVID DEMOKRACIJE
Uvode diktaturu jer su osjetili ugrozu
ipak neće se izvući
Uvode diktaturu jer su osjetili ugrozu
ipak neće se izvući
immortal-
2014-04-16
A zašto bi njegov glas vredeo kao tvoj? Koji si ti kurac?AssadNaPodmornici wrote:prosjek populacije u RH , je glup, kvocent inteligenceij oko 90poena, i lijen , i ne educiran. zašto bi njihov glas , nekoga 80IQ radnika iz uljanika vrijedio kao moj?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne sme da se kaže da je car go. To znači da su pri kraju, isto kao i komunisti.
Od njeki dan ne smiješ reći istinu o Muhamedu, ali i dalje smiješ vrieđati Isusa, a sad ne smiješ ni kritizirati vladinu politiku. E, jesmo se zajebali! Možemo li mi stupiti u njeku zajednicu, a da ta zajednica bude ono što je obećano na početku?
Može, Treći rajh.Regoč wrote:Od njeki dan ne smiješ reći istinu o Muhamedu, ali i dalje smiješ vrieđati Isusa, a sad ne smiješ ni kritizirati vladinu politiku. E, jesmo se zajebali! Možemo li mi stupiti u njeku zajednicu, a da ta zajednica bude ono što je obećano na početku?
2014-04-19
To vas čeka, za to ti jamči veliki vođa AV.dzango wrote:Može, Treći rajh.Regoč wrote:Od njeki dan ne smiješ reći istinu o Muhamedu, ali i dalje smiješ vrieđati Isusa, a sad ne smiješ ni kritizirati vladinu politiku. E, jesmo se zajebali! Možemo li mi stupiti u njeku zajednicu, a da ta zajednica bude ono što je obećano na početku?
U NATO nećete, jer su vam to neprijatelji, ali hoćete u EU, jer su vam tamo prijatelji.
Zar vam takav stav nije pomalo shizofren? Ono, neprijatelji su vam istovremeno i prijatelji.
Jeste. Šta ću u EU? Neću da me hapse čim nešto lanem protiv sendvičara i njihovih gospodara. Jebeš tu tvorevinu koja je gora od Vučićijeve Srbije.Eroo wrote:To vas čeka, za to ti jamči veliki vođa AV.dzango wrote:Može, Treći rajh.Regoč wrote:Od njeki dan ne smiješ reći istinu o Muhamedu, ali i dalje smiješ vrieđati Isusa, a sad ne smiješ ni kritizirati vladinu politiku. E, jesmo se zajebali! Možemo li mi stupiti u njeku zajednicu, a da ta zajednica bude ono što je obećano na početku?
U NATO nećete, jer su vam to neprijatelji, ali hoćete u EU, jer su vam tamo prijatelji.
Zar vam takav stav nije pomalo shizofren? Ono, neprijatelji su vam istovremeno i prijatelji.
2014-04-19
samo sto je tako i kod omiljenog vodje.dzango wrote:Jeste. Šta ću u EU? Neću da me hapse čim nešto lanem protiv sendvičara i njihovih gospodara. Jebeš tu tvorevinu koja je gora od Vučićijeve Srbije.Eroo wrote:To vas čeka, za to ti jamči veliki vođa AV.dzango wrote:Može, Treći rajh.Regoč wrote:Od njeki dan ne smiješ reći istinu o Muhamedu, ali i dalje smiješ vrieđati Isusa, a sad ne smiješ ni kritizirati vladinu politiku. E, jesmo se zajebali! Možemo li mi stupiti u njeku zajednicu, a da ta zajednica bude ono što je obećano na početku?
Nema vise nigdje sloboda.
2014-04-12
Ovaj sistem je pizda, vlada onaj ko izda,Nice wrote:samo sto je tako i kod omiljenog vodje.dzango wrote:Jeste. Šta ću u EU? Neću da me hapse čim nešto lanem protiv sendvičara i njihovih gospodara. Jebeš tu tvorevinu koja je gora od Vučićijeve Srbije.Eroo wrote:To vas čeka, za to ti jamči veliki vođa AV.dzango wrote:Može, Treći rajh.Regoč wrote:Od njeki dan ne smiješ reći istinu o Muhamedu, ali i dalje smiješ vrieđati Isusa, a sad ne smiješ ni kritizirati vladinu politiku. E, jesmo se zajebali! Možemo li mi stupiti u njeku zajednicu, a da ta zajednica bude ono što je obećano na početku?
ako život je predaja, ja neću to da priznam.
Neću život na vodi, mi smo Beograd na slobodi...
2014-04-19
jedna od mojih omiljenih izreka:dzango wrote:Ovaj sistem je pizda, vlada onaj ko izda,Nice wrote:samo sto je tako i kod omiljenog vodje.dzango wrote:Jeste. Šta ću u EU? Neću da me hapse čim nešto lanem protiv sendvičara i njihovih gospodara. Jebeš tu tvorevinu koja je gora od Vučićijeve Srbije.Eroo wrote:To vas čeka, za to ti jamči veliki vođa AV.dzango wrote:
Može, Treći rajh.
ako život je predaja, ja neću to da priznam.
Neću život na vodi, mi smo Beograd na slobodi...
PKI
;-@
2014-04-12
To je pocetak kraja.epikur37 wrote:Hehe, obrazac je isti za svaku ideologiju u propadanju.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Novi imperijalizam koji diktiraju korporacije izgrađen je planski na razvalinama propale "liberalne demokracije"
» Berluskoniju prijeti 8 godina teške robije...
» Ravnopravnost spolova u praksi: 60 godina robije ženi za silovanje
» Gurmeet Ram Rahim Singh dobio 20 godina teške robije!!!
» Danska pristupa u NATO raketni štit
» Berluskoniju prijeti 8 godina teške robije...
» Ravnopravnost spolova u praksi: 60 godina robije ženi za silovanje
» Gurmeet Ram Rahim Singh dobio 20 godina teške robije!!!
» Danska pristupa u NATO raketni štit
Page 2 of 3