Šamaranje zatonske prevare
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 43
Page 28 of 43 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43
Re: Šamaranje zatonske prevare
Ne, nisi, pećinska spodobo . Ovo sam valjda ja napisal:End wrote:koliko laži je hodajući sarkofag natrpao u 1 post, sad kad ga cijeli forum ismijava jer je xavija i iniestu proglasio igračićima, želi meni podmenuti laž da sam kloppa proglasio za trenerčića hahaha
ima li išta jadnije viđeno u povijesti foruma od ovoga zečića..
Re: Liga Prvaka 18/19
by End on Wed 28 Nov - 22:58flopp pod hitno na lekcije kod guardiole
Re: PORUKA PREVARI OD TRENERA JURGENU FLOPPU
by End on Tue 6 Nov - 21:46koja klošačina haha još kad ga guardiola našamara
Ti si smijurija za ljudski rod bog te jebo, smeće lažljivo.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
gdje tu točno piše da je flopp trenerčić?
u usporedbi s guardiolom naravno, šta je i sam izjavio nedavno , al općenito klopp može imati samo moje simpatije i divljenje, naravno da olinjali leš poput tebe izvlači sve iz konteksta, a svi to znaju, pročitan si odavno sarkofagu...
pa između kloppa i guardiole vlada samo uzajamno poštovanje, šta je za tebe kao prevaranta i lažljivca nepoznati pojam, zato ti je zatonska prevara idol, a ovakvih šmekera i gospode se ostavi na miru.
"Moje poštovanje prema Guardioli ne može biti veće. On je najbolji na svijetu i to ga čini tako teškim, ali uzbudljivo je igrati protiv njegovih ekipa. Nas dvojica imamo dobar odnos,zaključio je Nijemac.."
a mi zaključujemo da si još jednom našamaran lažove i forumski debil
u usporedbi s guardiolom naravno, šta je i sam izjavio nedavno , al općenito klopp može imati samo moje simpatije i divljenje, naravno da olinjali leš poput tebe izvlači sve iz konteksta, a svi to znaju, pročitan si odavno sarkofagu...
pa između kloppa i guardiole vlada samo uzajamno poštovanje, šta je za tebe kao prevaranta i lažljivca nepoznati pojam, zato ti je zatonska prevara idol, a ovakvih šmekera i gospode se ostavi na miru.
"Moje poštovanje prema Guardioli ne može biti veće. On je najbolji na svijetu i to ga čini tako teškim, ali uzbudljivo je igrati protiv njegovih ekipa. Nas dvojica imamo dobar odnos,zaključio je Nijemac.."
a mi zaključujemo da si još jednom našamaran lažove i forumski debil
End- Posts : 21177
2015-08-25
niche jesam kad u povijesti foruma napisao za floppa da je trenerčić u smislu kojem to želi prikazati stari lapan zeko?
2015-08-25
glavno da su iniesta i xavi, dvojica od top 3 naj veznjaka svih vremena igračići
2015-08-25
Kako je lepo videti maleno ciganče kako se davi u sopstvenim govnima...
Guest- Guest
End wrote:niche jesam kad u povijesti foruma napisao za floppa da je trenerčić u smislu kojem to želi prikazati stari lapan zeko?
Kme kme kmee tata, brani meeee
Guest- Guest
tako valjda ti zoveš staroga ciganina da mu popušiš kitu..
2015-08-25
End wrote:tako ja zovem staroga ciganina da mu popušim kitu...
Guest- Guest
Ne zamaraj se na iskrivljene konstrukcije starog umobolnika...End wrote:niche jesam kad u povijesti foruma napisao za floppa da je trenerčić u smislu kojem to želi prikazati stari lapan zeko?
Iskrivit će svaki kontekst kako mu pase, samo da ispuni svoju fikciju u kojoj neće ispast glup ka kurac...
Naravno, onda ispadne još gluplji od kurca...
:D
Guest- Guest
To se on samo šali, kad pripisuje bankomatu da je osvojio prvenstvo...fridrih_niche wrote:Ne zamaraj se na iskrivljene konstrukcije starog umobolnika...End wrote:niche jesam kad u povijesti foruma napisao za floppa da je trenerčić u smislu kojem to želi prikazati stari lapan zeko?
