PETICIJA ZA GASENJE FORUMA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: PETICIJA ZA GASENJE FORUMA
Tko ne glasa za NASU STVAR bit ce strijeljan na licu mista. A da nekazu da mi nacisti nismo demokrati nudimo i plinsku komoru kao i vjesanje a od brace japanaca posudili smo sveti mac zvani Hirohito katana da odjecamo dusmanske glavejasambrend wrote:Mislija sam se da li te poslat u kurac ili potpisati... presudile su simpatije prema ovom židovskom leglu zla... još je sad komercijalizira sve s ovim reklamama, doma leži, a milijuni se gomilaju na računu...
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ovaj slucaj me podsjeca na slavni dogadjaj iz Vodjine proslosti.
Sveta noc nazvana
KRISTALNA NOC.
Sveta noc nazvana
KRISTALNA NOC.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Boze sveti koji blazeni dogadjaj. Tako ce biti i sa kicovin forumon.
Ja skorpija operw bafalo i skripar predvodimo SS odrede. U lovu na nepodobne.
Ja skorpija operw bafalo i skripar predvodimo SS odrede. U lovu na nepodobne.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
sutra se otvara novi podforum gdje ce smjestit odabrani forumasi i tamo boravit neodredeno vrijeme.
lista imena bit ce vam ispisana na vrijeme.
JEDAN KOFER PO OBITELJI ostale stvari ostavite u kucama jer vise vam nece trebat
JEDAN KOFER PO OBITELJI ostale stvari ostavite u kucama jer vise vam nece trebat
Guest- Guest
Objavi i pravila novog pdf.kingkong7 wrote:sutra se otvara novi podforum gdje ce smjestit odabrani forumasi i tamo boravit neodredeno vrijeme.
Nadam se da nece biti smrdljive niske cigansture
2015-09-13
taj čuva za bracalujasambrend wrote:Valjda ovaj...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:taj čuva za bracalujasambrend wrote:Valjda ovaj...
Guest- Guest
nemoj srat da ima reklama ja ne znam pošto ublock blokira cijeli internet ali da na ovom govnu možeš napravit profit veći od 5 lipa je vrhunska komedijajasambrend wrote:Mislija sam se da li te poslat u kurac ili potpisati... presudile su simpatije prema ovom židovskom leglu zla... još je sad komercijalizira sve s ovim reklamama, doma leži, a milijuni se gomilaju na računu...
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
bafalo wrote:nemoj srat da ima reklama ja ne znam pošto ublock blokira cijeli internet ali da na ovom govnu možeš napravit profit veći od 5 lipa je vrhunska komedijajasambrend wrote:Mislija sam se da li te poslat u kurac ili potpisati... presudile su simpatije prema ovom židovskom leglu zla... još je sad komercijalizira sve s ovim reklamama, doma leži, a milijuni se gomilaju na računu...
Kad ti kažem, Kic umjesto peleta loži eure... žid obični...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2