Peticija za gasenje ovog foruma
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Peticija za gasenje ovog foruma
Ja predlazem da se ovaj usrani pederski forum ugasi.
Toliko je sramotan da dobijem proliv od njega.
Da zeni kazem di pisem zvala bi egzorcista da ocisti kucu od sotone a poslje bi rekla caci da posalje svoje mafijase da me koknu.
I tako predlazem gasenje ovog foruma iz niza razloga
1. Pedercina nece zaradjivat lezeci.
2. Nemoramo trositi vrime na glupostine
I najvaznije i najbotnije
3. Bit cemo postedjeni bracalinih izljeva enormne gluposti.
Kud ces bolje.
I niche se nece trebati pravdati zasto je vutras i zasto nece operwu vratit pare
Toliko je sramotan da dobijem proliv od njega.
Da zeni kazem di pisem zvala bi egzorcista da ocisti kucu od sotone a poslje bi rekla caci da posalje svoje mafijase da me koknu.
I tako predlazem gasenje ovog foruma iz niza razloga
1. Pedercina nece zaradjivat lezeci.
2. Nemoramo trositi vrime na glupostine
I najvaznije i najbotnije
3. Bit cemo postedjeni bracalinih izljeva enormne gluposti.
Kud ces bolje.
I niche se nece trebati pravdati zasto je vutras i zasto nece operwu vratit pare
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Peticija za gasenje ovog foruma
potpisujem peticiju. da se ovaj gay forum u kojem se o svemu pise samo ne o nogometu srusi.
Guest- Guest
Da gejara neće zarađivati ležeći...a kako bi trebao zarađivati drukčije?
darth_vader-
2014-04-17
Mene samo zanima zasto je forum poludija s tehničke strane?
Svaki put mi sam promini iz app modea u web mode...
Ili kako se već zovu...
Minjaj to!
;)
Svaki put mi sam promini iz app modea u web mode...
Ili kako se već zovu...
Minjaj to!
;)
Guest- Guest
Gdje se može potpisati... jel mogu i oni malo stariji?
darth_vader-
2014-04-17
Boze koji bolesnik ovaj bracala da neznam odakle je rekao bih da je srbinSerbia Strong wrote:Puši kurac meni moja prljava keva
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
1933 smo demokratskim putem dosli na vlast. Ali poznato je da pederima odgovara samo njihova istina.kic wrote:
nacist koristi demokratske metode
da peticija xD
2015-09-13
znamoSerbia Strong wrote:Ja sam gluperda
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:1933 smo demokratskim putem dosli na vlast. Ali poznato je da pederima odgovara samo njihova istina.kic wrote:
da peticija xD
Hindenburg im je dao da vladaju, demokracija je izgovor da se okrivi i posrami cijeli Njemački narod i indoktrinira poslije rata-
sad razmisli malo o ovme što sam napisao, ali stavi hladnu oblogu oko glave, ne želim posljedice..
Mainstream soroski pederu. Za njemacki narod najsvitlija tocka u povijesti jeste dolazak Hitlera na vlast. Tada je njemacki narod povratio svoj ponos ekononsku moc i sta sve ne. Ovo danas je sramota za njemacki narod.kic wrote:PABLO ESCOBAR wrote:1933 smo demokratskim putem dosli na vlast. Ali poznato je da pederima odgovara samo njihova istina.kic wrote:
da peticija xD
Hindenburg im je dao da vladaju, demokracija je izgovor da se okrivi i posrami cijeli Njemački narod i indoktrinira poslije rata-
sad razmisli malo o ovme što sam napisao, ali stavi hladnu oblogu oko glave, ne želim posljedice..
Pedofilija pederluk sto tebi osobno odgovara masovna migracija silovanje je sastavni dio njemackog sramotnog zivota.
Znas li kad bi se sve ovo dogadjalo da je NSDAP na vlasti... NIKAD.
samo sta i ja gubim vrime objasnjavati nesto osobi koja je pobornik svega nenormalnoga.
Uzmi apaurine kurcinu u usta i miruj
2015-09-13
nema brisanja...tko ne želi, ne mora dolazit, ni čitat, ni pisat, ni stalkat, ni ništa
jeblo vas brisanje
jeblo vas brisanje
ma zeckaju se, šta će bez foruma :P
danas je rođendan Nietzscheu inače
Thus do I counsel you, my friends: distrust all in whom the impulse to punish is powerful!
https://en.wikiquote.org/wiki/Friedrich_Nietzsche
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» PETICIJA ZA GASENJE FORUMA
» Gasenje foruma
» Gasenje foruma
» Kurir stoji iza ovog četničkog foruma...
» Konacni pad ovih wannabe nacista i ovog foruma
» Gasenje foruma
» Gasenje foruma
» Kurir stoji iza ovog četničkog foruma...
» Konacni pad ovih wannabe nacista i ovog foruma
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2