Sto godina srbijanskog terora u Hrvatskoj
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Sto godina srbijanskog terora u Hrvatskoj
rastjero ih vani, kad su se vratili belajdzango wrote:Pa sad, gledajući ovo danas, izgleda da je bio u pravu.Regoč wrote:Daj, Kaaaajoooo! Pravnica si, znaš što je diktatura, ne zafrkavaj me. Diktatura jer je kralj donosil zakone, provodil zakone i bil vrhovni sudac.kaya wrote:a posto je zabranio stranku od pavelica a i tita ja se pocinjem pitati kakva je to uopce bila diktatura, pa to bi i ja napravila.
a mozda je bila, moram pogledati film :) da osvjezim pamcenje..
pa sad vidi..
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ljudi imaju prava! Šalu na stranu, naravno da si u pravu, nije to samo naša osobitost. Novinar koji je otkril Junckerove muljaže dobil je otkaz, Juncker je otišal u EU-komisiju. No, to ne čini Acu Svinjarskoga demokratom.kaya wrote:a sta ti je sad , sanader, horvatincic i bandic oslobodeni a pas med osuden .Regoč wrote:Daj, Kaaaajoooo! Pravnica si, znaš što je diktatura, ne zafrkavaj me. Diktatura jer je kralj donosil zakone, provodil zakone i bil vrhovni sudac.kaya wrote:a posto je zabranio stranku od pavelica a i tita ja se pocinjem pitati kakva je to uopce bila diktatura, pa to bi i ja napravila.
Ovde bi bilo najbolje uvesti neku prosvećenu diktaturu. Jedini problem je naći prosvećenog diktatora. Od ove demokratije se nismo nešto usrećili.kaya wrote:rastjero ih vani, kad su se vratili belajdzango wrote:Pa sad, gledajući ovo danas, izgleda da je bio u pravu.Regoč wrote:Daj, Kaaaajoooo! Pravnica si, znaš što je diktatura, ne zafrkavaj me. Diktatura jer je kralj donosil zakone, provodil zakone i bil vrhovni sudac.kaya wrote:a posto je zabranio stranku od pavelica a i tita ja se pocinjem pitati kakva je to uopce bila diktatura, pa to bi i ja napravila.
pa sad vidi..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pa nisam ni rekla da je demokrat:)Regoč wrote:Ljudi imaju prava! Šalu na stranu, naravno da si u pravu, nije to samo naša osobitost. Novinar koji je otkril Junckerove muljaže dobil je otkaz, Juncker je otišal u EU-komisiju. No, to ne čini Acu Svinjarskoga demokratom.kaya wrote:a sta ti je sad , sanader, horvatincic i bandic oslobodeni a pas med osuden .Regoč wrote:Daj, Kaaaajoooo! Pravnica si, znaš što je diktatura, ne zafrkavaj me. Diktatura jer je kralj donosil zakone, provodil zakone i bil vrhovni sudac.kaya wrote:a posto je zabranio stranku od pavelica a i tita ja se pocinjem pitati kakva je to uopce bila diktatura, pa to bi i ja napravila.
to bi bilo previse.
to je sve borba za vlast, rastjerao protivnike
sad kad vidis kakvi su bili nije mi ih ni zao.
svi su oni diktatori i sami.
2015-08-15
i nismo bas , realno daju ti da galamis i to bi bilo to. i pjevas.dzango wrote:Ovde bi bilo najbolje uvesti neku prosvećenu diktaturu. Jedini problem je naći prosvećenog diktatora. Od ove demokratije se nismo nešto usrećili.kaya wrote:rastjero ih vani, kad su se vratili belajdzango wrote:Pa sad, gledajući ovo danas, izgleda da je bio u pravu.Regoč wrote:Daj, Kaaaajoooo! Pravnica si, znaš što je diktatura, ne zafrkavaj me. Diktatura jer je kralj donosil zakone, provodil zakone i bil vrhovni sudac.kaya wrote:a posto je zabranio stranku od pavelica a i tita ja se pocinjem pitati kakva je to uopce bila diktatura, pa to bi i ja napravila.
pa sad vidi..
2015-08-15
Posljednji prosviećeni apsolutist bila je Marija Terezija. Nakon nje sve sami kokošari.dzango wrote:Ovde bi bilo najbolje uvesti neku prosvećenu diktaturu. Jedini problem je naći prosvećenog diktatora. Od ove demokratije se nismo nešto usrećili.kaya wrote:rastjero ih vani, kad su se vratili belajdzango wrote:Pa sad, gledajući ovo danas, izgleda da je bio u pravu.Regoč wrote:Daj, Kaaaajoooo! Pravnica si, znaš što je diktatura, ne zafrkavaj me. Diktatura jer je kralj donosil zakone, provodil zakone i bil vrhovni sudac.kaya wrote:a posto je zabranio stranku od pavelica a i tita ja se pocinjem pitati kakva je to uopce bila diktatura, pa to bi i ja napravila.
pa sad vidi..
O-kej, slažemo se, svima je samo do vlasti i to sa što je manje moguće ograničenja. Iako, po tvojoj logici, svatko tko rastjera protivnike čini dobro djelo jer su ostali isti takvi. Nije mi aš logično.kaya wrote:pa nisam ni rekla da je demokrat:)Regoč wrote:Ljudi imaju prava! Šalu na stranu, naravno da si u pravu, nije to samo naša osobitost. Novinar koji je otkril Junckerove muljaže dobil je otkaz, Juncker je otišal u EU-komisiju. No, to ne čini Acu Svinjarskoga demokratom.kaya wrote:a sta ti je sad , sanader, horvatincic i bandic oslobodeni a pas med osuden .Regoč wrote:Daj, Kaaaajoooo! Pravnica si, znaš što je diktatura, ne zafrkavaj me. Diktatura jer je kralj donosil zakone, provodil zakone i bil vrhovni sudac.kaya wrote:a posto je zabranio stranku od pavelica a i tita ja se pocinjem pitati kakva je to uopce bila diktatura, pa to bi i ja napravila.
to bi bilo previse.
to je sve borba za vlast, rastjerao protivnike
sad kad vidis kakvi su bili nije mi ih ni zao.
svi su oni diktatori i sami.
I to je istina, možeš psovati majku Plenkoviću i rugati se Kolinim trepavicama, ali ne smiješ Pupčija gađati limunom.kaya wrote:i nismo bas , realno daju ti da galamis i to bi bilo to. i pjevas.dzango wrote:Ovde bi bilo najbolje uvesti neku prosvećenu diktaturu. Jedini problem je naći prosvećenog diktatora. Od ove demokratije se nismo nešto usrećili.kaya wrote:rastjero ih vani, kad su se vratili belajdzango wrote:Pa sad, gledajući ovo danas, izgleda da je bio u pravu.Regoč wrote:
Daj, Kaaaajoooo! Pravnica si, znaš što je diktatura, ne zafrkavaj me. Diktatura jer je kralj donosil zakone, provodil zakone i bil vrhovni sudac.
pa sad vidi..
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» NAŠ NOVINAR BIO JE NA PREMIJERI SEDLAROVOG URATKA 'STO GODINA SRBIJANSKOG TERORA U HRVATSKOJ'
» Prvi put u 15 godina u Hrvatskoj narastao broj stanovnika
» Monstrum iz Solina dobio 50 godina zatvora, to je najviša kazna u Hrvatskoj dosad
» Nećemo moći bez stranaca : U 10 godina u Hrvatskoj nestalo pola milijuna radnika
» U Hrvatskoj već dugi niz godina ne postoji baš nikakva želja da se turizam odvede na pravi put.
» Prvi put u 15 godina u Hrvatskoj narastao broj stanovnika
» Monstrum iz Solina dobio 50 godina zatvora, to je najviša kazna u Hrvatskoj dosad
» Nećemo moći bez stranaca : U 10 godina u Hrvatskoj nestalo pola milijuna radnika
» U Hrvatskoj već dugi niz godina ne postoji baš nikakva želja da se turizam odvede na pravi put.
Page 5 of 5