Gasenje foruma
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Gasenje foruma
Ovaj ce usrani forum biti uskoro ugasen a tvorac ovog masonskog zla ce biti strijeljan
Napusi se kurca cigane
Napusi se kurca cigane
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Gasenje foruma
Ajde uzmi usisavac u ruke i radi nesto pametnoPhoebeBuffay wrote:Kada se gasi forum
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ako si dosla trazit kurca reci to jasno
2015-09-13
U Bracalinim i Scorpijinim ustima...PhoebeBuffay wrote:A gdje da ga nadem molim te
Jer oni ne vase Gaynaldov kurac iz usta...
Guest- Guest
volej zidanea je kurac za ovu volejčinu..fridrih_niche wrote:U Bracalinim i Scorpijinim ustima...PhoebeBuffay wrote:A gdje da ga nadem molim te
End- Posts : 21177
2015-08-25
Koja nekultura .fridrih_niche wrote:U Bracalinim i Scorpijinim ustima...PhoebeBuffay wrote:A gdje da ga nadem molim te
Guest- Guest
Priznajen, bilo je nekulturno...
<3
<3
Last edited by fridrih_niche on 9/4/2018, 17:32; edited 1 time in total (Reason for editing : Hjk)
Guest- Guest
Hahahahahaha...End wrote:volej zidanea je kurac za ovu volejčinu..fridrih_niche wrote:U Bracalinim i Scorpijinim ustima...PhoebeBuffay wrote:A gdje da ga nadem molim te
Guest- Guest
Kako glupa fora Mislim znao sam da obojica zajedno nemate iq ni 50, ali ovo je dno dna i za vas dvojicu debilaEnd wrote:volej zidanea je kurac za ovu volejčinu..fridrih_niche wrote:U Bracalinim i Scorpijinim ustima...PhoebeBuffay wrote:A gdje da ga nadem molim te
scorpion-
2014-04-18
Nemoj mi bracalu diratifridrih_niche wrote:U Bracalinim i Scorpijinim ustima...PhoebeBuffay wrote:A gdje da ga nadem molim te
Guest- Guest
čuj ti maloga ljubitelja obdarenih kuraca, strašno šta si današnji pederčići umišljaju, pametniji si dok pušiš..scorpion wrote:jebem ti kevu cigane prljavi
End- Posts : 21177
2015-08-25
fridrih_niche wrote:U mojim i spermenkovim ustima...PhoebeBuffay wrote:A gdje da ga nadem molim te
Jer mi ne vadimo jedan drugome kurac iz usta...
da se videti iz prilozenog...
Guest- Guest
Nice i cmarend spavaju sa kurcem u ustima i onda idu nekome nesto govorit
Similar topics
» Gasenje foruma
» PETICIJA ZA GASENJE FORUMA
» Peticija za gasenje ovog foruma
» vatrogasci na aparatima za gasenje
» Kladuša: Izgorili aparati za gašenje požara
» PETICIJA ZA GASENJE FORUMA
» Peticija za gasenje ovog foruma