Iskrivit će svaki kontekst kako mu pase, samo da ispuni svoju fikciju u kojoj neće ispast glup ka kurac...
Naravno, onda ispadne još gluplji od kurca...
2015-08-25
Al mali spermenko je zaista u pravu kada kaže da je flopp trenerčić, što se i pokazuje otkako ga je buvač, njegov prvi pomoćni, odjebo. Jedino ga na aparatima u engleskoj drže sudije, a čim je izgubio glatko od režimske kurve, vidiš koliko je sati. Trener za mainz i slične klubove između zweite i sredine tabele Bundes lige...
Guest- Guest
Bas je ‘trenercic’...
Samo je prvi na tablici, miljama udaljen od rupetine zvane Junajtid...
Samo je prvi na tablici, miljama udaljen od rupetine zvane Junajtid...
Guest- Guest
Kažem, samo ga sudije tu drže jer vodi mali frustrirani klubić-da se ne krade svako kolo za luzere-bio bi i ispod raspalog uniteda.
Guest- Guest
Preglupi krapinski i forumska po običaju, opet jede svoja govna. Bitno da je tvoj kontekst ispravan, a kad ja napišem da su Xavi i Iniesta igračići, naspram Luke Modrića, jer nemaju apsolutno ništa što on ima,onda je to nebuloza. A iznio sam samo najobičnije činjenice za koje ne trebaš imati više od 3 razreda osnovne škole da bi ih razumio, a kad ti Kloppa pogrdno nazoveš da je flopp, da je klošar onda je to OK. A taj Klopp lani je našamarao Pepeka da mu je glava još i danas natečena. Isto k'o i tvoja od silnih šamara koje sam ti udijelio i ja i cijeli nogometni svijet u posljednjih mjesec-dva dana. Nikad se nećeš oporaviti od činjenice da je Luka Modrić pobrao sva živa priznanja ove godine. To te boli jer ti živiš svoj film u kojem si jedino ti u pravu, a svi koji ne misle kao ti su budale. I kad tako braniš svoje teze za koje nemaš ama baš nijedan argument ispadaš blesaviji nego što možda i jesi. Samo mi nije jasno kako imaš nakon tolikih šamara još uvijek obraza braniti svoje nebuloze i izmišljotine i da ti se cijeli forum smije, osim pušača kurca dalmatinske forumske .End wrote:niche jesam kad u povijesti foruma napisao za floppa da je trenerčić u smislu kojem to želi prikazati stari lapan zeko?
Zeko-
2015-08-26
ako ćemo o činjenicama, činjenica je samo da je izbor neregularan jer je glasao čovjek koji ne postoji, to je prvo i osnovno, dalje ne moramo gledati..
2015-08-25
imaš pravo niški cigane, samo zanemaruješ jednu činjenicu da bi tvoji šiptari iz čmarnajteda igrali u najboljem slučaju skybet league II kad bi im poništili sve krađe.Serbia Strong wrote:Kažem, samo ga sudije tu drže jer vodi mali frustrirani klubić-da se ne krade svako kolo za luzere-bio bi i ispod raspalog uniteda.
2015-08-25
End wrote:imaš pravo niški cigane, samo zanemaruješ jednu činjenicu da bi tvoji šiptari iz čmarnajteda igrali u najboljem slučaju skybet league II kad bi im poništili sve krađe.Serbia Strong wrote:Kažem, samo ga sudije tu drže jer vodi mali frustrirani klubić-da se ne krade svako kolo za luzere-bio bi i ispod raspalog uniteda.
Kada bi malom prevarioli poništili sve krađe, pitanje je da li bi uopšte vodio i čergu B...
Guest- Guest
Daj se pokopajEnd wrote:glavno da su iniesta i xavi, dvojica od top 3 naj veznjaka svih vremena igračići
scorpion-
2014-04-18
Page 28 of 43 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43
Similar topics
» Šamaranje prevare iz Rosaria
» beljak u epizodi "samaranje"
» ''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''
» Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica
» Uhapšeni hrvatski državljani zbog prevare
» beljak u epizodi "samaranje"
» ''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''
» Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica